• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نقد و بررسی نوت بوکهای اعضا

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام به همه دوستان
انشاله در آینده ای نزدیک(اوائل بهمن ماه )راجع به لپ تاپ acer travel mate C113 که اواخر آذر ماه خریداری کردم توضیح کاملی می دم:) (الان موقع امتحانات هستش و منم مغزم درست فرمان نمی ده:wacko: )فقط اینو بگم که من خیلی با هاش راحتم.به حالت تبلت هم در میاد و ویندوز تبلت هم روش نصب هست.انشاله چند وقت دیگه یه نقد کامل راجع به این لپ تاپ می نویسم و سوالهایی هم مطرح می کنم.
موفق باشید:specool:

satellite_2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از extensa 6601 که دارین راضی هستین؟اگه میتونستید laptop دیگه ای بگیرین چی میگرفتین؟از مزایا و معایبش اگه میشه بگین.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام دوستان امروز می خوام در مورد نوت بوکی که تقریبا" 2 ماهه که خریداری کردم صحبت کنم.:)
اول از همه مشخصات کلی:
Acer Travelmate Tablet PC C113
CPU:Intel,Centrino,Pentium® M processor at 753(1.2GHZ/2MB/ 400FSB) and higher
10.4" TFT LCD supporting EMR pen-based input
512 MB DDR RAM, upgradable to 2GB
80 GB
External USB CD-ROM drive, external 1394 DVD/CD-RW combo drive
BlueTooth
Wired & 802.11g wireless
Pen input support
2 X USB 2.0
infrared
Magnesium alloy chassis
3.0-hour battery life
very small and light:257x216x25.4/29.7 mm 1.45 kg
خوب در مورد این نوت بوک بگم که اولین چیزی که نظر من رو به خودش جلب کرد سایز کوچیک و وزن کم این نوت بوک بود.به طوری که اطرافیان متوجه نمی شن که نوت بوک همراهمه یا نه.با توجه به اینکه من برای کارهای دانشگاهی و البته برای کارهای اداری در محل کارم می خواستم از نوت بوک استفاده کنم این نوت بوک خواسته منو به خوبی برآورده کرده.
از لحاظ فنی تنها چیزی که من رو اذیت می کنه اینه که کیفیت LCD ش چندان جالب نیست(در مقایسه با محصولات سونی)ضمن اینکه CPu پایین اون مناسب برای انجام کارهای سنکین نیست(گرچه کار من رو به خوبی انجام میده)عرض کنم که یکی از خصوصیات مهمی که با عث خوشحالی من هست و انجور که در ذهن داشتم از آب در اومده خصوصیت تبلت بودن این نوت بوک هست.از ترم بعد که انشاله تر م آخر من هم هست می خوام که در یکی دو درس دیگه جزوه هامو مستقیما" وارد نوت بوک کنم.ویندوز تبلت پی سی ادیشن به من این امکان رو میده که بتونم مطالبی رو که می خوام اعم از نوشته و یا اشکال به راحتی وارد کنم.ضمن اینکه Handwriting recognition انگلیسی هم داره که البته بدیهی هست.بنابر این علاوه بر استفاده از کیبورد می توان از قلم هم استفاده کرد(البته نیاز به یه مقدار تمرین داره:blush: )
