• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نقد و بررسی نوت بوکهای اعضا

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

Sony Vaio FS-500B

با سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان و با تشکر از جناب اسفندیار از بابت کمک ها و راهنمایی های ارزشمندشون

اگر اساتید اجازه بدهند ، مایل هستم تا نقدی کوتاه و غیر حرفه ای از نوت بوک خود را ارائه دهم تا بلکه باعث شود دوستان دیگر نیز مشابه اینکار را انجام دهند. به نظر بنده حقیر اینکار می تواند کمکی هر چند جزیی برای افرادی باشد که مایل به خرید نوت بوک هستند.

خوب پس از مدتها کلنجار رفتن با جیبم و حساب و کتاب کردن و ایجاد مزاحمت برای استاد esfandiyar در تاریخ دوم مهرماه یک دستگاه نوت بوک Sony Vaio FS500B ساخت استکبار جهانی آمریکا به همراه یکسال گارانتی ایران را به قیمت 1.350.000 تومان خریداری کردم ، آنچه خواهید خواند برداشت های غیر حرفه ای و دیدگاه بنده نسبت به این دستگاه می باشد.

مشخصات کلی :
کد:
Processor: Intel Pentium M Centrino(1.6 GHz) - 730 - L2 cache - 2 MB
RAM installed: 512 MB DDR SDRAM
Hard drive: 60 GB IDE - 4200 rpm
CD / DVD type: CD-RW / DVD-ROM combo
Weight: 2.9 kg
Dimensions (W x D x H): 36.35 cm x 26.42 cm x 3.56 cm
Display: 15.4 in TFT active matrix
Max resolution: 1280 x 800
Display technology: TFT active matrix 
Features: X BRITE 
Audio output: Sound card - AC '97
Networking type: Network adapter
Modem: 56 Kbps Fax / modem - V.92
Interface provided: 1 Modem Phone line, 1 Network Ethernet 10Base-T/100Base-TX, 
1 Display / video VGA, 3 Hi-Speed USB, 1 IEEE 1394 (FireWire), 1 Docking / 
port replicator, 1 Microphone Input, 1 Headphones Output
Slot provided: 2 (0 free) Memory, 1 (1 free) CardBus Type I/II, 1 (1 free) Memory Stick  
Battery installed: 1 Lithium ion
Mfr estimated battery life: 3.5 hour(s)
OS provided: Microsoft Windows XP Professional
ابتدا باید یادآور شوم شما قیمت گزافی از بابت سونی بودن و نام سونی این دستگاه پرداخت می کنید ، پس یکی از معایب خرید دستگاه های سونی گران بودن آن نسبت به برندهای دیگر با مشخصات یکسان خواهد بود. در نخستین نگاه طراحی و ساخت این دستگاه آنچنان شما را مجذوب و شیفته خود می کند گویی که فرهاد ، شیرین را دیده باشد. در یک لحظه از خود گدشته و به هیچ چیز جز تصاحب و نجوای شبانه با آن فکر نمی کنید همین امر باعث می شود که یک سری از مسایل را فراموش کرده و بعضی از انتظارات و نیازهایی که از نوت بوک خود دارید را فراموش کرده و اقدام به خریداری کنید. برای بنده هم درست یک چنین اتفاقی رخ داد ، قصد من خرید یک دستگاه نوت بوک Acer Aspire 1684 WLMi بود و از جمله امکانات مد نظرم Bluetooth , Infrared و DVD+RW بود ولی پس از مشاهده سونی تمامی امکانات مورد نظرم را فدای طراحی و شفافیت تصویر آن کردم !

