واکنش بعضی از تحلیلگران و اقتصاددان ها به قیمت بیت کوین:
30 هزار دلار: از همینجا میریزه
35 هزار: فیک رفته بالا میریزه
40 هزار دلار: میدونم میریزه
50 هزار دلار: دیگه خیلی رفته بالا باید بریزه
70 هزار دلار: این به خاطر تبلیغات اینستاگرامی هست که یه مشت بی سواد انجام میدن، دیگه باید بریزه.
100 هزار دلار: به قرآن میریزه.
در اینجا بیت تا 50 هزار دلار کاهش پیدا میکنه:
من مطمئن بودم که میریزه و بارها در همین بخش هشدار داده بودم.
خسته نباشی دلاور خدا قوت پهلوان
پ.ن: اصولا در هر بازار سرمایه ای ( بازار مالی )، امکان سود و یا ضرر کردن و حتی از دست رفتن سرمایه هست، یعنی شما حتی وقتی طلا خریداری میکنید به نیت حفظ ارزش پول و یا حتی به نیت سود و دلال بازی، امکان داره یکی بیاد و در کمتر از 2 دقیقه طلاها رو پیدا کنه و ببره و دست شما هم هیچوقت به طلا نرسه ( دیدم که میگم )، یا حتی همین کریپتو، شما هاردت بسوزه و پرایوت کی کار نکنه یا اشتباه باشه، سرمایت از دست میره، در بقیه بازار ها هم به همین شکل هست حالا شاید درصد ریسک متفاوت باشه.
البته اینجا هر 2 طرف: چه خریدار طلا و چه کریپتو میتوانند با رعایت کردن یک سری مسائل امنیتی این مشکل رو برطرف کنند.
اما این مورد که ما بگیم کریپتو خوب نیست چون یک روزی
امکان داره 99% ریزش کنه یا امنیت نداره امکان داره هک بشی پولت بپره، حرف منطقی و عقلانی نیست مگر اینکه به نیت خاصی این حرف زده بشه.
مورد بعد: شما دیدید که رونالدو با یک حرکت چه ضرری به شرکت کوکاکولا زد، بدون هیچگونه توئیت و یا جنجال خاصی. پس توئیت ها و صحبت های ایلان ماسک و غیره و تاثیر آن بر روی کریپتو هم منطقی هست.
در مورد بازارهای مالی و به طور کلی 2 مقوله ی سرمایه گذاری و ترید هرکسی مختار هست که در بازار مورد علاقه ی خودش فعالیت کنه ولی در بحث ارجحیت ما نمیتونیم بازاری رو به طور کلی برتر بدونیم ( برای هر شخص منظورم هست )، چرا این رو میگم؟ چون در بازار کریپتو شخصی مثل من
( بر فرض مثال ) با 99% ریزش هم هیچ اتفاقی واسش نمیفته (سکته کنه و یا بمیره ) ولی افرادی هستند که توان دیدن کاهش بیش از 5 درصد رو ندارن و طبیعتا حالشون بد میشه، خب این افراد اصلا نباید ورود کنند به این مارکت، یعنی اگر ورود کردن کارشون از همون اول اشتباه بوده و مقصر اصلی خودشون هستند. در نتیجه باید سمت بازاری برن که به روحیات و خلقیاتشون همخونی داشته باشه.
اما اما اما:
ما باید با بررسی تفاوت ها، مزایا، معایب و... بهترین بازار سرمایه و یا ترید رو برای خودمون انتخاب کنیم، بر فرض مثال بازاری که شدیدترین دستکاری ها درش اتفاق افتاده و به صورت علنی بر همگان ثابت شده بهتره یا بازاری که روز به روز داره بزرگتر و بزرگتر میشه و دست کاری در اون داره به حداقل میرسه؟
شما بازاری رو انتخاب میکنید که به صورت جهانی باشه یا مثلا محدود به کشور السالوادور و چند تا کشور کوچولو موچولو باشه؟
بازاری رو انتخاب میکنید که امکان اجازه ی فروش رو به شما تا 2 سال رو نده؟ یا بازاری که هر موقع عشقت کشید بتونی بخری بفروشی به هر میزان و هر مقدار و هر زمان؟
اینها مواردی هست که حتما باید مورد بررسی قرار بگیره و شما صرفا به خاطر اینکه عروس چایی کم رنگ آورده قید زندگی و ازدواج رو نمیزنید.
یکی از کاربران همین بخش پستی گذاشتن که به نظر من کاملا منطقی و صحیح بود، ایشون نظرشون این بود: همانطور که ما باید نگران از دست دادن پول و ضرر کردن دیگران باشیم، نباید با بیان و نظرهای نسنجیده ی خود فرصت های سرمایه گذاری و یا ترید رو هم از بقیه بگیریم.
تندرست باشید