• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ratinweb

Registered User
لایک‌ها
49

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
سلام دوستان.
میشه به من بگید این سایت سئوش چند درصده؟
و چه نکاتی توش رعایت نشده؟
ممنون
بادا | آیفون | آندروید | ویندوز فون | سیمبین | دانلود بازی | دانلود نرم افزار

تبریک می گم سایت خوبی دارید
البته کمی سرعت لود صفحه شما بالاست سعی کنید حجم عکس های موجود رو کم کنید ار اسکریپت های تجاری سنگین ویا مشکل دار کم تر استفاده کنید
با فرض اینکه موارد مهم سیو قالب رعایت شده پس فقط تمرکز رو بزارید رو مطالب سعی کنید مطالب همه یکتا و منحصر به فرد باشه حتی مطلب کم حجم اما تازه بسیار کارامد تر از کپی هست اگر نیاز به کپی هم بود سعی کنید برداشت خودتون رو بنویسید همین رو رعایت کنید سایتتون ظرف مدت کوتاهی رشد چشمگیری پیدا می کنه

Arash_Dm

Registered User
لایک‌ها
94
Last edited:

amir abbas

Registered User
لایک‌ها
17
این پست خیلی جدید نیست ولی لازم دیدم یه جوابی روی این پست بنویسم

ما توی وی دیزاین بیشتر کار طراحی انجام میدیم و اون سرویس سئو که نوشتیم بیشتر فراهم کردم بستر سئو و هدایت مشتری به سمتیه که خودش رو سئوی سایتش کار کنه. ما مثل بعضی از شرکت ها پول نمی گیریم که یه سایت رو برای یه کلمه کلیدی بالا بیاریم. تنها کاری که انجام میدیم اینه که با نصب یک سری از ماژول ها سعی می کنیم وردپرس یا دروپل رو برای نتیجه گیری بهتر بهینه کنیم. بعد از ارائه الگوریتم پاندا وضعیت خیلی فرق کرده که کسانی که یه زمانی با خرید لینک برای یک سری از واژه ها تو صفحه اول گوگل بودن الان سر از صفحه های 4 و 5 در آوردن. الان فقط اونهایی که سایت های سبک و استاندارد دارن و محتوای مفید و جدید تولید می کنن می تونن رتبه های بالا داشته باشند. به همین خاطر کار روی سئوی سایت ها مثل قبل نیست که صرفا با دریافت فلان مبلغ از مشتری بریم براش بک لینک بخریم و رتبش رو ارتقا بدیم. این کار دیگه جواب نمیده. الان خیلی از سایت های دانلود به خاطر ساختار غلط و تبادل لینک های اشتباهشون با پیغام notice of detected unnatural links مواجه میشن. یعنی حتی سایت هایی که به شما لینک میدن هم توسط گوگل مانیتور میشن و اگر به یکبار تعداد زیادی لینک دریافت کنید گوگل بنا رو بر این میذاره که دارید لینک می خرید و جریمتون می کنه

کاری که ما انجام میدیم صرفا نصب یک سری ماژول و بهینه کردن وردپرس هست و در صورتی که بخواید شیوه پیدا کردن کلمات کلیدی و شیوه درست فعالیت تو شبکه های اجتماعی رو هم براتون توضیح میدیم

مورد بعدی در مورد طراحی سایت آریا دانلود هست
آریا دانلود عزیز تا به حال چند جای دیگه هم از ما بد گفته. من یادمه با شما تلفنی هم صحبت کردم و از عقب افتادن کارتون گلایه داشتید و این رو هم قبول دارم و پشت تلفن هم از شما عذر خواهی کردم. ولی این مورد رو هم بگم که برای شما یک طرح PSD زده شد که شما تایید کردید و بعد از اینکه کار کد کردنش تموم شد گفتید از طرح خوشم نیومد. در حالی که اول طرح رو از نظر ظاهر تایید کرده بودید. سری بعد خودتون PSD فرستایید که همون کد شد و باز هم گفتید به دلم نمی شینه. دوست عزیز ما هم یه زمان محدودی داریم. اگر قرار باشه برای هر طرحی ما چند نوبت کد بزنیم و طراحی کنیم و مشتری نپسنده دیگه نمی تونیم کار کنیم. برای حل مشکلات اینچنینی ما بعد از مورد شما و موارد مشابه دیگه از این به بعد با مشتریامون قرار داد می بندیم که توش مراحل کار و حد و حدود کار ما کاملا مشخص شده. این قرارداد رو هم برای استفاده بقیه اینجا قرار دادم