شما می تونید به جای استفاده از تاچ پد از قلم استفاده کنید و نیازی به تاچ پد و کیبورد نخواهید داشت.LCD این نوت بوک با چر خش 180 درجه ای روی کیبورد قرار کرفته و دقیقا" به حالت تبلت در میاد.در این حالت به راحتی می تونید مطالب خودتون رو وارد کنید.امکانات ویندوز تبلت پی سی جالب هست از جمله در اختیار داشتن انواع کاغذها از لحاظ فا صله بین خطوط(مثلا" صفحات شطرنجی و ...) که با عث می شه تنوعی در استفاده از نوت بوک به و جود بیاد.
امکانات نوت بوک کامل هست(هر چند ممکنه در مقابل کار های گرافیکی سنگین کم بیاره) و من به غیر از کیفیت LCD نکته منفی دیگه ای رو نمی بینم.
خیلی از دوستان از جمله آقا اسفندیار به من گوشزد می کردند که کیبورد این نوت بوک با توجه به کوچک بودن آن ممکن است برای تایپ مشکل ساز بشه و حتی بعضی از دوستان به خاطر همین قضیه من رو از خریدن این نوت بوک نهی می کردن.عرض کنم که اولا" اونقدرها که به من گفته بودن و البته من هم خیلی می ترسیدم با کیبورد مشکل ندارم اما برای دوستانی که کارهای حرفه ای تایپ انجام می دهند توصیه می کنم که به سراغ اینچ های بالاتر این نوت بوک برن.(گرچه خصوصیت تاچ اسکرین بودن و همچنین تبلت بودن نیاز به کیبورد رو تا حدود خیلی زیادی از بین می بره)این نوع نوت بوک ها بخصوص برای طراحی های ساده نیز مناسبه.
در مورد مسائل فنی از قبیل قطعاتی که در این نوت بوک به کار رفته با توجه به اینکه من سررشته زیادی ندارم از آقا اسفندیار می خوام که نقدی در این مورد داشته باشن تا اگر دوستان خواستن سراغ این مدل از نوت بوکهای ایسر برن با شناخت کافی عمل کنن:)
ضمنا" برای کسب اطلاعات بیشتر می تونید به آدرس زیر برید(البته برخی اشتباهات در معرفی قطعات وجود داره مثلا" هارد نوت بوک من 40 نوشته شده اما هارد 80 هست و بنابر این اگر از مدلی خوشتون اومد با شرکت مر بوطه تماس بگیرید)
http://www.me-id.com/notebook_f.htm
دوستان عزیزم هم اگر سوالاتی در مورد این نوت بوک داشته باشن می تونن بپرسم تا اگر بتونم در مورد این نوت بوک راهنماییشون کنم و شاید این باعث بشه که به نکته های جدیدی پی ببرم.
در پایان باید بگم از انتخاب خودم خیلی راضی هستم اما باید چندین ماه دیگه یا هاش کار کنم تا ببینم که معایب و مزایای دیگه این نوت بوک چیه.پس تا اون موقع.
موفق باشید.:rsc:

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

آقا من چند تا سوال در مورد Tablet PC دارم که از آقا مجتبي و ساير دوستان مي خوام پاسخ بدن:
آيا در Tablet PC نوع LCD با نوت بوک هاي ديگه متفاوته؟ آيا در نوت بوک هاي معمولي نميشه از قلم استفاده کرد؟ آيا قلم مستقيما به LCD تماس داره؟ آيا موجب خش افتادن يا کثيفي LCD نميشه؟ (اثر چربي دست روي LCD)

آيا متون بصورت پيکچر ذخيره ميشن؟ آيا در نرم افزار خاصي ميشه نوشت؟ يا در همه نرم افزار ها (مثلا در Word) ميشه متون دستي نوشت؟ آيا متون فارسي رو ميتونه به تايپي تبديل کنه؟

ممنون

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
ممنونم دوست خوبم از نقدی که ارائه دادید..:) بسیار جامع بود ضمن اینکه راهگشای جدید است برای کسانی که می خواهند نمونه ای از آن تهیه کنند.
قطعات سخت افزاری تابلت ها چندان برای کسانی که می خواهند یک دسکتاپ داشته باشند جالب نیست...روی هم رفته این نوع جدید تابلت ها در نوت بوک یک امر جدیدی محسوب می شود که هنوز برخی شرکت های تولید کننده نوت بوک بفکر تولید آن نیفتاده اند و برخی دیگر تنها به یکی دومدل بسنده کرده و روی آنها بازاریابی می کنند...
تابلت ها در نوع خود علیرغم دارا نبودن سخت افزارهای بروز می توانند نیازهای معمول یک کاربر را فراهم نمایند.اصطلاحا به آن COLLGE STUDENT NOTEBOOK نیز گفته می شود ولی استفاده از آن محدود به این گروه نیست...
معمولا گران تر از نوت بوک های معمول بها دارند و علت آنهم نوع ویژه سخت افزار بکار رفته در آنها و تعداد بسیار کم تولید می باشد..نکته دیگر اینکه انعطاف فراوانی دارند و قابلیت بکارگیری آنها کمی بهتر از نمونه های شناخته شده در تقسیم بندی رایج سایر نوت بوک هاست....البته در ابتدا کمی سخت می نماید ولی کم کم به آن عادت می کنید و از قابلیت های خوب آن بهره می گیرید...
کیفیت صفحه نمایش معمول آنها که در جای خود رضایت بخش و در مقیاس سایر برندهای دیگر چندان رضایت بخش نیست چیزی از اعتبار آنها کم نمی کند ضمن اینکه عمر مفید باطری آنها بهتر از دیگر رده هاست...
سهولت جابجایی و وزن سبک نیز مزید بر علت است که شما اشاره داشتید...
تایپیست های حرفه ای بدلیل سرعت در تایپ و کوچکی کلاویه های کیبورد این تابلت ها در مقیاس سریعتر نمی توانند عملکرد رضایت بخشی داشته باشند...ولی برای آماتورهای این رده مناسب است...کلا نوت بوک خوبی است اگر بتوانید با آن کنار بیایید.مطمئنا کارایی مناسب آن شما را راضی خواهد کرد گرچه ممکن است شگفت زده نشوید...

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نقل از mohsen2 :
سلام

آقا من چند تا سوال در مورد Tablet PC دارم که از آقا مجتبي و ساير دوستان مي خوام پاسخ بدن:
آيا در Tablet PC نوع LCD با نوت بوک هاي ديگه متفاوته؟ آيا در نوت بوک هاي معمولي نميشه از قلم استفاده کرد؟ آيا قلم مستقيما به LCD تماس داره؟ آيا موجب خش افتادن يا کثيفي LCD نميشه؟ (اثر چربي دست روي LCD)

آيا متون بصورت پيکچر ذخيره ميشن؟ آيا در نرم افزار خاصي ميشه نوشت؟ يا در همه نرم افزار ها (مثلا در Word) ميشه متون دستي نوشت؟ آيا متون فارسي رو ميتونه به تايپي تبديل کنه؟

ممنون
سلام
در مورد LCD بهتره که آقا اسفندیار توضیح بدن ضمن اینکه در مورد انواع LCD مطالب زیادی هست که دوستان در موردش صحبت کردن اعم از اینکه کدوم نوع دارای کیفیت بالاتری است و ... و با سرچ کردن می تونید پیدا کنید و متوجه بشید.
در نوت بوک های معمولی اگر تاچ اسکرین نباشند نمی توان از قلم استفاده کرد.
بله قلم مستقیما" با LCD تماس داره.این نگرانی شما کاملا" قابل درکه چون من هم این نگرانی رو داشتم اما نوک قلم و به اصطلاح پین قلم طوری هست که باعث خش افتادن روی LCD نمیشه ضمن اینکه 5 عدد پین اضافی و همین طور یک قلم اضافی هم در پکیج وجود داره.
نه اگر دست زیاد کثیف نباشه اثر نداره مگر اینکه موقعی که دارید ناهار میل میکنید با نوت بوک کار کنید:p به هر حال باید یه مقدار هم مراقب باشیم و مراعات کنیم.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
ببخشید در مورد سوالات آخرتون هم باید بگم که در ویندوز تبلت پی سی ادیشن برنامه هایی برای نوشتن وجود داره.مهمترین و بهترینش با توجه به اینکه ما فارسی می نویسیمwindows jurnal هست.شما مستقیما" در سایر برنامه ها مثلا" ورد نمی تونید با قلم متنی رو بنویسید اما می تونید ابتدا در windows jurnal مطلب مورد نظر رو بنویسید و سپس در ورد کپی کنید.hand writnig recognition فارسی بعید می دونم باشه اما در این مورد دوستان بهتر می تونن نظر بدن.من که ندارم.

