• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نقد و بررسی نوت بوکهای اعضا

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اجازه؟! یه توضیح کوچولوی دیگه بدم؟ :blush:
یادم رفت بگم که بعد از این که هاردم ویروسی شد و مجبور شدم ریکاوری کنم، از نو FDISK کردم و Hidden Partition رو که فکر کنم 8 Gig بود پاک کردم و به جای 2 تا 3 پارتیشن درست کردم. الان وضع هاردم یه کمی بهتر از اولشه!
همین دیگه عرضی نیست!:D

hiv_positive

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. اینو شروع کردم چون نگین حرفام دروغه:happy:

ابتدا مشخصات مشروح رو پست می کنم. بعد با کمک شما هر کاری خواستین انجام می دم و نتایج رو می نویسم. البته همین پست رو UPDATE می کنم که راحت تر باشین.

من رم رو به 1 گیگ افزایش داده ام:cool:
:D
2565xck.gif

عکس ها رو چجوری آپلود کنم ؟ من الان این ها رو تو TINYPIC زدم در ادامه پاک می کنم این قسمتو

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مبارک باشه. چند؟
سلام . مثل اينكه يه كمي اشتباه گفتم . اخه وقت نداشتم . 2 تا نوتبوك خريدم . يه 6400 برا خودم و اون xps رو براي قوم پولدارم گرفتم . ما كه از اون پولا نداريم . در ضمن قيمت xps با گارانتي زيگورات 3150000 بود . ولي به نظر من 6400 بهتره . چون هم ارزونتره و مشخصاتش حفظ شده . و دوما من كه گيمر نيستم . اون يكي مبارك صاحبش باشه و اين يكي هم خيلي ممنون از لطفتون .

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مبارک باشه بهنام جان!
منتظر ریویو هستیم.
ممنون عزيزم . مبارك صاحبش باشه . من خودم 6400 دارم . گرچه سعي ميكنم تو اين 2 روزي كه اين xps دستمه يه نقد ازش بزارم ولي خوب به نظر من گذاشتن يك نقد خوب بعد از 1 ماه ممكنه .

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1

gba

Registered User
لایک‌ها
25

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا یه سوالی چرا مشخصات لب تاپ تو این سایت با سایت زیگورات فرق داره!؟
http://www1.euro.dell.com/content/p...x/inspn_6400?c=uk&cs=ukdhs1&l=en&s=dhs&~ck=mn
http://www.zigorat.com/price.aspx
اونجا زده کمبو زیگورات زده دی وی دی رایتر؟
نوتبوك هاي دل معمولا امكان costumizable رو دارند و اين اجازه ميده كه شما قطعات نوتبوكتون رو در يك محدوده مشخص خودتان انتخاب نماييد . مثلا مدل 6400 با انواع سي پي يو تك هسته اي و دو هسته اي و انواع گرافيك در يك محدوده خاص و با امكانات قابل تعريف عرضه شده . لذا از آنجا كه نوتبوك فروشي هاي ايران از مكان هاي مختلف خريد ميكنند ميبينيد كه مشخصات تغيير ميكند .
ولي فكر كنم زيگورات مستقيما از دل خريد ميكنه . و از طريق دفتر دبي وارد ايران ميشه . بطور مثال d820 رو آورد و خيلي گرون بود . به تقاضاي من و چند تن ديگه يك مشخصات از ما دريافت كرد و قيمت رو از 2300000 رسوند به 1600000 .

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
آقا با این دل 6400 899000 تومانی میشه کار محاسبه با نرم افزارهای مهندسی انجام داد!؟

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا با این دل 6400 899000 تومانی میشه کار محاسبه با نرم افزارهای مهندسی انجام داد!؟

بله . كارهاي مهندسي زياد به مشخصات بالايي نياز ندارند . البته گرافيك در اين مدل شير است . ولي اين هم براي اين تيپ از برنامه ها مناسب است . ادامه بحث را در بخش مشاوره براي خريد نوتبوك انجام دهيد .

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا اگه کسی که 6400 داره لطف کنه و یه review ازش بذاره ممنون میشم... فکر کنم خیلی های دیگه هم دنبال این موضوع هستند

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
آقا اگه کسی که 6400 داره لطف کنه و یه review ازش بذاره ممنون میشم... فکر کنم خیلی های دیگه هم دنبال این موضوع هستند

سلام.

من حدود 6 ماه پیش inspiron 6400D خریداری کردم.

CPU 1.66 Core Duo
RAM 512
VGA 256 DEDICATED
HDD 60

و غیره...

