• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نقد و بررسی نوت بوکهای اعضا

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز
در مورد این دو مدلی که شما معرفی کردید هیچ شناختی ندارم بنابراین عملا قادر به راهنمایی شما نیستم .... ولی با توجه به بودجه ای که برای خرید در نظر گرفته اید حتما دلایل قانع کننده و توجیه اقتصادی خاصی دارید چون در غیر اینصورت صرف چنین هزینه ای برای لپ تاپ بدون در نظر گرفتن استفاده نهایی کاری اشتباه است.

و اما در مورد باتری .... باتری دستگاه من در کم مصرفترین حالت حدود 4 ساعت (3 ساعت و نیم تا 4 ساعت) پاسخگو می باشد ولی در صورتی که از روشنایی بالا استفاده کنم و یا میزان استفاده ام از پردازنده بالا باشد بیش از دو ساعت پاسخگو نمی باشد.

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
به نقل از FireFly :
سلام دوست عزیز
در مورد این دو مدلی که شما معرفی کردید هیچ شناختی ندارم بنابراین عملا قادر به راهنمایی شما نیستم .... ولی با توجه به بودجه ای که برای خرید در نظر گرفته اید حتما دلایل قانع کننده و توجیه اقتصادی خاصی دارید چون در غیر اینصورت صرف چنین هزینه ای برای لپ تاپ بدون در نظر گرفتن استفاده نهایی کاری اشتباه است.

و اما در مورد باتری .... باتری دستگاه من در کم مصرفترین حالت حدود 4 ساعت (3 ساعت و نیم تا 4 ساعت) پاسخگو می باشد ولی در صورتی که از روشنایی بالا استفاده کنم و یا میزان استفاده ام از پردازنده بالا باشد بیش از دو ساعت پاسخگو نمی باشد.
با تشکر.چون من میخوام از این لپتاپ بعنوان یک pc در خونه و در بقیه جاها ازش استفاده کنم و میانگین حدود 9 ساعت در روز من میخوام ازش استفاده کنم.آیا اصلا میشه از لپتاپ انتظار یک pc رو داشت و اینکه آیا با روزی 9 ساعت کار کردن از طول عمرش کم نمیشه؟

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
starsoheil عزیز بنده هم با همین دید شما اقدام به خریداری کردم .. نتیجه این شده که کماکان دسک تاپ بنده 24 ساعت روشن است و هر از گاهی از نوت بوک خودم استفاده می کنم ... عملا جایگزین دسک تاپ نشد و فقط در مواردی که خارج از منزل نیاز به داشتن کامپیوتر احساس می کنم و یا بصورت سیار در منزل مونس و همدم من است .....

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
به نقل از FireFly :
starsoheil عزیز بنده هم با همین دید شما اقدام به خریداری کردم .. نتیجه این شده که کماکان دسک تاپ بنده 24 ساعت روشن است و هر از گاهی از نوت بوک خودم استفاده می کنم ... عملا جایگزین دسک تاپ نشد و فقط در مواردی که خارج از منزل نیاز به داشتن کامپیوتر احساس می کنم و یا بصورت سیار در منزل مونس و همدم من است .....
یعنی شما میگین نباید به نوت بوک از دید یک pc نگاه کنم.یعنی این کار که مثلا برای مدت 3 سال روزانه 8 ساعت این نوت بوک با برق کار کنه مشکلی پیش میاد؟!

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
Acer Extensa 6601 WLMi

26653.jpg

CPU: Centrino Dothan 1.6GHz 2MB
Chipset: Intel 915GM
RAM: 512MB DDR II
HDD: 60GB 8MB Cache
Graphics: Intel Extreme II 128MB Integrated
Optical Drive: DVD+/- RW Dual Layer
Card Reader: None
LAN/ Wireless: 100/54Mbs/ Bluetooth
Dim/Weight: 364 x 279 x 33.9/38.9mm/2.9 kg
Battery: 2-hour Battery Life 4 Cell
LCD: 15.4" WXGA Wide 16:10 Crystal Bright Dual Lamp 16ms

============عكس از لپ تاپ============

NF.jpg

F.jpg

B.jpg

C.jpg

z8un

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یه HP compaq6110 گرفتم.
cpu:1.6 intel mobil
ram:256 ddr
hard:40 gig
dvd combo drive
WLAN
battery life time:3:30
graphic onboard 64mg
چینی هستش..نمی دونم باورتون بشه یا نه.ولی من 800 هزار تومن خریدم.توی 10 قسط.آکبند.
ازتون میخوام نظرتون در موردش بگین،یا احتمالا اگه نکته ای درموردش می دونید.ممنون.:rolleyes:

البته میدونم یه سری کمبود داره.مثل کمبود پورت
اول میخوام نظر کارشناسیتونو بدونم بد خودم یه نقد بر این لپ تاپ میدم.

