• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند کسی که تبلیغات گوگلی انجام دهد

mahdy_mihani

Registered User
لایک‌ها
43
جهت اطلاع بیشتر دوستانی که باهام کار کردن:

1. نرخ دلار بیش از 1100 تومان است. در نتیجه اکانتی که قانونی ایجاد شده باشد اجرای تبلیغ بر روی آن کمتر از هر دلار 1400 تومان به صرفه نخواهد بود. این که گفته می شود با قیمت های کمتر از 1100 تومان می توان قانونی تبلیغ کرد دروغی بیش نیست.

2. امکان اجرای تبلیغ در محیط فارسی گوگل وجود دارد. این که گفته می شود صرفا تبلیغات است دروغی بیش نیست. دوستانی که باهام کار کردن خودشون دیدن که تبلیغ در محیط فارسی براشون فعال شد.

من ایشون رو تایید می کنم .
البته برای ارزون در اومدن تبلیغ روش هایی هست که ریسکش زیاده .

hamed_darabi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
جهت اطلاع بیشتر دوستانی که باهام کار کردن:

1. نرخ دلار بیش از 1100 تومان است. در نتیجه اکانتی که قانونی ایجاد شده باشد اجرای تبلیغ بر روی آن کمتر از هر دلار 1400 تومان به صرفه نخواهد بود. این که گفته می شود با قیمت های کمتر از 1100 تومان می توان قانونی تبلیغ کرد دروغی بیش نیست.

2. امکان اجرای تبلیغ در محیط فارسی گوگل وجود دارد. این که گفته می شود صرفا تبلیغات است دروغی بیش نیست. دوستانی که باهام کار کردن خودشون دیدن که تبلیغ در محیط فارسی براشون فعال شد.

اقا هیچ دلیلی نداره اگه شما نمی تونی تبلیغات ارزون انجام بدی دیگران رو به دروغگویی متهم کنی ، من تبلیغم در گوگل بدون هیچ مشکلی اجرا شد اونم با کمترین هزینه برای دامینم هم هیچ مشکلی

پیش نیومد چرا که دوباره تونستم رو همون دامین تبلیغ بدم شما هم تا زمانیکه از کم و کیف یه موضوع مطمئن نشدی راجع به اون اظهار نظر نکن........

Last edited:

delavar12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
با سلام خدمت دوستان و سروران گرامی
از این تاریخ 15/02/90 فروش اکانتهای فعال گوگل ادوردز (Google Adwords) را شروع میکنیم.

روش کار به 2 صورت میباشد :

1.       تنها فروش اکانت فعال شده به شما : در این روش ما تنها اکانت فعال شده که 100% کار خواهد کرد (در صورت رعایت کلیه موارد امنیتی و قوانین گوگل) را به شما میفروشیم و کلیه مراحل ثبت آگهی و فعال کردن آن از جمله ساخت یک تبلیغ جدید ، تنظیم زبان،تنظیم کلمات کلیدی ، تنظیم سایر ریزه کاریهای گوگل به عهده خریدار میباشد و ما هیچگونه مسئولیتی در قبال این اکانت نخواهیم داشت.

2.       راه اندازی تبلیغات شما در گوگل و سپس ارائه پنل به شما جهت بررسی : در این روش ما کلیه زمینه ها را آماده کرده و آگهی ها را از شما دریافت کرده و در گوگل ثبت میکنیم و کلیه تنظیمات آن را انجام خواهیم داد که با کمترین بودجه بهترین بازدهی را بگیرید. در این حالت ما پس از نمایش آگهی در گوگل مشخصات نام کاربری و کلمه عبور را به شما میدهیم یا اینکه میتوانید در روز آخر که دیگر تبلیغ نمایش داده نشد و بودجه تمام شد یوزر و پسورد بگیرید و چک کنید.

