• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
همه حرفا که به محتوا بچسب لینک رو ول کن بیخیال شو.
حتی من تو انجمن googleproductforum.google خود گوگل هم پرسیدم همه شون میگن لینک نگیر.مطلب بذار.,واس این پرسیدم که مطمئن شم این خارجیا هم شیش میزنن.واسشون مثال عینی میزنم باز اومدن از سایت های دیگه کپی کردن گفتن:
stop link building
do not write for search engine.wirte for users
wirte great contetnt
حالا هی من میام میگم اخه لامسبا این مثال این محتوا این انقدر صفحه منحصر به فرد.این انقد طول عمر سایت.این انقدر بازدید.کو پس؟
دوباره میان مینویسن
just wirte usefull content and dont worry and wait
آخرش گفتم آقا شما چرا توجه نمیکنید؟من دارم مثال میزنم دلیل میارم.چرا به جای استدلال و راه حل میاید چیزای کلیشه ای مینویسید؟
یکی اومد گفت مجبور نیستی اینجا سوال کنی.اینجا هرکس اندازه علمش به طور رایگان کمک میکنه.
اونور آب هم فعالیت خوب تو انجمن های بزرگ مرتبط امتیاز و جزء رزومه کاری محسوب میشه.
دوست عزیز اصلا اینطور نیست.لینک همچنان موثره و حرف اول رو میزنه.اول لینک بعدا محتوا.
گوگل اخیرا خواست یه پاکسازی بکنه ملتی رو که همش لینک میدن لینک میگیرن و وب رو دروغین میکنن رو تر تمیز کنه و خیلی دلایل دیگه.
البته راست هم هست.گوگل داره میگه مطلب بذارید و نویسنده قابلی باشید.این خیلی موثره.اما به شرط لینک قوی.چیزی که در عمل هست لینک قوی هست.شما حتی به مقالات خارجی هم اکتفا کنی اشتباه کردی.تو عمل فعلا این نیست که به محتوا بچسب لینک رو ولکن.من در عمل دارم انجام میدم و همچین چیزی نیست.بعضی ها میان 4 تا سایتو با اسم برندشون میارن بالا یا 4 تا سایت بی رقیب.بعدش میگن لینک نساز مطلب بذار.ضمن اینکه خیلی از سایت ها محتوا محور نیستن و اصلا نمیتونی با محتوا بالا بیاریشون.خیلی ها هم هنوز اندر خم کوچه پاپ آپ و آی فریم و الکسا و تولید بازدید هستند و چه هزینه هایی بابت این چیزا که نمیدن و از خواب بیدار نمیشن.
سایت شما تازه راه افتاده.صبر باید داشته باشی.ضمن اینکه لینک 3 ماهه بدرد نمیخوره.شما چند سال لینک بذاری و بمونه لینکات.تا سایتت trust بشه از نظر گوگل.بعدش کم کم بیای یدونه یدونه برداری ببینی افت میکنی یا نه.
تغییر دامنه هم کار خیلی اشتباهی هست و اگه تاحالا لینک ها و تبلیغات خوبی کرده باشی و بخوای دامین رو عوض کنی بدون که 90 درصد سایت ها حتی با رعایت اصول به جای قبلیشون بر نمیگردن.بیشتر کلیک ها هم از موتور جستجو هست و خیلی ها از لیست علاقه مندی های favorate bookmark .اون درصدی که میان تایپ میکنن با دامنه رو نگاه میکنن خوششون نمیاد و کلیک نمیکنن از دست بده .اشکالی نداره.
درباره سایت قدیمیت هم اگه روزانه 1000 تاست که خوبه.وزن کلیدواژه ای که انتخاب کردی بیشتر نیست.اگه ماهانه یا کلا انقده احتمالا اشتباهای سایت جدیدت رو توش انجام دادی.

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
بله اختصاصی نیستش نیمه اختصاصی است ولی یه سایت دیگه هم دارم که روی اون بیش از 5000 هزار مطلب کاملا ترجمه شده اختصاصیه بیش از 5 میلیون فقط هزینه ترجمه نویسندهاش شده کاملا مطالب اختصاصی و ترجمه شده از سایتای خارجی که اونم الان یکسالش شده ورودی گوگلش زیر 1000 تاست بین 800-1000 متغیره !!!! اینو چی میگین؟!؟!؟!؟

من نمیدونم چرا همه سعی میکنن سربسته و کلی صحبت کنن توی فروم. شما اومدی اینجا مشکل رو مطرح کنی که شاید کسی راهنمایی کنه ولی آدرس سایت رو نمیدی! مثل این میمونه که ادم بره بیمارستان مریض رو با خودش نبره!!

parstafrih

Registered User
لایک‌ها
197
ما هم همچنین مشکلی داریم مطالب کاملا اختصاصی می زاریم ولی بازدی افتضاح

