• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز ب کمک نقدی و غیر نقدی برادی ادامه از نگهداری 22 گربه

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
مردم عقل دارن که نمی رن پولشون رو بدن به این دیگه
سه صفحه تاپیک گذشته بک قرون هم بهش ندادن

تو از کجا می دونی که ایشون به این افرادی که گفتن کمک نمی کنند؟ علم غیب داری؟

وجدانا تاحالا یه فقیر بیچاره چیزی دیدی یه ۲۰۰ تومنی بش کمک کردی؟!

علم غیب اینام نمیخواد عمرا نکردی

عشق پاترل

Registered User
لایک‌ها
92
وجدانا تاحالا یه فقیر بیچاره چیزی دیدی یه ۲۰۰ تومنی بش کمک کردی؟!

علم غیب اینام نمیخواد عمرا نکردی

اگه اهل کار کردن باشی و پول دربیاری, دست بده هم خواهی داشت
ولی اگه تا لنگ ظهر تو خونه بگیری بخوابی و پدر مادرت برن به جای تو کار کنن 200 تومنی که سهله یه چیزی هم از گداهه می گیری...

شما خودت رو میزان سنجش قرار نده که دنیا جهنم می شه, همه آدما مثل جناب عالی نیستن که نم پس ندن

کسی که اینقدر لارج باشه که 600 فقط خرج اسپورت کردن پاترلش کنه, مطمئن باش دست چندتا فقیر رو هم گرفته

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
ولی اگه تا لنگ ظهر تو خونه بگیری بخوابی و پدر مادرت برن به جای تو کار کنن 200 تومنی که سهله یه چیزی هم از گداهه می گیری...

شما خودت رو میزان سنجش قرار نده که دنیا جهنم می شه, همه آدما مثل جناب عالی نیستن که نم پس ندن

کسی که اینقدر لارج باشه که 600 فقط خرج اسپورت کردن پاترلش کنه, مطمئن باش دست چندتا فقیر رو هم گرفته

وعضت بد خرابه هااا
با 600 روکش صندلی و رو فرمونی گرفتی میگی اسپرت کردن؟ :D
برو خدا شفاتم نده که اصن نیازی بت نیست

Sent from my Awesome LG P713

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
.............. ادیت شد...............

Last edited:

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
دادا به نظرم شما ای خونه را اقتصادی اش کن
از محل درآمد یک جای ارزون واسه گربه ها جور کن
بعد مثلا با بخشی از پول خونه یک فعالیت اقتصادی شروع کن سود حاصل را خرج گربه ها کن
3 میلیارد حیفه خوابیده
اینجور شما هم خیالت دیگه راحته

Last edited:

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
دادا به نظرم شما ای خونه را اقتصادی اش کن
از محل درآمد یک جای ارزون واسه گربه ها جور کن
بعد مثلا با بخشی از پول خونه یک فعالیت اقتصادی شروع کن سود حاصل را خرج گربه ها کن
3 میلیارد حیفه خوابیده
اینجور شما هم خیالت دیگه راحته

درود،

امکانش نیست. در طول این مدت، شما ازشون نگهداری میکنین? خیر.

پ. ن. لطفا پست بالایی ک کامنت من رو نقل قول کردن رو حذف کنین.

سپاس

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
الان همه ملت ایران سیرن فقط گربه ها موندن؟

بخدا درست نیست وقتی این همه آدم تو گرسنگی به سر میبرن ...

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
الان همه ملت ایران سیرن فقط گربه ها موندن؟

بخدا درست نیست وقتی این همه آدم تو گرسنگی به سر میبرن ...

این حرف واقعا حرف غیر منطقی هستش
چون ادما گرسنه هستن
به طبیعت کاری نداشته باشیم و براش خرج نکنیم
به حیوانات کمک نکنیم و بزاریم بمیرن
کلا هیچ کاری نکنیم تا انسانها سیر بشن در حالی که هیچوقت سیر نمیشن و در واقع این روندی که دنیا بر اساس اون چیده شده درونش همیشه یه عده گرسنه باید باشن !!!
به نظر من اگه هرکی یه گوشه از کار رو گرفته بود و یه عده سنگ جلو پتش نمینداختن به دلایل واهی از قبیل همین دلیل شما , تا الان خیلی از مشکلات حل شده بود
یکی علاقه داره به سگا برسه , یکی گربه ها , یکی یتیما , یکی میره کوهنوردی اشغالا رو هم جمع کنه ... نه اینکه بیایم اولویت بندی کنیم ..

