• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نقد و بررسی نوت بوکهای اعضا

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگه بازی نمی کنید، پس همون 510m خوبه.:D من به خاطر بازی بود که گفتم باید کارت گرافیک مستقل و LCD WXGA به بالا داشته باشه. وگرنه توی بقیه موارد 510m کم نمی آره.

درباره چیز هایی که عادل گفت....... خداییش چیزیایی گفت که من بعضی هاشون رو نمی دونستم. دل و رودشو ریخت بیرون..........من با اکثرش موافقم. درباره رنگ من همین الان امتحان کردم، راست می گه. البته فکر کنم که این مشکل خاص 510m نباشه. احتمالاً جز نقاط ضعف LCD ها حساب می شه. اگه کسی بیشتر می دونه بگه.

این که پایین LCD داغ می شه بستگی به شدت روشنایی داره. 6 سطح روشنایی دارد. من موقع کار با باتری روی حداقل می ذارم چون اگه زیاد باشه باتری رو تعطیل می کنه.

این که زیرش داع می شه هم درسته......... ولی من همیشه اون رو روی میز می ذارم. برای همین بهش توجه نکردم. این توصیه پزشکی رو از من داشته باشید :D هیچ وقت لپ تاپ رو روی پایتان قرار ندهید.

یه چیزی که یادم رفت بگم این هست که کلاً بایوس های DELL کمی (با عرض معذرت...) نفهم هستند. تنظیماتی که روی بایوس هست برای یه بچه دبستانی مناسبه. تنظیمات خیلی کلی داره و جزییات رو نمی شه دستکاری کرد. من توی همون آدرسی که عادل گفته، نوشته بودم که یه مشکل برام پیش آمده بود. اول فکر کردم سخت افزاریه . بعد که حل شد همه چیز رو فهمیدم.......... تکنولوژی Share memory این طور کار می کنه که............. وقتی می گه 64 MB حافظه گرافکم داره یعنی این که داریور گرافیکی موقع بالا آمدن ویندوز از بایوس درخواست 64MB حافظه از RAM موجود می کنه. من یه بار حواسم نبود توی ویندوز آپدیت ، درایور گرافیک رو ارتقا دادم. این یارو زد مثل این که اون مقدار رو تغییر داد. اگه بایوس آدم بود می تونستم برم خودم مقدارشو برگردونم سر جاش. حالا البته روش پیچوندن این مشکل رو بلدم.......... اینو گفتم که بدونید.

یه چیزی هم جدیداً توی سایت Dell خوندم.......... فرق inspiron و latitude فقط در استحکامشه. این طور که می گه latitude برای کارخونه ها و اون جور جاها مناسبه چون مقاوم تره. ولی ما که نمی خوایم باهاش کشتی بگیریم.................... بنابراین از لحاظ قیمت و تجهیزات inspiron 510m و latitude 610 یکی هستند.

درباره گارانتی..... شخصاً سروکارم برای خدمات پس از فروش با ز یگو رات نیفتاده ولی از وقتی مطالب عادل رو خوندم ازش بدم اومد و دعا می کنم که هیچ بنده مسلمونی برای تعمیرات به اونجا نره......... ولی این مشکل به خاطره ایه که Dell توی ایران نمایندگی نداره و تا وقتی نداشته باشه وضعیت همین جوریه.

اون موقع که می خواستم بخرم بین 510m و یه مدل توشیبا به نام tecra A2 در حال کلنجار بودم. قیمتشون یکی بود ولی وقتی دیدم که 510m سرعت 1.8 و DVD -/+ RW داره (در مقابل اون یکی که 1.5 بود و کمبو درایو داشت) دیگه شک نکردم............. البته شاید اون یکی مشکل گرمایی نداشت...... ولی دیگه نمی دونم اینو خریدم.........