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
همونطور که به استارتر در دو پست قبل گفتم خیلی ها توی مقالات گیر کردن و مواردی که در عمل و واقعیت هست رو کنار گذاشتن.

username1

Registered User
لایک‌ها
7
سلام به همه دوستای خوبم. بچه ها ازتون یه راهنمایی میخوام. من یه فروشگاه اینترنتی کارت شارژ دارم به آدرس www.irancharges.ir میخوام کمکم کنید تا بتونم این سایتو به همه معرفی کنم.میخوام راهنماییم کنید. کسی پیشنهادی داره

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
سلام دوستان

من اعتقاد دارم که سئو موضوعی است که به همه عوامل سایت شما ارتباط دارد. از طراحی قالب و ساختار سایت گرفته تا نحوه مدیریت محتوا و تولید آن و عوامل خارجی مانند لینک، شبکه های اجتماعی، قدمت سایت، سرعت لود شدن صفحات و... بنابراین اگر میخواهید کار اصولی انجام بدید حداقلش این هست که خودتون با مبانی سئو آشنا باشین و بعد از این مرحله کار را به یک شرکت حرفه ای واگذار کنید.

نمیشه بگیم که روی سئو یک سایت کار انجام شده اما کسی که محتوا تولید میکنه هیچ اطلاعاتی راجع به این موضوع نداشته باشه.

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
دوستان یه سئوکار خوب معرفی کنید

برای سایت دانلود می خوام
بانک نرم افزار ایران سیتی | دانلود موبایل,نرم افزار,بازی,مهندسی

ورودی گوگل با نزدیک دو سال راه اندازی و بیشاز 3000 مطالب بالای 2000 نمیره .. این اواخر که بالای 1600 نمیره - طبق histats -

دوست عزیز چرا اومدی رو ساب دامین این کار رو کردی؟متاسفانه خیلی ها به دلیل اینکه نمیخوان پول دامنه بدن میان روی یه دامنه سایت ها با موضوعات مختلف سوار میکنن.
گوگل تمرکزش روی دامنه هست و به ساب دامین نه به عنوان سایت جدا نگاه میکنه و نه به عنوان سایت خیلی مرتبط با دامنه.
ضمن اینکه سایت های دانلود که باید با هر عبارتی که اولش دانلود هست بیاد بالا و بصورت پست و مطلب سئو بشه کار بسیار سختی هست و باید با سئوکار حرفه ای کار رو انجام بدید و خرج زیادی بکنید و شبکه اجتماعی فعالی داشته باشید.
شما صفحه اول و دوم گوگل نیستی با چند تا عبارتی که تو سایتت بود زدم.

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
دوست عزیز چرا اومدی رو ساب دامین این کار رو کردی؟متاسفانه خیلی ها به دلیل اینکه نمیخوان پول دامنه بدن میان روی یه دامنه سایت ها با موضوعات مختلف سوار میکنن.
گوگل تمرکزش روی دامنه هست و به ساب دامین نه به عنوان سایت جدا نگاه میکنه و نه به عنوان سایت خیلی مرتبط با دامنه.
ضمن اینکه سایت های دانلود که باید با هر عبارتی که اولش دانلود هست بیاد بالا و بصورت پست و مطلب سئو بشه کار بسیار سختی هست و باید با سئوکار حرفه ای کار رو انجام بدید و خرج زیادی بکنید و شبکه اجتماعی فعالی داشته باشید.
شما صفحه اول و دوم گوگل نیستی با چند تا عبارتی که تو سایتت بود زدم.

خب اوایل اشتباه کردیم رو ساب دامین زدیم .. الان دیگه نمیشه کاریش کرد با بیش از 3000 مطالب و 53 هزار ایندکس گوگل

