• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند مشورت جهت راه اندازی سایت دانلود رایگان و خبری

Navid2zp

Registered User
لایک‌ها
213
فکر نکنم نیازی به لیچر داشته باشم چون تقریبا 1 سال هست که خودم هاست دانلود شخصی دارم و یا همین اسکریپت لیچ تا الان هرچیزی که خواستم رو تونستم لیچ کنم.

ضمنا اکثر نرم افزارها حجمی بین 20 تا 50 مگ دارند که با لیچ رایگاه میشه تو هاست دانلود لیچ کرد.

نویسنده هم که نیاز ندارم و چون گفتم چندنفر رو برای همکاری سراغ دارم.

وی پی اس هم فکر نکنم نیازی باشه چون نت افزار هاست با ظرفیت 6000 آی پی رو سالیانه میده 140 تومن که حداقل مطمئن هستم برای 6 ماه اول کافی هست.

هاست دانلود 500 گیگ هم که ماهیانه 150 تومن تو چند شرکت دیدم.

خوب بازم فکر میکنید هزینه دیگه ای هست ؟ ضمنا یه سوال دیگه : شما خودتون الان پول نویسنده میدید ؟ شما که مطالبتون کپی پیست هست
دوست عزیز با این نوع محاسبه شما 100% به مشکل میخورید
بنده خودم سایت 300 ایران داشتم و تو بزرگترین سایت های دانلودی که میشناسید بودم و از نزدیک شاهد نحوه کار کردشون بودم
شما میگید لیچیر نیازی نیست ولی یکی از مهمترین چیز هایی که نیاز هست همین هست که البته قیمت بالایی نداره
ماهانه با حدود 20تومن مشکلتون برطرف میشه
درباره وی پی اس هم که خوب یک چیزی مهم و اساسی هست.
شما یک سرور میگیرید برای فایلاتون ولی نباید ازش برای دانلود و آپلود استفاده کنید به چند دلیل :
منابع شما به جای استفاده از طرف کاربر از طرف شما مصرف میشه
پهنای باندتون مصرف میشه
و مهمترین عامل این که امکان داره فایل های مخرب باعث بوجود اومدن مشکل بشه
تحت هیچ شرایطی از وی پی اس فایلاتون برای دانلود آپلود استفاده نکنید .
درباره خود سایت هم اگر بخواید فقط با نرم افزار جلو برید کارتون سخت میشه چون نیاز دارید خیلی به روز باشید در غیر این صورت توی 2 صفحه اول گوگل هم جا نمیگیرید
از طرفی باید هزینه سئو و سایر موارد بکنید
این که میگید 3 ساله دلیل نمیشه شما همه کارهارو بندازید عقب
از اول با قدرت و اصولی شروع کنید و اونوقت وقتی برنامتون 3 ساله باشه و توی این 3سال فقط برای بهبود سایت کار کنید درامد بالایی خواهید داشت وگرنه با این نوع هزینه کردن شما اینطور هست که فقط میخواید یک سایت ارزون قیمت بالا بیارید
شما هرطوری حساب کنید و هرطوری که فکر می کنید حقیقت عوض نمیشه چون سایت دانلود یکی از پر هزینه ترین نوع وبسایت هاست

Last edited:

