• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نقد و بررسی نوت بوکهای اعضا

دانشجو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چشم انشاء الله وقتی از مشهد مقدس برگشتم ،نکاتی را در این زمینه یادداشت خواهم کرد .

the_patriot

Registered User
لایک‌ها
0
چند ماه پیش یک نوت بوک sony vaio model :a230p خریدم که البته به جای نقد چند تا سوال در موردش دارم که هر کی کمک کنه ممنون میشم.انجا: http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=40819
البته اگه کسی خواست چیزی بدونه در موردش خوشحال میشم کمک کنم.

cowboy_sun

Registered User
لایک‌ها
0
منم یه toshiba M45-S165 دارم. اگه کسی سوالی داره در خدمتم...

دانشجو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از starsoheil :
اگه یک نقد و بررسی از تبلت پی سی که خریدین بزارین ممنون میشم.چون منم در صدد خرید یک تبلت پی سی هستم ولی نمیدونم آیا از نظر سرعت و گرافیک جواب منو میده یا نه ؟!

با عرض پوزش از تاخیر.
این مدل به هیچ وجه توصیه نمی شود. زیرا کارت گرافیک وسرعت رم وسی پی یو برای گرافیک مناسب نیست.
Intel Pentium® M Processor 725 [1.60GHz, 2MB L2 cache,
400MHz FSB]2
• Intel 855GME Chipset
512MB (Min)/2048MB (Max) DDR333 SDRAM

اما تابلت های نسبتا سریع و قدرتمند وجود دارد. مثلا Toshiba tecra M4 , Acer C314 Tablet PC , Acer C204TMi , Portégé M400-. همه این مدل ها کارت گرافیک دیتکت شده دارند. چون من مدتی دنبال مدل های تابلت بودم و چون کلا تعداد آنها کم است ، در این زمینه اطلاعات خوبی دارم. در ایران البته من دنبال این مدل های گران نبودم ولی Tecra M4 را دیدم وارزانترین قیمتش هم 1750000 بود. اگر اطلاعات بیشتری در این زمینه می خواهید در خدمتم.

اما یک نکته بگم که استفاده از قلم و حالت کتابی بسیار تجربه خوبی است خصوصا اگر می خواهید با کامپیوتر مطالعه کنید.

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
به نقل از دانشجو :
با عرض پوزش از تاخیر.
این مدل به هیچ وجه توصیه نمی شود. زیرا کارت گرافیک وسرعت رم وسی پی یو برای گرافیک مناسب نیست.
Intel Pentium® M Processor 725 [1.60GHz, 2MB L2 cache,
400MHz FSB]2
• Intel 855GME Chipset
512MB (Min)/2048MB (Max) DDR333 SDRAM

اما تابلت های نسبتا سریع و قدرتمند وجود دارد. مثلا Toshiba tecra M4 , Acer C314 Tablet PC , Acer C204TMi , Portégé M400-. همه این مدل ها کارت گرافیک دیتکت شده دارند. چون من مدتی دنبال مدل های تابلت بودم و چون کلا تعداد آنها کم است ، در این زمینه اطلاعات خوبی دارم. در ایران البته من دنبال این مدل های گران نبودم ولی Tecra M4 را دیدم وارزانترین قیمتش هم 1750000 بود. اگر اطلاعات بیشتری در این زمینه می خواهید در خدمتم.

اما یک نکته بگم که استفاده از قلم و حالت کتابی بسیار تجربه خوبی است خصوصا اگر می خواهید با کامپیوتر مطالعه کنید.
با تشکر.در کل اگه بخوام چیزی حدود 2 میلیون برای این کار خرج کنم شما چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟ البته اگه باز مدل خوبی مد نظرتون بود و قیمتش هم از 2 بیشتر بود بگین

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
از دوستان خواهش می کنم قوانین این بخش را مطاله کنند و از زدن پست در مکان نامربوط خودداری کنند.
در همین راستا دو پست از کاربران محترم که همین بخش پست زده بودند حذف شد.

