• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند کسی که تبلیغات گوگلی انجام دهد

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
ایشون معلوم نیست ایمیل می خواستن یا گوگل ادوردز....

بعد از کلی سوال که جوابشون رو دادم و وقت گذاشتم براشون با بد دهنی بدون نتیجه ول کردن و رفتن...

حالا هم که اینجا زحمت کشیدن این پست رو زدن !

متاسفانه این دوستمون امشب حال نداشتن :D پی ام دادم اول که میگن تو مبتدی هستی و از این ...
بعدش بهش گفتم اوکی سوال بعدی رو پرسیدم بعده دو ساعت میگه اقا من حال ندارمو وقت ندارم خواستی میل بزنم
منم گفتم لایو کار میکنم شما که حال جواب دادن به مشتری نداری پشتیبانی مشتریتم از همین الان معلومه !!!!
حالا لطفا دوستان دیگه واسه تبلیغ توی جیمیل بهم پی ام بدن

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
متاسفانه این دوستمون امشب حال نداشتن :D پی ام دادم اول که میگن تو مبتدی هستی و از این ...
بعدش بهش گفتم اوکی سوال بعدی رو پرسیدم بعده دو ساعت میگه اقا من حال ندارمو وقت ندارم خواستی میل بزنم
منم گفتم لایو کار میکنم شما که حال جواب دادن به مشتری نداری پشتیبانی مشتریتم از همین الان معلومه !!!!
حالا لطفا دوستان دیگه واسه تبلیغ توی جیمیل بهم پی ام بدن
واقعا که متاسفم براتون دوست عزیز.

من دو ساعت تمام به سوالات مبتدیانه شما درباره سیستم ایمیل با حوصله پاسخ دادم، بعد چون سرم شلوغ بود واقعا وقت نداشتم دو ساعت دیگه به سوالات یکی دیگه از سرویس ها پاسخ بدم، واسه همین گفتم ایمیل کنید تا در خدمتتون بهتر باشم.

آرشیو یاهو گوگای همه چیز هست.

اما شما متاسفانه لایو ( !! ) کار میکنید و اگر کسی همون لحظه پاسخگوتون نباشه بهش بدهنی میکنید و برای خراب کردنش سریع در فروم پست میزنید.

بازم متاسفم.

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
واقعا که متاسفم براتون دوست عزیز.

من دو ساعت تمام به سوالات مبتدیانه شما درباره سیستم ایمیل با حوصله پاسخ دادم، بعد چون سرم شلوغ بود واقعا وقت نداشتم دو ساعت دیگه به سوالات یکی دیگه از سرویس ها پاسخ بدم، واسه همین گفتم ایمیل کنید تا در خدمتتون بهتر باشم.

آرشیو یاهو گوگای همه چیز هست.

اما شما متاسفانه لایو ( !! ) کار میکنید و اگر کسی همون لحظه پاسخگوتون نباشه بهش بدهنی میکنید و برای خراب کردنش سریع در فروم پست میزنید.

بازم متاسفم.

من با کسی کار میکنم که به مشتری احترام بذاره و هر سوال و مشکلی داره رفع کنه خودم 5 ساله تو نت کارم همینه
شما هم نمیخوای وقتایی که حال نداری یا به قول خودتون بیزی هستید وقتی پی ام میدن بگید فلان ساعت بیاید تا صحبت کنیم ;) اگه پست های من به نظرتون بد دهنی پس پست های بددهنی ندیدی هنوز مهنس ...
من نمیخوام با شما کار کنم لطفا دیگه اینجا پست ندید بذارید بقیه همکارا بیان ...

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
من با کسی کار میکنم که به مشتری احترام بذاره و هر سوال و مشکلی داره رفع کنه خودم 5 ساله تو نت کارم همینه
شما هم نمیخوای وقتایی که حال نداری یا به قول خودتون بیزی هستید وقتی پی ام میدن بگید فلان ساعت بیاید تا صحبت کنیم ;) اگه پست های من به نظرتون بد دهنی پس پست های بددهنی ندیدی هنوز مهنس ...
عجب!

من هم همچین مشتاق نیستم با شما کار کنم دوست عزیز.

پست های من هم تاپیک رو برای شما بالا میاره بلکه کسی باشه به شما سرویس بده.

باشد که موفق باشید ... ;)

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825

فلسفه انجمن این هست که کاربران در هر قسمت که علاقه مند باشند میتونن مطلب ارسال کنند . به جا و یا بی جا بودن مطالب بر عهده مدیران انجمن هست و از عهده شما خارج .
ضمن این که از روش مصاحبت جنابعالی مشخص هست که این اختلاف نظر منشا'ش چی بوده .

موفق باشید

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
چی میگی شما؟
دیدی زده اصفهان اومدی پست میدی ؟؟ اوکی بابا شما همتون کارتون درسته ... بس کنید دیگه

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
شرایط:

» تبلیغ بر روی دامنه ir، دامنه های redirect یا دارای کدهای تخلف، سایت های فروش v.p.n، سایت های غیراخلاقی، توهین آمیز، سیاسی، مذهبی و فروش نرم افزارهای لایسنس دار خارجی امکان پذیر نمی باشد.

» هزینه اجرای تبلیغ بر روی اکانت قانونی و معتبر ادوردرز در محیط انگلیسی (یا زبان های دیگر غیر از فارسی) هر دلار 1400 تومان. حداقل سفارش 20 دلار.

» هزینه فعالسازی تبلیغ در محیط فارسی گوگل برای هر تبلیغ برای یک بار 4هزار تومان می باشد.

» ارسال گزارش تبلیغ با جزئیات کامل به صورت فایل pdf با ایمیل

» هزینه هر کلیک هر کلمه کلیدی برای قرار گرفتن در صفحه اول یا رتبه های بالا برای هر سایت غیرقابل پیش بینی بوده، فقط در حین اجرای تبلیغ مشخص می شود و هر روز نیز تغییر می کند و به عوامل زیر بستگی دارد:
1. کیفیت سایت شامل: رتبه الکسا، گوگل پیج رنگ، سرعت سایت، وریفای بودن کدهای سایت، عدم استفاده از کدهای تخلف و ...
2. کیفیت مطالب سایت شامل: موجود بودن کلمه کلیدی در متن سایت به تعداد مناسب، رنگ کلمات، چینش مطالب سایت، یک دست بودن و مرتبط بودن مطالب سایت با کلمه کلیدی و ...
3. عوامل خود ادوردز شامل: نسبت کلیک به نمایش ctr، نمره کیفیت کلمه کلیدی، تعداد رقبای تبلیغاتی روی آن کلمه و ...

» محدودیتی برای تعداد کلمات کلیدی وجود ندارد، اما موارد زیر جهت بهینه سازی و افزایش کیفیت تبلیغ شما پیشنهاد می شود:
1. از انتخاب کلمات کلیدی تک بخشی خودداری کنید (افزایش هزینه کلیک، کاهش بازدهی)
2. از انتخاب کلمات کلیدی انگلیسی (غیر از فارسی) خودداری کنید (افزایش شدید هزینه کلیک)

» متن تبلیغ شامل 4 خط می باشد:
- خط اول: عنوان تبلیغ حداکثر 25 کاراکتر (فاصله نیز یک کاراکتر حساب می شود)
- خط دوم: توضیح تبلیغ حداکثر 35 کاراکتر (فاصله نیز یک کاراکتر حساب می شود)
- خط سوم: توضیح تبلیغ حداکثر 35 کاراکتر (فاصله نیز یک کاراکتر حساب می شود)
- خط چهارم: آدرس سایت نمایشی در متن تبلیغ

» بهینه سازی تبلیغ و کلمات کلیدی شما به رایگان انجام خواهد شد.

» در نهایت پیشنهاد می شود یک سیستم آمارگیر قوی مانند Google Analytics بر روی سایت خود قرار دهید تا از نتایج واقعی تبلیغ آگاهی پیدا کنید.

Death Prince

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که تبلیغات در گوگل انجام میدن اطلاعات و قیمت رو بفرستند
ممنون

parsadwords

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من برای شما انجا می دم با ریپورت روزانه ( گزارش گیری )
همچنین خواستید هم یوزرنام و پسورد رو به شما می دم که چک کنید ( البته باید با ای پی غیر ایرانی وارد بشید و کوکی مرورگر خودتون رو غیر فعال کنید. )

هر دلار کمتر از 1000 تومان باهاتون حساب می کنم

اکانت های قابل ارائه : ( در این سرویس فقط اکانت ها با استفاده از حساب ما فعال و برای شما اطلاعات ورود به google adwords ارسال میشه و فقط لازم به اضافه کردن سایت و تنظیمات نمایش سایت خود برای آگهی در گوگل می باشید )

80 دلاری ====== > 70000 تومان
100 دلاری ======== > 90000 تومان
105 دلاری ========= > 95000 تومان
150 دلاری ============ > 135000 تومان

خرید اکانت + فعال نودن اگهی توسط خود من اگه انجام بشه قیمتها + 5000 تومان هزینه دستمزد بنده می باشد

خبر خوب اینکه حتی میتوانید یک / سوم هزینه اکانت ها را اول بدید در صورتی که اکانت ساخته و تبلیغ شما در گوگل نمایش داده شد مابقی هزینه را واریز کنید.

اگه از دوستان کسی نیاز داشته باشه من در خدمتم.

چون تازه این پست را تازه زدم اولین درخواست تبلیغ برای شما بدون واریز هزینه انجام می شود و در صورتی که تبلیغ شما در گوگل نمایش داده شد هزینه را واریز کنید.
یعنی لازم به پرداخت هیچ هزینه ای نمی باشد.

فقط یه درخواست دوستانه اینکه خواهشا اگه نیت شما تبلیغ در گوگل می باشد درخواست بدید تا براتون انجام بشه.

من این کارا رو انجام می دم چون به شما حق می دم و هزینه به من اعتماد ندارید.

به امید خدا که بتونم براتون با هزینه کمتری تبلیغات در گوگل و فعال سازی اکانت رو انجام بدم.

خواستید با من تماس بگیرید/ 09385812604

Last edited:

delavar12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
من برای شما انجا می دم با ریپورت روزانه ( گزارش گیری )
همچنین خواستید هم یوزرنام و پسورد رو به شما می دم که چک کنید ( البته باید با ای پی غیر ایرانی وارد بشید و کوکی مرورگر خودتون رو غیر فعال کنید. )

هر دلار کمتر از 1000 تومان باهاتون حساب می کنم

اکانت های قابل ارائه : ( در این سرویس فقط اکانت ها با استفاده از حساب ما فعال و برای شما اطلاعات ورود به google adwords ارسال میشه و فقط لازم به اضافه کردن سایت و تنظیمات نمایش سایت خود برای آگهی در گوگل می باشید )

80 دلاری ====== > 70000 تومان
100 دلاری ======== > 90000 تومان
105 دلاری ========= > 95000 تومان
150 دلاری ============ > 135000 تومان

خرید اکانت + فعال نودن اگهی توسط خود من اگه انجام بشه قیمتها + 5000 تومان هزینه دستمزد بنده می باشد

خبر خوب اینکه حتی میتوانید یک / سوم هزینه اکانت ها را اول بدید در صورتی که اکانت ساخته و تبلیغ شما در گوگل نمایش داده شد مابقی هزینه را واریز کنید.

اگه از دوستان کسی نیاز داشته باشه من در خدمتم.

چون تازه این پست را تازه زدم اولین درخواست تبلیغ برای شما بدون واریز هزینه انجام می شود و در صورتی که تبلیغ شما در گوگل نمایش داده شد هزینه را واریز کنید.
یعنی لازم به پرداخت هیچ هزینه ای نمی باشد.

فقط یه درخواست دوستانه اینکه خواهشا اگه نیت شما تبلیغ در گوگل می باشد درخواست بدید تا براتون انجام بشه.

من این کارا رو انجام می دم چون به شما حق می دم و هزینه به من اعتماد ندارید.

به امید خدا که بتونم براتون با هزینه کمتری تبلیغات در گوگل و فعال سازی اکانت رو انجام بدم.

خواستید با من تماس بگیرید/ 09385812604

سلام دوستان

اگر خواستید منم با شرایط فوق براتون اینکار رو انجام میدم.

شماره تلفن : 09173196747
آی دی یاهو : [email protected]
آدرس شرکت : شیراز - خ قصرالدشت - نبش ک 21 - ساختمان مرینوس
تلفن ثابت : 0711-2320210 (زارع)
آدرس سایت : www.iranadwords.us

IrAdWords

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
در صورتیکه هنوز مسئله شما حل نشده میتونید به سایت مجموعه IrAdWords به آدرس Google Adwords مرجع کامل تبلیغات :IrAdwords مراجعه کنید.
اگر شما بخواهید که خودتون اکانت Google AdWords رو مدیریت کنید به شما یک اکانت اختصاصی داده میشه و میتونید از طریق مطالب بسیار مفیدی که تو سایت آورده شده و مبتنی بر اسناد Google هست، اکانت خودتونو مدیریت کنید.
اما اگر به هر دلیلی تمایل داشته باشین که کارشناسان این مجموعه اکانت شما رو به صورت کاملا حرفه ای، مدیریت کنن باز هم شما به اکانت خودتون دسترسی دارین و در جریان تمامی موارد قرار می گیرید.

نکته جالب دیگه ای که در مورد این مجموعه میشه گفت اینه که در صورتیکه شما اولین بار باشه که از تبلیغات گوگل استفاده می کنین می تونین علاوه بر اکانت اختصاصی رایگان که به شما تعلق می گیره از هدیه ثبت نام که معادل 56$ هست به صورت رایگان استفاده کنید.

تعرفه های شارژ و مدیریت رو هم می تونید از لینک زیر مطالعه بفرمائید:
تعرفه

در صورت هرگونه سوال و یا راهنمایی هم می تونید از طریق اطلاعات صفحه "تماس با ما" و یا ارتباط آنلاین با تیم پشتیبانی مجموعه در ارتباط باشید.

فرقانی - کارشناس مجموعه IrAdWords

IrAdWords

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام..
بله.. مجموعه IrAdWords هم اکانت مستقیم میده هم 50 دلار شارژ رایگان برای تست اکانت اختصاصی هم سطح دسترسی Standard برای هرگونه مدیریت تبلیغات + مطالب آموزشی بر اساس اس
برای دیدن تعرفه ها لطفاً این لینک رو نگاه کنید: تعرفه ها
برای درخواست اکانت تست با 50 دلار شارژ رایگان: درخواست اکانت اختصاصی
برای دیدن سطوح مدیریت حرفه ای: مدیریت اکانت

هرگونه سوال یا پرسشی هم داشتید، با کارشناسان مجموعه در سایت تماس بگیرید. IrAdWords، مرجع تبلیغات Google AdWords.

Arash_Dm

Registered User
لایک‌ها
94
سلام
دوستان کسانی که تبلیغات تو گوگل انجام میدن و این کاره هستند شرایطشون + قیمت و جزییات رو بفرستند
همچنین بفرمایید ریپورت مستقیم از کلیکها هم میفرستید برامون ؟؟
ممنون:blush:

سلام شرکت بریتینا. که دارای افتخاراتی از جمله یکی از بهترین شرکت های هاستینگ ایرانی هست، شرکت دارای گواهی تبلیغ در گوگل در کشور بوده ، به آدرس bertina.us
ممکنه که بارها توی گوگل کلمات مربوط به هاستینگ رو جستجو کرده باشید و تبلیغ این شرکت رو دیده باشید. که همیشه در گوگل تبلیغ دارند.

صفحه مربوط به تبلیغات در گوگل : تبلیغات در گوگل , تبلیغ در گوگل , برتینا - google adwords - bertina
و اکانت مستقیم : http://www.bertina.us/index.php?option=com_content&view=article&id=170&Itemid=234

موفق باشید

liberty_dollar

Registered User
لایک‌ها
37
نیاز به اکانت ادوردز دارم . فقط شما یه یوزر و پسوورد بدین که من وارد اکانت بشم . تنظیمات را با خودم باشه . کسی اکانت تضمینی اینگونه ارائه میده؟ لطفا قیمت را پخ کنید .
ممنون

بالا