دوست عزیز..... من چند تا ایمیل از ز یگورا ت دارم که مدل ها رو نوشته. اگه می خوای ایمیلتو بده برات بفرستم. ببینم تو می خوای حتماً dell بخری یا بقیه مارک ها رو هم تحقیق کردی؟ یه وقت فکر نکنی که من می خوام dell رو غالب کنم. من چون خودم dell دارم از بقیه مار ک ها زیاد چیزی نمی دونم.

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
اين قسمتي از اولين پست اين تاپيك هست. نويسنده جناب FireFly:

به نقل از FireFly :

Sony Vaio FS-500B

در تست دیگرم سیستم به مدت 12 ساعت روشن بود هیچ اختلال و یا گرمای اضافی در سیستم اجاد نشده و حتی گرمای ایجاد شده در زیر صفحه کلید بسیار کم بود بصورتی که اصلا متوجه آن نمیشوید

اينم قسمتي از پستهاي جناب محمود:

به نقل از mahmood-gt2 :
من یه dell inspiron 510m دارم که فروردین ماه 1350000 خریدمش. الان مثل این که حدود 1000000 تومان است.
.
.
.
در مورد معایبش:
2- هارد اون درست زیر نیمه چپ palm rest هست. که یه کمی بر اثر کار کرد (مثلاً همش هارد کار کنه) گرم می شه و یه کم احساس ناراحتی ممکنه بکنید.البته انقدر نیست که دست رو بسوزونه!!! !!!! من نمی دونم که بقیه لپ تاپ ها، هاردشون کجاست و آیا گرم شدن اون احساس میشن یا نه؟ (بقیه نظر بدن.......)

اينم پست جناب عادل:

به نقل از عادل :
یک مشکل عجیب( که شاید مربوط به خراب بودن دستگاه می شد یا شاید در همه نوت بوک ها باشد....) این بود که وقتی مثلا مدتی نوت بوک روشن بود در پایین LCD زیر و روی آرم Dell داغ می شد!!! به حدی که دست را تا حدی می سوزاند....
.
.
.
این مدل دارای تهویه مطبوع داخل نوت بوک نیست. یعنی شما گرمای هارد و رم را احساس می کنید.
هارد آن در قسمت چپ در پایین آن قرار گرفته. تقریبا در جایی که شما دست راست خود را بری تایپ و یا استراحت روی آن می گذارید.البته مقداری هم دقیقا در زیر لپ تاپ در همین محل گرم می شود.
دمای هارد بسیار سریع بالا می رود و لی روی یک دمای خاص(البته نه خیلی بالا) که HDDLife با قرمز نشان می دهد (که الان یادم نیست چند درجه بود) می ایستد.
.
.
اما قسمت دیگری که گرم می شود زیر رم است.اگر دستگاه را بر گردانید. رم تقریبا در وسط قرار داره. و درب پوشش آن فلزی است و دارای شیار هایی برای تهویه است.

بعد از یک مدت کار کردن زیر رم گرم می شود. و شاید برای بعضی ها نا خوشایند باشد. اما من بیشتر می ترسم و می ترسیدم!!!!:blink: چون می ترسیدم خراب بشه!!!!!:( (اما روزگار ازین بازیچه ها بسیار دارد) حالا هم که آب از سرم گذشته بازم می ترسم!!!!

سوالم اينه كه چرا سوني اصلا گرم نميكنه. اما دل گرم ميكنه؟
يادمه يه جايي جناب اسفنديار ميگفتن كه قطعات نوت بوك ها اگثرا توسط چند سازنده محدود توليد مي شوند. پس چرا يك مارك گرم مي شود و يك مارك گرم نمي شود؟