mojtabamo

Registered User
لایک‌ها
7
بالاخره فزصتی دست داد تا من هم نقدی بر نوت بوکم، ایسوز مدل Z9بنویسم.
مشخصات کلی Z9:
CPU:pent M740 1.73sonama
Ram: 256MB
H.D.D: 40 GB
Display:15"XGA
Combo drive
wireless: 802.11b/g
infrared
usb port *4
windows XP home
قیمت 995000تومان
گرافیک این مدل Shareو up tp 128هست که من با اضاقه کردن یک رم 256 ،هم گرافیک خوبی رابدست آوردم و هم به رم512 مورد نیازم رسیدم!!(تنها بازیی که من زوی نوت بوکم اجرا کردم رانندگی در تهران بوده که بخوبی اجرا شد)
اگر کارهای گرافیکی سنگین ندارید و انتظاراتتون از نوت بوک در حد کارهای دفتری است،Z9پاسخگوی شماخواهد بود.
تمام استفاده من از نوت بوک ،برنامه نویسی،اینترنت و یکسری کارهای دفتری است که نیاز به همراه داشتن اطلاعاتم موجب شدتا نوت بوک بگیرم.
LCDدر حد خودش کیفیت قابل قبولی را ارایه میکند و پکسل مرده نداشت است.
دمای CPU وقتی با برق کار میکندحداکثر به55 درجه رسیده. فن بطور بهینه کار میکد وفقط وقتی دما بالا رفت روشن میشود و با توجه به دما تعداد دورش تغیییرمیکند. هنگام کارکردن فن هیچکونه صدایی نمیشنوید مگر اینکه سکوت مطلق باشد!
اوایل دمای CPUبالاتر از 40 نمیرفت اما با گرم شدن هوا(نمیدونم دلیلش دمای هواست یا نه؟!)دما تا 50 هم میرود.(گرچه دمای اتاقم هم کمتراراینها نیت!)
با بالارفتن دما ،تاچ پد و همچنین سمت چپ کیبورد داغ میشود که اگر هنگام استفاده از برق باتری را هم شارژ کنید ،میتواند اذیت کننده باشد.
باتری طبق گفنه سازنده 4.5 کارمیکند که البته در بهترین حالت به 4 ساعت دست میابید. استفاده ار power gear;ipکه حالات مختلف مصرف باتری را با تغییر روشنایی و درصداستفاده ازCPuارایه میکند ،بسیار مفید است.
این نوت بوک سرویس Audio DJایسوز را داراست که اجاره میدهد بدون روشن کردن نوت بوک سی دی صوتی را پخش کنید.
کمبو درایو کیفیت خواندنش راضی کننده نیست.
کیبوردبرچسب فارسی دارد و بسیار نرم است.کلیدهای میانبر زیادی هم دارد.
تعداد پورتهایش قابل قبول است.کاردریدر هم دارد!
باز کردنش با یک دست ممکن نیست وازهرئوئست باید کمک بگیرید.
از بابت اصل بودن،نو بودم و بخصوص گارانتی هم خیالتان راحن است،دیجیتال امتحانش را پس داده:happy:
در بسته بندی یک کیف و ماوس اوپتیکال رایگان موجود است.
تاجایی ه به ذهنم میرسیدو وقت داشتم نوشتم،اگه سوالی باشد در خدمتم:) :blush:

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
بالاخره ما هم مدل Sony VAIO FE590P09 خریدیم! بزودی نقد و بررسیش رو تهیه میکنم و برای دوستان میزارم

albaloo18

Registered User
لایک‌ها
0
سلام ... منم دیروز یک sony vaio FE11H خریدم ... به زودی یک بررسی کامل ازش خواهم گذاشت...

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
معمولا روز های اول بعد از خرید هر چیزی از جمله لپ تاپ همه چیز خیلی خوب و یا خیلی بده!
یعنی یا آدم خیلی ذوق کرده یا تو ذوقش خورده.
برای همین کمی صبر کردم تا اون جوش و خروش اولیه بخوابه و بعد نوت بوکم رو نقد کنم.
حدود دو ماه و نیم پیش و بعد از کلی تحقیق و تفحص و ریویو خوندن و ... راه افتادم و رفتم پایتخت.
مدل هایی که مد نظرم بود یکی دو مدل از توشیبا و سونی بود ولی وقتی از نزدیک مدل های asus رو دیدم و با توجه به زمینه ای که از سطح کیفی اون ها و به ویژه گارانتی معتبرشون داشتم یکباره نظرم به سمت اون ها جلب شد.
http://www.asus.com/products4.aspx?l1=5&l2=24&l3=134&model=1035&modelmenu=1
مشخصات این مدل هست:

SPECIFICATIONS
===============
<MAIN>
LCD 15.4" WXGA Wide Screen + Colour Shine®
CPU AMD Turion64 MT-32 (1.8GHz) 512MB L2 Cache CPU
VGA ATI® Mobility X1600-256MB HyperMemory Graphics
RAM 512MB DDR333 DRAM (512*1)
HDD 80GB 5400RPM HDD
ODD DVD±RW 8X Dual Layer Writer
OS Microsoft WindowsXP Home Edition
FREE Carry Bag and Mouse
BATTERY
> Li-Ion 8 cells, 14.8V, 4800mAh, 65WHr battery pack
> Run-down life, 4.hrs
AC Adapter
> Output: 19 V DC, 3.42 A, 65W
> Input: 100-240V AC, 50/60Hz universal