در این مدت 6 ماه هیچ گونه مشکلی باهش نداشتم. و حتی خیلی بیشتر از توقعات منو برآورده کرده...

از نظر سرعت، کارایی، و سادگی کار با این نوت بوک، راضی کننده هست و در اجرای تمامی برنامه ها بدون مشکل خواهد بود.
اگر رم خود رو به 1 گیگ ارتقا بدید شک نکنید که هیچ گاه سراغ PC نخواهید رفت. از اونجا که از CPU دو هسته ای استفاده میشه، بازدهی به مراتب بالاتری داره و با وجود کارت گرافیک 256 مگابایتی، مشکلی با Vista نخواهید داشت (همچنان که من ندارم! ....)

البته الان هم سری های جدیدش آمده با امکانات قویتر... و قیمت ارزانتر

خرید هم از زیگورات انجام دادم. واحد فروش، خوش برخورد و ماهر بودند و در این مدت بارها باهشون تلفنی صحبت کردم و همیشه با روی باز آماده ی پاسخگویی هستند.

از گارانتی ایران هم استفاده نکردم و به نظرم نیازی هم نداشته! چون در نگهداری سیستم دقت لازم رو رعایت کرده ام و مشکلی نداشتم با قطعات.

در مجموع، می تونم بگم از اونجا با برندهای مختلف دیگه کار کردم و در پایان سراغ Dell رفتم، می بینم نوع محصولات Dell خیلی بهتره.... حداقل با پارامترهای من کاملا سازگار هستند.

دوستانی که در شک هستند و نمی دونند چه برندی خریداری کنند، توصیه شخصی من انتخاب Dell Inspiron 6400 هست. چون مطمئنا تمامی نیازهای شما رو برآورده میکنه و از کار با اون "همیشه" لذت خواهید برد....

من در اینجا قصد نداشتم یک review فنی ارائه بدم... بلکه یک صحبت و گپ خودمونی بود درباره این برند!
اساتید فن حتماً پاسخگوی سوالات فنی شما خواهند بود...

Dell همیشه دل بری میکنه!

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
من هم یه نوت بوک compaq مدل persario v5000 دارم
hard 40
ram 512
vga 128 ati xserise Share
Amd semperon 1.8
15.4
price:700

من بیشتر باهاش بازی کردم و اینا رو برام اجرا کرده:
NFs MW
NFS carbon
Gta5
Age 3
generals
fifa07

این هم عکسش:

v5000.jpg

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام
منم یه ماهی میشه که dell 6400 خریدم و همهجوره از خریدم راضیم ولی تازگیها حالم رو گرفته (nfs carbon رو نمیتونه اجرا کنه ) پیشنهاد می کنم اگه میخواهید 6400بگیرید حتما حداقل با یه گرافیک 1300 radeon بگیرید تا اگه یه زمانی حداقل برای تجربه که شده ,خواستید یه بازی جدید رو اجرا کنید ,مثل من ضد حال نخورید:wacko:

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
جنابان babak_k750i و iranexplorer.net خیلی ممنون... یه سئوال...

وقتی که باهاش کار می کنید بعد از یه مدت ناحیه palm rest (در سمت چپ touchpad) گرم نمی شه؟

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
جنابان babak_k750i و iranexplorer.net خیلی ممنون... یه سئوال...

وقتی که باهاش کار می کنید بعد از یه مدت ناحیه palm rest (در سمت چپ touchpad) گرم نمی شه؟
نه زیاد. فن بسیار قوی و بیصدایی داره و کم روشن میشه وقتی هم که روشن میشه سریع خنک میکنه و خاموش میشه:)

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
اونقدر در طول روز کم فن روشن میشه که والا من یادم نمیاد چقدره اما کمتر از 5 دقیقه هست !

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
94.gif

يه لپتاپ مدل Fujitsu Siemens Amilo PA 1510 با مشخصات زير به دستم رسيده ميخواستم نظر دوستان رو بدونم كه با توجه به اينكه من كارهاي گرافيكي ميكنم بازي هم زياد ميكنم نگهش دارم يا با دادن يه مبلغ اضافه با يه مدل ديگه مثلا Dell 6400 d و گرافيك 256 ATI عوضش كنم
نظر شما برام مهمه
مشخصات:
Processor: Mobile AMD Sempron +3200
Memory : 2 X MEM 512M DDR2
HARD: 100 sata
GRAPHICS: ATI RADEON XPRESS 1100
VRAM: up to 256MB shared memory

ممنونم

بالا