• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نقد و بررسی نوت بوکهای اعضا

x625

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من یکی گرفتم میشه قیمتشو بگید ببینم ضرر کردم یا نه؟!
مشخصاتش اینه؛

B0009XHOB6.01.LZZZZZZZ.jpg

TOSHIBA
Qosmio™
Qosmio F25-AV205 Intel ® Pentium® M processor 750, 1024MB (2x512MB) DDR2 SDRAM, 100GB (5400RPM)
HDD, 15.4” WXGA, DVD SuperMulti Double Layer, 802.11b/g, 64MB NVIDIA ® GeForce™ GO 6600 DDR SDRAM VRAM, Microsoft® Windows® XP Media Center Edition 2005, TV Tuner, TOSHIBA QosmioPlayer

System Characteristics
Operating System
• Microsoft® Windows® XP Media Center Edition 2005
• TOSHIBA® QosmioPlayer for quick access to CD, DVD and TV Playback
Processor and Chipset Intel® Centrino™ Mobile Technology featuring:
• Intel Pentium® M processor 750 [1.86GHz, 2MB L2 cache,533MHz FSB]
• Mobile Intel 915PM Express Chipset
• Intel PRO/Wireless 2200BG (802.11b/g)
Memory
• 1024MB (2x512MB) DDR2 SDRAM, expandable to 2048MB(both memory slots occupied at the time of purchase)
o Dual channel supported (requires two memory modules)
• 2 user upgradeable memory slots (both memory slots occupied at the time of purchase)
Mass Storage
• 100GB (5400 RPM) Parallell ATA (PATA) hard disk drive;
8.0mm height; user removable
Optical Disk Drives
• Fixed Bay DVD SuperMulti Double Layer drive
o Maximum Speed
CD-ROM(24x:read), CD-R(24x:write), CDRW(10x:write), DVD-ROM(8x:read), DVDR(8x:write), DVD-RW(4x:write),DVD+R(8x:write), DVD+R [Double Layer]
(2.4x:read/write),DVD+RW(4x:write), DVDRAM(5x:write)
o ODD Interface – Enhanced IDE
TV Tuner
• TOSHIBA TV Tuner
o Region/Standard – US/NTSC
o Video-in – RF, AV-IN (Composite/Line-IN)
o Parental Control, Closed Caption, MacroVision, CGMSA – Yes
• TV Tuner Enhancements: 3D Y/C separator, Digital Noise
Reduction, 10bit AD convert, Digital Noise reduction, Time base
corrector, Resolution (720x480)
Display
• TOSHIBA TruBrite ™ 15.4” diagonal widescreen TFT active matrix LCD display at 1280x800 native resolution (WXGA)
• Contrast Ratio: 200:1
• Brightness: 200 cd/m2
• Viewing Angle
o Horizontal – (120 degrees)
o Vertical – (900 degrees)
• Brightness Control – FN+F6/F7
Graphics
• NVIDIA® GeForce™ 6 GO 6600 with 64MB DDR SDRAM VRAM
o 2D Graphic Accelerator
o 3D Graphic Accelerator

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از x625 :
آقا من یکی گرفتم میشه قیمتشو بگید ببینم ضرر کردم یا نه؟!
مشخصاتش اینه؛

TOSHIBA
Qosmio™
Qosmio F25-AV205 Intel ® Pentium® M processor 750, 1024MB (2x512MB) DDR2 SDRAM, 100GB (5400RPM)
HDD, 15.4” WXGA, DVD SuperMulti Double Layer, 802.11b/g, 64MB NVIDIA ® GeForce™ GO 6600 DDR SDRAM VRAM, Microsoft® Windows® XP Media Center Edition 2005, TV Tuner, TOSHIBA QosmioPlayer

باهاش حال کردم !
2.000.000 ؟
(جدی نگیر رو هوا گفتم !!) چند گرفتی؟!

نبی​

sharifzadeh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من قصد دارم که نوت بوک یکی از دوستام رو بخرم. قیمتی که گذاشته 750000 تومان است. آیا می ارزه.
مشخصاتش اینه:

Compaq evo n1000c
CPU 1.8 Full Intel
HDD: 40GB
FDD
Combo DVD-ROM+CD-RW
Infrared
Ram 512MB
LCD 15.1 TFT
Graphic ATI Radion 7000 32MB
Modem 56 KB+Lan+Wireless Lan+...
به همراه کیف چرمی

از راهنمایی شما دوست عزیز متشکرم.

HAMIDMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من صفحات این بخش رو خوندم ولی در مورد لپ تاپ معروف و مورد تائید بزرگ این انجمن خبری نبود.:rolleyes:
اقا اسفندیار ما منتظر بررسی نوت بوک شما هستیم. acer travelmate 8104

:) :rolleyes: :cool:

albaloo18

Registered User
لایک‌ها
0
ا عرض سلام .. من بعد از 6 ماه تاخیر برگشتم ..
و خوشحالم که می تونم در این جمع باشم.. الان که داشتم این تاپیک ها رو می خوندم گفتم یه چیزایی برای گفتن دارم که امیدوارم برای دوستان مفید باشه.

active matrix در مورد لب تاپ های سونی باید بگم که تکنولوژی

اختراع خود شرکت سونی است . این سیستم بر روی آدرس دهی پیکسل ها تکیه دارد .
TFT & XBRIGHTEاما در مورد تکنولوژی های
در مودر تی اف تی باید گفت که یک تکنولوژی برای بهتر شدن کیفیت تصاویر در مقابل تابش مستقیم نور مخصوصا نور خورشید است . مانیتور هایی که این تکنولوژی در ساخت آن ها به کار رفته تصاویر بهتری را در مقابل نور مستقیم به نمایش می گذارند و تصاویر با افت کیفیت حد اکثر 40 در صدی قابل مشاهده هستند

در مورد ایکس برایت : این تکنولوژِی در مورد شفافیت تصاویر ونوع کریستال های استفاده شده در مونیتور
های ال سی دی در این تکنولوژی میسر است . مانیتور هایی که از این تکنولوژی استفاده می کنند شفافیت و زاویه دید بیشتری نسبت به مانیتور های دیگر دارند

البته تکنولوژی های دیگری نیز هستند که انحصاری در مارک هایی خاصی استفاده می شوند . . مثلا لب تاپ های
توشیبا از تکنولوژی
ULTRA SHARP VIEW
برای محصولات خود استفاده می کند که ویژگی های خاص خود را دارد..اما در مورد رزولوشن ال سی دی های لب تاپ ها :
یا عریض بودن(مستطیل شکل) بودن ال سی دی WIDE SCREENدر ابتدای نام ال سی دی ها به معنای w حرف
است.
رزولوشن های زیر برای ال سی دی های 15.4 اینچ ذکر می شود :

XGA Extended Graphics Array 1024 x 768 16.7 million
SXGA Super Extended Graphics 1280 x 1024 16.7 million
UXGA Ultra Extended Graphics 1600 x 1200 16.7 million
WXGA Wide Extended Graphics 1366 x 768 16.7 million
WSXGA Wide Super Extended Graphic 1680 x 1050 WUXGA Wide Ultra Extended Graphics 1920 x 1200

حالا این وسطا با تغییر سایز ال سی دی ها یک سری تغییرات هم اضافه شده مثل :

SXGA+ : 1400 x1050 16.7 million

خلاصه اینم یک کم اطلاعات در مورد رزولوشن ال سی دی ها

hp من خودم تا به حال از بین تمام لب تاپ ها بد ترین تصوریر را در لب تاپ های

اSONY and Toshibaدیدم و بهترین ها را در

( این تجربه شخصی من بوده و شاید من اون لب تاب اچ پی که دیدم ایراد داشته)

با عرض پوزش از بزرگان این تاپیک آقا اسفندیار و ... که من همیشه از صحبت هایشان و راه نمایی هایشان لذت
می برم.

sharifzadeh

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از sharifzadeh :
سلام دوستان
من قصد دارم که نوت بوک یکی از دوستام رو بخرم. قیمتی که گذاشته 750000 تومان است. آیا می ارزه.
مشخصاتش اینه:

Compaq evo n1000c
CPU 1.8 Full Intel
HDD: 40GB
FDD
Combo DVD-ROM+CD-RW
Infrared
Ram 512MB
LCD 15.1 TFT
Graphic ATI Radion 7000 32MB
Modem 56 KB+Lan+Wireless Lan+...
به همراه کیف چرمی

از راهنمایی شما دوست عزیز متشکرم.