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
دوست عزیز با این نوع محاسبه شما 100% به مشکل میخورید
بنده خودم سایت 300 ایران داشتم و تو بزرگترین سایت های دانلودی که میشناسید بودم و از نزدیک شاهد نحوه کار کردشون بودم
شما میگید لیچیر نیازی نیست ولی یکی از مهمترین چیز هایی که نیاز هست همین هست که البته قیمت بالایی نداره
ماهانه با حدود 20تومن مشکلتون برطرف میشه
درباره وی پی اس هم که خوب یک چیزی مهم و اساسی هست.
شما یک سرور میگیرید برای فایلاتون ولی نباید ازش برای دانلود و آپلود استفاده کنید به چند دلیل :
منابع شما به جای استفاده از طرف کاربر از طرف شما مصرف میشه
پهنای باندتون مصرف میشه
و مهمترین عامل این که امکان داره فایل های مخرب باعث بوجود اومدن مشکل بشه
تحت هیچ شرایطی از وی پی اس فایلاتون برای دانلود آپلود استفاده نکنید .
درباره خود سایت هم اگر بخواید فقط با نرم افزار جلو برید کارتون سخت میشه چون نیاز دارید خیلی به روز باشید در غیر این صورت توی 2 صفحه اول گوگل هم جا نمیگیرید
از طرفی باید هزینه سئو و سایر موارد بکنید
این که میگید 3 ساله دلیل نمیشه شما همه کارهارو بندازید عقب
از اول با قدرت و اصولی شروع کنید و اونوقت وقتی برنامتون 3 ساله باشه و توی این 3سال فقط برای بهبود سایت کار کنید درامد بالایی خواهید داشت وگرنه با این نوع هزینه کردن شما اینطور هست که فقط میخواید یک سایت ارزون قیمت بالا بیارید
شما هرطوری حساب کنید و هرطوری که فکر می کنید حقیقت عوض نمیشه چون سایت دانلود یکی از پر هزینه ترین نوع وبسایت هاست

من اصلا ابهام یا مشکل در مورد هزینه ندارم که الان داریم در مورد هزینه بحث میکنیم .فکر کنم تاپیک کلا منحرف شده , بهتره به استارت تاپیک دوباره نگاه کنید.

yashar_0007

Registered User
لایک‌ها
59
درسته قیمت ها بالاست... بعضی از دوستان در ابتدا از آپلود سنترها استفاده میکنن و بعد که سایتشون به درامدزایی رسید هاست دانلود میخرن و فایلهاشون رو به هاستشون انتقال میدن و ...

بهترین کا راین هستش که در اوایل کار چیز های حجیم نزاری و حجم کم بگیری مثلا 10 گیگ بگیری و وقتی پر شد درخواست ارتقاع بدی !! مجبورت نکردن که از همون رو ز اول بری مثلا بازی کال آف 30گیگی رو توی سایت بزاری :دی ........از سبک ها شروع کن برو بالا ....

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
بهترین کا راین هستش که در اوایل کار چیز های حجیم نزاری و حجم کم بگیری مثلا 10 گیگ بگیری و وقتی پر شد درخواست ارتقاع بدی !! مجبورت نکردن که از همون رو ز اول بری مثلا بازی کال آف 30گیگی رو توی سایت بزاری :دی ........از سبک ها شروع کن برو بالا ....

دقیق منم همین نظر رو دارم , اینجور بازیها که اصلا تو برنامه نیست چون منابع وحشتناکی مصرف میکنه .. برای شروع فکر کنم همون هاست دانلود 200 تا 500 گیگ کافی باشه

samhillt

Registered User
لایک‌ها
65
چرا سایت دانلود ؟ سایت خبری . پرتالی . مجله اینترنتی بزنید خیالتون هم راحته (هزینه سرور دانلود و... حذف میشه) بعدا که بازدیدتون رفت بالا در کنارش بخش دانلود هم بزنید
چون خودم تجربه دارم اینو خدمتتون عرض میکنم. برای دریافت راهنمایی بیشتر پ.خ ارسال کنید.

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140
با سلام خدمت همه دوستان

استارتر عزيز شما داري از دوستان ميپرسي اين كار رو انجام بدي يا نه ( چيزي كه من از نوشته شما متوجه شدم )

نوشته شما : الان چیزی که برام سواله اینه که خوب کسی که داره یه سایت جدید و صفر راه اندازی میکنه که اولش مشخص نیست نتیجه بگیره یا نه . و اصلا عاقلانه نیست که برای شروع ماهیانه این رقم هزینه کرد.

اگر عاقلانه نيست پس نصف وبمستر هاي ايراني دارن ديوانگي ميكنند و سايت زدن كلا" اشتباه هست ( اگه تحمل كنند زحمت بكشند پول در ميارند اگر هم نه كه مثل سايت هاي ديگه از رده خارج ميشند )
اين به خود شما يا اون وبمستري كه اين كار رو ميكنه بر ميگرده كه چقدر توان ، وقت يا سرمايه داره من نوعي شايد در عرض 3 ماه جا بزنم و سايت رو بفروشم ولي بعضي از دوستان تا 1 سال هم اين كار رو ادامه دادند با اين كه نتيجه ايي نداشته
پس تحقيق كنيد اطلاعات خودتون رو بيشتر كنيد و با ديد باز در ايجاد سايت اقدام كنيد

