سلام مجدد برادر! بزارید منم تک تک جواب بدم
ولی نمیتونید منکر بشید که 99.99% بازار الان همون دستشوییه هستش! مخصوصا وابستگی شدید اینده کریپتو به 10-20 تا کوین اصلی که همشون همین مشکلات مورد اشاره رو دارند! پس درسته که منطقی هستش حرفتون ولی با واقعیت امروز نمیخونه!
بازم میگم من نوک سوزنی مخالف کریپتو به عنوان تکنولوژی نیستم! واقعا هم بهش اعتقاد دارم! ولی 99% کوین های فعلی رو باهاشون مخالفم! چون نه تنها بعد از اینکه به مشکلی بخوردند خودشون رو پایین میکشند بلکه خود تکنولوژی رو هم با خودشون پایین میکشند! الان شما قبول نداری 99% کسایی که الان وارد کریپتو شدند اصلا به خود کریپتو اعتقادی ندارند! به کوین ها و جهش ها و یه شبه پولدار شدن اعتقاد دارند!
سلام
شاید مثالم درست نباشه اما میگن هر مسجدی یک دستشویی هم داره، کریپتو هم همینه، 10000 تا کوین الان ایجاد شده که چه مشکلی رو در دنیا حل کنه؟ خب معلومه که حداقل 50%ش اصلا ارزشی ندارن و نیتشون خالی کردن جیب مردم هست و در نهایت شاید 20% قابلیت پیشرفت داشته باشند.
ولی نمیتونید منکر بشید که 99.99% بازار الان همون دستشوییه هستش! مخصوصا وابستگی شدید اینده کریپتو به 10-20 تا کوین اصلی که همشون همین مشکلات مورد اشاره رو دارند! پس درسته که منطقی هستش حرفتون ولی با واقعیت امروز نمیخونه!
نه منظورم از پشتوانه ریل فاجبلیتی ائه! حالا به هر شیوه ای (فیات و غیره) و خیلی بحث گسترده ای هم هستش! کوین های فعلی کریپتو شاخصه های یه کورنسی واقعی رو ندارند! بازم میگم تکنولوژی رو من مشکلی باهاش ندارم! کوین ها مسیر بدی رو دارند میرند! بجای اینکه واسط معاملات باشند در واقع جای کالای ارزشمند رو میخوان بگیرن!خب الان منظور شما این نیست که پول های کاغذی پشتوانه دارند درسته؟
البته اینایی که میگید مزیته از نظر من مزیت نیست! شما وقتی توزیع عادلانه ای برای یه کورنسی نداشته باشید هیچوقت اون کورنسی نمیتونه جایگزین چیز دیگه ای بشه! هر متی به ماجرا نگاه کنید (از ماین گرفته تا ولت هایی که عمده این کوین ها دستشونه) اینده ای برای این مدل وجود نداره مگر اینکه بصورت همون پانزی ادامه پیدا کنه! بازم میگم این حرفم درمورد همه کوین ها و غیره نیست! ولی 99% سرمایه مردم توی همین هایی هستش که این وضعو دارند!به نظر من هیچ کوینی پشتوانه نداره به معنای واقعی کلمه و اون چیزی که شاید در ذهن شماست، پشتوانه ی کریپتو اقبال مردم، حمایت آن توسط خود مردم، سازمان های مردم نهاد و ماینرهای شبکه هستند.
