• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نورهود

saheb_31

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون از راهنماییتون راجع به الماس ها . این بازی که میگین باحالتر از نورهوده اسمش چیه؟

saheb_31

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعد از اونکه کلیدا رو پیدا می کنیم اون دوتا حلقه رو که باید بکشیم تا راه باز شه
چه جوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با تشکر

saheb_31

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه جوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با تشکر

با تشکر

saheb_31

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
بايد اون flytrap (همون چيزي كه اگر بيفتيد توش شما رو پرت ميكنه بيرون) رو هل بديد زير اخرين حلقه در سمت راست و بعد بپريد و حلقه رو بكشيد و بعد اون flytrap شما رو به اتاق بغلي پرتاب ميكنه.

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
neverhood رو من چند سال پیش رو Playstation بازی کردم
یکی از بهترین بازیهام بود خیلی توپ بود. الانم باز میخوام دانلودش کنم، بازی کنم :دی

یادمه که با همین خمیر بازیها، یه دونه مثل خودش ساخته بودم گذاشته بودم رو TV
D:

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
سلام
حدود دو سال پیش من شنیدم نورهود 2 اومده اونموقع دنبالش نبودم دوستان الان کسی میدونه که چنین چیزی هست و یا اگر داره من بازیش رو می خوام.

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
سلام
حدود دو سال پیش من شنیدم نورهود 2 اومده اونموقع دنبالش نبودم دوستان الان کسی میدونه که چنین چیزی هست و یا اگر داره من بازیش رو می خوام.

Neverhood 2 وجود نداره و تا جایی هم که من می دونم قرار نیست ساخته بشه
چیزی که به عنوان Neverhood 2 دیدین یک بازی دیگه هست که توی ایران به اسم Neverhood 2 فروخته می شد :blink:

برای اطلاع از نسخه های جدید بازی ها، می تونید توضیحات بازی رو در سایت Wikipedia.org ببینید.اگه نسخه جدیدی داشته باشه، احتمالا اینجا می نویسه :happy::
http://en.wikipedia.org/wiki/Neverhood

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
چیزی که به عنوان Neverhood 2 دیدین یک بازی دیگه هست که توی ایران به اسم Neverhood 2 فروخته می شد :blink:

برای اطلاع از نسخه های جدید بازی ها، می تونید توضیحات بازی رو در سایت Wikipedia.org ببینید.اگه نسخه جدیدی داشته باشه، احتمالا اینجا می نویسه :happy::

یادم میاد روو قوطی یکی از گیم ها دیدم گنده نوشته neverhood 2 رفتم قوطی رو نگاه کرم دیدم ریز بالاش نوشته better than !
گول نخورین، این جو گیم ها چیزی که بیان و خبر گذاری ها رو نترکونن نیستن !

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3

یادم میاد روو قوطی یکی از گیم ها دیدم گنده نوشته neverhood 2 رفتم قوطی رو نگاه کرم دیدم ریز بالاش نوشته better than !
گول نخورین، این جو گیم ها چیزی که بیان و خبر گذاری ها رو نترکونن نیستن !
این بازی که میگید 11 سال پیش اومده بود؛ یعنی تو سال 1998، و فقط برای پلی استیشن بود. دقیقاً دنباله Neverhood بود و داستانش هم ادامه ماجرای شخصیت منفی بازی؛ ایول کلاگ تو یه سیاره دیگه بود. شخصیت اول بازی هم خود کلیمن بود که باید مثل قبل جلوی خرابکاریهای کلاگ رو می گرفت. منتها دیگه سبکش هیچ ارتباطی یه سماره یکش نداشت. به جای Adventure شده بود Side Scroller. من خودم تمومش کردم. تنها شباهتش با شماره قبل این بود که دموهاش دقیقاً به همون سبک خمیری شماره بکش ساخته شده بودند.

000af4b4_medium.jpeg

البته اسم کاملش که من یادمه تو خود بازی هم دیدم Neverhood 2: Skull Monkies بود ولی الان که تو نت گشت زدم دیدم همه جاها اسمش فقط Skull Monkies بود.

http://en.wikipedia.org/wiki/Skullmonkeys

Last edited:

Michael Angelo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این نورهود یه جاش خیلی گند بود . اون معمای موشه که بعضی وقت ها هم حل بشو نبود !

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
جه خاطراتي با نورهود من دارم

خداييش بازي بينظيري بود

Love milan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من دنبال یه بازی هستم مال 5 سال پیش بود ولی cdشو گم کردم cd اورجینال بود از دبی واسم آوردن ولی دیگه ایران پیداش نکردم
یه بازی فکری بود 2بعدی ماجرای بازی هم این بود که یه پسری سگشو آدم فضایی ها میدزدند و پسر از اول بازی میره دنبال سگه ضمنا دموی وسط مرحله ها انگار مال کارتون اون شخصیت بود
اگه اشتباه نکنم اسمش heart بود حالا کسی میدونه من کدوم بازی رو میگم خیلی دنبالش میگردم

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام دوستان من دنبال یه بازی هستم مال 5 سال پیش بود ولی cdشو گم کردم cd اورجینال بود از دبی واسم آوردن ولی دیگه ایران پیداش نکردم
یه بازی فکری بود 2بعدی ماجرای بازی هم این بود که یه پسری سگشو آدم فضایی ها میدزدند و پسر از اول بازی میره دنبال سگه ضمنا دموی وسط مرحله ها انگار مال کارتون اون شخصیت بود
اگه اشتباه نکنم اسمش heart بود حالا کسی میدونه من کدوم بازی رو میگم خیلی دنبالش میگردم

بازی فوق العاده جذاب و عالی Heart Of Darkness که برای دانلود اینجا موجود هست :

Torrent
Rapidshare

Last_Lost

Registered User
لایک‌ها
12
نورهود رو من 7سال پيش بازي ميكردم تا يه جاهايي همون اولا(اون جايي كه ميره تو يه قسمت كه اب يه استخرو خالي ميكنه)پيش رفتم اما ديگه از اون جايي كه بايد شكلا رو با هم مچ كنه نتونستم بيشتر جلو برم.ميخوام دوباره شروعش كنم كسي ميدونه رمزهاي بازي رو از كجا ميتونم گير بيارم؟

Last edited:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
نورهود رو من 7سال پيش بازي ميكردم تا يه جاهايي همون اولا(اون جايي كه ميره تو يه قسمت كه اب يه استخرو خالي ميكنه)پيش رفتم اما ديگه از اون جايي كه بايد شكلا رو با هم مچ كنه نتونستم بيشتر جلو برم.ميخوام دوباره شروعش كنم كسي ميدونه رمزهاي بازي رو از كجا ميتونم گير بيارم؟

اتفاقا منم قدیم (یکی از اولین بارهایی که برای بار چندم داشتم بازی می کردم! همونجاش گیر کردم)
ولی کلا Neverhood به حل کردن معماهاش هست که شده Neverhood!!
به هر حال این راهنمای فارسی این بازی کاری از نیما دادگر :

کد:
http://www.4shared.com/file/113243109/ec3fd4e6/The_Neverhood.html

seul

Registered User
لایک‌ها
261
کسی این بازی رو واسه دان نداره؟

بالا