• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز ب کمک نقدی و غیر نقدی برادی ادامه از نگهداری 22 گربه

arash911

Registered User
لایک‌ها
42
درود،

از الفاظ بهتری استفاده کنید تا "ریپورد" نشود نظرتان.

پ. ن. جمعیت اینها توسط بنده زیاد نشده. فقط چهار عدد بچه تولید شده در این 2 سال توسط خود گربه ها. مابقی از داخل خیابونها جمع آوری شده ک نیاز ب مراقبت و جراحی داشتن پسرم.
دادا ناراحت نباشید همیشه از این طور ادما هست
دادا من یه انجمن میشناسم {توفیسبوک} خیلی از این کمکا میکنه اگه ادرسو پیدا کردم برات میفرستم

modj.ir

Registered User
لایک‌ها
136
عذاب وجدان دارم !
هواب کوچه خیلی خیلی سرد بود، یک گربه هنوز نه چندان بزرگ شده از شدت سرما کاملا سست شده بود و زیر یکی از ماشین ها نشسته بود. جس فرار کردن هم نداشت . از کنارش که رد شدم واقعا دلم به حالش سوخت، خواستم برش دارم ببرمش مغازه بگذارمش کنار بخاری ! اما هم خیلی کثیف بود طفلک هم اینکه دیدم خودم اونجا به زور جا شدم، این بنده خدارو کجا بگذارم ! سر حال بیاد توو گرما همه چیر رو بهم میریزه هو و توو دلم کلی بهانه اینجوری آوردم و رد شدم رفتم.
ظهری برای ناهار اومدم بیرون، دیدم یکی داره سر راننده یک پاترول داد زد و فحشی داد و گفت مثل آدم که رانندگی نمی کنی لااقل جلوت رو نگاه کن، زبون بسته رو کشتی !
جلوی ماشین که رسیدم دیدم از روی سر همون گربه رد شده .
یاد آدم ها افتام که معمولا وقتی میمیرند یادشون می کنیم . یادش بخیر ...

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
بی زحمت شماره کارتت رو برام اس ام اس کن داداش تا منم مقداری کمک کنم . سر ماه یه اس بدی یا تک هم بزنی یادآوری بشه ایشالا کمک میکنم هر ماه .

شماره رو برات پ خ کردم دادش . ایشالا خیر ببینی با این کار بزرگی که میکنی .

التماس دعا

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
دوست عزیز خداییش چه دل مهربونی داری کاش همه مثل شما بودن
ای بابا

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

نیازمند همراهی دوستانیم.

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
من شرمنده ام دوست من
اون روز دیر جواب دادی پول توی حسابم خالی شد
سعی میکنم هرچه سریعتر یکم پول واریز کنم تا این گربه ها هم گشنه نمونن

commander

Registered User
لایک‌ها
406
استارتر محترم
ضمن سلام
متاسفانه بعلت تغییرات در فروم، شماره کارت بانک ملی شما را در بخش "پیامهای خصوصی خودم" پیدا نکردم، تا طبق وعده داده شد، بیستم هر ماه مبلغ بسیار بسیار ناقابلی را خدمتتان تقدیم کنم .
(و میدانم که تمامی زحمتش هم به دوش شماست و خدا قوت)
لذا محبت نموده و شماره کارت خود را مجددا ارسال فرمایید تا بتوانم بیستم این ماه هم مبلغ مورد نظر را خدمت شما دوست بزرگوار، جهت آن مخلوقات خدا، تقدیم نمایم
زنده باشید

commander

Registered User
لایک‌ها
406
استارتر محترم
ضمن سلام
متاسفانه بعلت تغییرات در فروم، شماره کارت بانک ملی شما را در بخش "پیامهای خصوصی خودم" پیدا نکردم، تا طبق وعده داده شد، بیستم هر ماه مبلغ بسیار بسیار ناقابلی را خدمتتان تقدیم کنم .
(و میدانم که تمامی زحمتش هم به دوش شماست و خدا قوت)
لذا محبت نموده و شماره کارت خود را مجددا ارسال فرمایید تا بتوانم بیستم این ماه هم مبلغ مورد نظر را خدمت شما دوست بزرگوار، جهت آن مخلوقات خدا، تقدیم نمایم
زنده باشید

