• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمـــنـدهـــای وبـمســـترهـــا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
اگه واقعا جنس رو ارزون تر از جاهای دیگه میتونی بدی و واقعا به روز باشی به نظر من شروع به کار کن .

با نظر دوستانی هم که میگن با همکاری در فروش شروع کنه که تجربه کسب کنه مخالفم

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
با نظر دوستانی هم که میگن با همکاری در فروش شروع کنه که تجربه کسب کنه مخالفم

بالاخره یکی حرف دل مارو زد!

همکاری فروش نیاز به یک سایت ، گروه و... پربازدید داره ولی کسی که خودش فروشگاه میزنه بدون نیاز به این موارد هم میتونه موفق باشه..

فقط کافیه عجول نباشید و پشتکار داشته باشید..

hamid__

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام خدمت دوستان
من قصد دارم یه فروشگاه بیارم بالا ولی اطلاعات کافی در این مورد ندارم لطفا دوستانی که در این کار خبره هستند منو راهنمایی کنند که چه کار هایی باید انجام داد با تشکر

دوست من نظر من اینه اگر میخوای شروع کنی الان وقتشه.اصلا به همکاری در فروش فکر نکن چون سودی که میتونی با فروش خودت به دست بیاری اصلا قابل مقایسه با همکاری در فروش نیست.من هم نظر دوستانی رو که میگن با همکاری در فروش تجربه کسب کن اصلا قبول ندارم .زمانی که شما همکاری در فروش کنی تجربه و سود یک فروشگاه دارو نمیکنی فقط تبلیغات به عهده ی شماست.من خودم بعد دو سال همکاری در فروش زدم تو کار فروشگاه ولی متاسفانه من خوردم به این گرونی پست .اون اوایل داشتم نا امید میشدم .ولی الان که سایتم جا افتاده دارم لذتشو میبرم.جدیدا هم که پول پست توی ایران مارکت کم تر شده فروشم بهتر شده.البته پورتال تبلیغاتی ایران مارکت هم بی تاثیر نیست برای من که نمیتونم زیاد هزینه ی تبلیغات بدم بدرد میخوره.

چندتا نکته ی کوچولو:
هزینه ی قرارداد با ایران مارکت میشه تقریبا 200 هزار تومن.
هزینه ی یه سایت کوچولو برای فروشگاه هم 50 تا 100 هزار تومان که از همین ایران مارکت میتونی بگیری.
اصلا میتونی سایت هم نداشته باشی محصولاتو معرفی کنی به پورتال تبلیغاتی ایران مارکت از پورتال بفروشی.
در مورد محصولات هم نظر من اینه فقط لوازم کامپیوتر جواب نمیده اگر میتونی محصولات دیگه ای هم اضافه کن.
در پایان به غیر ایران مارکت سیستم های دیگه ای هم هستن که میتونی باهاشون قرارداد ببندی .چون من خودم ایران مارکتم و درموردش اطلاع داشتم معرفی کردمش.:cool:

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
سلام
هدف از ایجاد تاپیک: جذب نویسنده افتخاری در سایت فافان

توضیحات: هدف اینه که از آنجایی که تعدادی از دوستان روزانه مطالبی رو دنبال می کنند و علاقه مند نوشتن هستند، می تونند در این طرح شرکت کنند و مطالب خودشون رو در سایت فافان وارد کنند و به دید بازدید کننده های سایت برسونن.

سایت های مختلفی مانند ویکی ها و فروم ها برای چنین کاری ساخته شده اند و مردم زیادی از سرتاسر جهان به تکمیل کردن مطالب این نوع سایت ها تلاش می کنند. اما متاسفانه در ایران تا به حال ویکی قوی دیده نشده. با همت شما تلاش میشود که سایت فافان ، مجموعه ای از اطلاعات باشد که هم برای سرگرمی و تفریح و هم برای آموزش بازدیدکننده ها مفید باشد.

صد در صد تعدادی از دوستان هستند که در مورد مزایا و معایب این طرح برای نویسنده ها سوالاتی خواهند داشت که سعی می کنم ، به تعدادی از اونا ، به صورت پیش فرض پاسخ بدم.