https://plus.google.com/103026222158064715137/posts/Gv5XYWXp6FF

شکر خدا بعد از اون دیگه مشکلی با مشتریانمون نداشتیم و نخواهیم داشت
مورد دیگه اینکه نوشته بودید کد ما بی کیفیته و مشکلات سئو داره !! ما اگر هیچ کاری بلد نباشیم، طراحی رو خیلی خوب بلدیم. ما پی سی دانلود رو با HTML5 طراحی کردیم اون هم درست زمانی که تعداد سایت های فارسی که از HTML5 استفاده کرده بودن کلا به 10 تا سایت نمی رسید. رعایت نکات سئو در سطح طراحی قالب هم موارد خیلی ساده و پیش پا افتاده ایه. شما فقط باید یه ساختار درست برای صفحات در نظر بگیرید که این هم برای ما کاری نداره و تو همه طرح ها رعایت می کنیم. در مورد HTML5 هم من یه کتاب جدید ترجمه کردم که تو همین ماه میاد تو بازار و سایتش اینجاس (البته سایت کامل نیست و تا زمان منتشر شدن کتاب کامل میشه)

http://books.wedesign.ir/html5-css3.html

همین الانش شما یه مقاله 20 صفحه ای به درد بخورد به فارسی در مورد HTML5 پیدا نمیکنید ولی ما داریم سعی می کنیم دانش طراحی جدید رو در اختیار بقیه هم قرار بدیم. ما تو کارهامون تاخیر داریم ولی بی کیفیت کار نمی کنیم. نمی گم هیچ نقصی تو کارمون نیست ولی سعیمون این بوده که همیشه منظم کد بنویسم و سایت های سبک تحویل مشتری بدیم متاسفانه انتقاد های شما بیشتر جنبه تخریب پیدا کرده و داره کار ما رو زیر سوال می بره. به عنوان مثال حرف از خطای 404 می زنید و خطای not found در حالی که این خطا مربوط به مشکلات server و یا تغییر آدرس صفحه میشه که گوگل با یه لینک شکسته مواجه میشه. خوب این هیچ ربطی به قالب نداره چون آدرس صفحات تو قالب تعیین نمیشه که این مشکل بروز کنه. کمی منصف تر باشید :|

در کل میگم کار ما طراحیه ولی سئو در همون سطحی که نوشتم انجام میدیم
کارمون تمیز هست ولی حداقل زمانی که برای طراحی میگیریم 1 ماهه و اکثر کارهامون دو ماه زمان میبره پس اگر کسی کار عجله ای داره کلا سمت ما نیاد بهتره
سئو رو هم تو طراحی رعایت می کنیم ولی کلا سئو در سطح طراحی تم یه کار خیلی ساده و مبتدیه و اصل سئو باید در سطح تهیه محتوا و دریافت لینک از سایت های دیگه باشه

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
به به امیر عباس عزیز خوبی ؟؟؟؟ دوستان ایشون استاد SEO هستند.
آقا کجایی دلمون واست تنگ شده.

amir abbas

Registered User
لایک‌ها
17
به به امیر عباس عزیز خوبی ؟؟؟؟ دوستان ایشون استاد SEO هستند.
آقا کجایی دلمون واست تنگ شده.

قربانت :) همین دور و بر ها هستیم. داشتم تو وب می گشتم دیدم این دوستمون زده ما رو با خاک یکسان کرده اومدم شفاف سازی کنم :) در کل تو کارشون تاخیر افتاد ولی نه اینکه بگن ما کدنویسی بلد نیستیم. فحشم بدن ولی نگن بلد نیستی کد بنویسی.

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
قربانت :) همین دور و بر ها هستیم. داشتم تو وب می گشتم دیدم این دوستمون زده ما رو با خاک یکسان کرده اومدم شفاف سازی کنم :) در کل تو کارشون تاخیر افتاد ولی نه اینکه بگن ما کدنویسی بلد نیستیم. فحشم بدن ولی نگن بلد نیستی کد بنویسی.