دوستان چیکار کنیم ؟

Fun30T

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام
بنده مدیر سایت ایساتیس هستم مجله علمی,تفریحی,خبری ایساتیس | Isatice
سایت بنده از نظر سئو و بهینه سازی دچار مشکل شده
دلیلش رو هم به طور مختصر توضیح میدم :
محور اصلی فعالیت سایت انجمن علمی تفریحی بر پایه وی بولتین هست که با قدمت 7 سال و رنک 300 ایران تا ابان 1391 فعالیت میکرد انجمن علمی,تفریحی,خبری ایساتیس | Isatice
ورژن وی بولتین 3.6 بود که من این ورژن رو ارتقاء دادم به 4.2 و متاسفانه به دلیل نصب هک وی بی سئو ، تمامی لینکهای بنده تغییر کرد
در نتیجه با این تغییر لینک ، ورودی گوگل از 8 هزار به 300 عدد رسید ،
تمامی لینکهای ما که طی این هفت سال تو نزدیک 4 هزار تا سایت ثبت شده بود از بین رفت و به 450 عدد رسید ( بر اساس امار الکسا این رو گفتم )
و هر روز ارور 404 و ... داشت سایت
و در نتیجه رنک هم نزول کرد و به 2000 ایران رسید
من الان دنبال این نیستم که اشتباه کردم یا نکردم یا چه کار باید میکردم که نکردم
کلا کاری به گذشته و اشتباهات ندارم
در حال حاضر ورودی گوگل سایت من کمتر از 500 عدد هست
و حدود 8 ماه از این مشکل داره میگزره
چندین بار با هزینه های بالا انجمن رو دوستان سئو کردن و هی گفتن چند ماه صبر کنید درست میشه ! ولی با گذشت هشت ماه تغییری حاصل نشده
نظر یه عده از این دوستان این بود که سایت تو sandbox گوگل قراره گرفته
خلاصه حرفم
الان دنبال یه سئو کار مجرب میگردم که هم صفحه اصلی سایت رو به ادرس isatice.com و هم انجمن رو به ادرس forum.isatice.com سئو کنه
و نتیجه کار برای من وقتی خوب هست که بتونم افزایش ورودی گوگلم رو ببینم یعنی این 300 تا ورودی گوگل بشه 400 تا بعد بشه 500 تا و خیالم راحت باشه که به شرایط سابق و ایده آلم برمیگردم
فقط خواهشی که از دوستان دارم اینه
از اونجایی که بنده بالای یک میلیون خرج سئو این سایت کردم و خیلی ها ادعا و وعده و قول الکی به ما دادن حتی شرکتهای معتبر
الان دیگه نمیتونم به راحتی اعتماد کنم
پس لطفا یه ضمانت کاری ارائه بدین و دوم اینکه نمونه کار ارائه بدین
با تشکر

گیم پرس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
دوست عزیز شما باید مشکل سایتت رو اول از طریق وبمستر تولز بررسی کنی که به احتمال بسیار زیاد می شه با آنالیز دقیق علت افت رنک رو پیدا کرد و بعد برای حلش یک کمپین سئو براتون تعریف کرد . sandbox گوگل هم این مدت زمان هشت ماهه امکان نداره باشه زمان sandbox کمتر از این زمان و بعید به نظر می رسه که sandbox باشه . پس قبل از هر چیز باید وبمسترتون رو یک سئو من حرفه ای آنالیز کنه به خیلی از جوابا می رسید

Fun30T

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزیز شما باید مشکل سایتت رو اول از طریق وبمستر تولز بررسی کنی که به احتمال بسیار زیاد می شه با آنالیز دقیق علت افت رنک رو پیدا کرد و بعد برای حلش یک کمپین سئو براتون تعریف کرد . sandbox گوگل هم این مدت زمان هشت ماهه امکان نداره باشه زمان sandbox کمتر از این زمان و بعید به نظر می رسه که sandbox باشه . پس قبل از هر چیز باید وبمسترتون رو یک سئو من حرفه ای آنالیز کنه به خیلی از جوابا می رسید
اتفاقا خودمم به این نتیجه رسیدم
چون باز یه عده از سئو کاران میگن sandbox نیست مشکل ما
و panaliz هست
منم تصمیم گرفتم یه نفر گوگل وبمسترم رو ببینه
تا بفهمه مشکل اصلی چیه
ولی متاسفانه الان اون شخص مناسب رو برای اینکار نمیبینم
یا اینکه تعرفه ها بالاست
یه بنده خدایی از همین شرکتهای معتبر
گفت 50 میگیره فقط گوگل وبمستر من رو نگاه کنه و بگه دقیقا مشکل چیه :))

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
به نظر میاد که شما بیشتر از سئو کار به چندتا نویسنده نیاز داشته باشی! گوگل این همه پاندا و پنگوئن میده هر روز بیرون که سایت ها مطالب همدیگرو کپی نکنن و این وسط دودش به چشم همه میره. ولی من 3 تا مطلب تصادفی از سایت شما باز کردم و هر 3 تا رو عینا توی سایت های دیگه پیدا کردم. به نظر خودتون اگر سایت شما فرضا از اینترنت حذف بشه کاربرا چه چیزی رو از دست میدن؟!

Fun30T

Registered User
لایک‌ها
4
به نظر میاد که شما بیشتر از سئو کار به چندتا نویسنده نیاز داشته باشی! گوگل این همه پاندا و پنگوئن میده هر روز بیرون که سایت ها مطالب همدیگرو کپی نکنن و این وسط دودش به چشم همه میره. ولی من 3 تا مطلب تصادفی از سایت شما باز کردم و هر 3 تا رو عینا توی سایت های دیگه پیدا کردم. به نظر خودتون اگر سایت شما فرضا از اینترنت حذف بشه کاربرا چه چیزی رو از دست میدن؟!

سلام
دوست عزیز حرف شما رو کاملا قبول دارم که مطالب کپی هستند
ولی یه چند تا نکته مهم که هست
اولا 80 درصد سایتهای تفریحی همینن
حتی شما سایت های بزرگ تفریحی رو که ببینین مطالب کپی زیاد دارن
نکته سوم من قبل از این مشکل 3.5 میلیون صفحه ایندکس شده تو گوگل داشتم
که 2 میلیون به خاطر مطالب انجمن بود یک میلیون سایر بخشهای سایت
که به جرت میتونم بگم خیلی هاشون تخصصی بودن
و همونطور که گفتم بخش اصلی سایت من انجمن هست
خب انجمن ها هم معمولا توشون مطلب تخصصی قرار نیست بخوره
چون بیشتر تالار گفتگو هستند در عین حال من مطالب اختصاصی و نیمه اختصاصی هم زیاد دارم

نکته اخر اینکه من همین 9 ماه قبل از همین مطالب کپی و نیمه اختصایصی 8 کیلو ورودی گوگل داشتم
منتها چون طی هفت سال جمع شده بودن حتی بعضی از همون کپی هاشون تو صفحه اول گوگل بودن
اما به خاطر این تغییر لینک
لینک ما از صفحه اول گوگل حذف شد
الان هم که دوباره میخواد ایندکس بشه
و ثبت بشه
خب معلوما اسپم صد در صد حساب میشه و میره تو صفحه 100 به بعد
5 سال پیش که من از فلان سایت مطلب کپی میکردم
تو همون صفحه اول گوگل ، بعد از سایت منبع قرار میگرفتم و یا حتی بالاتر از اون قرار میگرفتم
البته در کل صحبت شمارو قبول دارم
منتها من میگم این همه مطلب و پست و تاپیک که حداقل میشه گفت 30 درصدشون اختصاصی هستند
نباید روزی 1000 تا گوگل داشته باشه ؟
واقعا مشکل کپی بودن هست ؟

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
سلام

من 5 ماه پیش یک سایت دانلود راه انداختم. افزونه های سئو و... هم تو وردپرس نصب کردم. تا این لحظه هم 1200 تا پست زدم.

اما الان که رفتم تو اکانت وب مستر ، نگاه که می کنم وضعیت ایندکس ام رو کلا زده 0 !!!

Total indexed = 0

در صورتی که تو بخش sitemap زده :

Web pages
1,179
Submitted
1,155
Indexed

فکر می کنم مطالبم ایندکس میشه اما پس چرا این عدد بعد از این چند ماه صفره ؟

کلا دوستانی که اهل فن و واقعا با انصاف هستند برای بررسی صادقانه ی سایت ، ارائه ی راه حل و اعلام هزینه، لطفا اعلام نظر کنند.

سایت ، در خصوصی اعلام خواهد شد.

ضمنا این مورد را در جواب دوستمون که در بالا گفتند چرا بعضی ها سربسته کار می کنند، عرض کنم که خود بنده چندی پیش برای مشکلی در سایت در همین پی تی تاپیک زده بودم، دقیقا 9 نفر فقط آدرس سایت گرفتند و ضمن مرتفع کردن کنجکاوی خودشان، دیگر هیچ پاسخی ارسال نکردند. پیدا کردن افراد واقعا درستکار و حرفه ای، گاهی همین سربسته بودن ها رو می طلبه.

گیم پرس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12

دوست عزیز صحبت شما درست هست که به تولید محتوای خوب و منحصر به فرد نیاز هست اما علت افت رنک باید پیدا بشه و تحلیل و آنالیز بشه و اگه لینک اسپم داره یا پنالتی شده باشه باید فرآیند ریکاوری پاندا و پنگوئن صورت بگیره بعد از ریکاوری برای جلب اعتماد دوباره گوگل باید به تولید محتوای عالی و منحصر به فرد و همچنین لینک بیلدینگ اصولی پرداخته بشه . علت اینکه مطلب در سایت های دیگه هم هست شاید اون سایت ها کپی کردند که برای جلوگیری از این موضوع باید بعد از تولید محتوای خوب توسط شما سریع در شبکه های اجتماعی مخصوصا توییتر پخش کنید تا گوگل شما را به عنوان اولین منتشر کننده محتوا بشناسه و همچنین تاریخ انتشار شما هم باید دقیق مشخص باشه که بعد از شما هر سایتی این مطلب رو منتشر کرد اون بشه کپی کار

پس :
اول تحلیل و آنالز علت افت رنک
دوم ریکاوری
سوم تولید محتوای خوب و منحصر به فرد و لینک بیلدینک خوب (گرفتن لینک های خوب از سایتهای معتبر و مرتبط با موضوع سایت)
چهارم صبر ، صبر ، صبر تا رسیدن به نتیجه دلخواه

Fun30T

Registered User
لایک‌ها
4
بالا