<EXTRAS>
- Memory Card Reader (SD/MMC/MS/MS PRO)
- 1.3Mb Web Camera
- Audio DJ [Enjoy music CD without booting into Windows]
- AC 97S/W audio, SoundBlaster Pro compatible

<NETWORKING>
WLAN WiFi Wireless 802.11b/g Network
LAN 10/100Mb Local Area Network
56K Dialup Modem Yes
Bluetooth Yes, BT2.0+EDR

<WARRANTY & SERVICE>
2-year limited global hardware warranty
1-year battery warranty
On-line problem resolution through web interface (BIOS, Driver update)
ASUS Service Centre Toll Free: 0800 278 778

<UNIT MEASUREMENTS>
Dimensions 354 x 284 x 35.2 mm(WxDxH,)
Weight 2.85 KG

INTERFACE
===============
1x Card-Reader
1 x TV-Out
1 Type II PCMCIA 2.1 compliant
1 x SIR-115.2Kbps supported
1x IEEE 1394 port
1x SPDIF Out jack
1 x Headphone-out jack
1 x Microphone-in jack
1 x Audio-in jack
1 x RJ11 Modem jack for phone line
1 x RJ45 LAN Jack for LAN insert
4 x USB 2.0 ports
1x EPP/ECP Parallel port/D-sub 25-pin

SOFTWARE
===============
<ASUS Utilities>
ASUS Live Update
ASUS ChkMail
ASUS Hotkey
ASUS Power4 Gear+

<Multimedia>
ASUSDVD XP V5.0
Power Director V3.0 DE
Medi@Show V2.0 SE

<Anti-virus & Tools>
Symantec Norton? Internet Security 2005 (90 days free update)
Adobe Acrobat Reader 5.0
NERO Express V6.0

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عکس ها:
بسته بندی:

24dkcjb.jpg

لوازم جانبی همراه:

24dhidu.jpg

نمای کیبورد (به همراه برچسب فارسی چند در میان بنده!)

24dj0q1.jpg

وب کم و میکروفون:

24dj3wg.jpg

نما های مختلف:

24dj3f4.jpg

24djzme.jpg

ادامه دارد ...

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توضیح عکس ها:

- بسته بندی: کامل مستحکم و با کیفیت

- لوازم همراه: شامل شارژر، کیف حمل، ماوس نوری، دفترچه راهنمای انگلیسی، دفترچه راهنمای فارسی، شرایط گارانتی ایران، کابل تلفن، سی دی های: Recovery (2CDs) , A6 Utility, Nero, Asus DVD, Asus Media Show, Power Director و MS Works جمعا 7 سی دی.

- نمای کیبورد:
قسمت بالا راست: Hot Key ها به ترتیب از راست Power - کلید قطع و وصل تاچ پد - Internet Browser - ایمیل - Power 4 Gear که نرم افزار کنترل کننده توان و مصرف انرژی سیستم است و دارای 8 حالت:Super Performance (1) - HighPerformance (2) - Game (3) - DVD Movie (4) - Quiet Office (5) - Presentation (6) - CD Audio(7) & Battery Saving (8)i است که حالت سوپر فقط در زمان اتصال به برق و دو حالت آخری فقط در زمان استفاده از باتری قابل انتخاب هستند.
نحوه کنترل مصرف در این برنامه تنظیم ولتاژ سی پی یو، روشنایی نمایش و تنظیمات Screen Saver است.
درست در زیر این کلید ها 4 عدد LED مربوط به HDD, Num Lock, Caps Lock & Scroll Lock قرار دارند.
پایین تر صفحه کلید 88 Key قرار دارد. کیبورد دستگاه کاملا نرم و بی صدا و دقیق است.
پایین تر تاچ پد قرار دارد که به تبعیت از صفحه نمایش واید، نسیت ابعاد آن هم 16:9 طراحی شده. تاچ پد هم بسیار نرم و حساس است ولی کلید های تاچ پد زیادی سفت هستند.
در لبه پایینی این نما کلید های کنترل پنل Audio CD Player قرار دارد که بدون اجرای ویندوز قابلیت گوش دادن به موزیک را فراهم می کنند.

وب کم و میکروفون: در بالا و وسط صفحه نمایش قرار گرفته اند.

