• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نقد و بررسی نوت بوکهای اعضا

akooo

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی خوب خریدی:) ... من اصلاً فکر نمی کردم که سونی یه لپ تاپ با این مشخصات رو با چنین قیمتی بفروشه.

میشه بیشتر دربارش توضیح بدی؟ بیشتر از 1.66 نبود یا خودت نخریدی؟

در ضمن اگر میشه درباره دکمه های کیبوردش (با توجه به این که 13 اینچی هست) یه کم بگو که کار کردن باهاشون راحته؟ صفحه 13 کوچک نیست؟

اگر میشه درباره این که گرم میشه یا نه هم توضیح بده... این مسئله برای من کلاً مهمه...

راستش اونجا مدلهای با سی پی یو بیشتراز1.66 شامل تخفیف نمیشد (رم اضافه و کیف روش نبود)
البته این 1.66 مدلcore 2 duo هست ومن حسابی ازش راضی هستم ( بازی تقریبا سنگین-visual studio .net - encoding بالا -و...)
کیبوردش عالیه (نرم و روان و خوش دست)
راستش درموردگرما باید بگم که گرم میکنه (بعد از دو تا سه ساعت کار کردن) البته نمی دونم منظورتون از گرما تا چه حد گرم شدن رو غیر عادی می دونید؟

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
راستش درموردگرما باید بگم که گرم میکنه (بعد از دو تا سه ساعت کار کردن) البته نمی دونم منظورتون از گرما تا چه حد گرم شدن رو غیر عادی می دونید؟

البته این مسئله نسبی هستش... من با این برنامه های کنترل دما نگاه کردم دیدم CPU تا 70 درجه هم میره که من دیگه خودم نذاشتم بیشتر از این بره و گرنه نمی دونم حداکثر چقدره... توی 70 درجه کی بورد هم گرم شد...

akooo

Registered User
لایک‌ها
0
البته این مسئله نسبی هستش... من با این برنامه های کنترل دما نگاه کردم دیدم CPU تا 70 درجه هم میره که من دیگه خودم نذاشتم بیشتر از این بره و گرنه نمی دونم حداکثر چقدره... توی 70 درجه کی بورد هم گرم شد...

من دمای سی پی یو رو چک کردم حداکثر 55 رسید

noki_6630

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه لپ تاپ Vaio Fj-270 گرفتم !.

faraz-hacker

Registered User
لایک‌ها
1
مبارک!!!!من خودم از وایو خیلی خوشم میاد.

arashepal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان چيزی که در خريده لپتاپ مهمه و مبنا خريد رو بر اون قرار ميديم اندازيه صفحه نمايشه
اگر صفحه نمايش 13.3 ميخواين بهترين مدل سريه sz هستش
اگه دنباله 15.4 ميگردين سريه fe رو توصيه ميکنم و 17 سريه ar
اگه سوالاته ديگری در مورده سخت افزاره لپتاپ و سوالاته تخصصی دارين حتماً بپرسين

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان چيزی که در خريده لپتاپ مهمه و مبنا خريد رو بر اون قرار ميديم اندازيه صفحه نمايشه
اگر صفحه نمايش 13.3 ميخواين بهترين مدل سريه sz هستش
اگه دنباله 15.4 ميگردين سريه fe رو توصيه ميکنم و 17 سريه ar
اگه سوالاته ديگری در مورده سخت افزاره لپتاپ و سوالاته تخصصی دارين حتماً بپرسين

سلام
جای این پست شما در قسمت "مشاوره در مورد خرید نوت بوک" است. اگر به اون قسمت نگاه کنید کلی هم سوال برای جواب دادن وجود دارد.
موفق باشید.

_arash_

Registered User
لایک‌ها
9
جناب arashepal
اگر محبت کنید به سوال بنده (شماره 157 همین تاپیک) بنده را خوشحال میکنید

نکته:جا دارد بنده جای خالی کاملا مشهود سرور عزیزم جناب اسفندیار را که در این بخش با همت هرچه تمام تر جهت اعتلای فرهنگ پاسخگویی و به اشتراک گذاری اطلاعات گام های بلندی برداشتند را به همه عزیزان مخصوصا ادمین محترم یادآوری کنم.

با تشکر فراوان

arashepal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
پس از سالها استفاده از لب تاپ Dell چند وقت پیش به طور ناگهانی تصمیم به خرید لب تاپ جدید و بدون تحقیق! کردم
نتیجه آن شد از بین 100 ها مدل موجود مدل VGN-SZ32GP/B از شرکت معظم سونی چشم ما را نواخت و مبلغی حدود 18.000.000 ریال از حساب ذخیره ارزی ما برداشت کرد!