ممنون

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mohsen2 :
اين قسمتي از اولين پست اين تاپيك هست. نويسنده جناب FireFly:
اينم قسمتي از پستهاي جناب محمود:
اينم پست جناب عادل:
سوالم اينه كه چرا سوني اصلا گرم نميكنه. اما دل گرم ميكنه؟
يادمه يه جايي جناب اسفنديار ميگفتن كه قطعات نوت بوك ها اگثرا توسط چند سازنده محدود توليد مي شوند. پس چرا يك مارك گرم مي شود و يك مارك گرم نمي شود؟
ممنون
خوب من تا بدینجای بحث بسیار لذت بردم..:)
فکر می کنم بهتر است اینجا را من جواب بدهم..:happy:
دوست من...
نوع پردازنده در میزان گرمای تولیدی موثر است...
میزان فضای داخلی طراحی شده در داخل نوت بوک که قطعات بصورتی کاملا فشرده در کنار هم قرار می گیرند نیز موثر است...
نوع قطعات بکار گرفته شده به عنوان گرما گیر بسیار موثر است...تفاوت بسیاری است بین یک سینک مسی نازک با یک قطعه پلاستیکی که به اصطلاح برای دفع گرما در محل مناسب خود بکار رفته...حالا خودتان حدس بزنید کدام یک را می گویم..;)
علاوه بر تمامی اینها مشکل اصلی خود باطری است...طراحی و ساخت خود باطری نیز بسیار مهم است...
باطری نوت بوک موقع شارژ کردن و موقع کار کردن گرم می شود..حال باید دید آیا سازنده نوت بوک ترجیح می دهد باطری برای سیستم تولیدی خود بکار گیرد که گرمای کمتری تولید نموده و دفع حرارتی خوبی داشته باشد و یا اینکه بالعکس آن...
در بخش نوت بوک و اخبار آن پستی نوشته ام که در باره جمع آوری باطری های دل در مدل های خاصی بود که اتفاقا بسیار هم پر فروشند..;) آن را مطالعه فرمایید تا تفاوت های ریز موجود را ببینید..:)

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
خوب من تا بدینجای بحث بسیار لذت بردم..:)
فکر می کنم بهتر است اینجا را من جواب بدهم..:happy:
دوست من...
نوع پردازنده در میزان گرمای تولیدی موثر است...
میزان فضای داخلی طراحی شده در داخل نوت بوک که قطعات بصورتی کاملا فشرده در کنار هم قرار می گیرند نیز موثر است...
نوع قطعات بکار گرفته شده به عنوان گرما گیر بسیار موثر است...تفاوت بسیاری است بین یک سینک مسی نازک با یک قطعه پلاستیکی که به اصطلاح برای دفع گرما در محل مناسب خود بکار رفته...حالا خودتان حدس بزنید کدام یک را می گویم..;)
علاوه بر تمامی اینها مشکل اصلی خود باطری است...طراحی و ساخت خود باطری نیز بسیار مهم است...
باطری نوت بوک موقع شارژ کردن و موقع کار کردن گرم می شود..حال باید دید آیا سازنده نوت بوک ترجیح می دهد باطری برای سیستم تولیدی خود بکار گیرد که گرمای کمتری تولید نموده و دفع حرارتی خوبی داشته باشد و یا اینکه بالعکس آن...
در بخش نوت بوک و اخبار آن پستی نوشته ام که در باره جمع آوری باطری های دل در مدل های خاصی بود که اتفاقا بسیار هم پر فروشند..;) آن را مطالعه فرمایید تا تفاوت های ریز موجود را ببینید..:)

جناب اسفنديار: در مورد گرم شدن هارد و رم (خصوصا هارد) علت تفاوت نوت بوك هاي مختلف، نوع يا مارك قطعات بكار رفته در اونهاست؟ يا استفاده از عايق؟ مثلا سوني از عايق هايي استفاده كرده كه گرما به بيرون انتقال پيدا نكنه؟ اگر عايق بندي سوني بهتر باشه، بدليل عدم انتقال حرارت به بيرون، دماي داخل نوت بوك زياد ميشه كه اين اصلا خوب نيست. لذا اين تصور براي ما پيش مياد كه قطعات بكار رفته در سوني نسبت به دل گرماي كمتري توليد ميكنند! آيا اين تصور درست است؟

