• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمـــنـدهـــای وبـمســـترهـــا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
سایت های آهنگ و سایتهای که فرت و فرت چیلتر میشن بهترین گزینن

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
نیازمند آگهی در سایت مرتبط با وبمستران از دوستان کسی پیشنهاد خوبی داره با پی ام یا همینجا عنوان کنه .

با سپاس
احوال آقا جواد،

ارسال اس ام اس تبلیغاتی به علاقه مندان به کامپیوتر و اینترنت و کسب درآمد از اینترنت یا ... با رنج سنی خاص
در خدمتیم.

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
بهترین گزینه از نظر من سایت الکسا هستش , سایت های زیر هم پیشنهاد میشن !
پارس تولز , وبگذر , پی سی ول , پرشین اسکریپت , انجمن وی بی ایران , وب آلفا ,

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
سلام
مجموعه ما قصد داره از یک مدیر تبلیغاتی که به صورت خاص در زمینه تبلیغات اینترنتی تجربه و مهارت و خلاقیت داره استفاده کنه
مجموعه ما قصد جذب مدیر تبلیغاتی از طریق اگهی عمومی استخدام رو نداره چونکه معمولا اون مشاور ها تو زمینه اینترنت تجربه و مهارت کمی دارند و اینکه معمولا اونها خوشون وب مستر نیستندو این خیلی مهمه این مشاور خودش یک وب مستر هم باشه.
دوستان عزیز اونهایی که توی زمینه تبلیغات اینترنتی تجربه ای دارند لطفا در همین تاپیک تجربیات خوشون رو معرفی کنند و ادرس سایت خود و یا سایتی رو که مدیریت تبلیغات اون رو به عهده داشتند و یا دارند و روش های تبلیغاتی رو که تا به حال استفاده کرذند رو هم بگن تا اینجوری یک تاپیک خوب معرفی مدیران تبلیغات اینترنتی هم ایجاد بشه تا مجموعه ها و یا سایتهای دیگه ای هم که قصد استفاده از مشاور و یا مدیر رو داشتن بتونن از این تاپیک استفاده کنند.
این نکته هم قابل ذکره که حوزه تبلیغات فقط اینترنت نیست و روشهای دیگه مانند روزنامه و اس ام اس و یا موارد دیگه هم می تونه باشد

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
سلام خدمت شما

خدمت شما عرض کنم که معمولا کسانی که فعال هستند در این زمینه ، با توجه به سابقه ای که دارند ، دارای سایت ها یا شرکت های موفق و نیمه موفق در نت هستند.
همکاری با مجموعه برتینا می تونه تجربه خوبی باشه با توجه به اینکه موفقیت های زیادی کسب کرده ولی من فکر می کنم که نمی توان یک مدیر تبلیغات خیلی سطح بالا رو به همین راحتی گیر اورد.
البته نظر شخصی من این طور بود به خاطر این چیزایی که تو این فروم مشاهده کردم و مشکلاتی که برای خیلی ها افتاده.

من منظور شما رو این طور فهمیدم | اگه امکان داره لطفا بیشتر توضیح بدین که مدیر تبلیغاتی که می خواید تقریبا باید تو چه سطحی باشه ؟ یا سایت هایی که مدیریت می کنه باید در چه سطحی باشند؟

در کل می خوام بدونم که انتظار شما در چه سطحی هستش؟

ممنون

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
با سلام نگاه كن دوست عزيز سايت سيستم چي است بعد من روزي 50 تا پست و هر پستي 50 تومان خوبه و هفته اي هم تسويه مي كنم

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
منتظر جواب هستم لطفا ايدي خودتان را بدهيد تا با هم حرف بزنيم

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
همچنان نیازمندیم
لطفا کپی پیست کار نباشه !
و برای کارش ارزش قائل بشه

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
سلام به دوستان گل يه چند روزي نبودم چه قدر اينجا عوض شده ها ( :D ;( ) بگذريم
از دوستان كسي هست كه بتونه واسه يه سايت در مورد افزونه وردپرس يا يه چند مورد ديگه ويسندگي كنه ؟ آدرسش تو امضام هست نمي خوام زياد پست بده مي خوام هفته اي 6 7 تا يا همون روزي يكي ولي ترجمه شده باشه نمونه كار هم داشته باشه چه بهتر نداشته باشه هم پخ بده. قيمتاتون رو هم بگيد هر هفته با هم حساب مي كنيم ( كارت شارژ يا واريز به حساب )

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
شاید فراموش کردن همچین تاپیکی ایجاد کردند !

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
تاپیک خوبی می تونست باشه.
سعید خان اگه وقت کردی ، پیگیری کن. به نتیجه برسه.
ممنون

2101374

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان
اگه سایتتون با هر موضوعی نیاز به نویسنده داره من با امکانات زیر حاضر به همکاری هستم:rolleyes:
1.آشنایی با وردپرس ، نیوک ، مووبل تایپ و ...
2.آشنایی با ftp
3.اشنایی با سرور
4.امکان ارسال مطلب با حجم بسیار بالا با استفاده از سرور
5.ارسال مطلب با بالاترین کیفیت
6.سابقه کار در بهترین سایت های فارسی زبان(در صورت درخواست لینک داده میشود)
7.تمامی مطالب ترجمه و از خود نویسنده نوشته خواهید شد
8.در صورت کافی نبودن توضیحات پ.خ کنید.
در مورد قیمت بعد از تایدیه نهایی با هم صحبت میکنیم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا