siavash.parsa
Registered User
- نوشتهها
- 57
- لایکها
- 9
لطفا پخ کنید...
در مورد نويسنده مبتدي و حرفه اي خيلي تفاوت وجود دارد . در مورد نويسنده حرفه اي طرف مثلا مي ايد هر چي شرايط شما مي گي مي گه بلده و انجام مي ده و پولش را مي گيرد . مثلا عكس ها را واتر مارك مي كنه كادر سئو را پر مي كنه و برچسب مي كنه و در متن لينك سايت را مي گذاره و غيره . در مورد نويسنده مبتدي طرف مي ايد مثلا هر چي شما مي گي اولا مثلا مي گوييد من بلد نيستم اين گونه مي توانم پست بزنم ايا مي خواهيد . و خيلي ديگر از شرايط مبتدي و حرفه اي كه فرق مي كند .یه ذره اگر بیشتر توضیح بدید در مورد اینکه نویسنده حرفه ای با مبتدی چه تفاوت هایی داره شاید منم تصمیم گرفتم برای سایتم نویسنده ... بگیرم
لطفا پ.خ رو چک کنیدسلام...
دنبال کسی هستیم که در گستره اینترنـــت با تجربه باشه...
زیر و بم و چاله چوله های نـــــت رو وارد باشه...
البته از همه اینها مهم تر به تبلیغات و بازاریابی علاقه داشته باشه ، چون ما این فرد رو به عنوان مدیر تبلیغاتی مون در سطح اینترنـــت(همه جوره) میخوایم
حالا اگه کسی هست که میتونه با ما همکاری کنه و به قول خودمون کماندوی تبلیغاتیما بشه ، خلاصه ای از فعالیت های قبلی یا پتانسیل فعلی خودشو برامون پ.خ بزنه
با سپاس
سلام
ممنون
نویسنده ها تکمیل شدند
ممنون : پ.خ شددوست عزیز بنده اعلام آمادگی میکنم، اگه میخواین پی ام بدید...
پ.خ شد!ادیت
پ.ن : آپپپپپ![]()
لطفا پخ کنید...
ضعيفه لطفا براي من هم پخ ارسال بفرمائيد
هزينه اي كه براي تبليغات ميخوايد بكنيد به علاوه كاري كه ميخوايد انجام بديد رو ارسال كنيد چند نفرو ميشناسم كه بهتون كمك كنن
گرگ بارون دیده پول خوب میگیره
قسمت اول رو که خودمم با اینکه مبتدی هستم ولی بلدم فقط متوجه این قسمت كادر سئو را پر مي كنه نشدم اما اگر توضیح بدید لطف بزرگی کردیدمثلا عكس ها را واتر مارك مي كنه كادر سئو را پر مي كنه و برچسب مي كنه و در متن لينك سايت را مي گذاره و غيره . در مورد نويسنده مبتدي طرف مي ايد مثلا هر چي شما مي گي اولا مثلا مي گوييد من بلد نيستم اين گونه مي توانم پست بزنم ايا مي خواهيد . و خيلي ديگر از شرايط مبتدي و حرفه اي كه فرق مي كند .
منظور از كادر سئو همان كادر all in seo است كه بايد تايتل بعد كيورد و بعد ديسكريپشن را پر كرد .قسمت اول رو که خودمم با اینکه مبتدی هستم ولی بلدم فقط متوجه این قسمت كادر سئو را پر مي كنه نشدم اما اگر توضیح بدید لطف بزرگی کردید
در مورد توضیحات مبتدی ؛اینا که نوشتی طوریه که باید براش کلاس آموزشی هم گذاشت!!