Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
شما این خدماتی که در وبلاگتون پست زدیدو در پرشین تولز منتشر کنید بیشتر و بهتر نتیجه میگیرید
سلام اگر وقت بخیر از 2013 دارم روی seo کار میکنم و کاملا تخصصی به تمامی مباحث از آنالیز تا تحلیل و تدوین و اجرای پرژه تسلط کامل و کافی دارم در صورتی که نیاز به مشاوره تلفنی دارید ابتدا سوال و آدرس سایتتون رو ارسال کنین بعد از برسی تایم تماس بهتون میدم تماس بگیرید و مشاوره رایگان دریافت کنید.کار حرفه ای فقط دوستان با سابقه کار پیام بد
موافقم .خوبی سئو آسون بودنشه و ر کسی با کمی پشتکار میتونه یادش بگیره و دیگه براش هزینه نده..خودتون یاد بگیرید خیلی بهترهقبلا همین داش پویا یه توصیه به من کرد : "خودت سئو رو یاد بگیر"
اما اون موقع به حرفش گوش ندادم، اما الان به حرفش رسیدم
اگه شما خودتون یه سری نکات رو رعایت کنید و از یه قالب اصلی(ریپ نشده) استفاده کنید می تونید سئو مناسبی داشته باشید
در عوض پولی که می خواید برای سئو بدید خرج بک لینک کنید
البته قصد من به چالش کشیدن کار هیچ کدوم از این دو عزیز نیست
همین%
لطفا نمونه کاراتو برای من ارسال کن و برنامه نویسی لاراول بلدی چون سایت من لاراوله و سئوی لاراول میخوامسلام دوستان
انجام سئوی سایت شما
دارای بیش از 10 کلمه کلیدی در صفحه اول گوگل
برای اطلاع از قیمت و نمونه کارهام تماس بگیرید و یا در پیامرسانها در خدمت هستم:
09124083014
سئو آسون نیست . یادگرفتنی هم نیست . سئو تجربه است . سئوکار حرفه ای اینو خیلی خوب میدونه که قضیه چیه . سئو اصلی تو هیچ کتابی آورده نشده .موافقم .خوبی سئو آسون بودنشه و ر کسی با کمی پشتکار میتونه یادش بگیره و دیگه براش هزینه نده..خودتون یاد بگیرید خیلی بهتره
میگم چطوره عکاسی و نجاری و کفاشی و جراحی و سمپاشی و بقیه امورم یادبگیریم خودمون که از هر انگشتمون یه هنری بباره!!!موافقم .خوبی سئو آسون بودنشه و ر کسی با کمی پشتکار میتونه یادش بگیره و دیگه براش هزینه نده..خودتون یاد بگیرید خیلی بهتره
حرفت درسته ولی با مطرح کردنش موافق نیسم اگر مردم خودشون نرن سراغش و هی ضرر ندن پول تو جیب سئوکار نمیره- مث قضیه پزشک ی زمانی مردم خودشون انواع علف مصرف میکردن به عنوان داروگیاهی و فقط برای مشکلات حاد میرفتن پیش پزشک یا اجر رو اجر میذاشتن خونه میساختن فقط بعضی میرفتن سراغ مهندس و هزارتا مثال دیگ به اندازه کافی ک ضرر بدن یاد میگیرن ک هرکسی باید سرجای خودش باشه و لازم نیست همه هرمدل تخصصی رو یاد بگیرن (البته بعد ضرر با با اغوش بازتری هم هزینه میکنند)سئو آسون نیست . یادگرفتنی هم نیست . سئو تجربه است . سئوکار حرفه ای اینو خیلی خوب میدونه که قضیه چیه . سئو اصلی تو هیچ کتابی آورده نشده .
آره اینم هست . بهتره خودشون تلاش کنن و بدونن که به این سادگیا نیست .حرفت درسته ولی با مطرح کردنش موافق نیسم اگر مردم خودشون نرن سراغش و هی ضرر ندن پول تو جیب سئوکار نمیره- مث قضیه پزشک ی زمانی مردم خودشون انواع علف مصرف میکردن به عنوان داروگیاهی و فقط برای مشکلات حاد میرفتن پیش پزشک یا اجر رو اجر میذاشتن خونه میساختن فقط بعضی میرفتن سراغ مهندس و هزارتا مثال دیگ به اندازه کافی ک ضرر بدن یاد میگیرن ک هرکسی باید سرجای خودش باشه و لازم نیست همه هرمدل تخصصی رو یاد بگیرن (البته بعد ضرر با با اغوش بازتری هم هزینه میکنند)
چرا وقتی عنوان وبسایتم فارس هلث را در گوگل سرچ میکنم تو صفحه اول نیستم ؟
مطالب من ۱۰۰ درصد اختصاصیه و هیچ رقیبی هم تو این کیوورد ندارم