هیچکس از دوستان نیست که جواب من رو بدهند؟!!

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از sharifzadeh :
هیچکس از دوستان نیست که جواب من رو بدهند؟!!
دوست خوب من....فروشنده فوق از من جواب گرفته اند ولی چون بمن فرمودند که خودم جواب خریدار را خواهم داد بنابراین من مصلحت را بر احترام به نظر ایشان دانستم..:)

sharifzadeh

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
دوست خوب من....فروشنده فوق از من جواب گرفته اند ولی چون بمن فرمودند که خودم جواب خریدار را خواهم داد بنابراین من مصلحت را بر احترام به نظر ایشان دانستم..:)

esfandiyar2002 من که نفهمیدم منظور شما چیه؟ لطفا صریحا به من بگوئید که این لپ تاب رو با این قیمت بگیرم یا نه؟

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
بسم الله الرّحمن الرّحیم
Acer TrvelMate 8104 WLMi

این نوت بوک 2-3 هفته پیش توسط یکی از اقوام در لندن خریداری شد و 1 هفته است که به دستم رسیده است. در ضمن از فروشگاه www.inmac.co.uk خریداری شده است.اگر سری به سایت ایسر بزنید و از منوی Where to buy? وارد شوید و محل انگلیس را انتخاب کنید، می توانید آدرس نمایندگی ها و فروشگاه های آنلاین آن و ... را ببینید. قیمت آن 1000 پوند بدون مالیات و عوارض است که فکر کنم حدود 17 درصد مالیات مصرف روی آن می آید. البته اگر کالا از انگلیس خارج شود می توان در فرودگاه مالیات مربوطه را پس گرفت. این لپتاپ از سری 8100 است. از نظر طراحی ظاهری بسیار شبیه سری فراری 4000 دارد با این تفاوت که فراری سیاه رنگ می باشد.من ابتدا قصد خرید 8102 را داشتم ولی به علت اختلاف قیمت کم آن با 8103، تصمیم به خرید آن گرفتم. ولی سرانجام 8104 را گرفتم!!!! اختلاف های 8102 تا 8106 در سرعت سی پی یو و مقدار رم و هارد می باشد. مدل های 8106 و 8104 دو نوع دارد.یک مدل معمولی مثل 8103 و 8102 و یکی مدل آلومینیومی. مدل آلومینیومی دارای جلد آلومینیومی و هارد ساتا است. در حالی که هارد نوع دیگر از نوع PATA می باشد.
نمايي از مدل آلومينيومي:
attachment.php

چند لينك مفيد:
1- http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2186
2- http://www.notebookreview.com/reviews/Default.asp?brandID=1&productFamilyID=530&reviewSiteID=0&lastBrandID=1&currentPage=0&callingPage=&cmd=
3- http://www.notebookforums.com/showthread.php?t=62009

یک نکته ی مهم: بعضی از خصوصیات دستگاه ممکن است به نظر من حسن باشد و برای بعضی ها یک مشکل اساسی!!! و همچنین بالعکس!!!
مشخصات دستگاه:
سی پی یو: Intel Sonama 2.00 GHz,FSB:533 MHz,2MB L2 Cache
هارد: Seagate 100 GB,5400 RPM
رم: 1GB,DDR2 533 MHz (Up to 2 GB
کارت گرافیک: ATI Mobility RADEON X700 128 MB PCI-E
اپتیکال درایو: HL.DT.ST ,DVD-Super Multi double layer
شبکه:
بلوتوث
شبکه بی سیم: Intel 2915 :802.11a/b/g
شبکه کابلی: Broad com (BCM) Gigabit LAN
مودم 56 Kbps: Agere System HAD modem
ال سی دی: 15.4 WSXGA+ TFT LCD (1680*1050)

دستگاه نقره ای رنگ و اطراف آن سیاه رنگ با طرح FOLIO، وزن 2 کیلو 860 گرم است.دستگاه ضخامتش کم است. و پشت آن ضخیم تر و جلوی آن نازکتر.