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از mojtaba2741 :
ببخشید در مورد سوالات آخرتون هم باید بگم که در ویندوز تبلت پی سی ادیشن برنامه هایی برای نوشتن وجود داره.مهمترین و بهترینش با توجه به اینکه ما فارسی می نویسیمwindows jurnal هست.شما مستقیما" در سایر برنامه ها مثلا" ورد نمی تونید با قلم متنی رو بنویسید اما می تونید ابتدا در windows jurnal مطلب مورد نظر رو بنویسید و سپس در ورد کپی کنید.hand writnig recognition فارسی بعید می دونم باشه اما در این مورد دوستان بهتر می تونن نظر بدن.من که ندارم.
به نظر من بهترین راه اینه که انگلیسی بنویسیم و اون رو با استفاده از EN2FA به فارسی بنویسه:p

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام. خوب پای من به این تاپیک هم باز شد. در مورد گرم کردن نوت بوکها بنظر میاد که همه دوستان متفق القولند که نوت بوکهای سونی گرم نمیکنند و این امر را دلیلی بر بالاتر بودن کیفیت قطعات آن دانسته اند. اما من دوستی را میشناسم که اخیرا یک لپ تاپ سونی خریده و از گرم (داغ) شدن بیش از حد آن (کیبورد- آداپتور) ناراضی است!
بنابراین فکر نمیکنم با دیدن اینکه یک لپ تاپ سونی که داغ نمیکند و یک لپ تاپ دل که داغ میکند، حکم برتری کیفی بی چون و چرای سونی را صادر کنیم.
اما یک لپ تاپ hp سراغ دارم که نه آداپتور، که کیبورد و نه زیر لپ تاپ و نه زیر lcd آن گرم نمیشود. آیا میتوانم در مقایسه ایندو بطور قطعی نطر دهم که hp بهتر از سونی است؟
من واقعا متخصص این امر نیستم، اما بنظرم چند مساله میتونه وجود داشته باشه:
1- کیفیت لپ تاپهای سونی بسیار خوب بوده، اما اخیرا از کیفیت آنها کاسته شده ولی بدلیل معروف بودن آن به بالا بودن کیفیت همچنین این ذهنیت وجود دارد.
2- بدلیل بالا بودن قیمت، ذهنیت بالا بودن کیفیت به مشتریان القا میشود.
3- بدلیل بالا بودن کیفیت این برند در سایر محصولات (صوتی و تصویری) شائبه بالا بودن کیفیت آن در تمامی محصولات (نظیر لپ تاپ) ایجاد میشود. (هرچند در مورد بهترین بودن سونی در حیطه محصولات صوتی- تصویری اگر با یک آمریکایی صحبت کنید، چنین چیزی را تأیید نمیکند)

من طرفدار هیچ برند خاصی نیستم. خودم هم کاملا گیج شده ام. ولی واقعا زور دارد که آدم پول بالاتر بابت سونی بدهد ولی مثلا بشدت داغ کند.
خودم هم در انتخاب مانده ام.

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از darya_s :
سلام. خوب پای من به این تاپیک هم باز شد. در مورد گرم کردن نوت بوکها بنظر میاد که همه دوستان متفق القولند که نوت بوکهای سونی گرم نمیکنند و این امر را دلیلی بر بالاتر بودن کیفیت قطعات آن دانسته اند. اما من دوستی را میشناسم که اخیرا یک لپ تاپ سونی خریده و از گرم (داغ) شدن بیش از حد آن (کیبورد- آداپتور) ناراضی است!بنابراین فکر نمیکنم با دیدن اینکه یک لپ تاپ سونی که داغ نمیکند و یک لپ تاپ دل که داغ میکند، حکم برتری کیفی بی چون و چرای سونی را صادر کنیم.
اما یک لپ تاپ hp سراغ دارم که نه آداپتور، که کیبورد و نه زیر لپ تاپ و نه زیر lcd آن گرم نمیشود. آیا میتوانم در مقایسه ایندو بطور قطعی نطر دهم که hp بهتر از سونی است؟
1- کیفیت لپ تاپهای سونی بسیار خوب بوده، اما اخیرا از کیفیت آنها کاسته شده ولی بدلیل معروف بودن آن به بالا بودن کیفیت همچنین این ذهنیت وجود دارد.
3- بدلیل بالا بودن کیفیت این برند در سایر محصولات (صوتی و تصویری) شائبه بالا بودن کیفیت آن در تمامی محصولات (نظیر لپ تاپ) ایجاد میشود. (هرچند در مورد بهترین بودن سونی در حیطه محصولات صوتی- تصویری اگر با یک آمریکایی صحبت کنید، چنین چیزی را تأیید نمیکند)

من طرفدار هیچ برند خاصی نیستم. خودم هم کاملا گیج شده ام. ولی واقعا زور دارد که آدم پول بالاتر بابت سونی بدهد ولی مثلا بشدت داغ کند.

ميشه مدل نوت بوک رو بگين؟ (و در صورت امکان قيمت خريد رو) من فک ميکنم گرم شدن آداپتور زياد غير طبيعي نيست و زياد مهم هم نيست. اما داغ شدن کيبورد مهمه. من هم بين Dell Inspiron 6000 و سوني دو دلم. قصد دارم برم اينجا و نظرات تموم يوزرها رو بخونم ببينم چه ايراداتي در مورد دل ميگن.
http://computershopper.com.com/Dell_Inspiron_6000_for_Home/4852-3121_7-31259392.html?tag=uolst

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از darya_s :
در مورد گرم کردن نوت بوکها بنظر میاد که همه دوستان متفق القولند که نوت بوکهای سونی گرم نمیکنند و این امر را دلیلی بر بالاتر بودن کیفیت قطعات آن دانسته اند. اما من دوستی را میشناسم که اخیرا یک لپ تاپ سونی خریده و از گرم (داغ) شدن بیش از حد آن (کیبورد- آداپتور) ناراضی است!
بنابراین فکر نمیکنم با دیدن اینکه یک لپ تاپ سونی که داغ نمیکند و یک لپ تاپ دل که داغ میکند، حکم برتری کیفی بی چون و چرای سونی را صادر کنیم.
قربان آدم چیز فهم...:D ;)

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
ميشه مدل نوت بوک رو بگين؟ (و در صورت امکان قيمت خريد رو) من فک ميکنم گرم شدن آداپتور زياد غير طبيعي نيست و زياد مهم هم نيست. اما داغ شدن کيبورد مهمه
دوست عزیز، من اسم مدل را می پرسم. من دستگاه رو ندیدم ولی در اینکه کیبورد تا حدی داغ میکند که دست را میسوزاند، شک ندارم. و میدانم که برای این مشکل نزد فروشنده هم برده اند و فروشنده گفته که اینها همشون همینطوری هستند!
قیمت خرید هم دقیق نمیدونم ولی فکر کنم حدود 1,450 اینها باشد. و فکر میکنم lcd دوازده یا 13 اینچی.

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از darya_s :
سلام. خوب پای من به این تاپیک هم باز شد. در مورد گرم کردن نوت بوکها بنظر میاد که همه دوستان متفق القولند که نوت بوکهای سونی گرم نمیکنند و این امر را دلیلی بر بالاتر بودن کیفیت قطعات آن دانسته اند. اما من دوستی را میشناسم که اخیرا یک لپ تاپ سونی خریده و از گرم (داغ) شدن بیش از حد آن (کیبورد- آداپتور) ناراضی است!

مخالفم نه کاملا
اولا اگه یه نفر لپتاپش اینجوری شده دلیل نمیشه تا همشون این جوری باشند. تازه شما باید با یک Hp هم تراز با اون سونی مقایسه کنید. من یا کسانی مثل من که معتقد به کیفیت vaio هستیم، نه از سر فقط سرد کار کردن بلکه از جنبه هایی مثل نرم افزار های همراه، LCD، نرمی کیبورد و .... است. تازه شما با چند لپتاپ بیش از دو هفته کار کردید که Anti-Sony شدید یا اعتقاد دارید که که سونی بد است.
اگه میشه دلیلی برای شماره 1 بیارید. من لپتاپ اولم سونی بوده و وقتی وقتی این جدیده را گرفتم واقعا شگفت زده شدم از کیفیت و امکاناتی که در لپتاپ گذاشته اند.
بقیه اش هم بدا می نویسم.