رنگ لپ تاپ ترکیب سیاه و سربی، کیفیت ساخت لپتاپ بسیار خوب و مرغوبیت مواد به کار گرفته شده در ساخت بدنه کاملا واضح است.
یکی از دلایل تغییر کردن نظر من بعد از رفتن به مجتمع پایتخت و دیدن مدل های مختلف از نزدیک همین کیفیت ساخت و طراحی بود. به طور مثال چیزی که شما به عنوان لپ تاپ های acer از نزدیک مشاهده می کنید با آنچه در تصاویر ایترنتی می بینید بسیار متفاوت است. همین طور Vaio ها هم به نظرم بسیار خوش عکس تر از واقعیتشان هستند.
واقعیت این که شیک ترین مدلی که من دیدم W5 از ASUS بود و که 12.1 اینچ است و بعد از آن همین مدل.

صدای فن و گرمایش: در زمان کار سبک فن هر از گاهی شروع به کار می کند. صدای فن در محیط کاملا ساکت به آرامی قابل شنیدن است. در کارهای سنگین مثل گیم قسمت بالا تر از صفحه کلید و پالم رست سمت راست به طور محسوسی گرم می شوند ولی این گرما آزار دهنده نیست. ولی اگر بخواهید لپ تاپ را روی پا یا شکمتان بگذارید گرمای زیر آن و خروجی هوا غیر قابل تحمل است.

ادامه دارد...

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
صفحه نمایش:
بدون شک یکی از نقاط قوت این دستگاه صفحه نمایش آن است. لایه شفاف سطحی اگرچه به دلیل بازتاب نور، در فضاهای روشن راحتی صفحه های مات را ندارد، در شرایط مناسب یعنی محیط های دارای روشنایی معمولی دارای رنگ های بسیار درخشان و شارپی است و برای طرفداران گیم، تماشای فیلم، ادیتور های فیلم ایده آل است. اگرچه به نظر من هنوز هم از نظر میزان روشنایی صفحه ایده آل نیست. این قضیه را برای تدوین عکس تنها به این دلیل ایده آل نگفتم که رزولوشن 800*1280 برای ادیت حرفه ای عکس یک شرایط کاملا معمولی تلقی می شود.
گذشته از کیفیت تصویر، صفحه نمایش تعدادی از نوت بوک های ایسوس دارای گارانتی ZBD (Zero Bright Dot) هستند که عدم وجود پیکسل مرده را (حتی یک عدد) در 30 روز اول تضمین می کند.

پورت ها و کانکشن:
به طور خلاصه تنها پورت هایی که این نوت بوک ندارد، پورت سریال، و ورودی و خروجی AV است. توضیح بیشتر در بخش مشخصات در قسمت اول آمده است.

باتری و قابلیت حمل:
در مورد باتری فعلا قادر به اظهار نظر نیستم! چون باتری دستگاه خراب است و حداکثر یک ساعت کار می کند. البته خوشبختانه فکر کنم ایسوس تنها نوت بوکی در ایران باشد که باتری دستگاه را یک سال گارانتی می کند و من در این مورد با شرکت صحبت کرده ام ولی چون تهران نیستم هنوز وقت نکردم ببرم. در واقع در این مدت لپ تاپ من همیشه به برق وصل است. (برای اینکه می ترسم برق قطع شود و همان 1 ساعت شارژ را هم نداشته باشم!) همچنین هر جا هم که بروم باید شارژر را همراه ببرم. همین مساله باعث شد که کیف نازنین من به این روز در بیاید:

24edmxz.jpg

فراموش کردم بگویم که حتی بدون شارژر هم این مدل به دلیل وزن نسبتا زیاد، خیلی پرتابل نیست. البته کسی هم که سراغ چنین مشخصاتی می رود طبعا توقع پرتابل بودن آنچنانی از لپ تاپ نخواهد داشت.
گارانتی و خدمات:
شنیده ها و برخورد های من تا حالا گواهی می دهند که بدون شک در این زمینه نوت بوک های ایسوس حداقل در ایران صدر تمام برند ها قرار دارند. هرچند در خارج از ایران هم ظاهرا به همین منوال است.
گارانتی ZBD در 30 روز اول برای نمایش گر، گارانتی 2 ساله برای نوت بوک و یک ساله برای باتری همگی شرایط منحصر به فردی را نشان می دهند. ضمن این که تا امروز افرادی که من با ایشان تماس داشتم: فروشگاه دیجیتال در طبقه هم کف مجتمع، و اشخاصی که در رابطه با باتری با ایشان تماس داشتم همگی بسیار مودب و آگاه بودند. البته قضاوت اصلی موکول به زمانی می شود فرصتی برای تعویض باتری معیوب پیش آید که عملا این شرایط را تجربه کنم.

