m_amin
Registered User
- نوشتهها
- 2,833
- لایکها
- 268
با یه paypal دیگهجناب چطور ميشه توش پول ريخت ؟
با یه paypal دیگهجناب چطور ميشه توش پول ريخت ؟
جناب چطور ميشه توش پول ريخت ؟
با cc فکذ نکنم بشه هااز طريق paypal ديگه يا cc
نه منظورم به حساب خودمون هستچرا . میشه از طریق Doante به یک حساب پیپال با CC موجودی اضافه کرد .
شما اگه داخل Paypal که متصل به حساب بانکی هم هستش مبلغی داشته باشید .و اکانت لیمیت بشه ..!!! بعد از 6 ماه paypal اجازه میده مبلغ رو خارج کنید ..
این مورد مربوط به همه اکانتهاست کشورش فرقی نمیکنه و لازم هم نیست بانک بهش اد شده باشه فقط هم میتونی به بانک آمریکایی خروجی بگیری.
با موجودی 2 دلار هم میشه ولی اگر همچین کارتی گیر بیاری بازم باید 5 تا 6 دلار از طرف بخریش.
اکانت اختصاصی irvpn خوبه به شرطی که نزاری expire شه که ip ت میپره و نمیتونی دوباره همون ip بگیری. البته فکر کنم در حال حاضر تنها همین سرویس دهنده ip اختصاصی داریم و چاره ای نیست برای شما مگه اینکه بخوای برای خودت خرج بتراشی و یک vps بگیری.
خوب من یه مستر کارت قابل شارژ دارم . میتونم ادد کنم و بعد از 180 روز بریزه به مستر ! :-؟ یا حتما باید یه حساب بانکی باشه .. (مبلغ مورد بحث حدود 590 تا بیشتر نیست )شما اگه داخل Paypal که متصل به حساب بانکی هم هستش مبلغی داشته باشید .و اکانت لیمیت بشه ..!!! بعد از 6 ماه paypal اجازه میده مبلغ رو خارج کنید ..
این مورد مربوط به همه اکانتهاست کشورش فرقی نمیکنه و لازم هم نیست بانک بهش اد شده باشه فقط هم میتونی به بانک آمریکایی خروجی بگیری.
با موجودی 2 دلار هم میشه ولی اگر همچین کارتی گیر بیاری بازم باید 5 تا 6 دلار از طرف بخریش.
اکانت اختصاصی irvpn خوبه به شرطی که نزاری expire شه که ip ت میپره و نمیتونی دوباره همون ip بگیری. البته فکر کنم در حال حاضر تنها همین سرویس دهنده ip اختصاصی داریم و چاره ای نیست برای شما مگه اینکه بخوای برای خودت خرج بتراشی و یک vps بگیری.
خوب من یه مستر کارت قابل شارژ دارم . میتونم ادد کنم و بعد از 180 روز بریزه به مستر ! :-؟ یا حتما باید یه حساب بانکی باشه .. (مبلغ مورد بحث حدود 590 تا بیشتر نیست )
چه جوری میشه پول رخت داخل حساب؟خئب وقتی ادد کرده باشی به حساب خودت میتونی از CC از داخا حسابت اضافه کنی که ممکنه چند روزی طول بکشه ! یا برای حساب خودت یه Donate درست کنی و پرداخت کنی!
خواهش....آقا امين دستت درد نكنه
اكانت رو از ايشون گرفتم
فقط میشه از حساب بانکی اد فاند زد نسبت به کشور چند روزی طول میکشه ../.چه جوری میشه پول رخت داخل حساب؟
من میرم فقط از حساب بانکی میشه ریخت که
میشه بگین این فقط مال آمریکا رو از کجا فهمیدین ؟؟!!؟! منبع معتبره ؟شما اگه داخل Paypal که متصل به حساب بانکی هم هستش مبلغی داشته باشید .و اکانت لیمیت بشه ..!!! بعد از 6 ماه paypal اجازه میده مبلغ رو خارج کنید ..
- با IP ایران لوگین میکردین ؟؟؟:blink:والا من فکر میکنم این قضیه آی پی الکیه و اصلا پی پل روی آی پی حساس نیست.
من دو ساله پی پل دارم و تا 1 ماه پیش بدون وی پی ان وارد سایتش میشدم !
الان که وی پی ان گرفتم (تازه آی پی غیر اختصاصی!) دو بار پی پل لیمیتم کرده که ظرف کمتر از دو ساعت با فرستادن مدارک ریستور شد اکانتم.
1 هفته س دوباره بدون وی پی ان میرم خیلیم عالیه !
در ضمن اکانت من وریفای شده هم با حساب بانکی هم با کردیت کارد فیزیکیه.
اکانتی که یکبار از لیمیت در بیاد دیگه اصلا به IP حساس نیست
چه جوری میشه دونات درست کرد؟فقط میشه از حساب بانکی اد فاند زد نسبت به کشور چند روزی طول میکشه ../.
کردیت باشه ..فقط میشه خرج کرد یا همین Donate بزنی به اکانت خودت /.
میشه بگین این فقط مال آمریکا رو از کجا فهمیدین ؟؟!!؟! منبع معتبره ؟
- در مورد کارت هم من خودم از حساب بانکی ویرچال گنریت میکنم ..خواستی به قیمت بالانس میدم بهت
- با IP ایران لوگین میکردین ؟؟؟:blink:
- اکانتی که یکبار از لیمیت در بیاد دیگه اصلا به IP حساس نیست ...من الان به راحتی با IRVPN شیر پرداخت انجام میدم ...
خب حالا ما که میخوایم مال آلمان بگیریم جریانش چیه؟! برای یک شخص حقیقی یعنی پریمیوم میدن؟:blink:اکانت آلمانی 1- personal نداره فقط پریمیوم و بزینس داره با کارت هم وریفای میشه 100%
فرقی نداره شما میتونید اکانت Personal رو ارتقاع بدین به Premier یا Business ..در مورد همه کشور ها صادق هستش ..پس با این حساب اگه برای باز کردن حساب از آلمان اقدام کنیم نسبت به سایر کشورها مثل هند یا مجارستان خیلی ارزش داره. چون مزیتهای این نوع از Personal بیشتره!