یکی از تفاوت های خوبی که کوین هایی مثل بیت کوین که مکس ساپلای دارند اینه که حداکثر یک تعداد واحد مشخصی در دنیا وجود خواهد داشت، شما نمیتوانید با زدن یک دکمه بر فرض مثال 1 واحد بیت کوین در کمترین زمان چاپ کنید ( تولید کنید )، احتمال تقلبی بودن آن تقریبا صفر است، و به قول این تبلیغاتی ها همراه با هزاران فواید دیگر :دی
برادر پانزی مدرن هیچکدوم از این موارد رو نداره! مثلا گولد گوئست! مسئله این هستش که شما فرض کن هر کوین الان 40هزار دلاره! اون کسی که وارد این بازار میشه فکر میکنه این کوین ها قطعی و 100% به هر دونه 1میلیون دلار میرسن (مثال دارم میزنم) اولا بالاتر گفتم که تویزع کوین ها شبیه جک ائه! یه ولت 25% فلان کوین اصلا منطقی نیست! دوما فرضا 1سال دیگه بشه 1میلیون دلار بازار بیت کوین میشه 19 هزار میلیارد دلار!!!!!!! مثه همین تصوراتیه که ملت درمورد بورس داشتند! یه سری خرج ها (مثه میزان سخت افزار مصرف شده برای ماین کردن با قیمت نرمال) رو ملاک ارزش واقعی قرار بدیم به یه عدد مشخصی میرسیم! اون عدد هم مثه قیمت واقعی انالیز شده سهام یه شرکت توی بورسه! نه رقمی که طرف فکر میکنه فردا صبح بشه 20 برابر! تو دنیای مدرن هر جا صحبت یک شبه پولدار شدن بدون توحه به حجم واقعی بازار و حجم واقعی تقاضا و میزان سرمایه ای که در اینده ورود میکنه باشه شما با پانزی طرف هستید! کما اینکه تعریفی که گذاشتین یه سمت ماجراس فقط! چارلز پانزی کاری که کرد و اسمش مونده گار شد بازار واقعی اون تمبر های بین المللی رو بزرگتر از چیزی که وجود داشت نشون داد! اصل ماجرا الان هم همینه!اینجا طراح یا کلاهبردار پانزی کیه؟
چه کسی در این سیستم از شما پول درخواست میکنه که شما پولتان را در اختیار او قرار دهید؟
و چه کسی گفته با پولهای شما کار خواهد کرد؟
و چه کسی به شما تضمین سود خواهد داد؟
هیچکدام از این توضیحاتی که داده شده برای مشخصا بیت کوین صدق نمیکند، افراد با چسباندن یک سری کلمات به این بازار سعی بر تخریب این حوزه دارند.
پ.ن: در حال حاضر ما 10 هزار تا کوین داریم که من به جرات میتونم بگم 20% از آن فقط و فقط به این دلیل ایجاد شده اند که از نام کریپتو و بیت کوین برای جذب سرمایه و کلاهبرداری اقدام کنند، مثل بیت کانکت و خیلی کوین های فعلی که حالا چون شاید بعضی ها ناراحت شوند من نام نمیبرم، اما همانطور که شما به میوه فروشی می روید و بهترین و سالم ترین میوه را انتخاب میکنید، اینجا هم همینطور هست.
پ.ن: به نظر من، ما وقتی میخواهیم یک تیم فوتبالی رو به طور کلی بررسی کنیم نباید فقط گیر به این بدیم که این تیم مربی خوبی نداره، یا مدیرعاملش آدم درستی نیست، شما اول تمام خوبی هاش رو لیست کن، بنویس حالا عیب و ایرادهایش رو هم بنویس و بعد مقایسه کن، آیا شما خودت رو از رانندگی محروم میکنی به این دلیل که شاید یک نفر خلاف جهت بیاد و بزنه خدایی نکرده به ماشین شما و آسیب ببینی؟
بازم میگم من نوک سوزنی مخالف کریپتو به عنوان تکنولوژی نیستم! واقعا هم بهش اعتقاد دارم! ولی 99% کوین های فعلی رو باهاشون مخالفم! چون نه تنها بعد از اینکه به مشکلی بخوردند خودشون رو پایین میکشند بلکه خود تکنولوژی رو هم با خودشون پایین میکشند! الان شما قبول نداری 99% کسایی که الان وارد کریپتو شدند اصلا به خود کریپتو اعتقادی ندارند! به کوین ها و جهش ها و یه شبه پولدار شدن اعتقاد دارند!