• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند مشاوره خرید کامپونت برای پراید

hamid_bahal

Registered User
لایک‌ها
59
این هلیکس هارو من صداش رو شنیدم به نسبت صدای خوبی دارن ولی انتظار معجزه نداشته باشی ازش. پیمان جان درست گفتن هم کیفیت صدا و هم ساخت خوبی دارن
ولی من هم با دوستان موافقم اگه می خوای حجم صدای خوبی داشته باشی همون 16.5 سانتی ببند ظاهرش اینقدر هم که میگی بد نمیشه! حساس نشو ;)و یا میدرنجهای خوب و قوی مثل ML700 هرتز و یا... که امتحانشون رو پس دادن حالا من دقیق مدلهای زیادی تو ذهنم نیست اما اگر میدرنج می خوای ببندی باید توییتری کنارش باشه که رنج صداش کامل بشه و صدا رو فیلتر کنی که زیاد جیغ نشه(نظر شخصی)
تیوتر چی باید بست براش؟؟
و چطوری بست؟؟
حتما باید براش کراس گرفت دیگه وگرنه یه آمپ 4 کانالو که نمیشه داد به اینا

SAMI MH

Registered User
لایک‌ها
171
اگه با تیوتر و کراس بخوای مدلش میشه MLK 2 TM این که اینم لینکش هست
http://www.hertzaudiovideo.com/Doc/Hertz_Mille_TechSheet_MLK_2_TM.pdf
میتونی بدون کراس هم ببندی ولی اگر آمپت خوب باشه و فیلتر صدات مناسب باشه وگرنه صدای خوبی نمیگری و ممکنه حتی به لوازمت هم صدمه بزنی
در مورد کراسش هم میشه گفت کراس خوبی داره و به نظرم با کراس ببندی بهتره حالا بازم دوستان استاد ما هستن اگه نظر دیکه ای دارن من هم استفاده می کنم

shahabshahi

Registered User
لایک‌ها
141
یعنی با این سایز کوچیکش صدای به این خوبی میده؟؟
هیچوقت به سایزها اعتماد نکن
بعدشم سریه میل دیگه جرفی برای گفتن نمیذاره
البته بدون تویتر هم خیلی خوبه.تویتر کنار میدرنج تو نتورک خوبه
اگه امپ درست درمون باشه کراس نیاز نیس.ولی اگه کراس میل TM موجود باشه که چه بهتر
واسه بستنشم 4کانال نیازی نیست اگه تیوترم ببندی.جفتشون های رنجن.موازی میبندی به 2تا کانال

SAMI MH

Registered User
لایک‌ها
171
کاملا درسته و منم موافقم شهاب جون:D :general601:

hamid_bahal

Registered User
لایک‌ها
59
آمپم خوبه
از چه فرکانسی فیلتر بزنی خوبه؟؟

hamid_bahal

Registered User
لایک‌ها
59
Mlk2tm
قیمتش چنده؟؟
ووفرش همون ml 700 میشه؟؟

hamid_bahal

Registered User
لایک‌ها
59
قیمت دقیق ندارم
بله میدرنجش(ووفرش) همون ML700 هست ،ML 280 تیوترش هست ;)
قیمت گرفتم سامان جان
حدود 250 تومنه
دوتاش میشه 500
اینطوری که خیلی خوبه
از تایپ ایکسم ارزونتر درمیاد.هرکاری نکنی سری میله
تا تیوترش چطوری باشه دیگه نمیدونم صداش چطوره شنا تست کردی؟؟

keyvan66

Registered User
لایک‌ها
476
این همه هزینه کردن برای جای فابریک پراید اشتباه هستش
شما اگه سریه میل اروپا هم که 1000 دلار پولشه تو جاب فابریک پراید ببندی صدای خاصی نمیشنوی
دوستان لطفا اول خودتون تست کنید بعدا به این بنده خدا پیش نهاد کنید:general208:

SAMI MH

Registered User
لایک‌ها
171
قیمت گرفتم سامان جان
حدود 250 تومنه
دوتاش میشه 500
اینطوری که خیلی خوبه
از تایپ ایکسم ارزونتر درمیاد.هرکاری نکنی سری میله
تا تیوترش چطوری باشه دیگه نمیدونم صداش چطوره شنا تست کردی؟؟
از کی قیمت گرفتی آشنا بود یا کس دیگه ای آقا مسعود یکی از نیکای روزگار تو نمایشگاه هرتز هستش اگه خواسنی برو پیشش خیلی خوب راهنماییت میکنه و میتونی تست بگیری از دوستان هم کسان دیگه ای هستن که داشته باشن بله من صداش رو شنیدم و به دلم نشسته ولی صدا یه جیز سلیقه ای هست ولی بازم میگم تو این رنج هزینه بهتره که استیج جلو رو 16.5 ببندی

