• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمـــنـدهـــای وبـمســـترهـــا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heartshunter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تو گروهتون کسی هم هست که از انگلیسی پست ترجمه کنه؟؟؟

با سلام
ما یک وب سایت ایجاد کردیم که کار اصلی ما بروز رسانی و یا همون پست زدن توی سایت ها هستش، اینجا گروهی از افرد حرفه ای جمع آوری شده اند و می تونن در روز به همون تعدادی که شما می خواید توی سایت های شما پست بزنن، توی موضات مختلفی مثل تفریحی، پرتال، عکس، دانلود، موزیک و ...
قیمت ها هم کاملا منصفانه هست و جوری تعرفه ها رو ریختیم که وبمستر براش به صرفه باشه.
در روز به هر تعدادی که وب مستر بخواد می تونیم توی سایتش پست بزنیم
در حال حاضر و به صورت آنی با بیش از 40 سایت با موضوعات مختلف کار می کنیم و این موضوع می تونه کیفیت کار ما رو نشون بده
تعرفه ها و قیمت ها از طرف ما تعیین میشه اما همونطور که گفته شد کاملا منصفانه هستند
تمام نویسنده ها حرفه ای هستن و تمام شرایط شما رو رعایت خواهند کرد
تعرفه ها با توجه به شرایط شما متغییر هست

برای دیدن سایر جزِِِِییات و تماس با ما می تونید از طریق وب سایت زیر اقدام کنید

irposter.ir

پ ن : دوستانی هم که بخوان ما می تونیم مدیریت کل سایتشون رو برای مدت معلومی به عهده بگیریم و باهاشون قرار داد هم می بندیم.

پ ن 2 : این نوشته رو دوباره آوردم بالا

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
با سلام
ما یک وب سایت ایجاد کردیم که کار اصلی ما بروز رسانی و یا همون پست زدن توی سایت ها هستش، اینجا گروهی از افرد حرفه ای جمع آوری شده اند و می تونن در روز به همون تعدادی که شما می خواید توی سایت های شما پست بزنن، توی موضات مختلفی مثل تفریحی، پرتال، عکس، دانلود، موزیک و ...
قیمت ها هم کاملا منصفانه هست و جوری تعرفه ها رو ریختیم که وبمستر براش به صرفه باشه.
در روز به هر تعدادی که وب مستر بخواد می تونیم توی سایتش پست بزنیم
در حال حاضر و به صورت آنی با بیش از 40 سایت با موضوعات مختلف کار می کنیم و این موضوع می تونه کیفیت کار ما رو نشون بده
تعرفه ها و قیمت ها از طرف ما تعیین میشه اما همونطور که گفته شد کاملا منصفانه هستند
تمام نویسنده ها حرفه ای هستن و تمام شرایط شما رو رعایت خواهند کرد
تعرفه ها با توجه به شرایط شما متغییر هست

برای دیدن سایر جزِِِِییات و تماس با ما می تونید از طریق وب سایت زیر اقدام کنید

irposter.ir

پ ن : دوستانی هم که بخوان ما می تونیم مدیریت کل سایتشون رو برای مدت معلومی به عهده بگیریم و باهاشون قرار داد هم می بندیم.

پ ن 2 : این نوشته رو دوباره آوردم بالا

عزیز قیمت و تعرفه ارسال پست واسه سایت تفریحی رو برام پ.خ کن . همچنین شرایط کار که مدریت سایت رو قراردادی بهتون بدم و کلا یه دستی به سرو گوشش بکشین ( سایت یه ساله پست نخورده با اینحال هنوز روزی سه تا چهار هزار بازدید داره ، کسی رو نداشتم بهش برسه ) دارای گالری عکس و انجمن هم هست ، یه چیزای دیگه هم داشت مثل والپیپر و وبلاگ و ... که فکر کنم به رحمت ایزدی رفتن .

اینجا کمتر سر میزنم ف سوالی دارشتی یا قیمتا رو. خواستی بفرستی حتما پ.خ کن.

ممنون

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
عزیز قیمت و تعرفه ارسال پست واسه سایت تفریحی رو برام پ.خ کن . همچنین شرایط کار که مدریت سایت رو قراردادی بهتون بدم و کلا یه دستی به سرو گوشش بکشین ( سایت یه ساله پست نخورده با اینحال هنوز روزی سه تا چهار هزار بازدید داره ، کسی رو نداشتم بهش برسه ) دارای گالری عکس و انجمن هم هست ، یه چیزای دیگه هم داشت مثل والپیپر و وبلاگ و ... که فکر کنم به رحمت ایزدی رفتن .

اینجا کمتر سر میزنم ف سوالی دارشتی یا قیمتا رو. خواستی بفرستی حتما پ.خ کن.