به جرات می توان گفت که هیچ شخصی منکر کیفیت و شفافیت تصاویر نمایشگرهای سونی نیست و صد البته زمانی که این نمایشگر از تکنولوژی X BRITE بهره ببرد ، خروجی به صورتی باور نکردنی زنده ، شفاف و خیره کننده است. زاویه دید نیز بسیار گسترده بوده و شما از زوایای مختلف به راحتی قادر به مشاهده هستید. نمایشگر Wide 15.4 اینچ نیز فضای کاری بیشتری در اختیار شما قرار خواهد داد و علاوه بر آن از مشاهده فیلم های دی وی دی Widescreen Edition لذت کافی خواهید برد.

طراحی باریک و استفاده از دو رنگ مشکی و نقره ای روشن ، زیبایی خاص و دلنشینی به این دستگاه داده است ، صفحه کلید نرم با کلیدهایی که کار با آنها بسیار سهل و اسان است ، فاصله کلید ها و اندازه آنها به درستی محاسبه شده و تقریبا فشردن دو کلید بصورت اشتباه در یک زمان تقریبا منتفی است. ولی فراموش نکنید یکی از معایب به نظر من عدم قرار دادن کلید های میانبر است ... در این مدل فقط دو کلید میانبر در بالای کلیدهای فانکشن به نامهای S1 , S2 قرار گرفته است که قادرید این دو را با توجه به نیاز خود تعریف کنید. یکی دیگر از معایب البته به نظر من قرار گیری خروجی صدا و ورودی میکروفن در جلوی دستگاه است. این ایراد زمانی به چشم خواهد آمد که شما مایل به استفاده از بلندگو باشید قرار گیری فیش خروجی صدا در جلوی دستگاه علاوه بر اینکه گاهی اوقات با سیم ها مشکل دارید از لحاظ شما و ظاهری که ایجاد می کند دلنشین نخواهد بود. در این مدل هیچ کلیدی برای کم و زیاد کردن صدا نیز تعبیه نشده و برای تغییر حجم صدا همیشه مجبور و محکوم به استفاده همزمان از کلیدهای Fn و F3 - F4 هستید. کلید غیرفعال سازی WLAN نیز در جلوی دستگاه قرار گرفته است علاوه بر اینکه بسیار ظریف است در حین حمل و نقل دستگاه احتمال تماس با این کلید بالاست و اگر در دراز مدت توجه لازم را نداشته باشید احتمال خرابی و از کار افتادنش بسیار بالاست.

