• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نوروز 1392

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
به سال جدید اصلا امید ندارم.

هر سال گه تر از پارسال دینگ دونگ

john gotti

Registered User
لایک‌ها
283
ملت کیه؟

من و تو داریم این ملت و کشور و تشکیل میدیم ؛ من از خودم شروع کردم ، نوبت توئه!

ای دوست من! بله حرفت درست اما منم شروع کرده ام! آمااااا.....با یکی دو نفر درست نمیشه (کنایه از جمعیت کم!)
تا زمانی که خیل عظیمی از گوسفندان با یک ساندیس و چند....... خر میشن شروع کردن من و شما بی فایدست عزیز من! آخه چندنفر محدود چه کاری از دستشون بر می آد؟ باوررررررر کن نمیشه تنهایی!
بسیاری از اطرافیان من و شما در گمراهی آشکارند و خب امثال ماها داریم به خاطر مشتی سفیه و نادان تلف میشیم

linkoln

Registered User
لایک‌ها
2,632
ای دوست من! بله حرفت درست اما منم شروع کرده ام! آمااااا.....با یکی دو نفر درست نمیشه (کنایه از جمعیت کم!)
تا زمانی که خیل عظیمی از گوسفندان با یک ساندیس و چند....... خر میشن شروع کردن من و شما بی فایدست عزیز من! آخه چندنفر محدود چه کاری از دستشون بر می آد؟ باوررررررر کن نمیشه تنهایی!
بسیاری از اطرافیان من و شما در گمراهی آشکارند و خب امثال ماها داریم به خاطر مشتی سفیه و نادان تلف میشیم

حرفتون متینه ولی...

راستیتش هر جور فکر میکنم نمیتون به یه راه حل برا خلاصی ازین وضع اسف بار پیدا کنم..

جز ترک کشور یا از نوسازی ملت!
به قول عارف قزوینی :

خانه ای کاو شود از دست اجناب آباد **** ز اشک ویران کنش آن خانه که بیت الحزان است

ی

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
توانا بود هرکه دانا بود .... زگهواره تا گور دانش بجوی

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
در جریان بحثای تو تاپیک نیستم.
ولی سال نوی همه پیشاپیش مبارک... :)

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
برای منکه اصلا فرق نمی‌کنه ساله ۹۱ هستیم یا قرار ساله ۹۲ بشه یا ساله ۸۷ هستیم!

واسه من هر روز که از خواب بیدار میشم یه روز تازه است

جداَ هر روز اگه فقط یه کار مفیدم انجام بدم که خودم راضی‌ باشم از خودم واسم کافیهِ

حتّی شده یه ساندویچ واسه یه فقیر بگیرم حتّی شده به یه نفر تو رانندگی راه بدم و وایسمو با لبخند اشاره کنم بفرمایدو طرف لذت ببره همین واسم کافیهِ :)

اهمیتی نمیدم که الان عید تابستونه تعطیلی یا هرچیز دیگه

Sohrabkhan

Registered User
لایک‌ها
5
برای منکه اصلا فرق نمی‌کنه ساله ۹۱ هستیم یا قرار ساله ۹۲ بشه یا ساله ۸۷ هستیم!

واسه من هر روز که از خواب بیدار میشم یه روز تازه است

جداَ هر روز اگه فقط یه کار مفیدم انجام بدم که خودم راضی‌ باشم از خودم واسم کافیهِ

حتّی شده یه ساندویچ واسه یه فقیر بگیرم حتّی شده به یه نفر تو رانندگی راه بدم و وایسمو با لبخند اشاره کنم بفرمایدو طرف لذت ببره همین واسم کافیهِ :)

اهمیتی نمیدم که الان عید تابستونه تعطیلی یا هرچیز دیگه
اورین اورین خیلی عالی دمت گرم

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
ريدم تو اين تي وي واقعا ما جز بازيگر و فوتباليست و خواننده تو اين كشور ادم موفق نداريم

هر كانال ميزني يه مشت دلقك اوردن واقعا ما بايد از اين خواننده ي خز و بهنوش بختياري و ارش برهاني و امثال هم كه تو زمين چمن لگد زير توپ ميزنند يا صداشو مثل خر ول ميده تو هوا يا جلو دوربين دلقك بازي در مياره الگو قرار بديم

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
ريدم تو اين تي وي واقعا ما جز بازيگر و فوتباليست و خواننده تو اين كشور ادم موفق نداريم

هر كانال ميزني يه مشت دلقك اوردن واقعا ما بايد از اين خواننده ي خز و بهنوش بختياري و ارش برهاني و امثال هم كه تو زمين چمن لگد زير توپ ميزنند يا صداشو مثل خر ول ميده تو هوا يا جلو دوربين دلقك بازي در مياره الگو قرار بديم
Just turn it off man

linkoln

Registered User
لایک‌ها
2,632

یه چیز نوشتی همه جا پیس میکنی..

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060

آدم موفق میخوای ببینی برنامه زنده باد زندگی شبکه دو رو ببین . خانواده موفق 60 نفره رو میارن . همه اخوند و روضه خون

جمعیت بیشتر زندگی بهتر

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
خوش باد که از بهار بهتر باشیم
سرسبز تر از سرو و صنوبر باشیم

آنروز مباد تا در این باغ وجود
شرمنده لاله های پر پر باشیم

136370634726035_0482181.jpg

نوروز مبارک

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
واقعا تي وي ريده فقط بازيگر و خواننده و فوتباليست

ما امثال استيو جابزي كسي چيزي كارافريني موفقي تاجري هيچي نداريم واقعا يك نفر هن نداريم اگه نداريم كه خوب ريديم

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
واقعا تي وي ريده فقط بازيگر و خواننده و فوتباليست

ما امثال استيو جابزي كسي چيزي كارافريني موفقي تاجري هيچي نداريم واقعا يك نفر هن نداريم اگه نداريم كه خوب ريديم

فعلا عاغا تلویزیون رو تصرف کرده

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
سال نو مبارک...

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
پارسال که این مردک اسمشو گذاشت تولید ملی کلا تولید و اقتصا و همه چیزو رید بهش ببینیم امسال به چی میخوان گند بزنن حرو مزاده ها من از هیچ کس و هیچ چیز ترسی ندارم اقایون دستمال بدست تا دوست دارین گزارش بدین بنم کنن این قدر گزارش بدین تا گزارش دونتون پاره بشه!!!!!

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
فعلا ( ريس جمهورمحترم ) شخصيت كارتوني چي توز اومده چقدر هم كرم و پنتك زده

بالا