ممنون

واسه منم بفرست بی زحمت

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
تو گروهتون کسی هم هست که از انگلیسی پست ترجمه کنه؟؟؟

سلام
پست قبلی شما رو خوندم
متاسفانه کسی که بتونه روی موضوعات تخصصی مثل بازی کار کنه در اختیار نداریم

nasab

Registered User
لایک‌ها
11

سلام دوستان

آقا من به چند نفر نیاز دارم مثلا 10 نفر که اینا بتونن در تعداد زیادی برای سایتم عضو جمع آوری کنن مثلا هر نفر پتانسیل این رو داشته باشه که مثلا ده هزار نفر برام عضو جمع آوری کنه و به هر کدوم از این 10 نفر هم پستی مدیریتی داده میشه که باید توی سایت فعالیت داشته باشه و نظارت داشته باشه و غیره!!!

مثلا اگه ده هزار نفر عضو برام جمع کنه و طبق اون کاری که باید انجام بده در ازای این ده هزار نفر 30 میلیون تومان میتونه درآمد داشته باشه!!! البته اینا شرایط خاص داره و به همین سادگی نیست!!!! (واقعا سخته و باید تلاش زیادی بکنه!!!)

من الان به همچین افرادی نیاز دارم که پتانسیل این رو داشته باشن که اعضای زیادی برام جمع آوری بکنن با سرعت بالا و در حجم بالا برام جمع آوری کنن و پس ازاین در پستهای مدیریتی سایت مشغول نظارت روی اعضا باشن!!!

فقط به 10 نفر نیاز دارم اگه همچین فردی سراغ دارید معرفی کنید یا راهنماییم کنید که چطور همچین افرادی رو پیدا کنم؟

فعلا اعلام آمادگی کنن تا بعد طرح رو توضیح بدم و اگه به توافق رسیدیم همکاری رو شروع کنیم!!!(اول اینجا مشخص بشه بعد پی ام بزنید!!)

ممنون از همکاریتون

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412

سلام دوستان
آقا من به چند نفر نیاز دارم مثلا 10 نفر که اینا بتونن در تعداد زیادی برای سایتم عضو جمع آوری کنن مثلا هر نفر پتانسیل این رو داشته باشه که مثلا ده هزار نفر برام عضو جمع آوری کنه و به هر کدوم از این 10 نفر هم پستی مدیریتی داده میشه که باید توی سایت فعالیت داشته باشه و نظارت داشته باشه و غیره!!!

مثلا اگه ده هزار نفر عضو برام جمع کنه و طبق اون کاری که باید انجام بده در ازای این ده هزار نفر 30 میلیون تومان میتونه درآمد داشته باشه!!! البته اینا شرایط خاص داره و به همین سادگی نیست!!!! (واقعا سخته و باید تلاش زیادی بکنه!!!)
من الان به همچین افرادی نیاز دارم که پتانسیل این رو داشته باشن که اعضای زیادی برام جمع آوری بکنن با سرعت بالا و در حجم بالا برام جمع آوری کنن و پس ازاین در پستهای مدیریتی سایت مشغول نظارت روی اعضا باشن!!!

فقط به 10 نفر نیاز دارم اگه همچین فردی سراغ دارید معرفی کنید یا راهنماییم کنید که چطور همچین افرادی رو پیدا کنم؟

فعلا اعلام آمادگی کنن تا بعد طرح رو توضیح بدم و اگه به توافق رسیدیم همکاری رو شروع کنیم!!!(اول اینجا مشخص بشه بعد پی ام بزنید!!)

ممنون از همکاریتون

P.kh ferestadam khedmatetun

iranbetting

Registered User
لایک‌ها
42
این 30 میلیون شوخی بیش نیست
با این مقدار میتونید کار مند استخدام کنید و شرکت تاسیس کنید

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
این 30 میلیون شوخی بیش نیست
با این مقدار میتونید کار مند استخدام کنید و شرکت تاسیس کنید

این 30 میلیون قرار نیست از جیب من در بیاد بلکه سایتی هست که از اعضا مبلغی گرفته میشه و به شما پورسانتی داده میشه!!! (البته به همین سادگی نیست که فکر میکنید!!!)

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
بروبچ برای شروع یه کار نیازمند یه شرکت با اعتبار خارجی داریم.

یه شرکت که قبلا پروژه های نت معتبر از نظر اروپایی داشته باشه تا بتونیم با اعتبارش یه پروژه بگیریم.

punicom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام،

با توجه به آغاز فعالیت فروشگاه شرکت بین الملی پایا تجارت جهانی پارمیس گلبهار، این شرکت برای تکمیل نمودن کادر خود نیازمند یک نویسنده با شرایط زیر می باشد.