سرعت دستگاه و نرمی و راحتی کار با آن برای من تا کنون بسیار راضی کننده و رضایت بخش بوده ، البته این سومین دستگاه نوت بوکی است که استفاده می کنم ، تاریخ اولین آشنایی من با این موجود نازنین به حدود ده و یا یازده سال پیش بازمی گردد . در ابتدا یک دستگاه توشیبا 233 MMX داشتم و حدودا هفت سال پیش دومین دستگاه خود را خریداری کردم و حدود پنج سالی هم هست که از دنیای رایانه های همراه دور بوده ام ، پس عملا مقایسه ای که از لحاظ سرعت و کارآیی انجام می دهم مقایسه ای بین نوت بوک و دسک تاپ است پس لطفا بر من خورده نگیرید !
باتری دستگاه در اولین تستم با تنظیمات Maximum Battery در Power Options به مدت سه ساعت و بیست دقیقه دوام آورد البته کاملا خالی نشده بود و حدود 7% از آن باقی مانده بود که با توجه به محاسبات خودم به راحتی تا چهار ساعت می توان از آن استفاده کرد. در تست دیگرم سیستم به مدت 12 ساعت روشن بود هیچ اختلال و یا گرمای اضافی در سیستم اجاد نشده و حتی گرمای ایجاد شده در زیر صفحه کلید بسیار کم بود بصورتی که اصلا متوجه آن نمیشوید و اما تستی که در فتو شاپ انجام دادم نیز بسیار رضایت بخش بود و به جرات می توانم بگویم شما هیچ مشکلی با مستندات خود با حجم بسیار بالا نخواهید داشت به راحتی قادر به کار بر روی یک مستند 50 در 70 سانتیمتر با 300 dpi و CMYK خواهید بود بدون اینکه حجم بالای آن برای شما دردسر ایجاد کند و یا در چرخش و یا ویرایش آن احتیاج به انتظار طولانی داشته باشید.
و اما این تست من از دید اساتید به احتمال زیاد احمقانه و غیر حرفه ای است ولی خوب چه کنم این سوالی بوده که برای مدت های مدیدی در ذهن من بوده و جواب خاصی برای آن نیز نیافته بودم ، منظورم تست اجرای بازی است ! بله بنده بازی Doom 3 را برای سنجش و بررسی این مسله برگزیدم و در کمال ناباوری قادر به اجرا و انجام این بازی با وضوع تصویر 1024 در 768 شدم ... FrameRate ها قابل قبول و عالی بود در هنگام حرکت با هیچ گیر و یا پرش تصویر مواجه نشدم ، مگر مواقعی که تعداد آبجکت ها و حرکت ها در یک جا زیاد بود. در بررسی بعدی وضوح تصویر را بر روی 800 در 600 قرار دادم ، اینبار حتی در مکانهای شلوغ و پر حرکت با مشکل کندی و یا پرش مواجه نشدم و در نهایت نتیجه تست بر روی یکی از بازیهایی که نیاز به سیستم بالا با مختصات خوب داشت ، کاملا با موفقیت انجام شده و نتیجه رضایت بخش بود.
خوب تا به امروز من تمام تست هایی که به ذهنم خطور می کرد و برای خودم جای سوال داشت را انجام دادم و تا این لحظه از خرید خودم راضی هستم ولی بعضی از مسایل اینک باعث شده که کمی به فکر بروم از جمله عدم داشتن Bluetooth , Infrared می باشد و همینطور DVD+RW . البته امکان تعویض درایو فعلی با DVD+RW با پرداخت خدود 80 هزار تومان مهیا می باشد. ولی خوب برای قرار دادن این سه امکان باید هزینه کرد و همین مسله من را دل چرکین کرده است که چرا وقتی شما قیمتی که برای این دستگاه پرداخته اید که حتی از برندهای دیگر با همین مشخصات بسیار گران تر است ولی همانند آنها از امکانات اولیه و لازم برای یک دستگاه قابل حمل امروزی برخوردار نیست ؟! اینها سوالاتی است که این روزها برای من مطرح شده است ...
در پایان لازم است یادآوری کنم تمامی مطالب بالا برداشت های درست و یا غلط خودم بوده و عملا قصدی جز اطلاع رسانی نداشته ام ، بنده از خرید خودم راضی هستم و گفته های بالا نه در مقام تایید یا عدم تایید این برند است و نه در مقام نقض و بدگویی در مورد سایر برندها ...

در زير سه عكس كه شخصا گرفته ام را مشاهده مي كنيد ، براي ديدن تصاوير به اندازه طبيعي روي عكس ها كليك كنيد :

با تشکر

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
منم بعدا در باره یه دونه فراری که 7-8 ماه پیش داشتم مینویسم

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از FireFly :

Sony Vaio FS-500B

با سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان و با تشکر از جناب اسفندیار از بابت کمک ها و راهنمایی های ارزشمندشون

اگر اساتید اجازه بدهند ، مایل هستم تا نقدی کوتاه و غیر حرفه ای از نوت بوک خود را ارائه دهم تا بلکه باعث شود دوستان دیگر نیز مشابه اینکار را انجام دهند. به نظر بنده حقیر اینکار می تواند کمکی هر چند جزیی برای افرادی باشد که مایل به خرید نوت بوک هستند.

خوب پس از مدتها کلنجار رفتن با جیبم و حساب و کتاب کردن و ایجاد مزاحمت برای استاد esfandiyar در تاریخ دوم مهرماه یک دستگاه نوت بوک Sony Vaio FS500B ساخت استکبار جهانی آمریکا به همراه یکسال گارانتی ایران را به قیمت 1.350.000 تومان خریداری کردم ، آنچه خواهید خواند برداشت های غیر حرفه ای و دیدگاه بنده نسبت به این دستگاه می باشد.

