• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند فروشنده با یک میلیون تومان درآمد و تایم کاری بسیار کم

panda2

Registered User
لایک‌ها
332
سلام ممنون میشم واسه منم ارسال کنید

HWS

Registered User
لایک‌ها
13
سلام حاجی واسه منم شرایطو ارسال کنید مرسی

filmday

Registered User
لایک‌ها
14

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805
سلام. نیازمند بازاریاب یا فروشنده برای فروش یک فروشگاه فیلم و سریال هستم.
به دلیل اینکه مدتی هست که فرصت نکردم سفارش ها رو بفرستم و همینطور برای انجام کاری نیاز مالی دارم تصمیم گرفتم سایتمو بفروشم.
1-برخلاف فروشگاه های دیگه توی یکسال و نیم که از فعالیتش میگذره حتی یکبار هم اخطار فیلتر نگرفته و فعالیتش مجاز هست.
2-درآمد حدود سه میلیون درماه که اگه بیشتر واسش وقت گذاشته شه و از طریق ارسال ایمیل گروهی تبلیغات شه تضمینی بالای 7 - 8 میلیون ماهانه ازش درمیاد. من با اینکه سفارش ها رو دیر به دیر میفرستادم و اصلا واسش تبلیغ نکردم باز انقد درآمد داشتم.
3-حدود دومیلیون تومن محصولات فروشگاست که در اختیار خریدار قرار میدم. به جرئت میتونم بگم که نصف محصولات این فروشگاه در فروشگاه های دیگه وجود نداره.
4-در حال حاضر بیش از نه میلیون سفارش آماده به ارسال هست. یعنی کسی که فروشگاه رو میخره همین اول کار این مقدار فروش داره که قابل اثباته
5-هفته ای حداقل هفتصد هزار تومن سفارش ثبت میشه. پنل فروشگاه فارسی و بسیار آسان هست و همه چیز به صورت اتوماتیک انجام میشه و یک درصد هم نیاز به تخصص نداره. دارای پنل همکاری در فروش هم هست. که اگه از اون هم استفاده بشه درآمدش بیشتر میشه. من خودم از بخش همکاری در فروش استفاده نکردم.
درآمد 2 الی 3 تومن درماه + دو میلیون محصولات + بیش از 9 میلیون تومن سفارش آماده به ارسال به صورت مستند و قابل اثبات
بعد از واگذاری فروشگاه همه جوره کار راهنمایی و پشتیبانی رو انجام میدم.
به شخصی که به عنوان بازاریاب بتونه تو همین چند روز برای سایت بنده مشتری واقعی بیاره مبلغ یک میلیون تومن به عنوان پاداش میدم. معامله هم حضوری انجام میشه که هیچ مشکلی وجود نداشته باشه.
برای دریافت آفرها ، اثبات درآمد، آدرس سایت ، قیمت و سایر اطلاعات پست بدید.
تمامی شرایط رو برای منم ارسال کنید

akh75

Registered User
لایک‌ها
261
برای من هم بفرستید

grive

Registered User
لایک‌ها
364
لطفا شرایط و قیمت نهایی و آدرس سایت و کلا همه چیز را برام پ.خ بفرمایید

filmday

Registered User
لایک‌ها
14
تمامی شرایط رو برای منم ارسال کنید

برای من هم بفرستید

لطفا برای من هم بفرستید.
ارسال شد

amo mori

Registered User
لایک‌ها
5

toloosoft

Registered User
لایک‌ها
11
سلام
لطفا شرایط.توضیحات و ادرس رو بفرستید

مورد دیگه اینکه الان 2 ماهه از استارت تاپیک میگذره اون 9 میلیون سفارش اماده ارسال ارسال شدن یا هنوز موجودن؟در کل تواین 2 ماهه سایت چه تغییراتی کرده؟

filmday

Registered User
لایک‌ها
14
سلام
لطفا شرایط.توضیحات و ادرس رو بفرستید

مورد دیگه اینکه الان 2 ماهه از استارت تاپیک میگذره اون 9 میلیون سفارش اماده ارسال ارسال شدن یا هنوز موجودن؟در کل تواین 2 ماهه سایت چه تغییراتی کرده؟
ارسال شد.
عزیز دوماه پیش که این تاپیک رو زدم سفارش های آماده به ارسال 7 میلیون بود. اگر به پست اول دقت کنید حدود سه هفته پیش ویرایش کردم و اون موقع سفارش های آماده به ارسال شد 9 میلیون تومن که به پست اول اضافه کردم.
و درحال حاضر هم سفارش های آماده به ارسال 10 میلیون و نیم هست. تمامی سفارش ها همراه با آدرس و کدپستی، شماره همراه و منزل ،نام و نام خانوادگی ،نام محصول، ایمیل و شماره آی پی خریدار ثبت شده و کاملا مستند هست

بالا