• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نمونه عكس از دوربين هاي ديجيتال !

ehsan_soad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه !
من يه سري نمونه عكس از دوربين هاي Mercury ميخواستم !
اگه كسي لطف كنه چند تا عكس از Mercury 2.1 pixel بزاره خیلی متشکر میشم !
البته از دوربین های دیگه هم میتونید sample photo بزاريد ! :D

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
من يكي كه شرمندتم عزيز

mjme

Registered User
لایک‌ها
11
سلام به همه !
اگه كسي لطف كنه چند تا عكس از Mercury 2.1 pixel  بزاره خیلی متشکر میشم !

پسر خوب بيخيال اين Mercury شو . عاقبت نداره ها. الانه دوربين كمتر از 4 مگاپيكسل فايده نداره . مثل پنتيوم 2 ميمونه

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
سلام به همه !
اگه كسي لطف كنه چند تا عكس از Mercury 2.1 pixel بزاره خیلی متشکر میشم !

پسر خوب بيخيال اين Mercury شو . عاقبت نداره ها. الانه دوربين كمتر از 4 مگاپيكسل فايده نداره . مثل پنتيوم 2 ميمونه

البته در صورتي كه كسي بخواد عكس بندازه و تا اندازه ش-4 چاپ كنه هيچ فرقي بين 2 مگاپيكسل و بالاتر ديده نميشه..
و بالاتر از اون براي كارهاي حرفه ايتر (چاپ بزرگ)تفاوت معلوم ميشه.
اما ماركي مثل مركوري رو اصلا فراموش كن.
چون اصلا ارزش خريد نداره.دوربين نيست اسباب بازيه. ;)

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
نمونه عكس دوربينهاي ديگه خواستي (ماركهاي معتبر مثل كنون,فوجي,نيكون,اليمپوس,سوني....نه مركوري و كريتيو اينا) خواستي بگو كلي سراغ دارم.

ehsan_soad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از همتون متشكر !
ببينيد عزيزان! من يه دوربين ديجيتال حرفه اي نميخوام ! من ميخوام يه دوربين آماتور باشه با قيمت مناسب ! چون كار خاصي هم نميخوام با دوربينم بكنم ! فكر ميكنم مركوري برام بهترين گزينه باشه ! هم از لحاظ قابليت ها هم قيمت !
حالا اگه عكس نمونه اي چيزي داري بزارين يه دنيا متشكر ميشم !

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
ببين توي پايتخت كه بري فروشنده ها (يكي دو طبقه برو بالا) خودشون نمونه عكس دارن البته نمي دونم راست بگن و واقعا با همون دوربين گرفته باشن يا نه.. مياره روي مانيتورش نشون و مقايسه ميكني.. اگر از جاي ديگه اي نمونه گير نيوردي اين روشو امتحان كن..

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
دليلي نداره دوربيني كه مارك خوب هست حتما حرفه اي باشه.
مثلا كنون,فوجي,.....هم دوربينهاي حرفه اي دارن هم دوربينهاي ساده براي عكاسي افراد عادي.

بهرحال من خيلي دوربين تا حالا داشتم..از ماركاي مختلف و اين ماركهاي الكي مثل مركوري و زواتريكس و ديلينك..بنظرم آدم دوربين معمولي كه فيلم ميخوره بخره بهتره تا اينها.

حالا بازم اگه اصرار داري..منم ميگم كريتيو قابل تحملتره تا ماركهاي مشابه خودش.
مثلا مدل 750 با اينكه صفحه ديجيتال و اين چيزا نداره اما عكسايي كه ميندازه نسبت به 850 خيلي خيلي بهتره و قابل تحمل.