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
به نقل از z8un :
dvd combo drive
WLAN
graphic onboard 64mg
چینی هستش..نمی دونم باورتون بشه یا نه.ولی من 800 هزار تومن خریدم.توی 10 قسط.آکبند.
ازتون میخوام نظرتون در موردش بگین،یا احتمالا اگه نکته ای درموردش می دونید.ممنون.:rolleyes:

خيلي هم ارزون نيست
تو بحرين hp هست ساخت امريكا
cpu : 1.73
ram : 512
hard : 60
WLAN
BLUETOOTH
14.1 LCD
CART READER 6

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از z8un :
dvd combo drive
WLAN
graphic onboard 64mg

دوست عزیزم...:)
شما می دانید که من و یا سایر دوستان حتی اگر بخواهیم نمی توانیم نقدی بر نوت بوک شما بنویسیم...این درخواست شما کمی غیر منطقی نیست؟!:happy:
منظورم این است که زمانی من می توانم بر نوت بوکی نقد بنویسم که مدتی با آن کار کرده باشم و به اصطلاح زیر دستم بوده باشد وگرنه آیا می توان از تجربه ای سخن گفت که عملا نداشته ام؟!:blink:
در بهترین حالت می توان به سایت های معتبر در بررسی نوت بوک مراجعه نمود و نظرات کاربرانی که از نوت بوک فوق داشته اند و یا از آن بهره برده اند سود جست..
ولی آیا این امر خواسته شما را برآورده خواهد کرد؟!;)
قبول کنیم که من مدیر حتی با تمامی توانایی نسبی کاستی هایی دارم که به مرور زمان و کسب تجربه بهتر خواهم شد و نه کامل..:blush:
در ضمن ببخشید اگر من بی اذن شما پست های تکراری در بخش های نامرتبط با این موضوع را پاک کردم..:)

z8un

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:happy: بحرین عزیز ممنون از اطلاعاتت.من با توجه به قیمت لپ تاپ توی ایران گفتم.از اسفندیار عزیز هم ممنونم.به هر حال ازتون می خوام هرگونه اطلاعاتی که دارین در مورد این مدل بهم بدید.می خوام ببینم بلاخره باید خوشحال باشم یا نه.

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من یه dell inspiron 510m دارم که فروردین ماه 1350000 خریدمش. الان مثل این که حدود 1000000 تومان است. اون موقع با توجه به امکاناتش خیلی مناسب بود:

Intel 1.8 centrino, 2MB cache
Ram 512MB
intel 855GM (64MB video memory)
Infra red
Bluwtooth
Wireless
Lcd XGA
DVD -/+RW 8x
Tv-out
2 usb
2.7 Kg

+ باریک هم هست.

چند تا review هست که با عرض شرمندگی وقت ترجمه آن ها را نداشتم.
http://reviews.zdnet.co.uk/hardware/notebooks/0,39023980,39145636,00.htm

http://www.itreviews.co.uk/hardware/h575.htm

http://www.whatlaptop.co.uk/YYMFoVRo-WckGQ.html

http://www.pcreview.co.uk/forums/thread-8627-1.php

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mahmood-gt2 :
من یه dell inspiron 510m دارم که فروردین ماه 1350000 خریدمش. الان مثل این که حدود 1000000 تومان است. اون موقع با توجه به امکاناتش خیلی مناسب بود:

Intel 1.8 centrino, 2MB cache
Ram 512MB
intel 855GM (64MB video memory)
Infra red
Bluwtooth
Wireless
Lcd XGA
DVD -/+RW 8x
Tv-out
2 usb
2.7 Kg

+ باریک هم هست.

چند تا review هست که با عرض شرمندگی وقت ترجمه آن ها را نداشتم.
http://reviews.zdnet.co.uk/hardware/notebooks/0,39023980,39145636,00.htm

http://www.itreviews.co.uk/hardware/h575.htm

http://www.whatlaptop.co.uk/YYMFoVRo-WckGQ.html

http://www.pcreview.co.uk/forums/thread-8627-1.php

آيا در اين مدت هيچ مشکلي با لپ تاپ تون نداشتيد؟ به نظر شما مهمترن عيب يا کاستي لپ تاپ تون چيه؟ (بالاخره هيچ چيز بدون عيب نيست و هر وسيله اي يک عيبي هم داره)

Synix.Shayan

Registered User
لایک‌ها
0
starsoheil در مورد لپ تاپی که مانیتورش بچرخه می تونم توشیبا رو معرفی کنم ( برای اطلاعات بیشتر به سایتش مراجعه شود !) ولی فینگر تاچ نیست . لپ تاپ هم نمی شه با پی سی مقایسه کرد ( به نظر من pc بهتره ) ولی نسبت به پی سی لپ تاپ فقط دو ویژگی بهتر از پی سی داره : 1- کم حجم 2- قابل حمل .
تا آنجایی که من می دونم لپ تاپی که 9 ساعت باتری داشته باشه نیست .

