Fereydoon74
Registered User
هرکسی بک لینک رنک 3 با ایندکس و ورودی گوگل بالا میخواد بگه
http://forum.persiantools.com/t491155.html
رنک 2 هم تو تاپیک موجوده
http://forum.persiantools.com/t491155.html
رنک 2 هم تو تاپیک موجوده
خب عزیز من اول این که با مبلغ هم کسی این کارو نمیکرد چون تعداد خیلی کمه بعدش این که چرا کسی بیاد برای شما رایگان پست بزاره؟با سلام
بنده به یک نویسنده وبلاگ احتیاج دارم،کارش فقط کپی پیست کردنه،خبرای داغ و بروز از دنیای فناوری رو تو وبلاگ درج میکنه؛کار چندان دشواری هم نیست فقط زمان بره،مطلب هم هر هفته فقط سه مطلب،دیگه فک نکنم هیشکی با همچین کاری تقاضای مبلغ هم بکنه،البته در صورت داغ بودن مطالب ها و جذب بیننده یه کاری میشه بابتش کرد،(برا مذاکره پی ام بدید)اینم از آدرس وبلاگ
خب اگه شما راضی هستید این کار رو با هر تعداد دوست داشتید انجام بدید.شما کل موضوع رو نگرفتید،هدف از کم بودن مطلب این هستش که وبلاگ راکت نمونه تا اینکه یه نویسنده ثابت با تعداد مطلب بیشتر و با هزینه قابل قبول پیدا بشه.شاید پیدا شدن نویسنده خوب(هم از لحاظ کار و هم از لحاظ مبلغ) زمانبر باشه و تا اون زمان وبلاگ راکت بمونه.پس دوستمون نهایتا 1 ماه نویسندگی رایگان انجا میده.البته اگه طی یه هفته نویسنده ثابت باشه قید نویسنده موقت زده میشه.خب عزیز من اول این که با مبلغ هم کسی این کارو نمیکرد چون تعداد خیلی کمه بعدش این که چرا کسی بیاد برای شما رایگان پست بزاره؟
طرف باید سریع اعلام آمادگی کنه یا یواش ؟با سلام
بنده به یک نویسنده وبلاگ احتیاج دارم،کارش فقط کپی پیست کردنه،خبرای داغ و بروز از دنیای فناوری رو تو وبلاگ درج میکنه؛کار چندان دشواری هم نیست فقط زمان بره،مطلب هم هر هفته فقط سه مطلب،دیگه فک نکنم هیشکی با همچین کاری تقاضای مبلغ هم بکنه،البته در صورت داغ بودن مطالب ها و جذب بیننده یه کاری میشه بابتش کرد،(برا مذاکره پی ام بدید)اینم از آدرس وبلاگ
دوست عزیز،سوال نداری مجبور نیستی که بخودت فشار بیاری تا بی ربط بپرسی.طرف باید سریع اعلام آمادگی کنه یا یواش ؟
یه بار از اول بخونید ببینید حرف های من بی ربط هست یا شمادوست عزیز،سوال نداری مجبور نیستی که بخودت فشار بیاری تا بی ربط بپرسی.
اره جون خود صفحه خالی 99%بهینه سازی سرعت وبسایت انجام میشود. آخرین نمونه کار (البته بهینه سازی تا این حد به دلیل وقت گیر بودن هزینش بالاست ولی تا 93-94 درصد با هزینه ی پایین انجام میشه.)
برای انواع قالب های HTML , Wordpress ، قالب پاپ آپ فروشگاهی...
![]()
با سلام.
نیاز به پست هایی تفریحی به صورت زیر داریم:
1- تغییر تیتر و کپی آن در ابتدای متن
2- دو خط توضیح غیر کپی با الهام از متن پست اصلی
3- قرار دادن تنها یک عدد عکس بدون آپلود.
تعدادش فعلا 65 عدد در هفته است.
مبلغ پیشنهادی 400 تومان برای هر پست.
با سپاس.