نمونه عكسهاي اينها رو هم تو سايتهاي شركتاشون معمولا ميتوني ببيني (كريتيو داره) اما دقت كن كه اينها فقط تو حالتهاي خاصي عكس ميگيرن (اين دوربينهاي سطح پايين رو ميگم)

مثلا با كريتيو 850 توي نور روز و هواي ابري ميشه عكسهاي فوق العاده انداخت,و تو هواي افتابي رنگهات غير طبيعي هست و توي محيط بسته با فلاش واقعا افتضاح ميندازه (جوري كه اصلا قابل تحمل نيست)..
خلاصه چيزهاي عجيب غريبين..خلاصه از ما گفتن ;)

ehsan_soad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خودم الان کریتیو 750 دارم !
و ازش هم راضی هستم و چیز بیشتری هم ازش انتظار ندارم !
فقط میخوام یه دوربینی باشه که ال سی دی داشته باشه! کارت حافظه بهش بخوره ! ترجیحاً زوم هم داشته باشه و قیمتش مناسب هم باشه ! که به نظر تمام اینها رو مرکوری داره ! ضمناً یادتون باشه که من یه دوربین در خد وب کم میخوام ! نه صرفاً یه دوربین دیجیتال ! وگرنه حتماً سراغ کنون و المپیوس و... میرفتم !

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
من خودم الان کریتیو 750 دارم !
و ازش هم راضی هستم و چیز بیشتری هم ازش انتظار ندارم !
فقط میخوام یه دوربینی باشه که ال سی دی داشته باشه! کارت حافظه بهش بخوره ! ترجیحاً زوم هم داشته باشه و قیمتش مناسب هم باشه ! که به نظر تمام اینها رو مرکوری داره ! ضمناً یادتون باشه که من یه دوربین در خد وب کم میخوام ! نه صرفاً یه دوربین دیجیتال ! وگرنه حتماً سراغ کنون و المپیوس و... میرفتم !

فقط يه چيزي بگم...كريتيو 750 عكسايي كه ميندازه خيلي بهتر هست از اون مركوري و مخصوصا از كريتيو 850 و 880ّ!
من اينو به عينه ديدم!
و با اينكه يه وب كم سادست و نه ال سي دي داره نه چيزي,اما عكسهاش خيلي بهتر هست از كريتيو 850 و 880!
عجيبه نه؟
راستي اين دوربينايي كه نام بردي هيچكدوم زمو ندارن..زمو ديجيتال دارن كه چيز الكي اي هست و اون زومي كه به كار ميا زوم اپتيكاله.
بهرحال پيشنهاد ميكنم حتما يه سري نمونه عكس از مركوري و كريتيو 880 و 850 گير بيار ببين. ;)

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
پولت اگه به اچ پي برسه..فكر كنم مشكلت حل شه..اچ پي يه مدلي داره 150 تومنه تا اونجا كه يادمه و در اون قيمت دوربين خيلي خوبيه.
كنون هم يه مدل داره 160 تومن اونم نسبت به قيمتش خيلي خوبه.

ehsan_soad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا من يه دوربين اچ پي 120 ديدم عكسهاش واقعاَ مزخرف و تار و آشغال بود ! قيمتش هم 115000 بود ! ولي ال سي دي و از اين جور چيزها هم داشت !
عكس نمونه مركوري نبود؟؟؟

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
عكس نمونه مركوري نبود؟؟؟
كلي گشتم اما نمونه عكساشو جايي گير نياوردم..بهرحال اين آدرس سايتش برو شايد باز بدردت بخوره:
<a href='http://www.kobian.com/products.php?categoryid=111' target='_blank'>http://www.kobian.com/products.php?categoryid=111</a>

اينيكي هم نمونه عكسهاي خيلي دوربينا رو داره شايد لازمت شد:
<a href='http://www.pbase.com/cameras' target='_blank'>http://www.pbase.com/cameras</a>

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
اتفاقا اول گفت نمونه عكس اون دوربين كه كسي نداشت.
بعد گفت دوربيني ميخواد كه فلان باشه و قيمتش مناسب باشه. ;)
خلاصه خواست درباره خريد دوربين بحث شه كه همينجورم شد!

ehsan_soad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حاجي ما هم براي اينكه چيزي تو پاچه مون نره اينجا اومديم اين تاپيك رو درست كرديم ديگه !
بابا كسي اينجا دوربين مركوري نداره؟؟؟؟

بالا