و حالا لپ تاپ خودم ؛ چیز باحالیه ! کار شرکت سونی هست . پیشنهاد می کنم یه نگاه بندازین:
(.........اینجا.........)
خداییش چیز باحالیه مدل vgn-a49gp

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از mohsen2 :
آيا در اين مدت هيچ مشکلي با لپ تاپ تون نداشتيد؟ به نظر شما مهمترن عيب يا کاستي لپ تاپ تون چيه؟ (بالاخره هيچ چيز بدون عيب نيست و هر وسيله اي يک عيبي هم داره)
یه ویژگی که لپ تاپ های جدید dell دارن اینه که یه پارتیشن مخفی داره که اگه سیستم قاط زد، اونو به as shipped بر می گردونه. بقیه مارک ها رو نمی دونم که همچین چیزی دارن یا نه. اینو گفتم چون من خودم این موضوع رو نمی دونستم و نا غافل توی پارتیشن بندی هام deleteش کردم. شما حواست باشه.

در مورد معایبش:
1- کیفیت LCD ها به ترتیب (از کم به زیاد): XGA، WXGA، ,UXGA و ظاهراً SXGA. البته این آخری ها رو مطمئن نیستم ولی واضحه که XGA توی LCD ها پایین ترین کیفیت رو دارن. بنابراین کسانی که چند نفری می خوان فیلم ببینن، حتماً شاکی می شن. ولی برای کارهای office و آکادمیک...بد نیست.... (پیشنهاد می کنم حود شما هم بیشتر تحقیق کنید)
2- هارد اون درست زیر نیمه چپ palm rest هست. که یه کمی بر اثر کار کرد (مثلاً همش هارد کار کنه) گرم می شه و یه کم احساس ناراحتی ممکنه بکنید.البته انقدر نیست که دست رو بسوزونه!!! !!!! من نمی دونم که بقیه لپ تاپ ها، هاردشون کجاست و آیا گرم شدن اون احساس میشن یا نه؟ (بقیه نظر بدن.......)
سایت ز یگور ات می گه پارسال (میلادی یا شمسی شو نمی دونم) مدل inspiron 510m توی ایران پر فروش ترین بین مدل های dell بوده (راست و دروغش با خودشونه).

یکی از دوستام همون موقع یک hp 9030 گرفت. CPU 1.7 تازه بلوتوث هم نداشت. ضخامتش هم از مال من بیشتر بود. اونو 1700000 خرید. مال من با cpu 1.8 و بلوتوث و ضخامت کم 1350000 بود. ملتفتی؟

اگر من دوباره برگردم به اون موقع و بخوام لپ تاپ بگیرم حتماً همین 510m رو می گیرم. البته الان با سقف 1500000شاید 510m با ال سی دی WXGA هم پیدابشه....نمی دونم.....مدل های hp و سونی اگه بخوان DVD رایتر داشته باشن، قیمتشون بالای 1500000 خواهد بود (حداقل اون موقع که این طور بود). لپ تاپ dell latitude 610 هم دقیقاً من inspiron 510m هست (با همون قیمت و امکانات). فرقشون رو نمی دونم ولی می تونی درباره اون هم جستجو کنی.

در یک کلام.......... اگه لپ تاپ رو برای کارهای کوچک (اداری و خانگی و آکادمیک) می خواهید، من inspiron 510m رو توصیه می کنم ولی اگه برای کار های گرافیک سنگین و فیلم می خواین بهتره مدل دیگه ای رو انتخاب کنین.
این رو هم بدونین که هر چه قدر پول بدین.....آش می خورین. اگه فکر می کنین که LCD مورد نظر شما باید WXGA باشه توی قیمت های 1400000 به بالا دنبال لپ تاپ باشید. هم چنین این گونه LCD ها باعث می شن که لپ تاپ عرض و ضخامت بیشتری داشته باشن که نتیجه آن افزایش وزن خواهد بود.

توصیه می کنم که بقیه قسمت های انجمن رو هم نگاه کنین. خصوصاً قبل از خرید قسمت "خدمات پس از فروش" رو بخونین.
حواستون به این هم باشه که اگه لپ تاپ شما بعد از یه سال، مثلاً احساس کنین که کیبوردش مثل اول نرم نیست، به نظر من طبیعیه. هر جنس دیگه ای هم که بگیرید بالاخره یه عمر مفید داره. من تا الان (حدود 9 ماه) مشکل سخت افزاری باهاش نداشتم. این که DVD رایترش مثلاً خراب بشه........ نه.....از این خبرا نبوده. خوشبختانه سرو کارم با خدمات پس از فروش ز یگو رات نیفتاده.