مزایا: ( چرا مطالب خود را در سایت فافان به اشتراک بگذاریم؟ )

1- طی قرعه کشی هایی که در آینده در سایت انجام میشه یا نظرسنجی های مختلف ، هدایایی به نویسنده ها برای تشویق بیشتر و تبریک ، با احترام بهشون داده میشه.
2- روز به روز بازدید کننده های سایت بیشتر میشه و از اون جایی که ما هدفمون بالابردن سطح مطالب هست و کیفیت مطالب، به همین دلیل برای بیشتر ارزشمند کردن مطالب ، از تمام نیروی خود استفاده می کنیم که رنک سایت را بالاتر و بالاتر ببریم تا مطالب شما در موتورهای جستجو بالاتر قرار بگیرند.
3- در صورت پیشرفت این طرح ، گردهمایی هایی به مناسبت های مختلف خواهیم داشت تا بتوانیم کیفیت کار را بالاتر ببریم. و اطالاعات خود را تکمیل تر کنیم.
4- به هر نویسنده پنل وردپرس با زبان فارسی تعلق می گیرد که دارای بهترین امکانات در حال حاضر می باشد. و برای نوشتن مطالب بهترین ابزار می باشد.
5- مطالب شما در کنار مطالب ارزشمند سایر دوستان قرار می گیرند و حتما دیده خواهند شد، نظرات بازدیدکننده ها در مورد مطالب شما ، به شما کمک خواهد کرد.

معایب:
1- رقم پولی به هیچ کدوم از نویسنده ها به صورت مستقیم داده نمیشه (به جز نویسنده های ثابت که در حال حاضر در سایت به صورت مرتب فعالیت می کنند) و در اصل برای همکاری در سایت انگیزه مالی نباید باشه. فقط انگیزه کمک یا اشتراک گذاری مطالب می تونه فردی رو مشتاق برای شرکت در این طرح کنه.

عیب دیگه ای تو این طرح فعلا نمی بینم. و منتظر پاسخ شما هستم.

www.fafun.ir

Last edited:

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
برای عضویت به عنوان نویسنده در سایت فافان مراحل زیر را انجام دهید:
1- به آدرس زیر بروید
http://www.fafun.ir/wp-register.php

2- مطالب خود را ارسال کنید.
لطفا در صورتی که از منبع خاصی بهره می برید ، نام منبع را ذکر کنید.
لطفا در صورتی که تمایل دارید نام شما به عنوان نویسنده نمایش داده شود، در انتهای نوشته ، نام خود را وارد کنید.

3- پس از بازبینی ، مطالب شما در سایت منتشر خواهند شد.

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
دلایل استفاده از وردپرس و ایجاد سایت به این صورت.

یکی از سولاتی که ممکنه در ذهن شما ایجاد بشه اینه که چرا از سیستم های فروم ساز و یا ویکی ساز استفاده نکردیم و سایت را به اون صورت نساختیم.

دلیل اول اینکه هسته وردپرس از لحاظ انعطاف پذیری مناسب هستش و از لحاظ سئو این امکان را به ما میده که خیلی سریع مطالب خود را در گوگل ایندکس کنیم.
دلیل دوم اینکه مدیریت و رسیدگی به مطالب در یک فروم نیاز به یک مجموعه چندین نفری داره که متاسفانه به دلیل کم بود وقت خیلی از دوستان ، راه اندازی فروم فعلا امکان پذیر نیست.
دلیل سوم اینکه سایت به عنوان یک مرجع برای مطالب مختلف به کار خواهد رفت نه به عنوان محلی برای سوال و جواب ( البته ممکنه که سوالات بسیاری پاسخ داده بشه در قسمت نظرات و تبادل نظرهایی شکل بگیره که خب طبیعی هستش )

امیدواریم که هم نویسنده هم خواننده در این سایت لحظه های شیرین و خوشی رو داشته باشند.