مشخصات کلی :
کد:
Slot provided: 2 (0 free) Memory, 1 (1 free) CardBus Type I/II, 1 (1 free) Memory Stick  
ابتدا باید یادآور شوم شما قیمت گزافی از بابت سونی بودن و نام سونی این دستگاه پرداخت می کنید ، پس یکی از معایب خرید دستگاه های سونی گران بودن آن نسبت به برندهای دیگر با مشخصات یکسان خواهد بود. در نخستین نگاه طراحی و ساخت این دستگاه آنچنان شما را مجذوب و شیفته خود می کند گویی که فرهاد ، شیرین را دیده باشد. در یک لحظه از خود گدشته و به هیچ چیز جز تصاحب و نجوای شبانه با آن فکر نمی کنید همین امر باعث می شود که یک سری از مسایل را فراموش کرده و بعضی از انتظارات و نیازهایی که از نوت بوک خود دارید را فراموش کرده و اقدام به خریداری کنید. برای بنده هم درست یک چنین اتفاقی رخ داد ، قصد من خرید یک دستگاه نوت بوک Acer Aspire 1684 WLMi بود و از جمله امکانات مد نظرم Bluetooth , Infrared و DVD+RW بود ولی پس از مشاهده سونی تمامی امکانات مورد نظرم را فدای طراحی و شفافیت تصویر آن کردم !

به جرات می توان گفت که هیچ شخصی منکر کیفیت و شفافیت تصاویر نمایشگرهای سونی نیست و صد البته زمانی که این نمایشگر از تکنولوژی X BRITE بهره ببرد ، خروجی به صورتی باور نکردنی زنده ، شفاف و خیره کننده است. زاویه دید نیز بسیار گسترده بوده و شما از زوایای مختلف به راحتی قادر به مشاهده هستید. نمایشگر Wide 15.4 اینچ نیز فضای کاری بیشتری در اختیار شما قرار خواهد داد و علاوه بر آن از مشاهده فیلم های دی وی دی Widescreen Edition لذت کافی خواهید برد.

طراحی باریک و استفاده از دو رنگ مشکی و نقره ای روشن ، زیبایی خاص و دلنشینی به این دستگاه داده است ، صفحه کلید نرم با کلیدهایی که کار با آنها بسیار سهل و اسان است ، فاصله کلید ها و اندازه آنها به درستی محاسبه شده و تقریبا فشردن دو کلید بصورت اشتباه در یک زمان تقریبا منتفی است. ولی فراموش نکنید یکی از معایب به نظر من عدم قرار دادن کلید های میانبر است ... در این مدل فقط دو کلید میانبر در بالای کلیدهای فانکشن به نامهای S1 , S2 قرار گرفته است که قادرید این دو را با توجه به نیاز خود تعریف کنید. یکی دیگر از معایب البته به نظر من قرار گیری خروجی صدا و ورودی میکروفن در جلوی دستگاه است. این ایراد زمانی به چشم خواهد آمد که شما مایل به استفاده از بلندگو باشید قرار گیری فیش خروجی صدا در جلوی دستگاه علاوه بر اینکه گاهی اوقات با سیم ها مشکل دارید از لحاظ شما و ظاهری که ایجاد می کند دلنشین نخواهد بود. در این مدل هیچ کلیدی برای کم و زیاد کردن صدا نیز تعبیه نشده و برای تغییر حجم صدا همیشه مجبور و محکوم به استفاده همزمان از کلیدهای Fn و F3 - F4 هستید. کلید غیرفعال سازی WLAN نیز در جلوی دستگاه قرار گرفته است علاوه بر اینکه بسیار ظریف است در حین حمل و نقل دستگاه احتمال تماس با این کلید بالاست و اگر در دراز مدت توجه لازم را نداشته باشید احتمال خرابی و از کار افتادنش بسیار بالاست.

سرعت دستگاه و نرمی و راحتی کار با آن برای من تا کنون بسیار راضی کننده و رضایت بخش بوده ، البته این سومین دستگاه نوت بوکی است که استفاده می کنم ، تاریخ اولین آشنایی من با این موجود نازنین به حدود ده و یا یازده سال پیش بازمی گردد . در ابتدا یک دستگاه توشیبا 233 MMX داشتم و حدودا هفت سال پیش دومین دستگاه خود را خریداری کردم و حدود پنج سالی هم هست که از دنیای رایانه های همراه دور بوده ام ، پس عملا مقایسه ای که از لحاظ سرعت و کارآیی انجام می دهم مقایسه ای بین نوت بوک و دسک تاپ است پس لطفا بر من خورده نگیرید !
باتری دستگاه در اولین تستم با تنظیمات Maximum Battery در Power Options به مدت سه ساعت و بیست دقیقه دوام آورد البته کاملا خالی نشده بود و حدود 7% از آن باقی مانده بود که با توجه به محاسبات خودم به راحتی تا چهار ساعت می توان از آن استفاده کرد. در تست دیگرم سیستم به مدت 12 ساعت روشن بود هیچ اختلال و یا گرمای اضافی در سیستم اجاد نشده و حتی گرمای ایجاد شده در زیر صفحه کلید بسیار کم بود بصورتی که اصلا متوجه آن نمیشوید و اما تستی که در فتو شاپ انجام دادم نیز بسیار رضایت بخش بود و به جرات می توانم بگویم شما هیچ مشکلی با مستندات خود با حجم بسیار بالا نخواهید داشت به راحتی قادر به کار بر روی یک مستند 50 در 70 سانتیمتر با 300 dpi و CMYK خواهید بود بدون اینکه حجم بالای آن برای شما دردسر ایجاد کند و یا در چرخش و یا ویرایش آن احتیاج به انتظار طولانی داشته باشید.
و اما این تست من از دید اساتید به احتمال زیاد احمقانه و غیر حرفه ای است ولی خوب چه کنم این سوالی بوده که برای مدت های مدیدی در ذهن من بوده و جواب خاصی برای آن نیز نیافته بودم ، منظورم تست اجرای بازی است ! بله بنده بازی Doom 3 را برای سنجش و بررسی این مسله برگزیدم و در کمال ناباوری قادر به اجرا و انجام این بازی با وضوع تصویر 1024 در 768 شدم ... FrameRate ها قابل قبول و عالی بود در هنگام حرکت با هیچ گیر و یا پرش تصویر مواجه نشدم ، مگر مواقعی که تعداد آبجکت ها و حرکت ها در یک جا زیاد بود. در بررسی بعدی وضوح تصویر را بر روی 800 در 600 قرار دادم ، اینبار حتی در مکانهای شلوغ و پر حرکت با مشکل کندی و یا پرش مواجه نشدم و در نهایت نتیجه تست بر روی یکی از بازیهایی که نیاز به سیستم بالا با مختصات خوب داشت ، کاملا با موفقیت انجام شده و نتیجه رضایت بخش بود.
خوب تا به امروز من تمام تست هایی که به ذهنم خطور می کرد و برای خودم جای سوال داشت را انجام دادم و تا این لحظه از خرید خودم راضی هستم ولی بعضی از مسایل اینک باعث شده که کمی به فکر بروم از جمله عدم داشتن Bluetooth , Infrared می باشد و همینطور DVD+RW . البته امکان تعویض درایو فعلی با DVD+RW با پرداخت خدود 80 هزار تومان مهیا می باشد. ولی خوب برای قرار دادن این سه امکان باید هزینه کرد و همین مسله من را دل چرکین کرده است که چرا وقتی شما قیمتی که برای این دستگاه پرداخته اید که حتی از برندهای دیگر با همین مشخصات بسیار گران تر است ولی همانند آنها از امکانات اولیه و لازم برای یک دستگاه قابل حمل امروزی برخوردار نیست ؟! اینها سوالاتی است که این روزها برای من مطرح شده است ...
در پایان لازم است یادآوری کنم تمامی مطالب بالا برداشت های درست و یا غلط خودم بوده و عملا قصدی جز اطلاع رسانی نداشته ام ، بنده از خرید خودم راضی هستم و گفته های بالا نه در مقام تایید یا عدم تایید این برند است و نه در مقام نقض و بدگویی در مورد سایر برندها ...