LG L7 II

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314
این حرف واقعا حرف غیر منطقی هستش
چون ادما گرسنه هستن
به طبیعت کاری نداشته باشیم و براش خرج نکنیم
به حیوانات کمک نکنیم و بزاریم بمیرن
کلا هیچ کاری نکنیم تا انسانها سیر بشن در حالی که هیچوقت سیر نمیشن و در واقع این روندی که دنیا بر اساس اون چیده شده درونش همیشه یه عده گرسنه باید باشن !!!
به نظر من اگه هرکی یه گوشه از کار رو گرفته بود و یه عده سنگ جلو پتش نمینداختن به دلایل واهی از قبیل همین دلیل شما , تا الان خیلی از مشکلات حل شده بود
یکی علاقه داره به سگا برسه , یکی گربه ها , یکی یتیما , یکی میره کوهنوردی اشغالا رو هم جمع کنه ... نه اینکه بیایم اولویت بندی کنیم ..

LG L7 II

سرور گرامی
من کاری به بحث ندارم
ولی شما به نظرت اول باید دست همجنس رو گرفت یا دست سگ و گربه رو؟
صد البته که حیوانات هم حقوقی دارن ولی جایی که انسان ها در مونده باشن و این همه مشکلات تو جامعه باشه این که کسی بیاد یه خونه رو اختصاص به جن تا گربه بده و بعدشم شروع به جمع آوری کمک بکنه برا ادامه نگهداری اونها این یه مقدار خلاف ذهنیت منه و صد البته این فقط عقیده منه ولی جایی که ایشون شروع به جمع آوری کمک میکنن و موضوع رو تو یه جای عمومی مطرح میکنن این حق رو برا خودم می دونم که عقیده خودم رو ابراز بدم کهرایی اگه به جای ریختن پول به حساب ایشون پول رو به موسساتی مثل محک کهریزگ یا فقرایی که دور ورمون خیلی زیادن بدین کاره بهتری کردین

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوست خوبم lildude يكي از كاربر هاي با شخصيت اين فروم هست .

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411

عمو من تقریبا بیشتر از سه برابر پولی که واسه اسپورت کردن ماشینت خرج کردی فقط سیستم خوابوندم تو ماشین (فقط پول هدیونیتم 600 تومنه )بعد فکر میکنی لارجی؟:|

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
من منظورم اینه که شما حیفه به قول خودتون خونه اونقدری را بی مصرف گذاشتی
میشه با پولش جایی را پیدا کرد موقت،
که نگه شون داشت
بعد با فعالیت اقتصادی یا همون اجاره ماهیانه مثلا 2-3 واحد غذا و هزینه سرپرستی گربه ها را تامین کرد
یعنی شما با گردش و سود مالی راحت از پس تامین هزینه هاشون هم بر میای
ما خودمون هم یک گربه داریم + دوست پسرش :) ماشاا خرجشون بالاست

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
سرور گرامی
من کاری به بحث ندارم
ولی شما به نظرت اول باید دست همجنس رو گرفت یا دست سگ و گربه رو؟
صد البته که حیوانات هم حقوقی دارن ولی جایی که انسان ها در مونده باشن و این همه مشکلات تو جامعه باشه این که کسی بیاد یه خونه رو اختصاص به جن تا گربه بده و بعدشم شروع به جمع آوری کمک بکنه برا ادامه نگهداری اونها این یه مقدار خلاف ذهنیت منه و صد البته این فقط عقیده منه ولی جایی که ایشون شروع به جمع آوری کمک میکنن و موضوع رو تو یه جای عمومی مطرح میکنن این حق رو برا خودم می دونم که عقیده خودم رو ابراز بدم کهرایی اگه به جای ریختن پول به حساب ایشون پول رو به موسساتی مثل محک کهریزگ یا فقرایی که دور ورمون خیلی زیادن بدین کاره بهتری کردین

رفیق میدونی نظز من اینه که تا زمانی که کار ایشون ضرری برای ما نداره پس مشکلی نیست
اگه حال کردیم با کارش تشویقش کنیم یا نه از کنارش رد شیماما جدا انتقاد خیلی بی معنی اینجا
چون بی تعارف میگن با تمام احترامی که برای شما و دوستان دیگه قایلم کدوممون همین الان نت رو ول میکنیم بریم تو خیابون به 4 تا افراد پیر کمک کنیم؟! پیتزا میخوریم 20 تونن پیاده میشیم اما یه فقیر میاد پیشمون ابرو کج میکنیم میگیم ای بابا همه گدا شدن فلان
بیاید هودیگرو نصیحت نکنیم خودمون شروع کنیم عمل کردن
چندبار دیگم گفتم اگه کسی یه کاری رو شروع کرده نا امیدش نکنیم دلسردش نکنیم بزاریم به کاری که دوست داره و علاقه داره برسه

Sent from my Awesome LG P713

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
کمک که نمیکنن هیچ سنگ هم میندازن

البته که اینا سنگ نیست واسه یکی مثل من این حرفا فقط تقویت روحیمه

آدم دست داره پا داره زبون داره قدرت کار کردن داره بره کار کنه خرج خودشو در بیاره

اونی که بیماری خاص داره یا مشکلات جسمی داره رو باید کمک کرد اونم فقط کسی که مظلومه و نمیتونه از حق خودش دفاع کنه

اونی که به مخلوقات خدا داره کمک میکنه مطمئنن به انسان ها هم کمک میکنه

بعضی از همینا که میان دم میزنن از کمک به همنوعان همونایی هستند که

- ماشین طرف افتاده تو جوب سرشون رو کج میکنن انگار ندیدن
- طرف میخوره زمین خم به ابرو نمیارن
- طرف مونده تو خیابون نیاز به موبایل دارن ولی موبایل هاشون به قول خودشون شارژ نداره
و هزاران مورد دیگه

بابا ما امثال شماهایی که فقط شعار میدین رو خیلی دیدیم

البته انسان های واقعی هم وجود دارند که حداقل اینکه به حیوانات علاقه ندارند ولی حیوان آزاری هم نمیکنن

این بحث رو جمع کنید بره.اگه خیلی علاقه دارید به این بحث برید یه تاپیک دیگه بزنید و تاپیک این بنده خدا رو باقالی کاری نکنید.با تشکر

shak

Registered User
لایک‌ها
521
آقای lildude گرامی. همچنان از گربه ها نگه داری میکنید؟ من یک پیشنهاد دارم . بهترین راه اینه که برای هر کدام از گربه ها اسمی انتخاب کنید و اینجا عکس هر کدام با اسمش رو بگذارید و هر کسی یکی از اونها رو به فرزند خواندگی قبول کنه یا چند نفر با هم یکی رو به فرزندخواندگی قبول کنند لطفا نظرتون رو بگید

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
آقای lildude گرامی. همچنان از گربه ها نگه داری میکنید؟ من یک پیشنهاد دارم . بهترین راه اینه که برای هر کدام از گربه ها اسمی انتخاب کنید و اینجا عکس هر کدام با اسمش رو بگذارید و هر کسی یکی از اونها رو به فرزند خواندگی قبول کنه یا چند نفر با هم یکی رو به فرزندخواندگی قبول کنند لطفا نظرتون رو بگید

درود،

تمام گربه ها اسم دارن. عکس هم از تک تکشون حاضر و آماده دارم. اما 100 درصد مطمئن هستم این کار شدنی نیست. بنده مشهد هستم. شما کدو شهرین مثلا. اگر هم بلفرض مثلا شما گربه بخواین و در طهران باشین، بنده امکان ارسالش رو ندارم.