فایل های ضمیمه

• 34-115-320-11.jpg
    34-115-320-11.jpg
    16.7 KB · نمایش ها: 146
  • 15326521-M (WinCE).jpg
    15326521-M (WinCE).jpg
    8.6 KB · نمایش ها: 132

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
- در پشت آن پورت مخصوص Acer ezDock: PCI-e multi pot docking و DVI وS-Video Out است.

- در جلوی آن یک عدد میکروفون داخلی ، یک Infrared،کارت خوان پنج تایی (MMC,SD,xD,Memory Stick,Memory Stick Pro) و ورودی میکروفون و خروجی کومبو(combo) صدا و SPDIF. دو عدد بلندگو و دو LED مربوط به باطری و Power آن و دو عدد LED دیگر که هم کلیدند هم لامپ که مربوط به Bluetooth و WLAN است.

attachment.php

- سمت راست:3 تا USB 2.0 ویک دی وی دی رایترو محل اتصال فیش آداپتور. یکی از مشکلاتی که بعضی ها از آن ناراضی باشند همین سه تا USB است!!! چون در محلی قرار گرفته اند که شما موس و پدتان را در آنجا قرار می دهید!!! در نتیجه اگر به این سه پورت متصل کرده باشید آنگاه شاید ناراحت شوید؟!؟! البته دی وی دی رایتر نیز مزاحم شماست!!! البته در بسیاری نوت بوک ها این قضیه است مثلا نوت وبوک قبلی ام 510m.

attachment.php

- سمت چپ:خروجی مونیتور و خروجی هوای فن دستگاه و یک عدد یو اس بی و 1394 یا همان i.link یا DV و پورت کارت شبکه و مودم و یک عدد محل کارت PCMCIA و محل داخل کردن Smart Card.
یک نکته بسیار مهم این دستگاه به نظر من سیستم خنک کننده جالب آن است و اینکه بر خلاف بیشتر نوت بوک ها فن به زیر دستگاه کاری ندارد و از سمت چپ گرما را به بیرون منتقل می کند و اگر دست جلوی آن بگیرید گرمای آن را احساس می کنید.و در عوض شما گرمایی(یک مقدار گرما احساس می شود ولی زیاد نیست.) در زیر دستگاه نیستید. مثلا دستگاه قبلی من مشکل گرمای زیاد در زیر محفظه رم در زیر دستگاه و محل قرار گرفتن ورود هوای فن در شمال غربی!!! آن. در نتیجه اگر آن را روی زانوی خود بگذارید ممکن است محفظه فن روی زانوی شما قرار گیرد. نمی دانم توانستم منظورم را منتقل کنم یا خیر!!!
یو اس بی ای که در این طرف قرار گرفته است به نظر من بیشتر بدرد اتصال موس می خورد، چون اگر موس به یکی از درگاه های سمت راست متصل شود آنگاه آن فیش مزاحم حرکت موس و دست شما خواهد شد، گر آنکه چپ دست باشید!!!

attachment.php

SmarCard: وقتی شما نوت بوک را تهیه می کنید 2 عدد smartcard همراه آن است، یکی بعنوان Emergency Card هست که درصورت مفقود شدن کارت شما بتوانید به اطلاعاتتان دسترسی داشته باشید.این کارت شبیه کارت تلفن است، که شما می توانید دستگاه را تنظیم کنید تا تنها در صورت داخل بودن کارت بوت شود یا اینکه در صفحه welcome ویندوز که باید با نام کاربریتان وارد شوید تنها در صورت وجود کارت وارد شوید یا اینکه فایل ها و فولدر هایتان را قفل کنید یا اینکه برای وارد کردن رمز ورورد به سایت ها و ... را با استفاده از کارت میسر است.خلاصه نقش پسورد را بازی میکند.
attachment.php

کارت شبکه بی سیم نوت بوک مجهز به تکنولوژی Acer Signal Up: High-efficiency antenna technology است.