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mahmood-gt2 :
.
.
.
دوست عزیز..... من چند تا ایمیل از ز یگورا ت دارم که مدل ها رو نوشته. اگه می خوای ایمیلتو بده برات بفرستم. ببینم تو می خوای حتماً dell بخری یا بقیه مارک ها رو هم تحقیق کردی؟ یه وقت فکر نکنی که من می خوام dell رو غالب کنم. من چون خودم dell دارم از بقیه مار ک ها زیاد چیزی نمی دونم.

ممنون. براتون پي ام زدم.
راستش اصراري روي دل ندارم. اما بدليل اينكه Dell Inspiron 6000 در چند سايت معتبر بهترين رتبه رو داشت، توجهم بهش جلب شده. البته از سوني هم خيلي تعريف شنيدم. اما مدل خاصي مد نظرم نيست.

اگر شما پيشنهاد خاصي داريد ممنون ميشم بگيد.

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از mohsen2 :
جناب اسفنديار: در مورد گرم شدن هارد و رم (خصوصا هارد) علت تفاوت نوت بوك هاي مختلف، نوع يا مارك قطعات بكار رفته در اونهاست؟ يا استفاده از عايق؟ مثلا سوني از عايق هايي استفاده كرده كه گرما به بيرون انتقال پيدا نكنه؟ اگر عايق بندي سوني بهتر باشه، بدليل عدم انتقال حرارت به بيرون، دماي داخل نوت بوك زياد ميشه كه اين اصلا خوب نيست. لذا اين تصور براي ما پيش مياد كه قطعات بكار رفته در سوني نسبت به دل گرماي كمتري توليد ميكنند! آيا اين تصور درست است؟
با سلام

این سوال شخصا برای من هم پیش آمده ... استاد اسفنديار اگر به یاد داشته باشید به دنبال نرم افزاری بودم که حرارت قطعات را نشان دهد ... چون این نوت بوک من در واقع اصلا گرم نمی کند و فن مربوطه ( نمیدانم این فن کجاست ولی فکر کنم پشت هیت سینک است) هر چند ساعت یکبار به مدت چند ثانیه کار می کند و این مسله برای من عجیب است.

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از mohsen2 :
ممنون. براتون پي ام زدم.
راستش اصراري روي دل ندارم. اما بدليل اينكه Dell Inspiron 6000 در چند سايت معتبر بهترين رتبه رو داشت، توجهم بهش جلب شده. البته از سوني هم خيلي تعريف شنيدم. اما مدل خاصي مد نظرم نيست.

اگر شما پيشنهاد خاصي داريد ممنون ميشم بگيد.
دوست عزیز ذکر یک نکته رو در مورد نوت بوکهای سونی ضروری دانستم که خدمت شما عرض کنم .... در صورتی که قصد خرید سونی دارید همانطوری که قبلا گفتم یک سری امکانات رو باید فدای سونی بودن دستگاه خود کنید در عین حال هزینه ای که پرداخت می کنید بسیار بیشتر است نسبت به مارکهای دیگر.
و اما نکته دیگر ظریف و آسیب پذیر بودن نوت بوکهای سونی است که باید در نگهداری و مراقبت از آن بسیار دقت کنید.

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از FireFly :
دوست عزیز ذکر یک نکته رو در مورد نوت بوکهای سونی ضروری دانستم که خدمت شما عرض کنم .... در صورتی که قصد خرید سونی دارید همانطوری که قبلا گفتم یک سری امکانات رو باید فدای سونی بودن دستگاه خود کنید در عین حال هزینه ای که پرداخت می کنید بسیار بیشتر است نسبت به مارکهای دیگر.
و اما نکته دیگر ظریف و آسیب پذیر بودن نوت بوکهای سونی است که باید در نگهداری و مراقبت از آن بسیار دقت کنید.