ادامه دارد ...

mahsafar

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر میاد این گرمای غیر قابل تحمل به خاطر پردازنده amdباشه

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گرافیک- رم - هارد:
گرافیک ATI X1600 احتمالا در حال حاضر در ایران قویترین گرافیک موجود در نوت بوک هاست. به طوری که تقریبا تمام بازی های موجود به وسیله آن قابل اجرا هستند. به طور آزمایشی من بازی های DOOM3, QUAKE 4 و Call Of Duty2 را به راحتی در رزولوشن 600*800 و config متوسط و با کمی lag در config بالا اجرا کردم.
اما رم دستگاه متاسفانه به دلیل استفاده از سی پی یوی AMD64 به ناچار DDR 333 هست که تصمیم دارم با اضافه کردن یک 512 دیگر تا حدودی آن را جبران کنم.
همینطور هارد دستگاه در حد بقیه مشخصات سیستم نیست و با ظرفیت 80 و SATA نبودن در آینده نه چندان دور آپگرید را می طلبد!

و اما CPU!:
چون حدس می زدم دوستان و بخصوص حرفه ای ها احتمالا این قسمت برایشان جذاب تر است آن را برای آخر داستان نگه داشتم!
Turion64-MT 32 با Internal Clock 1800 MHz پردازنده 64 بیتی ای است که به ادعای فروشنده عملکردی معادل دوال کور هم رده خود دارد. ضمن این که ویندوز ویستا را هم بر روی این لپ تاپ قابل نصب می کند.
مورد اول تایید نشد! چطور؟ عرض می کنم: هم زمان با خرید این لپ تاپ، بنده یک لپ تاپ ASUS A6VA هم برای یکی از دوستان که انتخاب و خرید را به من سپرده بودخربداری کردم و به دلیل ابن که تا رساندن آن به دست صاحبش چند روزی فرصت داشتم به هر زحمتی بود نرم افزار های PCMark 2005 و 3DMark 2005 و Super_pi را تهیه کردم و در این دو مدل اجرا کردم. فراموش کردم که بگویم اختلاف A6VA با لپ تاپ من در این موارد است: CPU Sonoma 1.86, RAM DDRII و گرافیک ATI X 700 و از نظر قیمت هم اگر اشتباه نکنم 30000 تومان ارزانتر بود یعنی 1545000 تومان
متاسفانه نتایج آن سیستم را در سیستم خودم save نکردم ولی یادم هست که CPU Score سونوما اندکی بالاتر بود در حالیکه 3D Score مدل من اندکی بالاتر بود که من با توجه به اختلاف دو کارت X700 و X1600 توقع تفاوت بیشتری داشتم ولی به گمانم مولفه های دیگر مثل RAM و CPU این اختلاف را کم رنگ تر کردند.
نکته جالب اینجاست که با وجود امتیاز 3D کمتر آن مدل، بازی DOOM3 در config یکسان روان تر اجرا می شد.

ادامه دارد ...

تصحیح می شود: نتایج و مقایسه Benchmark موجود است. در ترد Benchmark گذاشته خواهد شد:
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=54348

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سمت چپ: A6KT
سمت راست: A6VA

24ee746.jpg

24en76h.jpg

مزایا:
1- طراحی متین و زیبا
2- کیفیت ساخت و استحکام عالی
3- نمایشگر بسیار خوب
4- پردازنده قوی
5- گرافیک بسیار قوی
6- پورت های نسبتا کامل، بلوتوث، اینفرا رد، بی سیم، کارت خوان چند کاره
7- کیف و ماوس رایگان
8- شرایط گارانتی منحصر به فرد و خدمات مطمئن

معایب:
1- رم 512 و DDR 333
2- هارد نسبتا کم ظرفیت و بدون SATA
3- ویندوز Home
4- وزن نسبتا زیاد

ضمنا جزییات Benchmark این مدل رو در تاپیک جداگانه ای نوشته ام:
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=54348

در پایان اگر زیاده گویی کردم و همش کتابی نوشتم منو ببخشید!
آه! داشت یادم می رفت. از همه دوستان (اسفندیار خان, آقا عادل و بقیه ) که در اون زمان منو راهنمایی می کردند بسیار سپاسگزارم. حقیقتش دلیل عمده زیاده گوییم هم همین دینی بود که نسبت به این فوروم احساس می کردم. امیدوارم این نوشته ها مفید بوده باشند. :)

بالا