در زير سه عكس كه شخصا گرفته ام را مشاهده مي كنيد ، براي ديدن تصاوير به اندازه طبيعي روي عكس ها كليك كنيد :

با تشکر

سلام
به نظر من كار بسيار جالبي است. من خودم هنوز نگرفتم. منتظرم ايسر 8100 ارزون تر بشود.
از كجا گرفتي؟ كدوم شركت؟
چيپ chipe اين لپ تاپ چيه؟

با تشكر

ReD3ath++

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
7
به نقل از Bahreyni :
منم بعدا در باره یه دونه فراری که 7-8 ماه پیش داشتم مینویسم

داش بحريني ميشه زودتر بنويسي چون دارم Presario2800 مو ميدم يه Ferrarri 3400 بگيرم ...

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Hiran :
سلام
به نظر من كار بسيار جالبي است. من خودم هنوز نگرفتم. منتظرم ايسر 8100 ارزون تر بشود.
از كجا گرفتي؟ كدوم شركت؟
چيپ chipe اين لپ تاپ چيه؟

با تشكر

دوست عزيز بنده اين دستگاه را از مجتمع كامپيوتر پايتخت ، فروشگاه لپ لاين واقع در طبقه سوم ، واحد 319 خريداري كرده ام.
با روجوع به صفحه زير مشخصات كامل سيستم را مشاهده كنيد :

http://reviews.cnet.com/Sony_VAIO_FS500B_Pentium_M_730_1_6_GHz_15_4_TFT/4507-3121_7-31306660.html?tag=spec

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از FireFly :
دوست عزيز بنده اين دستگاه را از مجتمع كامپيوتر پايتخت ، فروشگاه لپ لاين واقع در طبقه سوم ، واحد 319 خريداري كرده ام.
با روجوع به صفحه زير مشخصات كامل سيستم را مشاهده كنيد :

http://reviews.cnet.com/Sony_VAIO_FS500B_Pentium_M_730_1_6_GHz_15_4_TFT/4507-3121_7-31306660.html?tag=spec

سلام
دوست عزيز ويندوزي كه روي لپ تاپ نصب شده است ويندوز اوريجينال است؟ يعني ميكروسافت آن را بعنوان يك نسخه قانوني مي شناسد؟
توانستي لپ تاپ را روي سايت سوني رجيستر كني؟

با تشكر

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از ReD3ath++ :
داش بحريني ميشه زودتر بنويسي چون دارم Presario2800 مو ميدم يه Ferrarri 3400 بگيرم ...
چشم آقا
فقط بگم شک نکن این کارو بکن
من متنشو مینوسیم میذارم اینجا

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
اينجا همه مايهدارن آدمجرات نميكنه چيزي بنويسه! :wacko:

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از Reza364 :
اينجا همه مايهدارن آدمجرات نميكنه چيزي بنويسه! :wacko:
بیا بریم یه تاپیک بزنیم مختص لنگ و لوکان!:(

راستی منم به زودی یه ریوی در مورد لپتاپم می ذارم.از طرح تاپیک هم استقبال می کنم!

