اگر مایل بودین در تماس باشید ما میتونینم براتون انجامش بدیم
اگر مایل بودین در تماس باشید ما میتونینم براتون انجامش بدیم
ARAZ-SEO.IRبا سلام دوستان من میخوام یه سایت موزیک مجاز راه بندازم میخوام از اول روش سئو کار باشه سئو کاران لطفا نمونه کاران سایت موزیک خودشون به علاوه توضیحات لازمو برام بفرستن.
نمونه کارهای ماسلام
یه سئوکار حرفه ای و قابل اعتماد برای لینک سازی لازم دارم
میخوام که برام هر هفته در سه سایت لینک سازی انجام بده و گزارش کامل را برام ایمیل کنه
همچنین نمونه کار هم داشته باشه
دوستانی که میتونن انجام بدن اطلاعات کاریشون را به این ایمیل ارسال کنند
[email protected]
با ایمیل من در ارتباط باشید
آدرس ایمیلتون رو پیدا نکردم شما لطفا بهم ایمیل بزنیدبا ایمیل من در ارتباط باشید
بیش از یک و نیم میلیون؟ من سئوکار ایرانی میشناسم تا 15.000 یورو خودم دیده گرفته و طرف تمدید ماهی 2000 یورو هم میکنهدر مورد امین ، کاراش مخصوصا کد نویسی و طراحیش خیلی حرفه ایه و حد اقل از نظر سئو مشکلی توشون ندیدم (حداقل از خیلی از طراحای هم سطحش خیلی حرفه ای تر کار میکنه) ، مشکل شمارو نمیدونم در چه حدی بوده ولی من ازشون راضی بودم
در مورد اینی که میگید مشتر مدار نیستن ، من گاها شده بود تماس های نیم ساعتی برقرار میکردم باهاشون و درمورد سئو و طراحی و ... صحبت میکردیم و تمام سوال های منو جواب میداد (حدود 2 سال پیش که روی یه سایت دانلود به اسم "فایل بگیر" کار میکردیم ایشون راهنمایی های زیادی بهم کردن که تونستم توی خیلی از مراحل موفق بشم ولی خوب به سری مشکلاتی برخوردم که مجبور شدم کل پروژه رو واگذار کنم)
دوستشون هم آقای عبدالعلی من باهاشون تماسی نداشتم که در موردشون اظهار نظر کنم ...
پس بالاخره به حرفم رسیدی :دی
هزینه کردن اونم هزینه های بیشتر از نیم میلیون برای کارای ساده و نصب پلاگین و غیره واقعا بیخوده!
ولی خوب هستن کسایی که شاید نتونن خودشون روی این مسئله کار کنن ، اونوقت میتونن کار رو به افرادی بسپارن که به قولی کاردان هستن .. مثله همین سئو موز ویا وی دیزاین .
در حدی که پول میگیرن کار میکنن و حرفه ای هم کار میکنن ولی تعجب میکنم که یه سری شرکت هایی هست که برای سئو بیشتر از یک و نیم میلیون میگیرن که این ینی سو استفاده از عدم دانش وبمسترا !