وقتي خودت گير دادي كه يه چيزي رو بزور بكني تو پاچت ما چي بگيم؟؟حاجي ما هم براي اينكه چيزي تو پاچه مون نره اينجا اومديم اين تاپيك رو درست كرديم ديگه !
بابا كسي اينجا دوربين مركوري نداره؟؟؟؟
وقتي خودت گير دادي كه يه چيزي رو بزور بكني تو پاچت ما چي بگيم؟؟حاجي ما هم براي اينكه چيزي تو پاچه مون نره اينجا اومديم اين تاپيك رو درست كرديم ديگه !
ایولاه بابا برو یه دوربین قراضهو بنجل بخر اینقد هم دعوا راه نندازوقتي خودت گير دادي كه يه چيزي رو بزور بكني تو پاچت ما چي بگيم؟؟حاجي ما هم براي اينكه چيزي تو پاچه مون نره اينجا اومديم اين تاپيك رو درست كرديم ديگه !
سلامبه نقل از blueapple :چندتا دوربين خوب بهتون معرفي ميكنم كه هم پولش مناسبه هم كازش
اول Orite مدل 5 مگا پیکسلش
دوم BenQ مدل 3410 که باطری قابل شارژ تو هودش داره و نیازی به باطری نداره
سوم هم که خیلی توپه و فیلم MPEG4 میگیره دوربین Mustek مدل DV4000 که ال سی دی اس از بغل باز میشه
creative الان توي بازار كم شده . آيا يك مدل بنام سوزوكي را كه امكاناتش مثل اونه ولي شارژر و 4 تا باطري قلمي قابل شارژ همراهش هست را توصيه مي كنيد؟به نقل از ali_yousefian19 :سلام
اقا من اين mustek را داشتم و به نظر من اصلا بدرد بخور نيست چون نويز زيادي داره
به نظر من با همچين پولي فقط كريتيو
ما گفتيم
سلامبه نقل از hamid1345 :creative الان توي بازار كم شده . آيا يك مدل بنام سوزوكي را كه امكاناتش مثل اونه ولي شارژر و 4 تا باطري قلمي قابل شارژ همراهش هست را توصيه مي كنيد؟
من دارم بعدا مي ذارم همين جابه نقل از ehsan_soad :سلام به همه !
من يه سري نمونه عكس از دوربين هاي Mercury ميخواستم !
اگه كسي لطف كنه چند تا عكس از Mercury 2.1 pixel بزاره خیلی متشکر میشم !
البته از دوربین های دیگه هم میتونید sample photo بزاريد !
سلام آقا . من تصميم دارم يه مركوري بگيرم . وقتي نظريات شما رو خوندم يه كمي شك كردم . ميخوام ببينم شما از اين دوربينا استفاده كرديد يا همينطوري فكر ميكنيد اينا به درد نميخوره ؟ مثلاَ دوربين e500 ياe550 چه اشكالي دارن ؟ لطفاَ اگه براتون مقدوره از نمونه عكسا يا از اشكالات اين دوربينا به ما هم بگيد . [email protected]به نقل از rammstein_persia :البته در صورتي كه كسي بخواد عكس بندازه و تا اندازه ش-4 چاپ كنه هيچ فرقي بين 2 مگاپيكسل و بالاتر ديده نميشه..
و بالاتر از اون براي كارهاي حرفه ايتر (چاپ بزرگ)تفاوت معلوم ميشه.
اما ماركي مثل مركوري رو اصلا فراموش كن.
چون اصلا ارزش خريد نداره.دوربين نيست اسباب بازيه.
سلام آقا اگه نمونه عكس گيرت اومده به ما هم بگو . ضمناً اگر mercuryخريدي درمورد كيفيتش به ما هم بگوبه نقل از ehsan_soad :سلام به همه !
به نقل از ehsan_soad :سلام به همه !