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Hiran :
سلام
دوست عزيز ويندوزي كه روي لپ تاپ نصب شده است ويندوز اوريجينال است؟ يعني ميكروسافت آن را بعنوان يك نسخه قانوني مي شناسد؟
توانستي لپ تاپ را روي سايت سوني رجيستر كني؟

با تشكر

بله دوست عزیز ویندوز XP Pro SP2 و كاملا قانوني و كپي رايت دار ... لپ تاپ رو رجيستر كردم بدون هيچ مشكل خاصي...

به نقل از electronic :
بیا بریم یه تاپیک بزنیم مختص لنگ و لوکان!:(

راستی منم به زودی یه ریوی در مورد لپتاپم می ذارم.از طرح تاپیک هم استقبال می کنم!

از اينكه مورد استقبال شما استاد گرامي و ديگر دوستان قرار گرفت بي نهايت خوشحالم ، اميدوارم كه هر چه زودتر نقد و بررسي حرفه اي شما و اساتيد ديگر را بخوانم.

به نقل از mahdi206 :
من ميتونم ادعا كنم كه لپتاپم از همتون ارزونتره! تازه لايسنس PC Dos 2000 هم داره!
24.gif
مهدي جان از كجا معلوم لپتاپ شما از بقيه خفن تر نباشه ؟!!! حالا راستش رو بگو ...

ReD3ath++

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
7
داش رضا و electronic عزیز، بابا بی خیال ... پولاتونو رو کنید تا همه بفهمند کی توپ ترکیده است ;)

از داش FireFly هم مرسی بابت این تاپیک، انصافا یک مواردی هست که تا با یک دستگاه روزها کار نکنی در موردش نمی تونی بفهمی - این تاپیک کمک خوبی میکنه ...

اگه کسی خواست در مورد Compaq Presario سری 2800 بدونه، بگه تا بنویسم - چون این دستگاه دیگه تو بازار کمیابه ...

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
داش رضا و electronic عزیز، بابا بی خیال ... پولاتونو رو کنید تا همه بفهمند کی توپ ترکیده است
حالا داش رضا یه چیزی اما فعلا" آن ذره که در حساب نیاید ماییم!
fireflyجان چشم یه خورده سرم خلوت بشه بحث می کنم.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
بنويسين ديگه بابا
164.gif

ميخوام يكم اطلاعاتم رو در مورد لپتاپ زياد كنم . اين تاپيك خيلي ميتونه كمك خوبي باشه

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از hwt :
بنويسين ديگه بابا
164.gif

ميخوام يكم اطلاعاتم رو در مورد لپتاپ زياد كنم . اين تاپيك خيلي ميتونه كمك خوبي باشه
دست شما درد نكنه!!! :( يعني من هرچي تا حال نوشته ام,قصه ننه كلثوم بود؟! :lol:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
فقط برای بالا آمدن موضوع این پست زده شد.در صورت اضافه شدن مطلب جدید پاک خواهد شد.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام.
من یه نیمچه review از نوتبوکم میزارم .
چون کیفیت دوربین 66 کتلت کم بود عکسارو هم از اینترنت گرفتم همشو .
نوتبوکه من از سری hp pavilion zt3000 هست و مدلش zt3463 که یکمی قیافشو از روی نوتبوکهای apple کش رفتن.(نوتبوک خیابانی تو گزارش ورزشی همین نوتبوکه)

کد:
مشخصات نوتبوکم.
CPU:1.7 CEN
RAM:512 (که البته خودم 1 گیگش کردم)
GPU:radeon 9200 64 mb
HARD:60 4200
MONITOR: 15.4 in wide screen 1280X800  
CD/DVD: Toshiba DVD RW 8X & CD combo 24X
وزن 2.9 کیلو
شارژ حدود 4 ساعت
bluethooth , infrared ,54g wireless,3 in1 card sd reader,و...