چیزی که در این مدل کاملا متمایز است وجود Fingerprint Sensor است که امنیت به معنای واقعی ملموس گشت
اما من نرم افزاری در این مدل ندیدم که بتوانم کلکسیونی از اثر انگشت عزیزانم! تهیه و ذخیره کنم

اگر عزیزی بااین سری از مدل ها کار کرد بنده را راهنمایی کند بینهایت خوشحال می شوم

اما چند سوال از اعضا محترم(البته نفرمایید جستجو میکردید پیدا می کردید چون بعد از مدتها آمدم میبنم کلی متحول شده!)

1:سری SZ جزو چه گروهی از تولیدات SONY هست؟
2: وجه تمایز سری SZ با سایر سری ها چیست؟(برتری و ضعف)
3: اگر قرار بود این مدل را ابتیاع نکنم پیشنهاد شما در همین محدوده قیمتی چیست؟
4: اگر از حوصله شما خارج نیست سایر سری های سونی را خیلی کوتاه تشریح کنید.

بینهایت از شما سپاسگزارم
با تشکر فراوان

dooste aziz dar morede finger print bayad begam ke man ettela nadaram vali in barname hatman mojood mibashad
dar morede soalate badi ham bayad begam age be site www.sonystyle.com morajee konin va laptop haro az lahaze sakht afzari ba ham moghayese konin behtarin natijaro migirin
vali chon khaste boodin man besoorate mokhtasar rahnamaitoon mikonam
SZ series jozve goroohe business i asat chon daraye LCD 13.3 ast va be hamin khater besiar sabok ast va az lahaze sakht afzari besiar ghavi
moshkele in seri adame vojoode karte gerafikiye ghodratmand ast
age gharar bood in seri ro nakharin baste be andazeye LCD ke mikhastin entekhab konin dar in mahdoode gheimat 1laptop e khoob be shoma pishnehad mikardam
tavajjoh dashte bashin ke SZ series be khater koochak va sabok boodan geroone
yanio bayad bebinin mikhahin az laptop che estefadeyi bokonin
age mikhayin be onvane desktop estefade konin va gahi ba khod jabeja konin man FE series ke daraye LCD 15.4 ast ro pishnehad mikonam
va agar jabejayi baratan ahamiyat nadarad va kami ham bishtar mitavanid pool bedahid AR series ba LCD 17 behtarin gozinast vali khob kami geran ast
dar morede soale akhar berid be site i ke goftam va oonja khodetan bebinid
oontori behtare
age bazam soali dashtin hatman beporsin

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
عمو جان ، دوست من ... ما که چشم و چال اضافی نداریم فینگلیش بخونیم ...

لطفا قوانین رو رعایت کنین ... بابام در اومد ...

_arash_

Registered User
لایک‌ها
9
جناب arashepal
ضمن تشکر از شما
مسلما وزن و حجم کم خیلی برایم مهم بود حتی قصد خرید سری TX را داشتم اما نداشتن یک سری از قابلیت های سخت افزاری مرا منصرف کرد

منتظر نظرات سایر دوستان درباره Fingerprint recognition هستم
در نهایت از لطف شما به جهت پاسخگویی سپاسگزارم
موفق باشید

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
دوستان من توی فروردین 86 یک لپتاپ Asus مدل Z53JB ویستا اورجینال خریدم و به جمع لپتاپدران پیوستم.
فعلاً که ازش راضیم و مشکلی باهاش نداشتم و امروز هم یک Recovery کردم که حدود یک ساعت طول کشید، اما خوب جواب داد.
قربون همگی شما برم من

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من توی فروردین 86 یک لپتاپ Asus مدل Z53JB ویستا اورجینال خریدم و به جمع لپتاپدران پیوستم.
فعلاً که ازش راضیم و مشکلی باهاش نداشتم و امروز هم یک Recovery کردم که حدود یک ساعت طول کشید، اما خوب جواب داد.
قربون همگی شما برم من

به به بهروز عزیز آقا تبریک میگم!دیگه از بخش ppc بچه ها کم کم دلرن این ورا هم میان!:D کاش یه قسمت باز کنیم در رابطه با ادقام و کارهایی که این دو موجود(notebook & PPC ) میتونن در کنار هم انجام بدن باز کنیم:happy:

شاد باشی!