فایل های ضمیمه

• 3603 (Custom).jpg
    3603 (Custom).jpg
    7.6 KB · نمایش ها: 140
  • A180-1118-e (WinCE).jpg
    A180-1118-e (WinCE).jpg
    13.1 KB · نمایش ها: 157
  • A180-1118-f (WinCE).jpg
    A180-1118-f (WinCE).jpg
    12.2 KB · نمایش ها: 145

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
همچنین باید بگویم در زیر صفحه نمایش در محل لوگوی نام ایسر مانند نوت بوک قبلیم Dell 510m در صورتی که روشنایی صفحه تا انتها بالا باشد به شدت گرم می شود. زیر نوت بوک به اندازه معمول و نه سوزاننده دست گرم می شود در صورتی که نوت بوک قبلی من در زیر محفظه رم به شدت گرم می شد.
فن دستگاه به خوبی کار می کند مخصوصا با برنامه Acer eManagement و قسمت Acer ePowerManagement می توانید سرعت سی پی یو و روشنایی صفحه و ... را تنظیم کنید.مثلا برای تایپ که شما به سرعت پایین تری نیاز دارید می توانید سرعت سی پی یو را به 20 درصد کاهش دهید در اینصورت می بینید که فن دستگاه به چه زیبایی وصل و قطع می شود.در برنامه Acer eManagementشما میتوانید Recovery CD درست کنیدو...در ضمن در این نوت بوک هم از Recovery CD(2 CD)2 استفاده کنید و هم در هارد شما یک پارتیشن حدودا 3 گیگی وجود دارد که مخفی است و به کمک آن می توانید سیستم را ترمیم کنید.
یک نکته مهم که ممکن است بعضی ها را ناراحت کند این است که هارد سیستم دارای دو پارتیشن غیر پنهان است که یکی با نام ACER و دیگری ACERDATA است.هر کدام حدود 45 گیگ فضا دارند که روی ACER یا همان درایو C: شماسیستم عامل وبرنامه نصب است.اما هر دو پارتیشن FAT32 هستند!!!!!!!
ناراحت نشوید: یک راه حل ساده دارد. در منوی استارت گزینه RUN را انتخاب کنید.در پنجره باز شده تایپ کنید cmd و اینتر را فشار دهید.حالا تایپ کنید:
CONVERT C: /FS:NTFS
یک پیغام میدهد که شما NO را انتخاب کنید.به سوال بعدی پاسخ YES دهید. در اولین بوت بعدی درایو C به فرمت NTFS تبدیل می شود.
البته من در فروم www.notebookforum.com در بخش ایسر آن که مطالب خوبی در مورد ایسر 8100 یافت می شود مطالبی در باره گارانتی و ریکاوری کردن و... که مربو به FAT32 بود دیده ام. ولی هنوز وقت نکرده ام بخوانمشان فقط چند لینک خوب و مفید در صئرت وقت کردن می گذارم.
در ضمن در گوشه سمت راست بالای صفحه کلید، 4 کلید وجود دارد که شما میتوانید آن ها را تنظیم کنید تا با فشردن هریک چه برنامه ای اجرا شود. در گوشه چپ بالای صفحه کلید آن کلید power و چرا های Caps Lock, Num Loc و هارد وصل است. یکی از ایرادات دستگاه همین سه چراغ است که دید خوبی ندارند و باید عمودی به آنها نگاه کرد تا ضعیت آنها را دید.
attachment.php
attachment.php

فایل های ضمیمه

• A180-1118-zc (Custom) (2).jpg
    A180-1118-zc (Custom) (2).jpg
    3.2 KB · نمایش ها: 130
  • A180-1118-zb (Custom) (2).jpg
    A180-1118-zb (Custom) (2).jpg
    3.4 KB · نمایش ها: 131

