دوستانی که می خوان برای سئو سایتشون با بهترین کیفیت، خدمات، و پشتیبانی در خدمتشون باشیم می تونن توی خصوصی در ارتباط باشن
البته این رو هم ذکر کنم که مثل هر چیزه دیگه ای، سئو هم هزینه های خاص خودشو داره و زمان بر هستش...نمیشه گفت سایت مثلاً 1 هفته دیگه میاد بالا...یا 1 ماه دیگه میاد بالا...
یه سلسله کارهایی انجام میشه که در نتیجه مجموعه این کارها، سایت آروم آروم میاد بالا و جاشو توی صفحه اول گوگل و همین طور هم رتبه های برتر توی صفحه اول گوگل پیدا میکنه و بعد از اون هم باید به طور مستمر فعالیت هایی انجام بشه که سایت پسرفت نکنه و به صفحات بعدی نره( که البته با توجه به موضوع و کلمات کلیدی انتخابی) سرعت این تغییرات در رتبه میتونه کم و زیاد بشه.
گاهی اوقات حتی داشتیم سایتی رو که بعد از 2 سال(البته خب کار فشرده انجام نمیشده روش و به صورت آروم آروم و ریز ریز جلو میرفته) توی خیلی از کلمات کلیدیش اومده توی رتبه های برتر و الان کارشون یه جوریه که دیگه انقد مشتری از سایت میاد براشون که وقت انجام پروژه های کوچیک رو ندارن و فقط پروژه های بزرگ رو انجام میدن و آبشاره پوله که روی شرکتشون داره میریزه(ایشالا که خدا بیشترش کنه
)
البته این رو که گفتم برای این نبود که نگران بشین و فک کنین واااااییییی...ینییی 2 سال طووول می کشششهههه؟؟؟ نه...اون خب یه شرایط خاص داشت( هر چند که بعضی وقتا ممکنه برای خیلی سایت ها و خیلی کلمات کلیدی هم این شرایط خاص بوجود بیاد، ولی بگذریم)
حالا در این بین کلمات کلیدی ای که می خواین سایتتون با اون توی گوگل بیاد بالا هم از لحاظ سختی و مدت زمانی که طول میکشن بیان بالا و همینطور هم تعداد جستجوهای ماهانه متفاوت هستن با هم و همین مسائل هستن که هزینه ها رو مشخص می کنن..
یه جورایی خیلی وقتا، خیلی کلمه ها ممکنه واقعاً با قیمت پایین نصرفه، چون انرژی و زمان خیلی زیادی میبره تا به رتبه های برتر بیاد و اگه یه شخصی که یه مقدار کار کرده توی این زمینه ( و حتی نمیگم حرفه ای) بخواد بره کارای خیلی ساده تری رو انجام بده( مثلاً حتی بخواد بره سر 4راه بیل بزنه) خیلی بیشتر درآمد داره و زودتر پولش رو میگیره و مقدار استرسش هم خیلی خیلی کمتره تا بخواد بیاد سئو کنه با یه قیمت که نصرفه تازه کلی هم اعصابش به هم بریزه و نگران و مظطرب باشه که آی فردا سایت میاد بالا رتبش یا نه و مشتری عصبانی و خوشحال و نگران باشه و بقیه موارد که خودتون میتونین حدس بزنین./.
حالا دیگه بیشتر از این صحبت نمیکنم و سرتون رو درد نمیارم در رابطه با این موارد...
مخلص کلام رو هم رک و راست بخوام بگم هزینه های سئو در کل واقعاً بالاست(چون زحمت زیادی لازم داره خیلی وقتا) اما اگه صبر و پشتکار لازم رو داشته باشین، وقتی به نتیجه مطلوب برسین اون موقع است که طعم شیرین صبر و تحملتون رو می چشین و لذتشو می برین و آروم آروم میبینین که هر روز جیباتون داره پرتر میشه و اسم و برندتون داره شناخته تر میشه و افرادی بیشتری رو در کنارتون میبینین و دریچه های جدیدی توی فکرتون باز میشه که تا دیروز حتی تصورش رو هم نمیکردین که بخواین بهش فکر کنین.
اوووووه...چقد صحبت کردما...همینجوری داشتم حرف میزدم یهو به خودم اومدم و دیدم زیاد شد مطالب...امیدوارم از طاقتتون خارج نبوده باشه این چند خط که برای روشن شدن ذهن دوستانی که اینجا خواهند اومد و دنبال خدمات سئو خواهند گشت بیان کردم.
بازم اگه کسی از دوستان هر سوالی داشت و یا دوست داشت در جریان بعضی از نمونه کارهای ما باشه، یا لطف داشت و ما رو برای بالا آوردن سایتش توی گوگل انتخاب کرد توی "خصوصی" در خدمتش هستم. اطلاعات تماس رو هم اگه خواستین بفرمائین تا خدمتتون ارائه کنم( حالا چه اینجا و چه توی خصوصی )
هرچند که با جستجوی کلمه "آموزش seo" توی 3 تا جستجوی اول گوگل میبینین ما رو...اما لینک مستقیم هم براتون همینجا میذارم که گنگ نشین یه زمان :
آموزش سئو
با آرزوی موفقیت ها و شادی های روزافزون تک تک دوستای عزیز
منتظر نظرات|پیام ها| پیشنهادها| و انتقادات شما دوستان هستیم!! ( گفتم اینجاشو تلویزیونی تموم کنم بلکه خدا رو خوش بیاد!!
)