باز هم اگه سئوالی درباره 510m داشتید بپرسید (اگه بلد باشم جواب می دم)

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mahmood-gt2 :
1- کیفیت LCD ها به ترتیب (از کم به زیاد): XGA، WXGA، ,UXGA و ظاهراً SXGA. البته این آخری ها رو مطمئن نیستم ولی واضحه که XGA توی LCD ها پایین ترین کیفیت رو دارن. بنابراین کسانی که چند نفری می خوان فیلم ببینن، حتماً شاکی می شن. ولی برای کارهای office و آکادمیک...بد نیست.... (پیشنهاد می کنم حود شما هم بیشتر تحقیق کنید)

با تشكر از توضيحات شما

در مورد كيفيت LCD ها اين ترتيب درسته؟ (از كم به زياد)
XGA
WXGA
UXGA

ظاهرا يه نوع LCD هست به نام Xbright يا WXB كه كيفيتش بهتر از همه است. درسته؟
تفاوت كيفيت LCD ها در چيه؟ رزولوشن؟ زاويه ديد؟ يا چيز ديگه؟

به نقل از mahmood-gt2 :
2- هارد اون درست زیر نیمه چپ palm rest هست. که یه کمی بر اثر کار کرد (مثلاً همش هارد کار کنه) گرم می شه و یه کم احساس ناراحتی ممکنه بکنید.البته انقدر نیست که دست رو بسوزونه!!! !!!! من نمی دونم که بقیه لپ تاپ ها، هاردشون کجاست و آیا گرم شدن اون احساس میشن یا نه؟ (بقیه نظر بدن.......)
سایت ز یگور ات می گه پارسال (میلادی یا شمسی شو نمی دونم) مدل inspiron 510m توی ایران پر فروش ترین بین مدل های dell بوده (راست و دروغش با خودشونه).

اين موضوع مهميه. لطفا اگه دوستان ديگر هم در اين مورد نظر و تجربه اي دارن عنوان كنند. آيا ماركها و مدلهاي ديگه هم اين مشكل رو داره؟

به نقل از mahmood-gt2 :
اگر من دوباره برگردم به اون موقع و بخوام لپ تاپ بگیرم حتماً همین 510m رو می گیرم. البته الان با سقف 1500000شاید 510m با ال سی دی WXGA هم پیدابشه....نمی دونم.....مدل های hp و سونی اگه بخوان DVD رایتر داشته باشن، قیمتشون بالای 1500000 خواهد بود (حداقل اون موقع که این طور بود). لپ تاپ dell latitude 610 هم دقیقاً من inspiron 510m هست (با همون قیمت و امکانات). فرقشون رو نمی دونم ولی می تونی درباره اون هم جستجو کنی.

آيا در مورد لپ تاپ Dell Inspiron 6000 شناختي داريد؟ من در چند سايت ديدم كه اين مدل به استقبال خيلي خوبي مواجه شده.

به نقل از mahmood-gt2 :
باز هم اگه سئوالی درباره 510m داشتید بپرسید (اگه بلد باشم جواب می دم)

احتمالا شما در خانه يا محل كار با PC هم كار ميكنيد. ميتونيد از نظر سرعت و كارايي و همچنين راحتي كار و خستگي در اثر كار با كامپيوتر، مقايسه اي بين Laptop و PC داشته باشيد؟

ممنون

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از mohsen2 :
با تشكر از توضيحات شما

در مورد كيفيت LCD ها اين ترتيب درسته؟ (از كم به زياد)
XGA
WXGA
UXGA

ظاهرا يه نوع LCD هست به نام Xbright يا WXB كه كيفيتش بهتر از همه است. درسته؟
تفاوت كيفيت LCD ها در چيه؟ رزولوشن؟ زاويه ديد؟ يا چيز ديگه؟

حقیقتش ترتیبشون رو دقیقاً نمی دونم. من چون دنبال گران قیمت ها نبودم نمی دونم که بین S و U چه فرقی وجود داره. ولی اینو مطمئنم که XGA نسبت به W و "به بالا ها" کیفیت پایین تری داره. در ضمن هیچ وقت کیفیت LCD رو با CRT مقایسه نکنید! یعنی دنبال چیزی نباشید که جای CRT رو بگیره.