SAMI MH

Registered User
لایک‌ها
171
این همه هزینه کردن برای جای فابریک پراید اشتباه هستش
شما اگه سریه میل اروپا هم که 1000 دلار پولشه تو جاب فابریک پراید ببندی صدای خاصی نمیشنوی
دوستان لطفا اول خودتون تست کنید بعدا به این بنده خدا پیش نهاد کنید:general208:
کیوان خان همه ی دوستان از اول دارن میگن که بهتر این کار نشه و کلا ووفر بزرگتر ببندن :)در ضمن من خودم به شخصه چیزی رو که تست کردم و صداش رو شنیدم پیشنهاد دادم و جایگذاری تو جای فابریک رو خود دوست گلمون پا فشاری می کنن;) و شما هم بهتره که یه طرفه به قاضی نری اینجا قصد خود من به شخصه کمک کردن هست نه نفعی دارم می خوام قطعه ای بفروشم نه چیزی همیشه هم گفتم من شاگرد بقیه دوستان هستم و از تجربیاتشون استفاده میکنم شما هم اگه پیشنهاد بهتری داری که ایشون رو راضی کنه بفرمایید من هم استفاده میکنم:general601:

hamid_bahal

Registered User
لایک‌ها
59
درسته بچه ها
اصرار خودم بود تو جای فابریک نصب کنم
آقا سامانم خیلی زحمت کشیدن توی این پروژه

hamid_bahal

Registered User
لایک‌ها
59
ممنون کیوان جان
اکثر بچه ها همین نظرو دارن
فعلا دارم از تجربیاتشون استفاده میکنم
شماهم به عنوان استاد بنده مارو راهنمایی کنید

keyvan66

Registered User
لایک‌ها
476
کیوان خان همه ی دوستان از اول دارن میگن که بهتر این کار نشه و کلا ووفر بزرگتر ببندن :)در ضمن من خودم به شخصه چیزی رو که تست کردم و صداش رو شنیدم پیشنهاد دادم و جایگذاری تو جای فابریک رو خود دوست گلمون پا فشاری می کنن;) و شما هم بهتره که یه طرفه به قاضی نری اینجا قصد خود من به شخصه کمک کردن هست نه نفعی دارم می خوام قطعه ای بفروشم نه چیزی همیشه هم گفتم من شاگرد بقیه دوستان هستم و از تجربیاتشون استفاده میکنم شما هم اگه پیشنهاد بهتری داری که ایشون رو راضی کنه بفرمایید من هم استفاده میکنم:general601:
دوست عزیز بحث من سر سایز نیست بحث من سر جا و شیبی هستش که جای فابریک پراید داره
شما حتی اگه 16.5 سانتی هم بتونی جا بدی بازم صدای خاصی نمیشنوی چون شیب ووفر سمت زانوهای شماس حالا شما چه میل داشته باشی چه برکس آامانی
و حالا که این دوستمون حالا که پافشاری میکنه به جای فابریک بهترین گزینه کمتر خرج کردن
به نظر من یه کواکسیال ارزون بهترین گزینس و مطمین باش حتی یه صدای کواکسیال خیلی بهتر از بستن یه میدرنج میل هستش
برای بستن یه میدرنج یه امپیلی با کراس قوی لازم داری و در نهایت های فرکانس هم نداری

SAMI MH

Registered User
لایک‌ها
171
دوست عزیز بحث من سر سایز نیست بحث من سر جا و شیبی هستش که جای فابریک پراید داره
شما حتی اگه 16.5 سانتی هم بتونی جا بدی بازم صدای خاصی نمیشنوی چون شیب ووفر سمت زانوهای شماس حالا شما چه میل داشته باشی چه برکس آامانی
و حالا که این دوستمون حالا که پافشاری میکنه به جای فابریک بهترین گزینه کمتر خرج کردن
به نظر من یه کواکسیال ارزون بهترین گزینس و مطمین باش حتی یه صدای کواکسیال خیلی بهتر از بستن یه میدرنج میل هستش
برای بستن یه میدرنج یه امپیلی با کراس قوی لازم داری و در نهایت های فرکانس هم نداری
منظور من از بستن 16.5 سانتی رو جای فابریک نبود روی در ماشین بود :D

keyvan66

Registered User
لایک‌ها
476
منظور من از بستن 16.5 سانتی رو جای فابریک نبود روی در ماشین بود :D
منم میدونم منظور شما از بستن 16.5 سانتی روی در بوده اما من میگم اگه 16.5 سانتی هم رو جای فابریک پراید بخورونیم بازم صدای خاصی نمیشنویم
برای بستن یه میدرنج یه امپیلی با کراس قوی لازم داری و در نهایت های فرکانس هم نداری:D:D:D:D

SAMI MH

Registered User
لایک‌ها
171
پراید جدیدا فکر کنم شیبش کمتر باشه نیست،در ضمن اگه یه کواک ارزون بخواد ببنده نبنده بهتره که همون باند فابریکی هاش هست دیگه :general304:

SAMI MH

Registered User
لایک‌ها
171
الان حرف باند فابریکی پراید شد قیمتش میره بالا:D
ماشین 20 میلیونی باید باندش حداقل 100 تومان باشه دیگه میبرن بالا قیمتش رو:general304:

بالا