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به به بهروز عزیز آقا تبریک میگم!دیگه از بخش ppc بچه ها کم کم دلرن این ورا هم میان!:D کاش یه قسمت باز کنیم در رابطه با ادقام و کارهایی که این دو موجود(notebook & PPC ) میتونن در کنار هم انجام بدن باز کنیم:happy:

شاد باشی!

چاکریم.
آخه من خیلی نیاز به یه کامپیوتر قابل حمل داشتم و PPC نمیتونست اونقدر جوابگوی من باشه.
اما این Asus من اینقدر قوی هست که من دیگه عملاً هیچ استفاده ای از PC خودم نمیکنم. اینقدر لوازم جانبی براش خریدم یا میخوام بخرم که همه کاری را با همین Asus انجام میدم.
اما باز هم میگم، هیچ چیزی اندازه PPC به درد آدم نمیخوره:rolleyes:

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1

شاد باشی!

چاکریم.
آخه من خیلی نیاز به یه کامپیوتر قابل حمل داشتم و PPC نمیتونست اونقدر جوابگوی من باشه.
اما این Asus من اینقدر قوی هست که من دیگه عملاً هیچ استفاده ای از PC خودم نمیکنم. اینقدر لوازم جانبی براش خریدم یا میخوام بخرم که همه کاری را با همین Asus انجام میدم.
ایشالا وقت بشه بشینیم حسابی در مورد انواع Sync کردن Loptop و PPC چه با Bluetooth و چه با Wifi جر و بحث کنیم.

hossein_dig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من تازه واردم زیاد به سیستم این انجمن وارد نیستم.
میشه یه لب تاپ معرفی کنید که ارزو ن باشه مثلا نزدیک700 تا 800 . ولی لگن نباشه حداقل سلرون نباشه و رمش 512 باشه دیودی رایترم داشت خوبه کارت گرافیکشم وی ا نباشه . من برنامه نویس بازیم اکثرا در حال نوشتن کدم ولی بعضی وقتا هم لازم بازیم اجرا کنم .بلوتوث و وایرلس لن و یا لن هم داشت که چه بهتر.
فکنم خیلی پر توقعم نه .؟!

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
سلام
من تازه واردم زیاد به سیستم این انجمن وارد نیستم.
میشه یه لب تاپ معرفی کنید که ارزو ن باشه مثلا نزدیک700 تا 800 . ولی لگن نباشه حداقل سلرون نباشه و رمش 512 باشه دیودی رایترم داشت خوبه کارت گرافیکشم وی ا نباشه . من برنامه نویس بازیم اکثرا در حال نوشتن کدم ولی بعضی وقتا هم لازم بازیم اجرا کنم .بلوتوث و وایرلس لن و یا لن هم داشت که چه بهتر.
فکنم خیلی پر توقعم نه .؟!

دوست عزیز ، این موضوع رو در تاپیک مشاوره در مورد خرید نت بوک مطرح کنید.

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
چاکریم.
ایشالا وقت بشه بشینیم حسابی در مورد انواع Sync کردن Loptop و PPC چه با Bluetooth و چه با Wifi جر و بحث کنیم.

سپاهان جان ، من یک و نیم سال JASJAR داشتم . به غیر از رفع نیاز تلفنی و گاها" یه سری کارهای تفریحی ، نیاز دیگه ای رو برطرف نمیکرد . شما چطور میگی هیچی به اندازه PPC به درد آدم نمیخوره ؟ (البته قصد جسارت ندارما ، هدف بحث و تبادل نظره ! ضمنا سعی کنیم تاپیک از موضوع اصلی خودش منحرف نشه)

siavashbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عکس ها:
چند روز پیش یکی از دوستان یه 6400 خرید که بوسیله کوشی 90n از کارتن و غیره عکس گرفته که ببینیدش و بکید ایول محسن.
با گارانتی زیگورات 1200000 تومان.
• CPU : Intel 2.0 Dual 2 Core
• Cache : 4 MB
• RAM : 1024 MB
• HDD : 120 GB SATA
• LCD : 15.4" WXGA TrueLife (Brite)
• VGA 256 MB Dedicated Geforce 7300
• DVD+RW
• Wi-Fi / Bluetooth
• 5 in 1 Card Reader
• Windows Vista Home
• 9 Cell Battery
• Weight 2.8 Kg
• Made in Ireland

چند وقت قبل 1150000 بود یه هو شد 1200000 شما میدونیدچرا؟

ظمنا من هم می خوام همین مدل رو بخرم و دو تا سه ماه دیگه یه گزارش کامل از نحوه عملکردش به شما ارائه خواهم کرد منتظر باشید.

بالا