آقا اگه کسی که 6400 داره لطف کنه و یه review ازش بذاره ممنون میشم... فکر کنم خیلی های دیگه هم دنبال این موضوع هستند
سلام.
من حدود 6 ماه پیش inspiron 6400D خریداری کردم.
CPU 1.66 Core Duo
RAM 512
VGA 256 DEDICATED
HDD 60
و غیره...
در این مدت 6 ماه هیچ گونه مشکلی باهش نداشتم. و حتی خیلی بیشتر از توقعات منو برآورده کرده...
از نظر سرعت، کارایی، و سادگی کار با این نوت بوک، راضی کننده هست و در اجرای تمامی برنامه ها بدون مشکل خواهد بود.
اگر رم خود رو به 1 گیگ ارتقا بدید شک نکنید که هیچ گاه سراغ PC نخواهید رفت. از اونجا که از CPU دو هسته ای استفاده میشه، بازدهی به مراتب بالاتری داره و با وجود کارت گرافیک 256 مگابایتی، مشکلی با Vista نخواهید داشت (همچنان که من ندارم! ....)
البته الان هم سری های جدیدش آمده با امکانات قویتر... و قیمت ارزانتر
خرید هم از زیگورات انجام دادم. واحد فروش، خوش برخورد و ماهر بودند و در این مدت بارها باهشون تلفنی صحبت کردم و همیشه با روی باز آماده ی پاسخگویی هستند.
از گارانتی ایران هم استفاده نکردم و به نظرم نیازی هم نداشته! چون در نگهداری سیستم دقت لازم رو رعایت کرده ام و مشکلی نداشتم با قطعات.
در مجموع، می تونم بگم از اونجا با برندهای مختلف دیگه کار کردم و در پایان سراغ Dell رفتم، می بینم نوع محصولات Dell خیلی بهتره.... حداقل با پارامترهای من کاملا سازگار هستند.
دوستانی که در شک هستند و نمی دونند چه برندی خریداری کنند، توصیه شخصی من انتخاب Dell Inspiron 6400 هست. چون مطمئنا تمامی نیازهای شما رو برآورده میکنه و از کار با اون "همیشه" لذت خواهید برد....
من در اینجا قصد نداشتم یک review فنی ارائه بدم... بلکه یک صحبت و گپ خودمونی بود درباره این برند!
اساتید فن حتماً پاسخگوی سوالات فنی شما خواهند بود...
Dell همیشه دل بری میکنه!