ولی قبول دارید مشتری مدار نیستید ؟
بنده خودم چند بار باهاتون تماس داشتم و یک پروژه برای طراحی سفارش دادم و خواستم قیمت رو بگید ولی انگار نه انگار .... نه جوابی نه چیزی !!!!!!!!

amir abbas

Registered User
لایک‌ها
17
سیاوش جان اگر تو ماه آوریل میل زده باشه یه سری از ایمیل ها از دستمون در رفته. به خاطر یه اشتباه من یه سری از ایمیل هایی که از سایت اومده بود رفته بود تو یه پوشه و من اصلا ندیدمشون. مورد دیگه اینکه ایمیل های زیادی برای ما میاد که من نمی تونم همش رو جواب بدم. مثلا طرف یه چیزهایی از ما سوال می کنه که اصلا ربطی به طراحی نداره. مثلا اینکه "تو ایران چیکار کنیم که سایتمون بگیره ؟!! " متاسفانه این ایمیل ها با ایمیل های مشتری ها قاطی میشه و بعضا ایمیل مشتری ها از دست ما در میره. هر چند که تا یک مدتی سفارش جدید قبول نمی کنیم چون یه سری پروژه هست که اول باید اونها تموم بشه ;)

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798

amir abbas

Registered User
لایک‌ها
17
آریا دانلود عزیز :) من هم توضیح دادم. من نمی گم که کار شما تاخیر نداشت ولی تیتر پست درباره وی دیزاین بود و نمی خوام اگر مشکلی هم بوده به اسم کل تیم تموم بشه. در کل همیشه ممکنه سر بعضی از مسائل مشکلاتی به وجود بیاد ولی سعی می کنیم حلش کنیم. دلیل تهیه اون مدل قرارداد هم حل کردن مشکلات احتمالی بود. مثلا :

ما با جناب تبریزی تماس گرفتیم بعد از اینکه وجه واریز شد، فرمودن گرافیستشون مسافرت هست و گرافیست دوم دادن که گرافیک قالب رو انجام بدن
بعد از چند روز پیش نمایش (فقط گرافیک، هیچ کدی نوشته نشده بود) به ما نمایش دادن تا تایید کنیم، که تایید نشد
90 درصد قالب، شبیه قالب دانلودها بود که فقط یک تغییر رنگ جزئی صورت گرفته بود ==> فکر کنم هنوز هم اون تصویر رو دارم
تایید نشد و بهشون اطلاع دادیم که قالب شبیه دانلودهاست یک گرافیک دیگه انجام بدن

مجدد بعد از گذت چند روز یک طرح دیگه رو انجام دادن، که اون هم تایید نشد رنگ بندی به شدت روشن بود و اصلا زیبایی تویه قالب احساس نمی شد.
با جناب تبریزی تماس گرفتیم گفتیم این هم تایید نشد، گفتن مشکلی نیست اینقدر گرافیک می زنیم تا از قالب خوشتون بیاد.
مجدد بعد از چند روز یک گرافیک دیگه طراحی کردن که این مورد به شدت تاریک بود یعنی چطوری بگم هر کی می یومد تویه سایت فکر می کرد عزا عمومی گرفتیم ==> تا اینجای کار هیچ نوع کدنویسی صورت نگرفته
از رویه ناچاری این مورد رو تایید کردیم، که شروع کردن به کدنویسی قالب

این رویه کاری ما غلط بود و الان دیگه به این شکل کار انجام نمیدیم. به عبارتی ما فقط یک طرح پی اس دی میزنیم ولی قبل از اون یه سری کار انجام میدیم. اول sketch طرح رو می کشیم و تاییدش رو از مشتری می گیریم. بعد همون رو تبدیل به wireframe می کنیم و در نهایت یه سری گالری به مشتری می دیم که خود مشتری ترکیب رنگ رو مشخص کنه. رنگ یه مسئله سلیقه ایه و احتمال اینکه سلیقه من با مشتری یکی نباشه خیلی زیاده. در کل دو نوبت ویرایش هم بیشتر روی اون طرح انجام نمیدیم. به این شکل چون مسیر طراحی مشخص هست و تو هر مرحله مشتری باید کار رو تایید کنه هیچ وقت کار به جایی نمیرسه که طرح زده بشه ولی مشتری نپسنده.
دلیلش هم اینه که ما هم مثل شما برای هر طرحی که میگیریم زمان تعریف می کنیم. وقتی مثلا برای یه کار 30 روز زمان تعریف شده باشه باید طوری برنامه ریزی بشه که تو همین زمان کار تمام بشه. اگر سر طراحی مجدد، کار کش پیدا بکنه طراح وارد زمان پروژه بعدی میشه بعد همزمان باید روی چند تا طرح کار بکنه و همزمان چند نفر باهاش تماس میگیرن و ... .تا در شرایط مشابه نباشید متوجه نمی شید که من چی میگم. واقعا کار سخت میشه و طراح هم با مشکل مواجه میشه.

