• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز ب کمک نقدی و غیر نقدی برادی ادامه از نگهداری 22 گربه

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
سینابلو درست متوجه شدند منظور من این نبود که ارسال کنید گربه هارو منظورم این بود که هزینه ی زندگیشون رو پرداخت کنیم. و شما بتونید این کار رو ادامه بدید. اگر عکس تک تکشون رو با اسم و سن و اینکه در چه وضعیتی هستند رو اینجا یا در تاپیکی دیگر بگذارید و چون از نزدیک درگیر این کار هستید بفرمایید که هرکدوم چه میزان پول برای زندگی نسبتا خوب و معمولی نیاز دارند هر کسی یا هر چند نفر یکی رو به فرزندخواندگی قبول کنند و مبلغ رو به شماره حساب شما واریز کنند و شما هر ماه یک بار ازشون عکس بگیرید و بگید الان در چه وضعی هستند فکر کنم بهترین طرح باشه. راستش من خودم محل یا وقتی برای نگهداری هیچ حیوانی فعلا ندارم وگرنه این طرح رو خودم پیاده میکردم و حالا که شما دارید اینکار بزرگ رو انجام میدید ما هم سعی میکنیم کمک کنیم ولی بهترین راه همینه که گفتم چون وقتی هر کسی بدونه پدرخوانده یا مادرخوانده ی کدوم گربه ست و هر ماه از اوضاع و احوالش مطلع بشه بیشتر ترغیب میشه که هزینه ی زندگیش رو بپردازه تا وقتی نمیدونه کلا اون پول برای کدوم گربه هزینه شده . اینکار رو شیرخوارگاه ها و بهزیستی ها سالهاست دارن برای کودکان بی سرپرست انجام میدن که حتما مطلعید .منتظر پاسختون هستم ممنون
پیشنهاد معقولانه ای هست و مهر تاییدی بر صحت انجام کار
بدنبال چنین راهکاری برای پاسخ به منتقدین این تاپیک بودم
لطفا طرح را اجرایی کنید و اگر مشکلی در این مورد دارید با من مطرح کنید

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

تایپک رو الان خوندم. تا 24 ساعت دیگه عکس بروز و جداگانه از تک تک گربه ها میزارم. در ضمن یکی از گربه هام مرد. لعنت ب زاد و ولد. چ حیوانی و چ انسانی.

Last edited:

modj.ir

Registered User
لایک‌ها
136
دوست عزیز امروز محله ای بودم که انگار بشدت به کمک شما نیاز داشت !!!!!
به فاصله چند متر از هم این گربه ها بودن، یکی روی پاش این غده واقعا بزرگ رو داشت ! از راه رفتنش فبلم هم گرفتم ! احساساتی نیستم اما نمی دونم چرا واقعا دلم براش سوخت . دومی هم که مثل خیلی ها ، پاش زیر ماشین مونده بود.
نمی دونم چرا یاد این تاپیک شما افتادم. راستش اون لحظه نمی تونستم بگردم کارتن پیدا کنم ایها رو بندازم توش که ببرم جایی ، ولی دلم سوخت در کل ...

09094741329569542445.jpg

65128369156615570649.jpg

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
چهار نفر عین تو باید بشن رییس سازمان حفاظت محیط زیست
خدا هرچی میخای بهت بده مرد

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
دوست عزیز امروز محله ای بودم که انگار بشدت به کمک شما نیاز داشت !!!!!
به فاصله چند متر از هم این گربه ها بودن، یکی روی پاش این غده واقعا بزرگ رو داشت ! از راه رفتنش فبلم هم گرفتم ! احساساتی نیستم اما نمی دونم چرا واقعا دلم براش سوخت . دومی هم که مثل خیلی ها ، پاش زیر ماشین مونده بود.
نمی دونم چرا یاد این تاپیک شما افتادم. راستش اون لحظه نمی تونستم بگردم کارتن پیدا کنم ایها رو بندازم توش که ببرم جایی ، ولی دلم سوخت در کل ...

09094741329569542445.jpg

65128369156615570649.jpg

درود،

ادیت شد.... انصراف از پست...... حاوی لغات مناسب برای هموطنانم بود.

پ. ن. خیلی ممنون از شما ک مطلب رو نوشتین و عکس گرفتین. میخواین اسم محل و شهر رو بگین شاید کسی رفت اقدامی کرد. البته صددرصد مطمئن هستم مطلب رو دایورت میکنن و پشیزی قائل بشو نیست این جماعت بیمار.

پ. ن. تایپک فروش قابلمه و کاسه ملامینی و گوشی 1100، در یکهفته 6 هزار بار دیده شده و این تایپک بعد از یکماه و خورده ای، 2 هزار بار.

Last edited:

modj.ir

Registered User
لایک‌ها
136
هر عزیزی که خواست کمک کنه ممنون میشم پ.خ بزنه بهم تا براش آدرس رو بفرستم
اما همونطور که توو عکس ها می بینین گربه هاش کمی اهلی بودن. خیلی راحت ایستادن تا ازشون عکس بگیرم. نشون میده مردم هر قدر هم سنگ، باز هم توو محله اشون افراد زیادی هستند که به این بنده خداها غذا می دن !
موقع عکس گرفتن 2 تا نکته بارم جالب بود، اول اینکه اونی که دستش زخمی شده ، وقتی عکس رو می گرفتم و داشتم توو صورتش نگاه می کردم، یه جور عجیبی دستش رو به طرفم دراز کرد ! انگار که کمک می خواست !!
اونی هم که دستش غده داره، همش خجالتی بود و سرش پایین . انگار می فهمید ایرادی داره که دیگران نمی پسندند و ازش خجالت می کشید !!!! خیلی ناراحت شدم ! کاش آدم بود بهش توضیح می دادم این چیز ها مهم نیست و ذات آدم و حیون هست که مهمه ! خیلی ها با چه هیکل و ابهتی باید بفهمن که همیشه باید سرشون پایین باشه اما ....

راستی ، کسی می دونه اون تکه گوشت آویزون از دست این بنده خدا چیه ؟ برای جالبه بدونم همیچین عارضه ای چطور برای یک زبون بسته پیش میاد

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

عکس تک تم گربه ها بغیر از چهار تاشون ک نبودن، روی یک مبا ب همراه نامشون در پست اول قرار گرفت. نیازمند کمک مالی دئستانی هستیم ک چنین تقاضایی رو داشتن.

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
هر عزیزی که خواست کمک کنه ممنون میشم پ.خ بزنه بهم تا براش آدرس رو بفرستم
اما همونطور که توو عکس ها می بینین گربه هاش کمی اهلی بودن. خیلی راحت ایستادن تا ازشون عکس بگیرم. نشون میده مردم هر قدر هم سنگ، باز هم توو محله اشون افراد زیادی هستند که به این بنده خداها غذا می دن !
موقع عکس گرفتن 2 تا نکته بارم جالب بود، اول اینکه اونی که دستش زخمی شده ، وقتی عکس رو می گرفتم و داشتم توو صورتش نگاه می کردم، یه جور عجیبی دستش رو به طرفم دراز کرد ! انگار که کمک می خواست !!
اونی هم که دستش غده داره، همش خجالتی بود و سرش پایین . انگار می فهمید ایرادی داره که دیگران نمی پسندند و ازش خجالت می کشید !!!! خیلی ناراحت شدم ! کاش آدم بود بهش توضیح می دادم این چیز ها مهم نیست و ذات آدم و حیون هست که مهمه ! خیلی ها با چه هیکل و ابهتی باید بفهمن که همیشه باید سرشون پایین باشه اما ....

راستی ، کسی می دونه اون تکه گوشت آویزون از دست این بنده خدا چیه ؟ برای جالبه بدونم همیچین عارضه ای چطور برای یک زبون بسته پیش میاد

درود،

عکسها ب پست اول اضافه شد. کدوم شهرین? هر در رو اگه بتونین بفرستین مشهد، عملشون میکنم.

