شاید یه کار به اندازه ی 100 تومان میخوان . بعضا پیش میاد که قیمتی میدیم و مشتری قبول نمیکنه , میره با کسی دیگه قرار داد میبنده مثلا با نصف مبلغی که ما پیشنهاد دادیم . بعد از اتمام کارشون به طور تصادفی میریم کار طرف رو میبینیم که چی زد , اون لحظه واقعا میگم که خوب بله نصف پول داد و همان قدر هم آش خورد وحتی کمتر . خروجی کارها قطعا با هم فرق خواهد کرد
یکی از مشکلای برنامه نویسا قیمت دادنه
قصد بی احترامی به دوستان رو ندارم اما برنامه نویسی که با 100 تومان بخواد کار کنه ارزش کار خودشو در حد کارگر افغانی هایی که تو میادین برای پیدا کردن کار رو سر کله هم میزنن پایین اورده
برنامه نویسی که با صد تومن پروژه تحویل بده حتی قرارداد هم نمیدونه چیه !!!
خیلی میرن دانشگاه درس میخونن شاید برنامه نویس شن چه نت چه کامپیوتر
خیلیام میرن آموزشگاه ها به این امید که برنامه نویس بشن
اما عده کمی توانایی اینو پیدا میکنن که خودشون پروژه ای رو مدیریت کنن
من کاری ندارم که برنامه نویس چه قیمتی مختاره و میزان احترامیه که برای شغل خودش قائله اما فل المثال اگر بخوام بگم تجربه ای که توی کار شرکتی داشتم برای تغییر فونت یک سایت خبری از Nazanin به Nasim شرکت 1 میل قیمت داد و مشتری هم با آغوش باز پذیرفت ! (شاید شرکتای دیگه گرون تر هم گفته بودن) اگر همون درخواست رو توی انجمن پی تی مطرح می کردن شاید کسایی حاضر میشدن در قبال 10 هزار تومن اون رو انجام بدن...
این یعنی ارزش کار خودتون رو پایین میارید
اگر به پی اچ پی فاکس و شیرترانکیس ران کردن بگید برنامه نویسی من برای همونم زیر 5 میل نمیگیریم ! با وجود اینکه سه ربع بیشتر از وقتمو نمیگیره شاید از هر صد نفر یک نفر قبول کنه ولی استرس کمتر با درآمد بهتر نصیبم میشه...
درثانی کار خوب تحویل طرف میدم میرم نسخه های اصل رو تهیه میکنم نه نال شده که هزار باگ دارن تغییری هم مشتری بخواد با جونو دل انجام میدم نه اینکه بگم صد تومن داده توقع فیس بوک هم از من داره