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
صفحه کلید خوبی دارد. اما به نظرم صفحه کلید Dell بهتر بود!!! شاید هم بعد از شش ما فرا موشی آورده ام!!!البته محل سه کلید و بعضی علایم خاص روی آن مرا حیرت زده کرده است! یعنی عادت ندارم!!! اما موقعیت کلید های اصلی و مورد نیاز مثل del,end,home,pg up,pg dn و غیره جایگاه بهتر دارد.اگر توانستم عکسی از محل این کلیدها می گذارم. اما ای کاش صفحه کلیدش فارسی رویش حک شده بود.چون این برچسب ها در نور موجب اذیت می شوند.کلید اینتر بزرگی دارد.البته کلید غیر فعال کردن موس و قطع کردن نور صفحه نمایش(نه خاموش کردن آن،چون گرچه صفحه سیاه دیده می شود اما اگر دقت کنید تصویر را می بینی) و اجرای 2 برنامه و کم وزیاد کردن صدا و روشنایی صفحه و... که با گلید Fn شما به آن دسترسی دارید.در ضمن شیفت چپ دستگاه کوچک است و در عوض اینتر آن بزرگ!!!!!!!!! همچنین در دو طرف کلید «بالا» و بالای کلید های «چپ» و «راست» دو کلید دلار و یورو موجود است.
Touch pad آن نیز مانند صفحه نمایشش عریض است و هم قابلیت scroll با بالاوپایین کشیدن دست در طرف راست آنیا چپ و راست کشیذن دست در پایین تاچ پد آن را دراد و هم یک scroll به صورت یک کلید چهارجهته در بین دو کلید راست و چپ تاچ پد قرار گرفته است. اما نوت بوک قبلی ام یعنی 510m تاچ پدش قابلیت برنامه ریزی و تنظیمات بیشتری از نظر نرم افزاری بود، مثلا هر یک از چهار گوشه آن را می توانستم که تنظیم کنم تا
فلان برنامه یا کار را بکند یا مثلا بتئان صفحات را back و forward کرد و... اما تا حالا برنامه ای در نوت بوک 8104 ندیدم که این تنظیمات را انجام دهد.
در ضمن تاچ پد مقداری گرم می شود و شاید برای بعضی ها نا خوشایند باشد!!!! اما من از تاچ پدش راضی ام.
نکته ای که الان به ذهنم رسید این است که Acer ePowerManagement کاملا جانشین power setting سیتم عامل می شود و از آنجا کنترل را بدست می گیرد. مثلا اگرFirewire یا BlueTooth یا ... را خاموش کنید می بینید آنچه را که خاموش کرده اید اصلا در قسمت Manage (از منوی راست کلیک روی My Computer) موجود نیست!!!

نکته ی بسیار مهم در مورد ایسر این است که برخلاف DELL برنامه های نصفه و نیمه مجانی و Bloatware و ... که حافظه رم را بی خودی اشغال می کند و موجب کندی سیستم می شود خبری نیست و یا کمتر است. من از این نظر خیلی راضیم. در ضمن یک آنتی ویروس نورتون 2005 ، 6 ماهه روی آن نیز بود که البته نصب نشده بود و من خودم نصبش کردم.
باطری دستگاه هم 8 سلولی است.به طور پیش فرض کارخانه 4:30 ساعت عمر می کند.من هم که از باطری آن استفاده کردم 2:30 ساعت رفت.الیته با روشنایی 80 درصد منیتور و سرعت 80 درصدی سی پی یو و در این مدت من برنامه های خودم را از روی سی دی نصب می کردم.(مثل آفیس و ...) یعنی هم دی وی دی رایتر کار می کرد و هم هارد و هم سی پی یو...به نظر من مدت زمان مطلوبی است.
تا یادم نرفته است بگویم که همراه دستگاه یک جایگزین پلاستیکی سبکی برای دی وی دی رایتر می آید که می توانید آن را با دی وی دی رایتر تعویض کنید تا وزن دستگاه کاهش یابد.
نکته ی دیگر که مشکل به طراحی ویندوز و برنامه ها بر می گردد، این است که بعضی آیکن ها بد نمایش داده می شوند یا مثلا بعضی برنامه ها در پنجره ی خود جا نمی شوند یا اینکه پنجره شان از بیش از نیازشان بزرگ است. همچنین بعضی آیکن های Task Bar و علامت های تعجب و هشدار بد نمایش داده می شود.تصاویر زیر را من با استفاده از کلید PrintScreen گرفتم.
تصوير وسط بخوبي در نوت وبك به نمايش در مي آيد ولي دوتصوير اول و آخر بخصوص تصوير آخر بد نمايش داده مي شود.
attachment.php

attachment.php

attachment.php

الان متوجه شدم كه تصوير ها در مانيتور دسكتاپم بهتر نمايش داده مي شود مثلا تصوير آخر در نوت بوك بدتر نمايش داده مي شود ولي تصوير وسط به زيبايي معلوم است!!! اگر توجه كنيد تصوير آخر هم هنوز يك مقدار مشكل دارد. البته مشكل مخصوص اين نوت بوك نيست و در بسياري نوت بوك ها هست بعدا توضيحات كاملتري مي دهم!!!:D