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
آلوچه حرف نداره پسر :rolleyes:

شماره کارت ملی رو بی زحمت پخ کن(ببخشید کمه اما می خوام دوست عزیزی مثل شما دلسرد نشه)

shak

Registered User
لایک‌ها
521
من چندتا سوال دارم
تقریبا هر گربه ماهی چقدر هزینه ی تغذیه داره ؟ این رو هم در پست اول بگذارید که هر کسی بتونه یک گربه رو انتخاب کنه . اگر همونطور که گفتید بین ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ تومن کیلویی قیمت گوشت تاریخ مصرف گذشته باشه و ما میانگین رو ۱۷۵۰ تومن بگیریم و روزی ۱۰ کیلو گربه ها استفاده کنند میشه روزی ۱۷۵۰۰ و ماهی ۵۲۵ هزار تومن و تقسیم بر ۲۲ تا گربه میشه تقریبا ماهی ۲۴ هزار تومن هزینه ی تغذیه ی هر گربه درسته؟
با این حساب اگر کسی ماهی ۲۴ هزار تومن به حساب شما واریز کنه میتونه سرپرست یکی از گربه ها به انتخاب خودش بشه
اگر من اشتباه کردم در محاسبه لطفا بفرمایید
اگر کسی سرپرستی هر گربه رو انتخاب کرد لطفا نام کاربریش رو زیر عکس و اسم گربه بنویسید که بقیه اون گربه رو انتخاب نکنند
هزینه ی عمل زردچوبه چقدره ؟
ممنون

modj.ir

Registered User
لایک‌ها
136
من مدتهاست ساکن تبریز هستم . دیگه حتی فرصت اینکه زود زود برگردم تهران رو ندارم متاسفانه و فکر کنم حتی اگر خودم بیارمشون تهران و از تهران بخوام بفرستم این بنده خداها رو،توو راه از دست برن چه برسه به اینکه از تبریز تا مشهد توو کارتن باشن !
خوشبختانه اون مسیر خاص برای مدتی سر راهم خواهد بود ، سعی می کنم برگ کالباسی ، چیزی برای این بنده خداها ببرم. البته باز هم تاکید می کنم ، از برخورد دوستانه این گربه ها، حس می کنم حداقل تعدادی از اهل محل مراقبشون باشن . فقط مشکلشون دردی هست که همراه دارن

modj.ir

Registered User
لایک‌ها
136
راستی من از گربه های پشمالو مثل وانا خوشم میاد ! نگاه فوق خبسیانه زاغچه هم حس بدی می ده بهم :D

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
من چندتا سوال دارم
تقریبا هر گربه ماهی چقدر هزینه ی تغذیه داره ؟ این رو هم در پست اول بگذارید که هر کسی بتونه یک گربه رو انتخاب کنه . اگر همونطور که گفتید بین ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ تومن کیلویی قیمت گوشت تاریخ مصرف گذشته باشه و ما میانگین رو ۱۷۵۰ تومن بگیریم و روزی ۱۰ کیلو گربه ها استفاده کنند میشه روزی ۱۷۵۰۰ و ماهی ۵۲۵ هزار تومن و تقسیم بر ۲۲ تا گربه میشه تقریبا ماهی ۲۴ هزار تومن هزینه ی تغذیه ی هر گربه درسته؟
با این حساب اگر کسی ماهی ۲۴ هزار تومن به حساب شما واریز کنه میتونه سرپرست یکی از گربه ها به انتخاب خودش بشه
اگر من اشتباه کردم در محاسبه لطفا بفرمایید
اگر کسی سرپرستی هر گربه رو انتخاب کرد لطفا نام کاربریش رو زیر عکس و اسم گربه بنویسید که بقیه اون گربه رو انتخاب نکنند
هزینه ی عمل زردچوبه چقدره ؟
ممنون

درود،

این کار شدنی هست فقط روی کاغذ. محاسبتون درسته.

هزینه عمل حدودا 90 تومن هست.

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
راستی من از گربه های پشمالو مثل وانا خوشم میاد ! نگاه فوق خبسیانه زاغچه هم حس بدی می ده بهم :D

درود،

زاغچه یکم شیرین میزنه طفلکی. آلوچه فکر کنم آی کیوش حدود منفی یک باشه.

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
سلام دادا خسته نباشید واقعا ایول دارین .من خودمم نزدیک ۳۰تا گربه دارم که مثل شما همشون خیابونین و میدونم واقعا نگه داریشون سخته .در اولین فرصت براتون مبلغی رو میفرستم بی زحمت ش حسابتو پخ کن برام

sent from my new iphone 5c using tapatalk

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
من مدتهاست ساکن تبریز هستم . دیگه حتی فرصت اینکه زود زود برگردم تهران رو ندارم متاسفانه و فکر کنم حتی اگر خودم بیارمشون تهران و از تهران بخوام بفرستم این بنده خداها رو،توو راه از دست برن چه برسه به اینکه از تبریز تا مشهد توو کارتن باشن !
خوشبختانه اون مسیر خاص برای مدتی سر راهم خواهد بود ، سعی می کنم برگ کالباسی ، چیزی برای این بنده خداها ببرم. البته باز هم تاکید می کنم ، از برخورد دوستانه این گربه ها، حس می کنم حداقل تعدادی از اهل محل مراقبشون باشن . فقط مشکلشون دردی هست که همراه دارن

درود،

با هواپیما میشه فرستاد. هر دو فکر کنم پنجاه تومن بشه کرایشون.

shak

Registered User
لایک‌ها
521
۱-میدونم مشکلات نگهداری از گربه ها زیاده ولی این محاسبه بر اساس هزینه ای بود که شما در پست اول گفتید .
۲- شما الان مدت زمان زیادیه که این پست رو زدید و فکر نمیکنم تا الان کسی متعهد شده باشه که هزینه ی مستمر و همیشگی برای نگهداری گربه به شما بده و کمک ها گهگاه و موردی بوده درسته؟
۳- من فقط یک‌ طرح به شما دادم که میتونه به درد گربه ها بخوره . از مزایای این طرح اینه که همه مطلع میشن چقدر کمک شده و کدوم گربه سرپرست داره و کدوم نداره تا برای سرپرستی اقدام کنند. همیشه روشنگری به ما کمک میکنه.
۴- دادن این طرح به این معنی نیست که من از فردا سرپرستی همه گربه هارو به عهده میگیرم ! این فقط برای سرو سامان دادن به این تاپیک بود پس شما لطفا این مواردی که عرض کردم رو در پست اول قرار بدید تا دوستان به صلاح خودشون سرپرستی یک گربه رو انتخاب کنند من هم اگر تونستم کمک خودم رو میکنم
۵- محاسبه ای که نه فقط روی کاغذ بلکه در عمل هم درسته رو در پست اول قرار بدید

pouria_terror

Registered User
لایک‌ها
141
دوستم من برای کاری رفته بودم بیمارستان ارتش تهران (خیابان طالقانی)
یه گربه اونجا بود دوتا دستش شکسته بود
من که نتونستم کمک کنم بهش
خواستم اینجا بگم شاید کسی تونست کمکش کنه

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
۱-میدونم مشکلات نگهداری از گربه ها زیاده ولی این محاسبه بر اساس هزینه ای بود که شما در پست اول گفتید .
۲- شما الان مدت زمان زیادیه که این پست رو زدید و فکر نمیکنم تا الان کسی متعهد شده باشه که هزینه ی مستمر و همیشگی برای نگهداری گربه به شما بده و کمک ها گهگاه و موردی بوده درسته؟
۳- من فقط یک‌ طرح به شما دادم که میتونه به درد گربه ها بخوره . از مزایای این طرح اینه که همه مطلع میشن چقدر کمک شده و کدوم گربه سرپرست داره و کدوم نداره تا برای سرپرستی اقدام کنند. همیشه روشنگری به ما کمک میکنه.
۴- دادن این طرح به این معنی نیست که من از فردا سرپرستی همه گربه هارو به عهده میگیرم ! این فقط برای سرو سامان دادن به این تاپیک بود پس شما لطفا این مواردی که عرض کردم رو در پست اول قرار بدید تا دوستان به صلاح خودشون سرپرستی یک گربه رو انتخاب کنند من هم اگر تونستم کمک خودم رو میکنم
۵- محاسبه ای که نه فقط روی کاغذ بلکه در عمل هم درسته رو در پست اول قرار بدید

درود،

منظورم این نبود ک جمع و تفریق شما اشتباه هست. منظورم این بود ک طرح شما برای سرپرستی، فقط روی کاغذ جواب میده و این کار شدنی نیست.

درخواست شما مبنی بر رفع ابهام، انجام شد.

سپاس بابت بالا نگه داشتن تایپک. کمک مالی رو بقیه انجام میدن. شما تایپک رو بالا نگه دارین لطف بزرگی کردین.

بدرود

بالا