من درباره Xbright چیزی نمی دونم. اطلاعات من اکثراً مال همون موقعن. اگه هم چین چیزی جدید باشه طبیعتاً قیمتش بالاست. همچنین منظورم از کیفیت زاویه دید هست. یه چیزی...... اگه می خواین LCD حتماً 15.4" به بالا باشه من به هیچ عنوان XGA رو پیشنهاد نمی کنم. ولی برای 15" و 14" خوبه. برای XGA رزولوشن 1024 وجود داره (مال من این طوریه). شما رزولوشن بیشت می خوای؟

اين موضوع مهميه. لطفا اگه دوستان ديگر هم در اين مورد نظر و تجربه اي دارن عنوان كنند. آيا ماركها و مدلهاي ديگه هم اين مشكل رو داره؟
در مورد هارد، من هم پیشنهاد می کنم که بقیه هم نظر بدن که هم من بدونم و هم این دوستمون مطمئن بشه. ولی باید بگم که مزایای این لپ تاپ خیلی بیشتر از معایبشه. ممکنه یه لپ تاپ این مشکل رو نداشته باشه ولی در عوض وزنش بیشتر باشه. بالاخره یه مصالحه و trade off در همه چیز وجود داره

آيا در مورد لپ تاپ Dell Inspiron 6000 شناختي داريد؟ من در چند سايت ديدم كه اين مدل به استقبال خيلي خوبي مواجه شده.

تنها چیزی که درباره 6000 می دونم اینه که برای کارهای معمولی یه ذره بزرگه (فکر کنم LCD W 17”) به اضافه این که کارت گرافیک مستقل داره که باعث حجم بزرگنر و مصرف باتری بیشتر می شه. توی سایت ز یگورات همه رو نوشته. اگه اشتباه نکنم سری های 1000 به بالا این جورین.

احتمالا شما در خانه يا محل كار با PC هم كار ميكنيد. ميتونيد از نظر سرعت و كارايي و همچنين راحتي كار و خستگي در اثر كار با كامپيوتر، مقايسه اي بين Laptop و PC داشته باشيد؟

مطمئنناً لپ تاپ راحتی یه desktop رو نداره. و هیچ چیز جای PC رو نمی گیره. من به خاطر کارم که لازم داشتم اینو خریدم و این طور نبوده که 4 ساعت پاش بشینم و ببینم که خستگیش بیشتره یا نه! چیزی که هست اگه لپ تاپ بیش از حد کوچک باشه (مثل بعضی مدل ها که 900 گرم ! وزن دارن) به دلیل کوچک بودن کی بورد و نداشتن جای دست کافی کار کردن باهاش مصیبته. من LCD 15" رو مناسب می دونم. (حد اکثر دیگه 14"). از نظر سرعت و کارایی من تفاوتی بین اونها نمی بینم.

دو تا از سایت هایی که معرفی کرده بودم (ZDnet و یکی دیگه) نظرات بقیه رو هم درباره 510m نوشتن. حنماً ببینید.
میشه بگید شما لپ تاپ رو برای چه کاری می خواهید؟ کاربرد لپ تاپ برای شما چیه؟ تو چه مایه هایی می خواهید باشه؟

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mahmood-gt2 :
.
.
.

میشه بگید شما لپ تاپ رو برای چه کاری می خواهید؟ کاربرد لپ تاپ برای شما چیه؟ تو چه مایه هایی می خواهید باشه؟

از توضيحات شما ممنونم

من مي خوام يه لپ تاپ بخرم كه بجاي PC ازش استفاده كنم. موارد استفاده اصلي من اينهاست:
اينترنت
ايميل
آفيس (Word, Excell)
مقداري برنامه نويسي براي كارهاي رياضي و اجراي محاسبات زمان بر با نرم افزارهاي رياضي Maple و Matlab و Mathematica

مي خوام روزي 4-5 ساعت با لپ تاپ كار كنم. باطريش زياد برام مهم نيست. چون به برق دسترسي دارم. وزنش زياد مهم نيست. چون زياد حمل و نقلش نميكنم. شايد هفته اي يكبار نياز به حمل و نقل داشته باشم. شايد بعضي مواقع بازي هم بكنم. اما زياد اهل بازي نيستم. در مجموع مي خوام بعنوان يك PC كه به ندرت جابجا ميكنمش ازش استفاده كنم.

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سه تا کار اولی که گفتی با هر لپ تاپی می شه. برای کارهای محاسباتی زیاد، به CPUهای 1.8 به بال فکر کن. (اخیراً 2 و 2.1 هم آمده اند که طبیعتاً گران هستند).

برای بازی LCDهای 17" WXGA به بالا رو در نظر بگیر (اگه فهمیدی Xbright چیه و چه جوریه به ما هم بگو). حتی W رو هم بذار کنار. S و U رو در نظر بگیر. این رو هم بگم که کیبورد لپ تاپ ها اصلاً برای بازی مناسب نیستند چون ظریف تر از کیبوردهای معمولی هستند و آدم موقع بازی ممکنه جو گیر بشه و محکم دکمه ها رو فشار بده.