در پایان این نکته رو هم بگم که این طرح برای سایت فافان از لحاظ تجاری هم صرفه هایی خواهد داشت که خب این موضوع هم برای هر سایتی طبیعی هست و ما تمام تلاش رو خواهیم کرد که بخش های مختلف سایت را با استفاده از سود تبلیغات جلو ببریم و به تکمیل سایت بپردازیم. همچنین بخش جوایز به نویسنده ها رو هم هر روز گسترده تر کنیم و جایزه های با ارزشی را تقدیم دوستان کنیم.

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
کسی نظری نداره؟
من منتظر بچه ها بودم که یه ذره انتقاد کنن از این طرح :دی
ولی مثل اینکه ماه رمضونی هیچ کسی حال نداره تایپ کنه :دی

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
در واقع همه جون بكنن شما حالشو ببري :D

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
وحید و حامد

درسته که نوشتم خیلی به نفع سایت ما هستش. خیلی هم ممکنه سایت ما رو جلو بندازه.

1- من نگفتم که دوستان اذیت کنن خودشون رو یا اینکه زندان نیستش که! :دی
2- یه سری از دوستان هستند که وقت خالی دارند و علاقه مند هستند به اینکه یه سری از مطالب رو گسترش بدند. مثلا آخرین اخبار فناوری اطلاعات. که من خودم یکی از طرفدارانش هستم.

روحیه ی کار جمعی و کار تر و تمیز و اشتراک گذاری ، باعث میشه که آدم سختی نکشه.

می دونم که یه ذره تو سایت های ایرانی این حرکت ما غیر عادی محسوب میشه ولی تو خیلی از سایت های رده بالای خارجی این موضوع جا افتاده و به سادگی و بدون هیچ انتظاری مردم تو این طرح ها شرکت می کنند.

بازم منتظرم نظرات رو بشنوم. وحید و حامد لطفا بازم تو تاپیک شرکت کنید بازم می خوام نظرتون رو بدونم

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
سلام به دوستان
من سايت پي سي طرح كه آدرسش هم در امضام هست رو 25 26 روزي هست كه ميشه بالا آوردم تمامي مطالبش هم اختصاصي هست و خيلي بخواد كپي داشته باشه 2 3 تا داشته باشه ولي بازديدش خيلي خيلي كم هست و فقط روزي 20 تا 30 تا بازديد ( آي پي ) از گوگل داره درست هست كه بازديد صفحاتش چيزي حدود 400 500 تا هست ولي مشكل من به خاطر بازديد كمش از گوگل هست و گرنه از سايتهاي ديگه 3 4 براربر گوگل آي پي مفيد ( از اين رنك و اينا نه ) وارد سايت ميشه
حالا مي خوام از دوستان سيو كاري كه مي تونن تعداد بازديد رو تضميني بالا ببرن همينجا اعلام كنن و قيمت و نمونه رو در پيام خصوصي ارسال كنن
با تشكر
در ضمن اگه كسي به هر نوبه اي مي تونه كمك كنه من مي تونم در ضمينه هاي ديگه ( از هاست ميزباني و طراحي قالب و هيدر و ... ) براش جبران كنم اگه هزينش رو نقدي هم مي خواد قصه اي نيست به هر حال ...

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
فروم به اين بزرگي كسي نيست نظري چيزي سيو كاري كسي معرفي كنه ؟

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
داداش فکر کنم منظورت سئو کار باشه :D که فکر نکنم کسی تضمینی انجام بده

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
رو کیوردای محبوبی که داخل گوگل زیاد سرچ میشه و در عناوین سایتت زیاد داری کار کن باید برن بفرستیشون صفحات نخست گوگل، سعی کن اونایی رو انتخاب کنی که از رقابت دوره..

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
رو کیوردای محبوبی که داخل گوگل زیاد سرچ میشه و در عناوین سایتت زیاد داری کار کن باید برن بفرستیشون صفحات نخست گوگل، سعی کن اونایی رو انتخاب کنی که از رقابت دوره..
ممنون من رو اينا هم كار مي كنم به طور مثال اگه شما قالب جوملا رو سرچ كنيد در صفحه دو هست اما صفحه اصلي ايندكس شده و دوستان گفتن كه نبايد بزارم دسته ها تو گوگل ايندكس شه فكر كنم يكي از دليلاش اينه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا