Damn
Registered User
پیشنهاد معقولانه ای هست و مهر تاییدی بر صحت انجام کارسینابلو درست متوجه شدند منظور من این نبود که ارسال کنید گربه هارو منظورم این بود که هزینه ی زندگیشون رو پرداخت کنیم. و شما بتونید این کار رو ادامه بدید. اگر عکس تک تکشون رو با اسم و سن و اینکه در چه وضعیتی هستند رو اینجا یا در تاپیکی دیگر بگذارید و چون از نزدیک درگیر این کار هستید بفرمایید که هرکدوم چه میزان پول برای زندگی نسبتا خوب و معمولی نیاز دارند هر کسی یا هر چند نفر یکی رو به فرزندخواندگی قبول کنند و مبلغ رو به شماره حساب شما واریز کنند و شما هر ماه یک بار ازشون عکس بگیرید و بگید الان در چه وضعی هستند فکر کنم بهترین طرح باشه. راستش من خودم محل یا وقتی برای نگهداری هیچ حیوانی فعلا ندارم وگرنه این طرح رو خودم پیاده میکردم و حالا که شما دارید اینکار بزرگ رو انجام میدید ما هم سعی میکنیم کمک کنیم ولی بهترین راه همینه که گفتم چون وقتی هر کسی بدونه پدرخوانده یا مادرخوانده ی کدوم گربه ست و هر ماه از اوضاع و احوالش مطلع بشه بیشتر ترغیب میشه که هزینه ی زندگیش رو بپردازه تا وقتی نمیدونه کلا اون پول برای کدوم گربه هزینه شده . اینکار رو شیرخوارگاه ها و بهزیستی ها سالهاست دارن برای کودکان بی سرپرست انجام میدن که حتما مطلعید .منتظر پاسختون هستم ممنون
بدنبال چنین راهکاری برای پاسخ به منتقدین این تاپیک بودم
لطفا طرح را اجرایی کنید و اگر مشکلی در این مورد دارید با من مطرح کنید