در مورد سوال دوم تهيه هاست از خارج شما نياز به چند مورد داريد : دانستن زبان خارجي ، داشتن حساب خارجي و تحمل اون دوستان چون سرويس دهي اون ها با سرويس دهي هاستينگ هاي ايراني خيلي فرق داره
پس با دادن يه مقدار هزينه بيشتر از همين دوستان ايراني و صد البته معتبر در اين كار تهيه كنيد كه فردا به مشكل بر نخوريد

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
با سلام خدمت همه دوستان

استارتر عزيز شما داري از دوستان ميپرسي اين كار رو انجام بدي يا نه ( چيزي كه من از نوشته شما متوجه شدم )

نوشته شما : الان چیزی که برام سواله اینه که خوب کسی که داره یه سایت جدید و صفر راه اندازی میکنه که اولش مشخص نیست نتیجه بگیره یا نه . و اصلا عاقلانه نیست که برای شروع ماهیانه این رقم هزینه کرد.

اگر عاقلانه نيست پس نصف وبمستر هاي ايراني دارن ديوانگي ميكنند و سايت زدن كلا" اشتباه هست ( اگه تحمل كنند زحمت بكشند پول در ميارند اگر هم نه كه مثل سايت هاي ديگه از رده خارج ميشند )
اين به خود شما يا اون وبمستري كه اين كار رو ميكنه بر ميگرده كه چقدر توان ، وقت يا سرمايه داره من نوعي شايد در عرض 3 ماه جا بزنم و سايت رو بفروشم ولي بعضي از دوستان تا 1 سال هم اين كار رو ادامه دادند با اين كه نتيجه ايي نداشته
پس تحقيق كنيد اطلاعات خودتون رو بيشتر كنيد و با ديد باز در ايجاد سايت اقدام كنيد

در مورد سوال دوم تهيه هاست از خارج شما نياز به چند مورد داريد : دانستن زبان خارجي ، داشتن حساب خارجي و تحمل اون دوستان چون سرويس دهي اون ها با سرويس دهي هاستينگ هاي ايراني خيلي فرق داره
پس با دادن يه مقدار هزينه بيشتر از همين دوستان ايراني و صد البته معتبر در اين كار تهيه كنيد كه فردا به مشكل بر نخوريد

بله در حال تحقیق هستم تا ابهامات خودم رو بطرف کنم و استارت رو بزنم.

اینکه شما میگید با استنباط من باید وبمسترهای ایرانی دیوانه باشند باید دو نکته رو بگم. اول شما یه سر به بازارچه قسمت خرید و فروش سایت بزن ببین اونجا چه خبره .

کلی سایت برای فروش هست که همه بخاطر دلالیل مختلف راه اندازی شده و بعد از نتیجه نگرفتن قصد فروش دارند.

نکته دوم هم با برآوردی که من کردم و دوستان هم همینجا گفتند سایت دانلود قوی حداقل ماهیانه 500 تومن هزینه داره و مطمئنا بعد از 6 ماه و با پا گرفتن سایت به ماهی 1 میلیون هم میرسه ولی مطمئنا سایت در 6 ماه یا یکسال به درآمدزایی آنچنانی نمیرسه.

پس عاقلانه اینکه آدم درست اقدام کنه . من بیام ماهی 1 میلیون هزینه کنم و بعد نتیجه نگیرم در یکسال میشه 12 میلیون تومن.

در مورد هاست خارج هم باید بگم که زبان انگلیسی در حدی که کارم رو راه بندازم بلدم و برادرم هم کانادا هست و از نظر پرداخت مشکلی نیست ولی مشکل اینه که چندتا سایت رو که چک کردم به ایران سرویس نمیدن .

به هر حال با اطلاعاتی که دوستان دادن تا حدودی ابهامات برطرف شد و دارم بررسی های اولیه رو انجام میدم

khiarshor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
داداش سه سال دیگه میخوای شروع کنی؟؟
اگه از الان شروع میکنی بیا با هم شروع کنیم
منم وقت دارم مطلب توپ میزنیم میترکونیم

بالا