بهرحال سپاس بابت پیشنهاد.

shak

Registered User
لایک‌ها
521
سینابلو درست متوجه شدند منظور من این نبود که ارسال کنید گربه هارو منظورم این بود که هزینه ی زندگیشون رو پرداخت کنیم. و شما بتونید این کار رو ادامه بدید. اگر عکس تک تکشون رو با اسم و سن و اینکه در چه وضعیتی هستند رو اینجا یا در تاپیکی دیگر بگذارید و چون از نزدیک درگیر این کار هستید بفرمایید که هرکدوم چه میزان پول برای زندگی نسبتا خوب و معمولی نیاز دارند هر کسی یا هر چند نفر یکی رو به فرزندخواندگی قبول کنند و مبلغ رو به شماره حساب شما واریز کنند و شما هر ماه یک بار ازشون عکس بگیرید و بگید الان در چه وضعی هستند فکر کنم بهترین طرح باشه. راستش من خودم محل یا وقتی برای نگهداری هیچ حیوانی فعلا ندارم وگرنه این طرح رو خودم پیاده میکردم و حالا که شما دارید اینکار بزرگ رو انجام میدید ما هم سعی میکنیم کمک کنیم ولی بهترین راه همینه که گفتم چون وقتی هر کسی بدونه پدرخوانده یا مادرخوانده ی کدوم گربه ست و هر ماه از اوضاع و احوالش مطلع بشه بیشتر ترغیب میشه که هزینه ی زندگیش رو بپردازه تا وقتی نمیدونه کلا اون پول برای کدوم گربه هزینه شده . اینکار رو شیرخوارگاه ها و بهزیستی ها سالهاست دارن برای کودکان بی سرپرست انجام میدن که حتما مطلعید .منتظر پاسختون هستم ممنون

عشق پاترل

Registered User
لایک‌ها
92
سینابلو درست متوجه شدند منظور من این نبود که ارسال کنید گربه هارو منظورم این بود که هزینه ی زندگیشون رو پرداخت کنیم. و شما بتونید این کار رو ادامه بدید. اگر عکس تک تکشون رو با اسم و سن و اینکه در چه وضعیتی هستند رو اینجا یا در تاپیکی دیگر بگذارید و چون از نزدیک درگیر این کار هستید بفرمایید که هرکدوم چه میزان پول برای زندگی نسبتا خوب و معمولی نیاز دارند هر کسی یا هر چند نفر یکی رو به فرزندخواندگی قبول کنند و مبلغ رو به شماره حساب شما واریز کنند و شما هر ماه یک بار ازشون عکس بگیرید و بگید الان در چه وضعی هستند فکر کنم بهترین طرح باشه. راستش من خودم محل یا وقتی برای نگهداری هیچ حیوانی فعلا ندارم وگرنه این طرح رو خودم پیاده میکردم و حالا که شما دارید اینکار بزرگ رو انجام میدید ما هم سعی میکنیم کمک کنیم ولی بهترین راه همینه که گفتم چون وقتی هر کسی بدونه پدرخوانده یا مادرخوانده ی کدوم گربه ست و هر ماه از اوضاع و احوالش مطلع بشه بیشتر ترغیب میشه که هزینه ی زندگیش رو بپردازه تا وقتی نمیدونه کلا اون پول برای کدوم گربه هزینه شده . اینکار رو شیرخوارگاه ها و بهزیستی ها سالهاست دارن برای کودکان بی سرپرست انجام میدن که حتما مطلعید .منتظر پاسختون هستم ممنون

تو که نمی خوای پولی بدی, الکی اینو ننداز تو زحمت

حالا بره عکس هم از تک تک گربه ها بندازه یه بیوگرافی قلابی هم بنویسه

اونوقت کمک می کنی؟

shak

Registered User
لایک‌ها
521
تو که نمی خوای پولی بدی, الکی اینو ننداز تو زحمت

حالا بره عکس هم از تک تک گربه ها بندازه یه بیوگرافی قلابی هم بنویسه

اونوقت کمک می کنی؟

اگر بخوام جوابی در خور شما بهتون بدم باید به حد شما کوچک بشم پس سکوت میکنم که بهترین پاسخ برای شماست،

بالا