StarSoheil
Registered User
اگه حساب رو لیمیت کنن هیچ راهی نداره که بشه از لیمیت درش آورد؟ چون من یکی رو توی آلمان دارم ، اگه از طریق اون برای باز کردن اکانت اقدام کنم و حساب لیمیت بشه میتونم از لیمیت درش بیارم؟
اکانت پي پال از آلمان فقط با حساب بانکي وريفاي ميشه ..! و فاميل صاحب اکانت پی پال با فاميل صاحب اکانت بانک بايد يکي باشه ../ .اگه حساب رو لیمیت کنن هیچ راهی نداره که بشه از لیمیت درش آورد؟ چون من یکی رو توی آلمان دارم ، اگه از طریق اون برای باز کردن اکانت اقدام کنم و حساب لیمیت بشه میتونم از لیمیت درش بیارم؟
ممنون ، فقط منظورتون رو از جمله بالا نفهمیدم ( صاحب حساب ؟)فاميل صاحب اکانت با فاميل صاحب اکانت بايد يکي باشه
حساب بانکی با حساب paypalممنون ، فقط منظورتون رو از جمله بالا نفهمیدم ( صاحب حساب ؟)
شرمنده اصلاح کردم /.ممنون ، فقط منظورتون رو از جمله بالا نفهمیدم ( صاحب حساب ؟)
مرسی /.حساب بانکی با حساب paypal
باید یکی باشه
- آدرسمن پسر عموی بابام آلمانه لطفا یکی دقیق میتونه بگه چه چیزایی نیاز دارم که یه Paypal وریفای شده ازون طریق باز کنم؟
فامیلیش خوب با من یکیه یعنی میشه حساب بانکی به اسم اون و Paypal به اسم من باشه؟یا اصلا من برای باز کردن حساب بانکی تو آلمان به چه چیزایی نیاز دارم؟
ممنون میشم کامل توضیح بدید
میتونید دقیق تر توضیح بدید؟شرمنده اصلاح کردم /.
مرسی /.
- آدرس
- تلفن
- مشخصات حساب بانکی .
خودت نمیتونیمیتونید دقیق تر توضیح بدید؟
یعنی آدرس و تلفن و مشخصات بانکی فامیلمون رو بدم میتونم Paypal به اسم خودم داشته باشم؟
خودم چصوری میتونم تو آلمان حساب باز کنم؟
ممنونخودت نمیتونی
یه paypal به اسم اون
که تو میتونی ازش استقاده کنی
نمیتونی حساب باز کنی باید تبعه اونجا باشی
ممنون
فامیلمونم تبعه اونجا نیست و داره دکتراشو اونجا میگیره
پس اونم نمیتونه حساب باز کنه؟
ممنونآلمان از اون کشورهایی که هم میتونی با کردیت و هم با حساب بانکی و یا هر دو اکانت وریفای کنی مسئله مهم اینه که آدرس محل داشته باشه اشناتون که تلفن و آدرس درست بدی حتی نیاز نیست کردیت خودش برات add کنه میتونی از همین ویرچوال کارتها استفاده کنی و به جای آدرسش ادرس فامیلتون بدید.
ازت مثلا یه قبض تلفنی ابی چیزی میخوان اون براشون میدی از لیمیت در میارنممنون
برای مشکلات احتمالی بعدی میگم.یعنی اگه مثلا با ویرچوال باشه و بعدا شک کنه به اکانت من چی از من میخواد؟اونوقت مزیت آدرس واقعی که من دادم چیه؟
بازم ممنون
ممنون
برای مشکلات احتمالی بعدی میگم.یعنی اگه مثلا با ویرچوال باشه و بعدا شک کنه به اکانت من چی از من میخواد؟اونوقت مزیت آدرس واقعی که من دادم چیه؟
بازم ممنون
نه لازم نیستممنون از دوستان
حالا اینجا معتبرترین شخص برای تهیه کارت های ویرچوال کی هست؟
آیا نیازی هست که اون کارت از آلمان باشه؟
پی پال آلمان فقط با حساب بانکی وریفای میشه !!!!!!!
بازم ممتوناکانت آلمانی 1- personal نداره فقط پریمیوم و بزینس داره با کارت هم وریفای میشه 100% مطمئن هستم شرط بندی؟
کارت هم فرقی نمیکنه 15 دلار رقم خوبیه بدون دردسر اما اگر بگردی کارت 5 تا 6 دلاری هم میشه پیدا کرد.
یه نصیحت از secure یا ip share استفاده نکن چون خرجی که کردی به باد میدی.
اکانت آلمانی 1- personal نداره فقط پریمیوم و بزینس داره با کارت هم وریفای میشه 100% مطمئن هستم شرط بندی؟
کارت هم فرقی نمیکنه 15 دلار رقم خوبیه بدون دردسر اما اگر بگردی کارت 5 تا 6 دلاری هم میشه پیدا کرد.
یه نصیحت از secure یا ip share استفاده نکن چون خرجی که کردی به باد میدی.