نوتبوکمو بهمن ماه سال پیش خریدم به قیمت 15700000 از پایتخت اونموقع که من خریدم کلی تحقیقات کردم و اخرش فهمیدم نوتبوک با این امکانات با این قیمت وجود نداره و این بهترین انتخاب ممکنست هر کدوم از برندهای دیگه یسری مشکلات داشتن مثلا سونی امکانات زیادی نداشت ولی قیافش خوب بود و گرون هم بود dell امکانات خوبی داشت ولی قیافه که اصلا حرفشو نزن قیمتشم مناسب بود toshiba هم بد نبود ولی از همه بهتر و حرفهای تر IBM بود که البته زیر 2 میلیون نداشت ولی ته performance بود . بعضی از مغازه دارا میگفتن سگ جون میخوای که بتونی روزی 7-8 ساعت باهاش کار کنی dell بخر البته به قیافشم میخورد ولی اصلا از قیافش خوشم نیومد خلاصه رفتیم hp گرفتم که تقریبا این نوتبوک من همیشه روشنه حتی شباهم روشنه تا حالا هم هیچ مشگلی براش پیش نیومده و من خیلی ازش راضیم .و هر امکاناتی یه نوتبوک میتونه داشته باشه بغیر از serial port این نوتبوک داره .
فقط چندتا مشکل داشت که البته مشکل مشکلم نبود اول اینکه ویندوزش home edition بود دوم اینکه کارت گرافیکش radeon 9200 64 mb بود که شاید برای یه نوتبوک زیادم به نظر میرسید ولی برای من اصلا . دیگه اینکه 3 تا usb داره که من مجبور شدم یه usb hub هم بخرم و الان از 7 تا usb استفاده میکنم

از نکات خیلی خوب نوتبوک کیبورد بسیار نرم و عالی , اسپیکر های خیلی خوب کیفیت مانیتور عالی و صدای بسیار کم حتی وقتی فن روشن میشه و blue thooth داره که من خیلی ازش استفاده میکنم و همچنین help و support قوی hp که در ویندوز جای help & support خوده ویندوز میاد و به صورت اتوماتیک تمام قطعات رو میتونی تک به تک تست کنی و از سالم بودنشون اطمینان داشته باشی همچنین جدیدترین درایورها رو میتونی دریافت کنی البته به email های ایران به خاطر مشکلات سیاسی جواب نمیدن

با اینکه خیلی نوتبوکم رو دوست دارم و خیلیم ازش راضیم ولی یه نوتبوک acer یکی از دوستام داره که از دوبی خریده با cpu 2 gig CEN با کارت گرافیک x700 و رم ddr2 یک گیگ و مانیتور wxga و شارژ خیلی عالی که شاید نوتبوکمو بهش بدم با یه چیزی سر بدم و اونو ازش بگیرم

040916162031zt3000.jpg

hpcentrino.jpg

0427_hp_pavilion_zt3000_lcdback.jpg

112363.jpg

0427_hp_pavilion_zt3000_back.jpg

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
دوست عزیز با تشکر از نقدی که نوشتید و به این بخش حال و هوای تازه ای بخشیدید خواهشمندم در مورد مدل نوت بوک دوستتان که خواهان خرید آن هستید نیز اطلاعاتی بفرمایید....

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام سعید جان ممنون از نقدی که نوشتید ... امیدوارم بقیه دوستان هم ما رو بی بهره نگزارند.

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
به نقل از FireFly :

Sony Vaio FS-500B

مشخصات کلی :
کد:

با تشکر
ممنون خیلی عالی بود
من یه چند تا سوال ازتون داشتم.به نظرتون از بین دو مارک dell ins 9300 و sony S 560P کدوم رو پیشنهاد میکنید.اولی قیمتش 2 میلیون و 50 هزار تومن و دومی قیمتش 1 میلیون و 840 هزار تومن هست.و اینکه نوت بوکی که الان داری چقدر باطری نگه میداره و چقدر میزنی توی شارژ
راستی سونی مدلی نداره که مانیتورش touch screen باشه و بشه با قلم نوری باهاش کار کرد و صفحه اون 180 درجه از بدنه جدا بشه و بچرخه

بالا