برای کار شما من لپ تاپ هایی که کارت گرافی مستقل دارن رو پیشنهاد می کنم. تکنولوژی intel share memory مثل 855GM برای کار های گرافیک سنگین مثل بازی مناسب نیستند.

تو اینترنت دنبال لپ تاپ های desktop replacement بگرد. مدل های زیادی هستند. Inspiron 6000 که گفتی به نظر من خوبه. DELL نسبت به HP, Toshiba و sony ارزون تره. اینو همه می دونن. ولی اگه می خوای خیلی مایه بذاری Sony میگن از همه بهتره. من از مدل های سونی چیزی نمی دونم چون اصلاً دنبالش نرفتم. اگه موبایل بلوتوث دار داری توصیه می کنم لپ تاپت هم بلوتوث داشته باشه.

در کل برای کار شما 510m رو توصیه نمی کنم ! :D

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mahmood-gt2 :
سه تا کار اولی که گفتی با هر لپ تاپی می شه. برای کارهای محاسباتی زیاد، به CPUهای 1.8 به بال فکر کن. (اخیراً 2 و 2.1 هم آمده اند که طبیعتاً گران هستند).

برای بازی LCDهای 17" WXGA به بالا رو در نظر بگیر (اگه فهمیدی Xbright چیه و چه جوریه به ما هم بگو). حتی W رو هم بذار کنار. S و U رو در نظر بگیر. این رو هم بگم که کیبورد لپ تاپ ها اصلاً برای بازی مناسب نیستند چون ظریف تر از کیبوردهای معمولی هستند و آدم موقع بازی ممکنه جو گیر بشه و محکم دکمه ها رو فشار بده.

برای کار شما من لپ تاپ هایی که کارت گرافی مستقل دارن رو پیشنهاد می کنم. تکنولوژی intel share memory مثل 855GM برای کار های گرافیک سنگین مثل بازی مناسب نیستند.

تو اینترنت دنبال لپ تاپ های desktop replacement بگرد. مدل های زیادی هستند. Inspiron 6000 که گفتی به نظر من خوبه. DELL نسبت به HP, Toshiba و sony ارزون تره. اینو همه می دونن. ولی اگه می خوای خیلی مایه بذاری Sony میگن از همه بهتره. من از مدل های سونی چیزی نمی دونم چون اصلاً دنبالش نرفتم. اگه موبایل بلوتوث دار داری توصیه می کنم لپ تاپت هم بلوتوث داشته باشه.

در کل برای کار شما 510m رو توصیه نمی کنم ! :D

خيلي از توضيحاتتون ممنونم. من يادم رفت بگم که حدود 1 تا 1.3 ميليون بودجه در نظر گرفتم.

ميشه بگين چرا 510m رو توصيه نميکنيد؟ (فرض کنيد اصلا با لپ تاپ بازي نميکنم)

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
منم می خواهم نوت بوک خودم را تا قبل از خرابی نقد کنم!!!!!

مشخصات نوت بوک من:
زمان خرید : بهمن ماه 1383
قیمت پرداختی : 1,250,000 تومان

یک عدد موس گیگا بایت به همراه یک کیف نوت بوک SUMDEX به عنوان هدیه نمایندگی

Dell Inspiron 510m
CPU: 1.6 Centrino FSB:400 MHz
RAM: 1×256 DDR333
HDD: 40 GB Fujitsu
Optical Drive : Combo DVD/CDRW HLDS
LCD: 15" ,XGA 1024×768
Vga: 64 MB SHARE,Intel Extreme 2 , 855GME
Weight: ~2.7 Kg
Ports: 2×USB 2.0
IEEE1393 (i.Link) :1
WiFi + BlueTouth+ 10/100 Mbs LAN+ 56 Kbps Modem V.92 +IrDA
S-Video Tv-out
Parallel+Serial+VGA Ports
Battrey : 4 Cells​
خوب....این مدل دستگاه های خوبی هستند... در بعضی کشور ها توزیع نشد و به جای آن مدل دیگری با کمی تغییرات با نام 600m به فروش می رسید اما 600m دارای 1394 نبود و اندازه اش 14.1" بود و در نتیجه وزن آن کمتر از 510m بود.(حدود 2.2 کیلوگرم)....