وسایل همراه نوت بوک: خود نوت بوک، باطری، سیم و آداپتور، سیم تلفن، 2 عدد Recovery Disk، 1 عدد سی دی درایور و برنامه های ایسر ، سی دی انتی ویروس نورتون، و جایگزین اپتیکال درایو و بسته SnartCard که حاوی دو عدد کارت و یک برچسب Emergency است. بنا بر این سی دی ویندوزی موجود نمی باشد.
جدیدا گویا رسم شده شرکت های سازنده لپتاپ بجای سی دی ویندوز ریکاوری دیسک و یا یک پارتیشن ریکاوری است.
نوت بوک ساخت (مونتاژ) کشور چین می باشد. البته همانطور می دانید هر قسمت آن ساخت یک کشور و کار خانه است. مثلا آداپتور آن LITEON است.اندازه آداپتور نسبت به نوت بوک قبلی کوچکتر است. طول آن کمتر یا مساوی 10 سانتی متر و عرضش 4.5 سانتی متر است. ولی در عوض گرم می شود.(زیاد ولی دست را نمی سوزاند). يا باطري آن مربوط به كارخانه MOTORLLA مي باشد و در روي آن هك شده سلول ها در ژاپن ساخته شده و باطري در چين مونتاژ شده است!!!!:blink:

فایل های ضمیمه

• 1.JPG
    1.JPG
    1.9 KB · نمایش ها: 123
  • 2.JPG
    2.JPG
    3.3 KB · نمایش ها: 122
  • 3.JPG
    3.JPG
    1,019 بایت · نمایش ها: 238

HAMIDMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بسیار عالی و فوق العاده بود اقا عادل :) :) واقعا دستتون درد نکنه از این که وقت گذاشید و این مطلب رو در مورد این مدل نوشتید .
یه سوال داشتم می شه لطف کنید و موضوع قیمتش رو بیشتر توضیح بدید؟ این جریان مالیات گرفتن و نگرفتن چیه و ایا نوت بوک تو بسته کاملش به دستتون رسید؟ ممنون می شم:rolleyes: :cool:

یه سوال دیگه ام درمورد قابلیتهای گرافیکی این نوت بوک است ایا از کار کردن با کارهای گرافیکی با این نوت بوک راضی هستید ؟
همچنین اگه لطف کنید و در مورد قطعات جانبی که شما استفاده می کنید توضیح بدید هم ممنون می شم.

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hamidch2 :
بسیار عالی و فوق العاده بود اقا عادل :) :) واقعا دستتون درد نکنه از این که وقت گذاشید و این مطلب رو در مورد این مدل نوشتید .
یه سوال داشتم می شه لطف کنید و موضوع قیمتش رو بیشتر توضیح بدید؟ این جریان مالیات گرفتن و نگرفتن چیه و ایا نوت بوک تو بسته کاملش به دستتون رسید؟ ممنون می شم:rolleyes: :cool:

سلام ...
ضمن تایید همه مطالب بالا ، چون من هم دارم از انگلیس می خرم لطفاً در مورد مالیات و این جور چیزها توضیح بیشتری بدهید. آیا لپ تاپ را از فروشگاه الکترونیکی خریدند یا به مغازه مراجعه کردند. از کدوم شهر؟

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
سلام...
دوستان لطف دارند.
26.gif
و مرا شرمنده نمودند.

نوت بوک در لندن خریداری شده است و بصورت آنلاین.از طریق همان سایت www.inmac.co.uk

لینک زیر را باز کنید، در سمت چپ زیر Acer points می توانید مکان مورد نظر را انتخاب کنید تا آدرس فروشگاه ها برایتان نمایش داده شود.

http://acer.co.uk/acereuro/page5.do...aram=UK&LanguageISOCtxParam=en&crc=2757376469

در لینک زیر، می توانید فروشگاه های لندن را پیدا کنید.

http://acer.co.uk/acereuro/page5.do...aram=UK&LanguageISOCtxParam=en&crc=2953421781

در لینک زیر شما به فروشگاه های آنلاین دسترسی دارید که در قسمت سمت چپ در زیر Buy online قرار دارد.

http://acer.co.uk/acereuro/page5.do...aram=UK&LanguageISOCtxParam=en&crc=2320086999

نوت بوک من در حقیقت از فروشگاه اینترنتی microwarehouse خریداری شده است.

