ملت کیه؟
من و تو داریم این ملت و کشور و تشکیل میدیم ؛ من از خودم شروع کردم ، نوبت توئه!
ای دوست من! بله حرفت درست اما منم شروع کرده ام! آمااااا.....با یکی دو نفر درست نمیشه (کنایه از جمعیت کم!)
تا زمانی که خیل عظیمی از گوسفندان با یک ساندیس و چند....... خر میشن شروع کردن من و شما بی فایدست عزیز من! آخه چندنفر محدود چه کاری از دستشون بر می آد؟ باوررررررر کن نمیشه تنهایی!
بسیاری از اطرافیان من و شما در گمراهی آشکارند و خب امثال ماها داریم به خاطر مشتی سفیه و نادان تلف میشیم
اورین اورین خیلی عالی دمت گرمبرای منکه اصلا فرق نمیکنه ساله ۹۱ هستیم یا قرار ساله ۹۲ بشه یا ساله ۸۷ هستیم!
واسه من هر روز که از خواب بیدار میشم یه روز تازه است
جداَ هر روز اگه فقط یه کار مفیدم انجام بدم که خودم راضی باشم از خودم واسم کافیهِ
حتّی شده یه ساندویچ واسه یه فقیر بگیرم حتّی شده به یه نفر تو رانندگی راه بدم و وایسمو با لبخند اشاره کنم بفرمایدو طرف لذت ببره همین واسم کافیهِ
اهمیتی نمیدم که الان عید تابستونه تعطیلی یا هرچیز دیگه
Just turn it off manريدم تو اين تي وي واقعا ما جز بازيگر و فوتباليست و خواننده تو اين كشور ادم موفق نداريم
هر كانال ميزني يه مشت دلقك اوردن واقعا ما بايد از اين خواننده ي خز و بهنوش بختياري و ارش برهاني و امثال هم كه تو زمين چمن لگد زير توپ ميزنند يا صداشو مثل خر ول ميده تو هوا يا جلو دوربين دلقك بازي در مياره الگو قرار بديم
ريدم تو اين تي وي واقعا ما جز بازيگر و فوتباليست و خواننده تو اين كشور ادم موفق نداريم
هر كانال ميزني يه مشت دلقك اوردن واقعا ما بايد از اين خواننده ي خز و بهنوش بختياري و ارش برهاني و امثال هم كه تو زمين چمن لگد زير توپ ميزنند يا صداشو مثل خر ول ميده تو هوا يا جلو دوربين دلقك بازي در مياره الگو قرار بديم
ريدم تو اين تي وي واقعا ما جز بازيگر و فوتباليست و خواننده تو اين كشور ادم موفق نداريم
واقعا تي وي ريده فقط بازيگر و خواننده و فوتباليست
ما امثال استيو جابزي كسي چيزي كارافريني موفقي تاجري هيچي نداريم واقعا يك نفر هن نداريم اگه نداريم كه خوب ريديم