این دستگاه دارای پورت های متنوعی می باشد...و پورت های آن بجز 1394 و میکروفون و صدا در پشت دستگاه می باشد...
یک ایراد آن وجود تنها 2 پورت USB در آن می باشد...این مدل دارای اندازه کوچک با ضخامت 31 میلیمتر است...
کارت گرافیک آن از نوع Share و 64 MB از چیپست 855GME , Intel Extreme 2 می باشد...اما کیفیت مطلوبی را برای پرافیک سبک ارایه می دهد...
صفحه نمایش بدون پیکسل سوخته و دارای کیفیت مطلوبی است...(به نظر من....چون بیشتر سلیقه ای هست....)
اما یک مشکل که من با آن داشتم (شاید بقیه نوت بوک ها هم داشته باشند...) نشان ندادن رنگ واقعی است...یعنی مثلا من یک تصویر را با فتوشاپ با پس زمینه آبی برای خود با نوت بوک ساختم....ولی وقتی با مونیتور دسکتاپ دیدم که بنفش است!!!!!
اما تصاویر را زیباتر نشان می داد!!!!!
البته شاید بشود با تغییرات در تنظیمات کارت گرافیکی مشکل حل شود....
یک مشکل عجیب( که شاید مربوط به خراب بودن دستگاه می شد یا شاید در همه نوت بوک ها باشد....) این بود که وقتی مثلا مدتی نوت بوک روشن بود در پایین LCD زیر و روی آرم Dell داغ می شد!!! به حدی که دست را تا حدی می سوزاند....البته کسی نبود که به من بگه بچه تو چه کار اونجا داری!!!!!:blink:
خوب در مورد کارت گرافیک بگویم...من یک بار بازی Need For Speed شش یا هفت (نمی دونم) را از دوستم گرفتم و برای مقایسه روی نوت بوک نصب کردم تا قدرت کارت گرافیکرا بسنجم....دیدم نسبت به دسکتاپ دوستم با کارت گرافیک ATI RADEON 7000 IGP بهتر نمایش میدهد...بعدا از یک روز آن را پاک کردم...چون آن وقت هر کسی می خواهد با نوت بوک (عزیز تر از جانت) بازی کند!!!!!!!! در صورتی که خود من حتی وقتی در کیف می گذاشتم با یک لایه نازک ابری روی لپ تاپ می گذاشتم و آنرا بعد در کیف می گذاشتم یا همیشه در حالت سکون کامل با آن کار می کردم یا ....اما امان از روزگار که چه بلایی سرش آورد!!!!!!!!!!!!!!:(

صفحه کلید : صفحه کلید خوب و بی صدایی دارد...اما کلیدخای del و ... در جاهای بدی قرار گرفته اند...من با هاشون مشکل داشتم... یکی از عیب های این دستگاه نداشتن کلید کنترل صدا و شبکه بی سیم و بلوتوث و... است...یعنی شما با Fn می توانید با کلید های این کار را انجام دهید....اما کلیدی به غیر از Power و صفحه کلید روی آن نمی یابید.....
تاچ پد آن هم خوب بود...(من راضی بودم)... و قابل برنامه ریزی بود....هم برای scroll و هم برای اینکه مثلا اگر به هر یک از گوشه های تاچ پد کلیک کردی چه کاری یا برنامه ای اجرا شود....و هم می توانستی با تاچ پد Forward و Back انجام بدی....و با فشار دادن هر دو کلید تاچ پد مثل این است اسکرول موس را فشار بدهی و............

باطری: باطری هایی که این دستگاه می خورد شبیه باطری های مدل های d610 وd600وd505و... هست.یعنی 4 سلولی و 6سلولی هست.و ابعاد آن نسبت به دیگر باطری های دل کوچکتر است. اما باطری های سری های دیگر مثل 8600 و 6000و 6000d و.... از نوع بزرگتری و با ظرفیت بیشتری یعنی 6و9 سلولی است.
میزان مدتی که دستگاه با باطری 4 سلولی به گفته کاتالوگ آن 2ساعت و نیم می باشد.البته من حداکثر تا 2 ساعت و 20 دقیقه می تونستم با ان کارکنم.اما به طور متوسط برای من حداقل 1:40 دقیقه تا 2:00 کار می کرد.(من کلا بلوتوث و شبکه بی سم را خاموش میکنم.)

کومبو درایو: کومبو درایوی که روی دستگاه بود مال شرکت H.L.D.S بود. بعد از تعویض آن،کومبودرایو sony روی آن گذاشتند.که به نظر من از نظر کیفیت پلاستیک وغیره ،کیفیت شرکت H.L.D.S بهتر از sony بود!!!!:eek:
البته من در مورد دسکتاپ هم چند تا optical drive از سونی دوستان داشته اند و از آن راضی بوده اند ولی من خوشم ازشون نیامده.:blush: (این نظر شخصی من است. اما در عوض فقط دوربین فیلم برداری به نظر من باید سونی باشه. ویدیو باید پاناسونیک(ناسیونال سابق) باشه و.... اما من را به خاطر این حرف نزنید!!!!!
68.gif
)
و از نظر کار کرد کومبو ها:
1-H.L.D.S:
صدا می دهد ، اما نمی لرزاند. فقط صدای تق تق میدهد.ان شا الله منظورم را فهمیده باشید.
2-Sony:
وقتی سی دی را داخل می گذاشتی....وای، صدای چرخش با سرعت بالای سی دی را می شنیدی، وهمزمان لرزش نوت بوک را می توانستی احساس کنی.:eek:

حالا بریم سراغ خروجی های گرافیکی:
من از S-Video و VGA استفاده نکردم...(اصلا این قدر دست من نبوده که بتونم این کار هار بکنم!!!!!
69.gif

از PCMCIA و Parallel و Serial و شبکه بی سیم هم استفاده نکردم.

از LAN آن استفاده کردم، آن هم که چیزی گفتنی ندارد.

مودم دایال آپ را که چند باری استفاده کردم ، سرعت اتصال اش و هم سرعت ارتباطش به نظرم بیشتر از مودم دسکتاپ آمد. از مودم دیال آپ هم در مجموع 3-4 ساعت آن هم برای آپ دیت کردن ویندوز و درایور و... استفاده کردم.

کارت خوان هم که نداشت!!!!!!!!:happy:

از نظر وزنی هم بد نبود.(برای من!!!)
بریم سر اصل مطلب و نقطه ضعف اساسی دستگاه البته به نظر من!!!!!:D

خوب فکر نکنم کسی تا اینجا را بخونه!!!!!:blush:
ادامه میدهم....;)

این مدل دارای تهویه مطبوع داخل نوت بوک نیست. یعنی شما گرمای هارد و رم را احساس می کنید.
هارد آن در قسمت چپ در پایین آن قرار گرفته. تقریبا در جایی که شما دست راست خود را بری تایپ و یا استراحت روی آن می گذارید.البته مقداری هم دقیقا در زیر لپ تاپ در همین محل گرم می شود.
دمای هارد بسیار سریع بالا می رود و لی روی یک دمای خاص(البته نه خیلی بالا) که HDDLife با قرمز نشان می دهد (که الان یادم نیست چند درجه بود) می ایستد.
البته همینجا قید کنم، هارد من Fujitsu و 40 هست.که از این 40 گیگ نامی در اصل 38 گیگ است. و از آن نیز 2-3 گیگ به دو پارتیشن (غیر قابل رویت در My Computer) تعلق دارد و کارایی آن را دوستان در پست های بالا توضیح دادند. و در نهایت به شما حدود 35 گیگ میرسد!!!!

اما قسمت دیگری که گرم می شود زیر رم است.اگر دستگاه را بر گردانید. رم تقریبا در وسط قرار داره. و درب پوشش آن فلزی است و دارای شیار هایی برای تهویه است.

بعد از یک مدت کار کردن زیر رم گرم می شود. و شاید برای بعضی ها نا خوشایند باشد. اما من بیشتر می ترسم و می ترسیدم!!!!:blink: چون می ترسیدم خراب بشه!!!!!:( (اما روزگار ازین بازیچه ها بسیار دارد) حالا هم که آب از سرم گذشته بازم می ترسم!!!!

فن سی پی یو صدای بلندی نمی ده. آروم سر جاش کار میکنه.

یک مشکل عجیب که من داشتم. که شاید به علت خراب دستگاه بوده باشه!!! این هست که وقتی دستگاه روشن هست، هر چند وقت یک بار صدای تیک از بلند گو ها می آید. مثل صدایی که وقتی یک بلند گوی (مسجد یا مدرسه یا ...) روشن می شود!!!!
مورد بعد در باره خروجی صدا صدا است. وقتی هدفون وصل می کنیم و هیچ صدایی از گوشی بیرون نمی آید ، صدای نویز می آید. اما وقتی آهنگ و... پخش می کند، اصلا شنیده نمی شود!!!

البته این مشکل در d610 ها هم هست.اسفندیار جان یک بار به یکی از دوستان گفتند معمولا برای این است که هارد دستگاه نزدیک منبع تغزیه هست.

الان دیگه چیزی به ذهنم نمی رسد.
بعدا تکمیل تر می کنمش!!!!
39.gif

اشتباهات احتمالی که در متن هست ، به علت بی سوادی من است.شرمنده....:blush:
سعی می کنم بعدا غلط های املایی و.. را اصلاح کنم...

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
جناب عادل
ممنون از نقدي که نوشتيد.

شما چند بار در متن اشاره کرديد که: نوت بوک خودم را تا قبل از خرابی . . . حالا هم که آب از سرم گذشته . . .

مگه زبونم لال نوت بوک خراب شده؟

بالا