تا جايي كه من بررسي كردم، يك نوت بوك سوني نسبت به نوت بوكهاي ديگر با امكانات مشابه، حدود 20% گرانتر است. سوال اينست كه آيا اين افزايش قيمت از نظر فني و كيفي قابل توجيه است يا خير؟ بعنوان نمونه: اگر قطعات بكار رفته در سوني داراي كيفيت بالاتري باشند (بعد از چند ساعت كار كردن گرم نكنند) و دوام قابل قبولي داشته باشند، من ترجيح ميدهم اين 20% اضافه قيمت را متقبل بشوم و يك لپ تاپ سوني بخرم. اما اگر اين 20% را فقط براي نام سوني مي پردازيم، من حاضر به پرداخت آن نيستم.
دوربين هاي ديجيتال سوني واقعا متفاوت هستند. تصور من اين است كه نوت بوك هاي سوني هم اينگونه هستند.

نظر شما چيست جناب FireFly؟ فكر ميكنيد اين تفاوت قيمت فقط براي نام سوني است يا براستي كيفيت سوني متفاوت است؟

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
راستش علت اصلی انتخاب من کیفیت ، وضوح و روشنایی نمایشگرهای نوت بوک سونی بوده ... در اصل پایه و اساس انتخابم یکی نمایشگر بوده و دیگری نفرت از محصولات ساخت و یا مونتاژ شده در کشور چین است به همین علت اولین انتخابم نوت بوک های Asus و بعد سونی بود چون تا جایی که به یاد دارم Asus ها ساخت تایوان بود و(سری W3 ان نیز از کیفیت نمایشگر بسیار خوبی بهره می برد ) و دستگاهی سونی ای که من انتخاب کردم ساخت آمریکاست .

و اما در مورد قطعات نوت بوک خودم خدمت شما عرض کنم که هر یک ساخت یک کمپانی است بعنوان مثال هارد دیسکم توشیبا است .. و تا جایی که اساتید در این انجمن گفته اند معمولا قطعات اصلی توسط چند کمپانی مطرح ساخته می شود حال با توجه به اینکه اکثرا قطعات مشابه هستند اظهار نظر در این مورد برای من سخت است .. بهتر است که جناب آقای اسفندیار عزیز در این مورد کمی کمک کنند.

راستش من فکر نمی کنم 100% این تفاوت قیمت فقط و فقط به خاطر نام و نشان سونی باشد .. قطعا فاکتورهای دیگری نیز در قیمت نهایی تاثیر داشته اند شاید یکی از آنها انتخاب قطعات مرغوب تر و یا گران قیمت تر باشد و یا نمایشگرهای سونی باعث افزایش قیمت شده اند.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
منم سونی وایو - کا ۷۴ دارم :

sony_vaio_pcg-k74.gif

Sony Vaio | PCG-K74

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
جناب FireFly
هارد ديسك نوت بوك شما Hard drive: 60 GB IDE - 4200 rpm هست. مي بينيم كه سرعتش 4200rpm هست. آيا سرعت بالا اومدن ويندوز يا سرعت كامپيوتر كم نيست؟

ضمنا رزولوشن ال سي دي Max resolution: 1280 x 800 هست. آيا شما از همين رزولوشن استفاده ميكنيد؟ صفحه نا فرم نميشه؟ من فك ميكنم resolution: 1280*1024 يا resolution: 1024*768 بهتر باشه. آيا حتما بايد از resolution: 1280 x 800 استفاده بشه؟ چون تا جايي كه من ميدونم همه ال سي دي ها يك رزولوشن Recommended دارن.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
البته ۵۱۲ مگ رم اضافه کردم و خیلی تاثیر داشته و توپ شده !

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
آقا شايان
شما هم در مورد نوت بوك خودتون بيشتر توضيح بدين. چند خريدين؟ آيا گرم ميكنه؟ (پردازنده اش P4 هست. پس بايد گرم كنه؟)

آيا تا بحال مشكلي داشتين؟ اگه درست يادم باشه گفتين يه پيكسل سوخته پيدا كرده. فك ميكنيد علتش چي بوده؟

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بله هارد دیسکم 4200 دور است ... سرعت بالا آمدن ویندوز در مقایسه با هادر های دوربالا مسلما کمتر است ولی برای بنده مشکلی ایجاد نکرده است هر چند این روزها در فکر افزایش رم به 1 گیگ و تعویض هارد با ظرفیت بیشتر هستم ... علت اصلی هم نیازمندیم به فضا و رم بیشتر برای فتوشاپ است ....

دوست عزیز صفحه نمایش من 15.4 wide است و resolution اصلی که استفاده می کنم هم همان 1280 در 800 پیشفرض است ... نه تنها صفحه نا فرم نیست بلکه به علت کشیدگی صفحه نمایش عملا محیط بیشتری برای من فراهم کرده است این کشیدگی بر روی آیکون ها و یا بقیه مسایل تاثیر گزار نیست اشتباه نکنید.. resolution ها با توجه به سایز نمایشگر متفاوت است نمایشگر های wide با توجه به سایزشان از این دو رزولوشن : 1280 در 800 یا 1280 در 900 و به همین نسبت کمتر برای اینچ های پایین استفاده می کنند .

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام شایان جان

ممکنه در مورد حرارت ایجاد شده نیز کمی توضیح بدید ..... ایا نرم افزاری برای مانیتور کردن قطعات نوت بوک خود دارید ؟

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
واقعاً اگه کسی نرم افزار نشان دادن حرارت رو می شناسه بگه من هم دنبالشم

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تا جايي كه من بررسي كردم، يك نوت بوك سوني نسبت به نوت بوكهاي ديگر با امكانات مشابه، حدود 20% گرانتر است. سوال اينست كه آيا اين افزايش قيمت از نظر فني و كيفي قابل توجيه است يا خير؟ بعنوان نمونه: اگر قطعات بكار رفته در سوني داراي كيفيت بالاتري باشند (بعد از چند ساعت كار كردن گرم نكنند) و دوام قابل قبولي داشته باشند، من ترجيح ميدهم اين 20% اضافه قيمت را متقبل بشوم و يك لپ تاپ سوني بخرم. اما اگر اين 20% را فقط براي نام سوني مي پردازيم، من حاضر به پرداخت آن نيستم.

قبلاً هم گفته بودم "هر چه قدر پول بدی، آش می خوری". اون موقع که اینو گفتن لپ تاپ وجود نداشت!!!!! بنابراین این ضرب المثل در همه چیز از جمله لپ تاپ صادقه. این دو جمله رو نگاه کن:
لپ تاپ dell ارزونه – همه امکانات رو داره – گرم می شه
لپ تاپ سونی گرونه – همه امکانات رو داره – گرم نمی شه

حالا شاید این مشکل توی بقیه مدل های dell نباشند......نمی دونم. اگه سونی یه همچین چیزی با قیمت مناسب داره که خیلی خوبه.........نور علی نور..........

بالاخره باید دل رو به دریا بزنی................ توی ماشین خریدن هم همی جوره، آدم ماشین می خره از همون لحظه اول جیر جیر می کنه. بنابراین نگران نباش. من وقتی می خواستم بخرم دنبال یه لپ تاپ بودم که زیر 1500000 باشه و حداکثر امکانات رو داشته باشه..... دیگه به گرماش فکر نمی کردم.
تو هم باید ببینی اولویت هات چی هستند؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mohsen2 :
دوست من....ببینید یک پردازنده پنتیوم بیشتر از یک پردازنده پنتیوم ام و آنهم بیشتر از سنترینو و آنهم بیشتر از سو ناما و آنهم بیشتر از پردازنده های با سرعت کم اولترا گرما تولید می کند..(سرعت بیشتر پردازنده نیز موثر است)بخشی از همین گرما سبب می شود تا قدرت و کفایت باطری پایین بیاید و بخشی دیگر نیز بر عملکرد کلی دستگاه تاثیر منفی می گذارد ضمن اینکه همین تاثیر منفی خود باعث نوشیده شدن باطری نیز می شود...
باطری که بلافاصله شارژ شده و استفاده شود به نسبت گرمای تولیدی که بدلیل شارژ ایجاد می شود و بلافاصله در استفاده مجدد از آن سبب کوتاهی عمر مفید آن خواهد شد...
در غرب همانند اینجا نیست که من یک نوت بوک بخرم و هروقت باطری آن مشکل پیدا کرد سریعا یکی دیگر به قیمت 100 دلار که برای یک غربی با در آمد بالا چیزی نیست تهیه کنم..
در اینجا حتی به یک خریدار نوت بوک باطری اضافه نمی فروشند..از هریک از فروشندگان نوت بوک اگر بخواهید که یک باطری اضافه یا یدک به شما بدهند محال امر است اگر قبول کنند...
تازه این مشکل اول نیست...یک باطری 150 دلاری برای شما حدود تا سقف 300 هزار تومان نیز آب خواهد خورد!!!:blink:
یک هارد پرظرفیت و سریع میزان گرمای بیشتری تولید می کند تا یک هارد کم ظرفیت با دور پایین..
یک رم ddr3 درست که ارتقای خوبی از نظر اتلاف گرمایی پیدا کرده ولی به هر حال گرمای تولیدی بایستی بنحوی حل شود که هرچه سرعت بالاتر انتقال و تبادل حرارتی بیشتر خواهد بود..تازه این مضاف بر مصرف بیشترانرژی تولیدی باطری نیز هست..یادم هستم چندی پیش می خواندم که اینتل خبطی که کرد این بود که سوناما از ترانزیستور های فراوان بهره می برد که گرچه گرمای کمتری تولید می کنند ولی برق بیشتری می خواهند و بنابراین در ایده دو هسته ای برای نوت بوک است...که نتیجه آن را نیز اکنون می بینیم...
تصور بهتر بودن و بد تر بودن درست نیست...ببینید کیفیت قطعات بکار رفته مهم است...محبوس شدن گرما و عدم تهویه آن با محیط بیرون است که سبب می شود نوت بوک شما داغ کند مضاف بر اینکه کیفیت قطعه بکار رفته نیز تاثیر گذار است...منظور از عایق بندی این نیست که گرمای بیشتری محبوس شود بلکه این است که تداخل گرمایی درون اجزای نوت بوک در قطعات تولید کننده گرما بنحوی نیست که سر از یک جا و یک نقطه خاص در بیاورد...سیستم تهویه و مجاری داخلی نوت بوک بنحوی است که فضای لازم برای انتقال و تبادل آرام گرمای تولیدی با محیط بیرون بنحوی فراهم شود که شما آن را احساس نکنید...عدم اختلاط گرمای حاصله از بخش های درگیر و فعال بنحوی است که از تجمع آن در یک نقطه خاص و یا در مکانی خاص جلوگیری شود...
حالا برخی از نوت بوک ها در صفحه کلید نیز داغ می کنند...:eek:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از FireFly :
با سلام

این سوال شخصا برای من هم پیش آمده ... استاد اسفنديار اگر به یاد داشته باشید به دنبال نرم افزاری بودم که حرارت قطعات را نشان دهد ... چون این نوت بوک من در واقع اصلا گرم نمی کند و فن مربوطه ( نمیدانم این فن کجاست ولی فکر کنم پشت هیت سینک است) هر چند ساعت یکبار به مدت چند ثانیه کار می کند و این مسله برای من عجیب است.
جواب شما در پست بالایی داده شد دوست من..:)

بالا