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
1- من از اول هم گفتم که متخصص نیستم.
2- کی گفته من Anti-Sony شدم؟
3- من هم نگفتم که با دیدن یک لپ تاپ سونی که داغ میکرد میشه گفت سونی بده. اتفاقا دقیقا منظورم برعکس بود. گفتم :

یعنی دقیقا منظورم همین حرف شما بود. منظورم این بود که همینطور که با دیدن یک لپ تاپ سونی که داغ میکنه و یک hp که داغ نمیکنه نمیتونیم بگیم hp از سونی بهتره، به همون دلیل هم نمیتونیم با دیدن یک لپ تاپ سونی که داغ نمیکنه و یک لپ تاپ دل که داغ میکنه، بگیم سونی کلا از دل بهتره.
حرف من و شما یکی است، فقط فرقمان اینست که فکر کنم شما تا حدود fans سونی هستید! ولی من fans هیچ برندی نیستم! شاید هم این سونی شما اینقدر خوشگله که دل شما رو ربوده:p (شوخی بود)
اما خصوصیت من اینه که مخالف هر جنس الکی گرون . خوشگل و نازنازی هستم که کاراییش و کیفیتش اندازه جنسهای مشابه خودش ولی یه کم یقور و حتی زشت تر و ارزونتر نیست چه برسه به اینکه از اونا سر باشه. جنس اگه تابلوی نقاشیه باید خوشگل باشه ولی اگه برای کار کردن هست، مهم اینه که بصورت بهینه و با کمترین دردسر بیشترین کار رو انجام بده، قیافش هم مهم نیست!

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
من بلاخره لپتاپمو عوض کردم . قبلا Asus D1 داشتم . بد نبود . الان Asus A6K گرفتم . خداست . ساخته شده واسه گیم . NFSU2 رو با رزولیشن 1024 * 768 با اخرین LEVEL جزئیات مثل اب خوردن جواب میده

کد:
CPU : 1600 AMD 64 bit Turion
Ram : 512mb , 400 dual
vga : gforce 6200 - 256mb - PCI Express
Hard : 80GB
DVD+DVD\RW  Double Layer
CDR-RW
1.3 Megapixel bulttin Webcam
WLAN - AudioDJ

[URL="http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=518&l1=5&l2=24&l3=0"]http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=518&l1=5&l2=24&l3=0[/URL]

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
satellite m40x
تصویر بر روی صفحه 15 اینچ واید و حداکثر رزولیشن 1280x800 به همراه خاصیت تروبرایت شفاف و واضح هست. .سطح صفحه نمایش حالت انعکاسی داره به نحوی که وقتی خاموشه میتونم عکس خودمو ببینم و بر عکس یه مدلی مثل dell 6000 که انعکاس یه منبع نورانی مثل لامپ رو به صورت یه منطقه نورانی روی صفحه نمایش نشون میده satellite m40x مثل یه اینه سیاه عکس اون لامپ رو نشون میده .جنس صفحه نمایش هم منعطفه و با فشار به داخل فرو میره.نور صفحه 8 حالت داره و با صفحه کلید و یا نرم افزاری کم و زیاد میشه

بدنه laptop (همونطور که در مورد m45 هم زیاد گفته میشه) مخصوصا قسمت متحرک (LCD) که "در"(نقره ای رنگ) حساب میشه دارای روکش نسبتا نازک و منعطفیه بطوری که با فشار کمی به داخل فرو میره(به نظر میرسه زیر اون کاملا خالیه) و شاید با فشار زیاد به LCD اسیب وارد بشه چنس اطراف صفحه کلید (نقره ای رنگ) هم نسبتا منعطف و نازکه ولی چون زیر اون به اندازه پشت lcd خالی نیست خیلی به پایین فرو نمیره .