شرایط پذیرش :
1- ارائه ترجمه روان و قابل فهم برای محصولات
2- آشنایی با سایت نویسی و کار کار کردن با مدیرت محتوا سایت
3- آشنایی به محصولات کامپیوتری ( بیشتر لوازم ) و سایت های مرجع آنها برای پیدا کردن نقد و بررسی
4- آشنایی به فتوشاپ برای ویرایش عکس ها

وظایف :
ارسال روزانه 10 پست در دسته های مختلف ( پیدا کردن نقد و بررسی برای هر مطلب و ترجمه آن به فارسی ویرایش عکس برای هر پست حداقل 4 عکس و پر کردن جدول مشخصات )

حقوق و امتیازات :
حقوق برای افراد به صورت ماهانه تنظیم می شود.
ارائه تخفف ویژه برای خرید از فروشگاه اینترنتی پونیکام
و ...

تعداد افراد قابل پذیرش 2 نفر.

برای اطلاعات بیشتر با شماره 8820258-0511 با آقای حسین محمودی تماس حاصل فرمایید.
ساعات تماس از 10 صبح تا 22 شب. به جزء روزهای تعطیل.

به سوالات این پست پاسخ داده می شود.

با تشکر
رئیس هیئت مدیره شرکت فوق
www.punicom.com

hassanagha110

Registered User
لایک‌ها
81
سلام دوستان
کسی اگر برای وبش پست زن حرفه ای می خواد من چون خیلی پول نیاز دارم تا مدتی پست حرفه ای می زنم
چند نکته:

* پست ها کاملا تخصصی زده می شود (تغییر موضوع،رعایت تکرار صحیح 3 خط اول،تگ های مناسب و....)
* ترجمه هم در مواردی که مناسب باشه پذیرفته می شود
*تعداد کم مثلا روزی یکی کار نمی کنم
*قیمتم هم کم نیست چون کارم ارزش داره با پستی 200 یا 300 پیشنهاد ندید که متاسفم و شرمنده روتون می شوم...

ممنون

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
..................................

Last edited:

HADEE16

Registered User
لایک‌ها
22
خسته نباشی
جریان تخم مرغست

Corner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
445
عرض سلام ..
براي نويسندگي در خدمتتون هستم ..
با سابقه طولاني در اين كار و ارسال پست در وبسايت هاي مطرحي همچون ميهن دانلود .
كليه پست هاي من اختصاصي با ترجمه آنزيپ و زيپ مجدد همراه با قرار دادن فايل هاي ضميمه سايت عكس ها تهيه شده به صورت كاور اختصاصي همراه با واتر مارك (آدرس سايت شما) /..
به فراخور نوع پست ها هزينه ميگيرم...
در انواع زمينه ها به صورت تخصصي ميتونم كار كنم .. ترجمه رو بصورت قابل قبول و سليس انجام ميدم ..

در خدمتتون هستم

با پ.خ در خدمتتون هستم

djsiamak

Registered User
لایک‌ها
148
با سلام خدمت تمامی دوستان برای یک سایت تفریحی نیاز به نویسنده جهت بروز رسانی سایت نیازمندم

شرایط مورد نیاز:
1- مطالب کپی پیست (کمی تغییر در عنوان)
2- عکس ها باید در خود سایت آپلود شوند (واتر مارک لازم نیست) -- عکس های واترمارک دار نباید آپ شوند
3- حداقل یک کلمه از داخل هر مطلب به صفحه اصلی لینک شود
4- روزانه حداکثر 10 مطلب ارسال شود.

لطفا شرایط و درخواست خود را از طریق پیغام خصوصی اعلام کنید اگر نمونه کار هم دارید بفرستید
پ.ن: در صورتی که به عنوان نویسنده انتخاب و شروع بکار نمائید ولی مورد قبول نباشد، هزینه پست هایی که داده اید پرداخت خواهد شد.
(در ضمن پرداخت ها هفتگی انجام خواهد شد.)

[ درخواست های خودتون رو فقط از طریق پ.خ اعلام کنید ]

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
سلام.

به نویسنده برای کار در بخش موزیک یک سایت تفریحی نیاز داریم.

نحوۀ کار : فقط در مورد خواننده ها و موسیقی های مجاز پست دانلود بگذاره و مطالب همگی کپی باشه حتی لینک های دانلود

قیمت هر پست 100 تومان

پیام خصوصی بدهند دوستانی که میخواهند کار کنند با ما

mysam147

Registered User
لایک‌ها
54
نیازمند یه نویسنده هستم
روزی 20 تا پست در دو سایت مختلف بزنه
10 تا از پستها مربوط به عکس هست
دوستانی که شرایط رو دارن بهم اطلاع بدن و شرایط خودشون رو بگن

farhad+98

Registered User