دوست عزیز با این نوع محاسبه شما 100% به مشکل میخوریدفکر نکنم نیازی به لیچر داشته باشم چون تقریبا 1 سال هست که خودم هاست دانلود شخصی دارم و یا همین اسکریپت لیچ تا الان هرچیزی که خواستم رو تونستم لیچ کنم.
ضمنا اکثر نرم افزارها حجمی بین 20 تا 50 مگ دارند که با لیچ رایگاه میشه تو هاست دانلود لیچ کرد.
نویسنده هم که نیاز ندارم و چون گفتم چندنفر رو برای همکاری سراغ دارم.
وی پی اس هم فکر نکنم نیازی باشه چون نت افزار هاست با ظرفیت 6000 آی پی رو سالیانه میده 140 تومن که حداقل مطمئن هستم برای 6 ماه اول کافی هست.
هاست دانلود 500 گیگ هم که ماهیانه 150 تومن تو چند شرکت دیدم.
خوب بازم فکر میکنید هزینه دیگه ای هست ؟ ضمنا یه سوال دیگه : شما خودتون الان پول نویسنده میدید ؟ شما که مطالبتون کپی پیست هست
بنده خودم سایت 300 ایران داشتم و تو بزرگترین سایت های دانلودی که میشناسید بودم و از نزدیک شاهد نحوه کار کردشون بودم
شما میگید لیچیر نیازی نیست ولی یکی از مهمترین چیز هایی که نیاز هست همین هست که البته قیمت بالایی نداره
ماهانه با حدود 20تومن مشکلتون برطرف میشه
درباره وی پی اس هم که خوب یک چیزی مهم و اساسی هست.
شما یک سرور میگیرید برای فایلاتون ولی نباید ازش برای دانلود و آپلود استفاده کنید به چند دلیل :
منابع شما به جای استفاده از طرف کاربر از طرف شما مصرف میشه
پهنای باندتون مصرف میشه
و مهمترین عامل این که امکان داره فایل های مخرب باعث بوجود اومدن مشکل بشه
تحت هیچ شرایطی از وی پی اس فایلاتون برای دانلود آپلود استفاده نکنید .
درباره خود سایت هم اگر بخواید فقط با نرم افزار جلو برید کارتون سخت میشه چون نیاز دارید خیلی به روز باشید در غیر این صورت توی 2 صفحه اول گوگل هم جا نمیگیرید
از طرفی باید هزینه سئو و سایر موارد بکنید
این که میگید 3 ساله دلیل نمیشه شما همه کارهارو بندازید عقب
از اول با قدرت و اصولی شروع کنید و اونوقت وقتی برنامتون 3 ساله باشه و توی این 3سال فقط برای بهبود سایت کار کنید درامد بالایی خواهید داشت وگرنه با این نوع هزینه کردن شما اینطور هست که فقط میخواید یک سایت ارزون قیمت بالا بیارید
شما هرطوری حساب کنید و هرطوری که فکر می کنید حقیقت عوض نمیشه چون سایت دانلود یکی از پر هزینه ترین نوع وبسایت هاست
Last edited: