دوست عزیز اگه روابط عمومیت خوب باشه مطمئنن بالای 95 درصد سفارش های آماده به ارسال که در فرستادنشون تاخیر بوجود اومده توسط مشتری ها اوکی میشه و میگن که بفرستید. چون قبل از ارسال بهتره با مشتری تماس گرفته شه یا پیامک بدید تا خبر داشته باشن. مبلغ سفارش های آماده به ارسال هم بیش از 10 میلیون و نیمه که یه کمک فوق العاده خوب واسه کسیه که سایت رو میخره.
من حتی اون موقع که فرصت داشتم برای ارسال سفارش ها با مشتری هایی که تماس میگرفتم 80 درصدشون مبلغ رو همون لحظه و قبل از ارسال سفارش برام واریز میکردن، حتی یه تعدادیشون که سفارششون مبلغ بالا مثل 300 - 400 تومن بود. بهم میگفتن تو هارد بریزید و پول هارد رو هم برام واریز میکردن. اتفاقا بین همین سفارش های آماده به ارسال که الان هست چندتاشون به همین شکل هست که روی هارد میخوان و حاضرن حتی پول رو اول بدن که میتونم بهتون نشون بدم و مستند هست.
به غیر از این شما اگر خیلی نگران مشتری ها هستید همون دوماه پیش که گفتید خریدار هستید، فروشگاه رو می خریدید و منو با اینکه به تک تک سوالاتتون هم پاسخ دادم الکی سرکار نمیذاشتید. شما فروشگاه رو بخر، اوکی شدن سفارش ها با من. هنوز مشتریا هر روز با من تماس میگیرن و پیگیر سفارش ها هستن