سلام. نیازمند بازاریاب یا فروشنده برای فروش یک فروشگاه فیلم و سریال هستم.
به دلیل اینکه مدتی هست که فرصت نکردم سفارش ها رو بفرستم و همینطور برای انجام کاری نیاز مالی دارم تصمیم گرفتم سایتمو بفروشم.
1-برخلاف فروشگاه های دیگه توی یکسال و نیم که از فعالیتش میگذره حتی یکبار هم اخطار فیلتر نگرفته و فعالیتش مجاز هست.
2-درآمد حدود سه میلیون درماه که اگه بیشتر واسش وقت گذاشته شه و از طریق ارسال ایمیل گروهی تبلیغات شه تضمینی بالای 7 - 8 میلیون ماهانه ازش درمیاد. من با اینکه سفارش ها رو دیر به دیر میفرستادم و اصلا واسش تبلیغ نکردم باز انقد درآمد داشتم.
3-حدود دومیلیون تومن محصولات فروشگاست که در اختیار خریدار قرار میدم. به جرئت میتونم بگم که نصف محصولات این فروشگاه در فروشگاه های دیگه وجود نداره.
4-در حال حاضر بیش از نه میلیون سفارش آماده به ارسال هست. یعنی کسی که فروشگاه رو میخره همین اول کار این مقدار فروش داره که قابل اثباته
5-هفته ای حداقل هفتصد هزار تومن سفارش ثبت میشه. پنل فروشگاه فارسی و بسیار آسان هست و همه چیز به صورت اتوماتیک انجام میشه و یک درصد هم نیاز به تخصص نداره. دارای پنل همکاری در فروش هم هست. که اگه از اون هم استفاده بشه درآمدش بیشتر میشه. من خودم از بخش همکاری در فروش استفاده نکردم.
درآمد 2 الی 3 تومن درماه + دو میلیون محصولات + بیش از 9 میلیون تومن سفارش آماده به ارسال به صورت مستند و قابل اثبات
بعد از واگذاری فروشگاه همه جوره کار راهنمایی و پشتیبانی رو انجام میدم.
به شخصی که به عنوان بازاریاب بتونه تو همین چند روز برای سایت بنده مشتری واقعی بیاره مبلغ یک میلیون تومن به عنوان پاداش میدم. معامله هم حضوری انجام میشه که هیچ مشکلی وجود نداشته باشه.
برای دریافت آفرها ، اثبات درآمد، آدرس سایت ، قیمت و سایر اطلاعات پست بدید.