برمودا جان . چون من می خوام ازت جنس بردارم ( در اینده نزدیک احتمالا ) بیا ببینم می تونم خودم کارت رو راه بندازم یا نه .
اگر خواستی هزینه هاشو یر به یر می کنیم یا یه جوری کنار میاییم دیگه .
البته خودم تو کار تبلیغ گوگل نیستما اما چون همیشه تبلیغ می دم تو گوگل ( الان 2 ساله ) اکثر شرکتهای ایران رو میشناسم و میتونم با بهترینشون و همینطور بهترین مشاور این شرکت کانکتت کنم .
صحبت هزینه ها و مشاوره رو هم با خودش بکن که فکر نکنی خدای نکرده می خوام یه ریال این وسط کمیسیون بگیرم
من تا حالا بالای 20 میلیون تومان تبلیغ گوگل کرده ام و حتی زمانی خودم هم اکانت گوگل داشتم ولی به دلیل تحریم و اینکه کارم اصولا تبلیغاتی نیست دیدم نمیصرفه برام ( از لحاظ زمانی ، نه مالی ) که خودم بخوام انجام بدم . دادم به شرکتهای واسطه . اعتبار خوبی هم پیششون دارم با اکانت اختصاصی
همین الانشم حدود 600 تومن تو اکانتم دارم که ازش فعلا استفاده نکرده ام و 2 ماهه استپه ( به علت مشغله ) خواستی پی ام بده .....
اگرم خواستی رو جنسات تبلیغ بدی که اصلا شاید اشتراکی تبلیغ دادیم که هم شما جنستو عمده بفروشی ( به من ) هم من فروش بالایی داشته باشم بصورت خرده فروشی . یعنی سود عمده و خرده رو باهم ببریم . یا بلاخره یه طرحی میریزیم دیگه .... دی:
خواستی پی ام بده