مورد بعدی سرعت کار ماست. ما خیلی سریع نمی تونیم کار تحویل بدیم چون بخش اعظم روز رو جایی مشغول هستیم و این طراحی فری لنس جزو کار دوم محسوب میشه. به همین خاطر به روشنی تو سایت خودمون هم نوشتیم که برای هر پروژه حداقل 3 هفته زمان لازم داریم که اگر پروسه صحبت کردن و قرارداد بستن رو هم بهش اضافه کنید تقریبا میشه یک ماه تعرفه طراحی سایت دقت کنید که این زمان حداقل هست. به همین خاطر احتمال اینکه زمان تحویل پروژه های ما طولانی تر از بقیه باشه زیاده. من طراحی پی سی دانلود رو توی 3 ماه کار کردم و الان یه طرح دستمه که تقریبا 4 ماه کامل روش کار کردم که تو این ماه میاد بالا

کدنویسی ما هم اکثرا از روی یه base template آماده میشه و ما یه سری code snippets داریم. طبیعتا اکثر کدنویسی های ما شبیه به هم هست. اینکه فکر کنید کار شما بی کیفیت کار شده و کار بقیه با کیفیت هست اینطور نیست. شاید خطاهایی توی کد هم باشه ولی در کل به نسبت خیلی از طراح های دیگه سعی کردیم کد تمیز تر باشه

دلیل اینکه روی پست شما پست نوشتم هم این بود که یه سری موارد رو توضیح بدم. کلا این جور جاها که پابلیک هم هست جای مناسبی بحث در مورد این مسائل نیست :)
در کل اگر تاخیری تو کار شما بود من از طرف بقیه بچه ها عذر می خوام چون دوست ندارم کدورتی بین ما و مشتریمون بمونه ;)

حالا چرا دعوا می کنید
عزیز دعوا نمی کنیم. بحث کردیم. تموم شد :)

ariyadownload

Registered User
لایک‌ها
48
آریا دانلود عزیز :) من هم توضیح دادم. من نمی گم که کار شما تاخیر نداشت ولی تیتر پست درباره وی دیزاین بود و نمی خوام اگر مشکلی هم بوده به اسم کل تیم تموم بشه.

بله شما در این مورد درست می فرمایید که اشتباه از من بود.
بابت این مورد از تیم وی دیزاین عذرخواهی می کنم. بین ما و جناب تبریزی کدورت هایی پیش اومده بود که من نباید به پای کل تیم وی دیزاین می نداختم.
مجدد از کل تیم وی دیزاین عذرخواهی میکنم
با احترام

ariyadownload

Registered User
لایک‌ها
48
با سلام خدمت دوستان
مشکلات پیش آمده بین ما و جناب تبریزی برطرف شد. من مجدد از تیم وی دیزاین مخصوصا جناب آقای تبریزی بابت حرف هایی که در این تاپیک گفتم، عذرخواهی می کنم.
با احترام
مصطفی

ratinweb

Registered User
لایک‌ها
49
سلام رفقا
شرکت ما یک تخفیف ویژه گذاشته برای وب سایت های آموزشی در هر موردی.
ما به قید قرعه به یکی از کسانی که در طرح شرکت کرده اند سئو رایگان وب سایت می دهیم.
لطفا به بلاگ ما بیاید. سئو فقط برای دوستن پرشین تولز است و لاغیر
لطفا یک کامنت بگذارید و داخل کامنت بزنید راتین وب و پرشین تولز تا از دیگران جدا باشه.

300 مگابایت هاست رایگان... بدون محدودیت ترافیک

[h=2] هاستینگ رایگان و 50 درصد تخفیف طراحی گرافیک و سئو[/h]

ratinweb

Registered User
لایک‌ها
49
دوستان باز هم یک مقاله گذاشتم ولی ترجمه از سرچ انجین واتچ ...... بیشترشو گذاشتم
یکی دیگر از آپدیت های گوگل ، mayhem ( ضرب و شتم ) نام دارد که اکنون به آن پنگوئن می گویند . تمام آپدیت های گوگل در این سال ها ، برندگان و بازندگانی داشته است . قبل از اینکه وحشت زده شویم باید به یاد داشته باشیم که گوگل برای در امان ماندن از ، ازدست دادن بازدید کننده و ادامه ی تسلط در دهه ی آینده به تلاش زیای برای عاری از اسپم نگه داشتن نتایج جستجو بستگی دارد . به عنوان یادآوری باید متذکر شد که پنگوئن اولین آپدیت بزرگ گوگل در 10 ساله گذشته نیست.

google_seo_map.jpg
قصد نداریم که در مورد جزئیات صحبت کنیم چرا که قبلا در مورد این آپدیت ها در بلاگ راتین و جاهای دیگر مطلب نوشتیم . درعوض اجازه دهید در مورد یکی از آپدیت ها که از طریق سایر آپدیتها اجرا می شود ، تمرکز کنیم . بررسی هرزنامه ها یا اسپم
تعریف گوگل از هرزنامه ها ( اسپم ) متنوع و متفاوت است . اما آنها اقدامات مناسبی برای پخش این فریاد خود از طریق Matt Cutts ( مسئول تیم وب اسپم گوگل ) و همچنین از طریق دستورالعمل های مدیریت سایت گوگل ، انجام داده اند .
برخی از وب سایت ها به بالارفتن خود فکر می کنند ( بدون اندیشیدن به مشتریان و بازدیدکنندگان خود ) و یا آنها توسط یک آژانس گمراه می شوند و یا توسط سئو کار های تقلبی اینگونه توجیه می شوند که استفاده از حقه و کلک بلامانع است و ایرادی ندارد . در اینجا نکاتی وجود دارد که وب سایت ها باید از آنها اجتناب کنند ( همانطور که در دستورالعملهای مدیریت سایت گوگل نیز آمده است ) . موارد زیر مواردی است که باید از ایشان اجتناب نمود :
1 – صفحات مخفی
2 –خرید لینک
3 – صفحات متفاوت برای موتورهای جستجو و کاربران
4 – لینک ها یا متنهای مخفی
5 – Cloaking یا redirects
اگر از کلک ها و حقه های بالا استفاده می کنید و یا قصد دارید که استفاده کنید ، بازی رولت روسی را شروع کرده اید .
کسانی که راه طولانی را می خواهند طی کنند بایستی به مشتریان خود فکر کنند . به طور خاص چگونه می توانید این راهکار های را اجرایی کنید:
1 – تجربه ی کاربری بازدیدکنندگان را بهبود ببخشید ؟
2 – برای مشتریان خود ارزش افزوده ایجاد کنید ؟
3 – یک روش برای مخاطبان و مشتریان خود به دست آورید تا آنها را برای بازدید مجدد ترغیب کنید ؟
با طرز تفکری شبیه به این ، تمرکز برای به کارگیری حقه و کلک که در بالا ذکر شدند ، بر روی چگونگی انتشار محتوای با کیفیت بر روی یک وب سایت کاربرپسند که بتواند کاربران را به خود جذب کند ، تغییر می یابد . [h=2]نقشه ای برای اقدام فوری[/h]
panda-and-panguin.jpg
تجزیه تحلیلهای خود را برای جلوگیری از آسیب بررسی کنید : اگر شما توسط پنگوئن و یا سایر آپدیت های گوگل آسیب دیده اید ، گزارش های web analytics خود را بررسی کنید . یک گزارش 30 روزه از ترافیک شما ، می تواند به شما بگوید چه زمانی آسیب دیدید و همچنین مقدار بازدیدکنندگانی را که از دست داده اید نیز به شما می گوید .
گزارش رجوع به وب سایت را از طریق کلمات کلیدی خود را بررسی کنید : هنگامی که متوجه شدید از گوگل ، ترافیک از دست دادید ، گزارش ارجاع دهنده کلمات کلیدی (Keyword Referrer ) می تواند به خوبی به شما کمک کند که بفهمید کدام کلمات کلیدی و به چه میزان باعث از دست دادن ترافیک شما شده اند.باز هم یک گزارش 30 روزه می تواند تصویر دقیقی از این اتفاق در اختیار شما قرار دهد .

ادامه در بلاگ راتین وب

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
منظور از صفحات متفاوت برای موتور های جستجو چیه؟

فکر کنم منظورشون این بوده:

در مقاله نوشته شده : «صفحات متفاوت برای موتورهای جستجو و کاربران»

یعنی اینکه یه سایت می تونه با استفاده از روش هایی، بات های گوگل رو تشخیص بده و محتوای متفاوتی از آنچه قراره به بازدیدکننده اش نشون بده، در اختیار موتور جستجو بذاره.

مثالش: مثلاً شما جستجو می کنید: «اجرام آسمانی» و روی نتیجه ای که در همین مورد است کلیک می کنید، وقتی سایت رو مشاهده می کنید، می بینید که یه فروشگاه باز شده و هیچ مطلبی در مورد اجرام آسمانی نداره!!

در حقیقت این سایتهای اسپم، مطالب رو از جاهای مختلف کپی می کنند، و در اسکریپت تعریف می کنند که اگر بات گوگل به این صفحه مراجعه کرد، مقاله اجرام آسمانی رو نشون بده، درغیر اینصورت هر فردی غیر از بات گوگل بود، فروشگاه رو براش باز کن!!

بالا