خیلی جالبه که دوستان سئوکار در مورد قیمت سئو نظر دادن و خیلی ها گفتن که وردپرس سئو نمی خواد، اولا اینکه منظورتون از سئو دقیقا چیه؟منظورتون بهینه سازیه؟اینکه کدهای یک سایت و مشکلات اون رفع بشه منظور شماست؟یا اینکه بخواید هم این کار رو بکنید و هم کلمه ی خواسته شده رو سئو کنید؟در دنیای سئو هیچ کسی جرات نداره که قبل از دریافت کلمه سئو قیمت اونو بده ، متاسفانه بعضی از سئوکارها باعث نابودی ذهنیت مردم شدن ، دوستی که گفته بودن باید خودم سئو یاد می گرفتم در جواب باید بگم که هر کسی را بهر کاری ساختند ،متاسفانه در ایران وقتی کسی اسم یک چیزی رو می شنوه میگه من فلان چیزو بلدم ، سئو یک علم بسیار تخصصیه،اگه می خواید کارتون و به یک سئوکار بسپرید اول درجه ی کلمه ی خودتونو برسی کنید شاید اصلا نیاز نباشه که کلمه ی شما به یک سئوکار حرفه ای سپرده بشه که هزینه ی شما هم سرسام آور بشه ، البته کلماتی هستند که کمتر سئوکاری حاضره که کار کنه
در صورتی که میاز به مشاوره در زمینه ی سئو داشتید خوشحال می شم با من در ارتباط باشید!از طریق لینک های زیر شماره تماس های شرکت رسا دیتا در اختیار شماست
طراحی سایت طراحی سایت ارزان طراحی سایت در تبریز طراحی سایت مدرسه
در صورتی که میاز به مشاوره در زمینه ی سئو داشتید خوشحال می شم با من در ارتباط باشید!از طریق لینک های زیر شماره تماس های شرکت رسا دیتا در اختیار شماست
طراحی سایت طراحی سایت ارزان طراحی سایت در تبریز طراحی سایت مدرسه