قضیه مالیات : یک مثال ساده می زنم : مثلا شما یک لباس می خرید که 50 پوند قیمتش است و 7 پوند مالیات بر مصرف آن.شما 57 پوند می پردازید. روی لباس خریداری شده یک کاغذ هست که قیمت آن و مالیات آن نوشته و مهر شده است. شما در فرودگاه با نشان دادن آن کاغذ(کارت) مالیات را به شما پس می دهند. من جزییات را نمی دانم. این را باید از کسی که در آنجا بوده و این کار را کرده است باید پرسید.

نوت بوک بدون جعبه ولی آکبند به دستم رسیده. یعنی باطری و سی دی ها و دفترچه ها و... باز نشده و در نایلون به دست من رسیده است.

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
عادل جان میشه یگی بیشترین زمان غیر فعال بودن فن چقدره مثلا وقتی هیچ کاری هم ازش نکشی در حالت idle
فن کلا خاموش میشه؟ یا مثلا یه مقدار خاموشه بعد روشن میشه و دوباره خاموش میشه ؟
در کل میتونید یگید زمان خاموش بودن و روشن بودنش به طور تقریبی طی 5 دقیقه چه جوریه البته در cpu حالت idle ؟

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از tkavosh :
عادل جان میشه یگی بیشترین زمان غیر فعال بودن فن چقدره مثلا وقتی هیچ کاری هم ازش نکشی در حالت idle
فن کلا خاموش میشه؟ یا مثلا یه مقدار خاموشه بعد روشن میشه و دوباره خاموش میشه ؟
در کل میتونید یگید زمان خاموش بودن و روشن بودنش به طور تقریبی طی 5 دقیقه چه جوریه البته در cpu حالت idle ؟
دوست عزيز، سلام.
در مورد فن: خيلي متغيره، وابسته به تنظيماتي است كه شما كرده ايد،مثلا چه چيزهايي كار مي كند،(مثل i.link و Wlan , Lan, DVD-RW , كارت گرافيك و سرعت سي پي يو(10 درصد ...100درصد)
من تنظيمش كردم در حالت word processing (سي پي يو در حالت medium و آي لينك و لن و وايرلس و... هم خاموش) و فقط تايپ مي كردم . حدود هر 7-8 دقيقه اي خاموش بود و بعد روشن مي شد (مقدار دورش زياد مي شد و صذايش را مي شنيدم) و البته مقدار دورش تا حد نهايي نمي رفت و بعد از 3-4 دقيقه خاموش مي شد.(مقدار دورش كم مي شد)
اين زمان ها را تقريبي گفتم. ان شا الله وقت كردم، يك بار ديگه تست مي كنم و بطور دقيق مي گويم.

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
عادل جان اقا همین تقریب کافیه من جوابم رو گرفتم , ممنون.
نقد خوبی هم در مورد laptop ارائه کردین, جالبناک بود.

دانشجو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب دوستان ، سرنجام من یک نوت بوک مدل toshiba satellite r10 از شرکت آفتاب شرق خریدم. البته دوستان توجه دارند که این مدل تابلت پی سی است.
البته متاسفانه من خیلی اهل نوشتن نیستم ، ولی اگر دوستان سوالی داشته باشند سعی می کنم که جواب بدهم.

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
به نقل از دانشجو :
خوب دوستان ، سرنجام من یک نوت بوک مدل toshiba satellite r10 از شرکت آفتاب شرق خریدم. البته دوستان توجه دارند که این مدل تابلت پی سی است.
البته متاسفانه من خیلی اهل نوشتن نیستم ، ولی اگر دوستان سوالی داشته باشند سعی می کنم که جواب بدهم.
اگه یک نقد و بررسی از تبلت پی سی که خریدین بزارین ممنون میشم.چون منم در صدد خرید یک تبلت پی سی هستم ولی نمیدونم آیا از نظر سرعت و گرافیک جواب منو میده یا نه ؟!

بالا