نکته : در صورتی که تنظیمات را ما برای شما انجام بدهیم مبلغ 1000 تومان بابت این کار دریافت خواهیم کرد که از چند جهت به نفع شماست. مهمترینش این است که اگر اکانت به هر دلیل کار نکرد مسئولیت آن به عهده ما خواهد بود.
نکته 2 : مطمئن باشید هر کلیک حداکثر 20 تومان برای شما هزینه خواهد داشت.

نکات مهم:
قبل از ورود نياز است نكات زير را رعايت فرمائيد:
1. با Ip ایران وارد Google Ads نشويد.
2. قبل ورود نياز است کوکی ها از روي سيستم شما پاك شوند.
3. بودجه روزانه را پایین تر از 40$ قرار دهید.
4. اگر قبلا در گوگل تبلیغ شما Suspend شده دیگر با آن دامین تبلیغ نکنید.

قیمت اکانت 100$ فعال شده : 45.000 تومان
قیمت اکانت 100$ + تنظیمات : 46.000 تومان

*: در صورتی که بیش از 3 اکانت خریداری نمایید تخفیف ویژه + تنظیمات رایگان را میتوانید درخواست کنید.
ضمنا اگر تعداد زیادی از این اکانتها را میخواهید خریداری نمایید جهت اطلاع از قیمت عمده با ما تماس بگیرید.
در صورتی که شما جهت خرید شرایط خاصی دارید، مذاکره و توافق امکانپذیر است. تماس بگیرید !
کلیه مطالب گفته شده جهت افرادی است که تجربه در این زمینه دارند . اگر در این زمینه تازه کار هستید جهت دریافت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.

اطلاعات تماس :
09173196747
یاهو :  tebyan.quran
ایمیل : [email protected]
آدرس : شیراز – خیابان قصرالدشت – کوچه 7 – ساختمان مهر
تلفن ثابت شرکت : 2360167-0711  (زارع)

Last edited:

hilman2000

Registered User
لایک‌ها
23
با سلام خدمت دوستان و سروران گرامی
از این تاریخ 15/02/90 فروش اکانتهای فعال گوگل ادوردز (Google Adwords) را شروع میکنیم.

روش کار به 2 صورت میباشد :

1. تنها فروش اکانت فعال شده به شما : در این روش ما تنها اکانت فعال شده که 100% کار خواهد کرد (در صورت رعایت کلیه موارد امنیتی و قوانین گوگل) را به شما میفروشیم و کلیه مراحل ثبت آگهی و فعال کردن آن از جمله ساخت یک تبلیغ جدید ، تنظیم زبان،تنظیم کلمات کلیدی ، تنظیم سایر ریزه کاریهای گوگل به عهده خریدار میباشد و ما هیچگونه مسئولیتی در قبال این اکانت نخواهیم داشت.

2. راه اندازی تبلیغات شما در گوگل و سپس ارائه پنل به شما جهت بررسی : در این روش ما کلیه زمینه ها را آماده کرده و آگهی ها را از شما دریافت کرده و در گوگل ثبت میکنیم و کلیه تنظیمات آن را انجام خواهیم داد که با کمترین بودجه بهترین بازدهی را بگیرید. در این حالت ما پس از نمایش آگهی در گوگل مشخصات نام کاربری و کلمه عبور را به شما میدهیم یا اینکه میتوانید در روز آخر که دیگر تبلیغ نمایش داده نشد و بودجه تمام شد یوزر و پسورد بگیرید و چک کنید.

نکته : در صورتی که تنظیمات را ما برای شما انجام بدهیم مبلغ 1000 تومان بابت این کار دریافت خواهیم کرد که از چند جهت به نفع شماست. مهمترینش این است که اگر اکانت به هر دلیل کار نکرد مسئولیت آن به عهده ما خواهد بود.
نکته 2 : مطمئن باشید هر کلیک حداکثر 20 تومان برای شما هزینه خواهد داشت.

نکات مهم:
قبل از ورود نياز است نكات زير را رعايت فرمائيد:
1. با Ip ایران وارد Google Ads نشويد.
2. قبل ورود نياز است کوکی ها از روي سيستم شما پاك شوند.
3. بودجه روزانه را پایین تر از 40$ قرار دهید.
4. اگر قبلا در گوگل تبلیغ شما Suspend شده دیگر با آن دامین تبلیغ نکنید.

قیمت اکانت 100$ فعال شده : 45.000 تومان
قیمت اکانت 100$ + تنظیمات : 46.000 تومان

*: در صورتی که بیش از 3 اکانت خریداری نمایید تخفیف ویژه + تنظیمات رایگان را میتوانید درخواست کنید.
ضمنا اگر تعداد زیادی از این اکانتها را میخواهید خریداری نمایید جهت اطلاع از قیمت عمده با ما تماس بگیرید.
در صورتی که شما جهت خرید شرایط خاصی دارید، مذاکره و توافق امکانپذیر است. تماس بگیرید !
کلیه مطالب گفته شده جهت افرادی است که تجربه در این زمینه دارند . اگر در این زمینه تازه کار هستید جهت دریافت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.

اطلاعات تماس :

یاهو : tebyan.quran
تلفن ثابت شرکت : 2360167-0711 (زارع)

از دوستان کسی ایشون رو تایید میکنه ؟

Last edited by a moderator:

valiya

Registered User
لایک‌ها
11
لطفا شرايط رو براي بنده ارسال كنيد، ضمنا يك رزومه كاري از خودتون و همچنين روشهاي خودتون رو براي تبليغ بهينه در گوگل معرفي كنيد.
موفق باشيد

latari

Registered User
لایک‌ها
86
یه سوال دوستان من شنیدم که گوگل روی هر دامین فقط اجازه میده یکبار از کوپن استفاده کنید نمیشه مثلا از کوپن به این شکل استفاده کرد که بزاری روی یه وبلاگ تبلیغ رو و کد انتقال بزنی به دامین سایت آیا گوگل اینو متوجه میشه یا نه ممنون میشم اگر پاسخ بدید این دوستمون هم که تبلیغ انجام میده به من یه پی ام بزنه من اکانت میخوام

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
یه سوال دوستان من شنیدم که گوگل روی هر دامین فقط اجازه میده یکبار از کوپن استفاده کنید نمیشه مثلا از کوپن به این شکل استفاده کرد که بزاری روی یه وبلاگ تبلیغ رو و کد انتقال بزنی به دامین سایت آیا گوگل اینو متوجه میشه یا نه ممنون میشم اگر پاسخ بدید این دوستمون هم که تبلیغ انجام میده به من یه پی ام بزنه من اکانت میخوام

سلام
خیر این طور نیست
روی هر اکانت فقط یک بار می شه کوپن استفاده کرد و ارتباطی به دامنه نداره
شما می تونید یک دامنه رو در چند اکانت با کوپن استفاده کنید، مشکلی هم نخواهد بود

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
به زودی (نهایتا تا ظرف هفته آینده) با شرایط جدید و امکان اجرای همه تبلیغات دوستان در خدمت شما خواهم بود.

Last edited:

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز

latari

Registered User
لایک‌ها
86
من هم اکانت گوگل میخوام با کوپن 105 دلاری اگر شد برای من هم شرایط رو ارسال کنید

FanySporT

Registered User
لایک‌ها
1
شرایط رو برای منم بفرست

hamed_darabi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من با گذشت چند روز از واریز پول هنوز اکانت رو دریافت نکردم
چه قدر دیگه باید صبر کنم ؟!!! :grrr:

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
سلام دوست عزیز

برای شارژ 100 دلار تبلیغ در گوگل چقدر میگری؟

شرایط رو برام پخ کنید لطفا

hilman2000

Registered User
لایک‌ها
23

برای delavar12

پولی براش نریزن قضیه به شدت مشکوکه ....

اطلاعات تماس :

یاهو : tebyan.quran
تلفن ثابت شرکت : 2360167-0711 (زارع)