درب فقط یک ضامن داره که تقریبا در وسط قرار داره و وقتی کاملا هم بسته باشه از سمت چپ و راست به اندازه 2 تا3 میلیمتر بازی داره و این بیشتر به این خاطره که فقط از 1 ضامن استفاده شده در صورتی میتونست مثل بیشتر laptop ها از 2 ضامن استفاده کنه .لولا هایه در اونقدر سفت هست که برای باز کردن در باید از 2 دست استفاده کرد (یک دست بدنه رو نگه داره و دست دیگه در رو به طرف بالا بکشه) حداکثر باز شدن در تقریبا 130 درجه نسبت به صفحه کلید هست .

کیبرد نرم و راحته. در کنار صفحه کلید یک دکمه power شبیه case های desktop به علاوه 5 دکمه مخصوص multi media وجود داره ظاهرا با ایحاد یک پارتیشن و برنامه ای که تحت linux هست با استفاده از دکمه های multi media بدون ویندوز هم میشه multi media رواجرا کرد.و البته تحت ویندوز هم با برنامه ای که toshiba ارائه کرده میشه media player یا برنامه های دیگه رو کنترل کرد(بدون اینکه اون برنامه پنجره فعال ویندوز باشه).

DVD-rom مارک matshita که همون panasonic هست با 2 مگ bufer و با سرعت 8x میتونه DVD رایت کنه toshiba یه برنامه به اسمCD/DVD Drive Acoustic Silencer ارائه داده که با اجرای اون میشه دور زیاد CD یا DVD به مقدار زیادی کم کرد به طوری که فقط صدای حرکت لنز به گوش مبرسه و دیگه از لرزش و صدای ناشی از چرخش سربع dvd/cd خبری نیست.

اطراف کیبورد و تاچپد گرمایی حس نمیشه و فقط قسمت زیرین بخصوص محفظه مخصوص RAM و اطراف اون تقریبا نزدیک به 40 تا 50 درجه گرما داره . وقتی laptop رو روشن میکنیم احتمالا تا 10-20 دقیقه اول در حالت idle و بدلیل سردیه سیستم فن فعال نمیشه و به مرور میشه متوجه شد که کجاهای laptop گرم و یا داغ میشه و یا اینکه فن در حالت بیکاریه سیستم چه وضعیتی داره والبته باید یه مکان کم صدا باشه تا متوجه صدای فن یا احیانا صداهای غیر معمول دیگه بشیم

قابلیت بوت با شبکه رو داره و لی در setup گزینه ای برای بوت با usb نداره. بوت با FDD رو داره ولی فلاپی نداره پس شاید فلاپی USB رو ساپورت کنه و شاید هم Flash USB رو .

کارت گرافیک ATI X600 64M PCI-E . بازی GTA5 رو در ضریب ثابت 6 یعنی سرعت cpu برابر با 800 مگا هرتز و با منبع برق ترانس (main) در حداکثر وضوح , روان اجرا میکنه.

اسپیکر ها استریو و به نسبت اندازشون صدای خوبی دارن و الیته طبیعتا از نظر صدای باس جالب نیستن.یک ولوم برای کم و زیاد کردن صدا در بدنه قرار داره .

یاطری 14.8 ولت و 4300 میلی امپر ساعته که در کار معمول مثل گشت و گزار روی نت و تایپ و یا پخش MP3 (از روی هارد) با نور LCD 3 (از 8 ) و WI-FI خاموش و همچنین ثابت کردن سرعت cpu در پایینترین مقدار (800) و کاهش ولتاژ cpu به 700. ولت در ضریب 6 (6x133) , برابر با 2 ساعت و 20 دقیقه بطور مداوم و 10% از شارژ هم باقی می ماند

در حالت hibernate حدود8 تا 11 ثانیه برای خاموش شدن و 12تا 16 ثانیه بعد از فشردن دکمه power برای لود شدن
و برای بوت عادی(به همراه برنامه های نصب شده اولیه) حدود 34 ثانیه زمان خواهد برد . 6 ثانیه برای ورود به حالت standby و 3 ثانیه برای بازگشت به محیط ویندوز و با شارژ کامل حدود 30 ساعت میتواند در این حالت باقی بماند(مصرف در این حالت=2W)

پ.ن : خب با کسب تجربه و کار کردن بیشتر با این موجودات یک دستی به این پست کشیدم :)

در مجموع دستگاه خوبیه و با رم 512 و وجود کارت گرافیک مستقل سرعت و عملکرد خوبی داره
نداشتن اینفرارد و بلوتوث اگه استفاده زیادی داشته باشه میتونه ازار دهنده باشه

مشخصات کامل این مدل

http://www.dooyoo.de/notebook/toshiba-satellite-m40x-295/details

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از tkavosh :
satellite m40x
تصویر بر روی صفحه 15 اینچ واید حداکثررزولیشن 1280x800و حداقل 800x600 تصویر در1280x800 شفاف و واضحه . به طور کلی اگه زاویه دید رو تغییر یدم و از بالا به اون نگاه کنم تصویر سفیدی زیادی میزنه و اگه بر عکس از
:
:

سلام
واقعا مفید بود و دقیق.
اگر برای همه انواع لپ تاپ همچین مقاله ای در دسترس بود، دیگه هیچ مشکلی برای انتخاب لپ تاپ مورد نیاز وجود نداشت !

متشکرم
نبی

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
هالا که این همه مشکل داره چرا اینو خریدی؟ یکی بهتر میخریدی

چون قیمت مناسبی داشت و از برخورد فروشنده هم خوشم اومد! قیمتش نزدیک به قیمت واقعیش بود نه قیمت های بدون انصاف بعضی از فروشگا ها پس در 2 حالت اینو نمیخریدم اگه ایران نبودم و یا اگه 1500 برام سنگین نبود

در مورد یکی بهتر خریدن خوب به نظر من همین هم خوب بود (و هست) ولی چون این خوب یا بد بودن ها نسبیه ومن تا حالا با نوت بوک کار نکرده بودم نمیتونم مقایسه ای بکنم و اگر هم کردم چیزایی بوده که ار خوندن تعدادی review و راهنمایی دوستا تو ذهنم بوده به علاوه بیشتر مقایسه با سیستم رومیزیم و طبیعتا مثلا در مورد lcd اگه قبل از m40x یه LCD نوت بوک sony رو دیده بودم اونوقت مبتونستم مقایسه درستری داشته باشم و مثلا میفهمیدم که m40x با این مشکل در زاویه دید و این شفافیت و البته این قیمت بهتره با اون sony با قیمت خودش و خوب شاید من بازم همین m40x رو انتخاب میکردم ولی یکی دیگه اگه بود شاید sony رو انتخاب میکرد و این بر میگرده به تفاوت جیب پول من و اون و همچنین تفاوت در خوبی و بدی از دید من و اون و تفاوت در خواسته های هر کدوممون از laptop و..

سلام
واقعا مفید بود و دقیق.
اگر برای همه انواع لپ تاپ همچین مقاله ای در دسترس بود، دیگه هیچ مشکلی برای انتخاب لپ تاپ مورد نیاز وجود نداشت !

متشکرم
نبی
سلام
نا قابله عزیز ولی به هر حال مثلا در مورد LCD میتونه نظر من باشه و با نظر شما درباره همین LCD تفاوت داشته باشه ولی در کل سعی کردم اون چیزی رو که واقعا میبینم و بهش قکر میکم رو بنویسم چه عیب و چه مزیت

salar68

Registered User
لایک‌ها
66
این هم ماله من
توشیبا
S1362 a 65
ستلایت

مشخصات
cpu : 2.53 celeron
ram :256 ddr
hdd: 30 gb
15" xga

قیمتش هم 890 هزار
اردیبهش پارسال خریدم

می ارزه ؟

و یه سوال این که رمش را عوض کنم به 512 یا یه گیگ می ارزه و سرعتش تاثری خوبی داره یا نه ؟

بالا