commander

Registered User
لایک‌ها
406
استارتر محترم
ضمن سلام
الوعده وفا
همانطور که قول داده بودم مبلغ 10 تومان ناقابل به حسابتان واریز شد و انشاا... بیستم هرماه این مبلغ به حسابتان واریز خواهد شد
دوستا خواهشمندم که اگر در توانشان است دریغ نورزند
زنده باشید

gothic

Registered User
لایک‌ها
72
بابا این همه گربه رو میشه سیر کرد مگه!!!!
اینا متعلق به طبیعت هستند

بهترین کار اینه که ببرید توی روستاها و یا نزدیک شرکت ها رها کنید؛ جاهایی که غذا ممکنه زیاد باشه..

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

اعضای جدید پناهگاه

اگرچه ظرفیت پناهگاه تکملی هست اما قرار شده این 3 طفل معصوم تا پایان زمستان در پناهگاه نگهداری بشن و طی این مدت براشون خانواده پیدا بشه.
ما هم از نظر مالی و هم از نظر فضا دچار مشکل هستیم و توان نگهداری از این بچه ها رو نداریم.

روشنا
گربه ای ک در کودکی ب خاطر اینکه مادرش چشمان زیباش رو لیس نزده بود دچار عفونت میشه و از کودکی نا بیناست.

پیشی سیاه بی نام
ک بسیار بسیار بسیار مهربان و دوست داشتنی هست و فقط عاشق بازی و محبته و عقیم شده.

شیرین
شیرین خانم ک مسن هستند و بی دندان و یک دستش هم در اثر اتفاقی نا معلوم اعصابش رو از دست داده و نیمه فلج هست.

نگهداری از گربه های بیمار و بی پناه بر ما خرج سنگینی متحمل می شود ما را در این راه سخت تنها نگذارید....

ضمنا در حال حاظر در اولویت اول شیرین خانم هست ک ب علت معلولیت با هیچ یک از بچه های ساکن در پناهگاه سازگاری ندارد و یک بار از پناهگاه گریخته و از آنجایی ک فضای موجود برای نگهداری جداگانه از سایر گربه ها مخصوص بیماران است و در حال حاظر اشغال می باشد مایلیم هر چه سریع تر این بچه را واگذار نماییم...

عکس اول مربوط ب شیرین با دست فلج

1.jpg

عکس دوم مربوط ب دختر سیاه و بی نام

2.jpg

عکس سوم مربوط ب روشنا و کاملا نابینا
3.jpg

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود مجدد،

آخرین اخبار گربه نابینای پناهگاه:

گربه نابینایی ک ب تازگی ب جمع گربه های این سرپناه پیوسته است اگرچه همچنان از تمامی بچه ها دوری می کند اما،سعی میکنیم او را با محیط اطرافش بیشتر آشنا کنیم تا بتواند ب درک درستی از محیط پیرامونش برسد و شاید زودتر با سایرین ارتباط برقرار کند.
بسیار علاقه مند ب گردش در فضای باز و حیاط پناهگاه است و ما ب او اجازه می دهیم مدتی را تحت نظر ما در حیاط قدم بزند و با محیط آشنا گردد.

آخرین اخبار گربه سیاه جدید:

این گربه سیاه ک بسیار مهربان و دوست داشتنی است در نظر اول کاملا سالم ب نظر می آمد تا آن ک متوجه بوی بد دهان و بی اشتهایی اش ب غذا شدیم.
یک دندان پوسیده و متعاقب آن حفره ای ک در اثر تجمع مواد غذایی ایجاد شده بود....
شکر خدا ب موقع کارهای درمانی آغاز شد و هم اکنون در حال درمان از طریق آنتی بیوتیک هستیم.
امروز اشتهای بیشتری ب غذا خوردن نشان داد و این نشان از آن دارد ک حالش رو ب بهبود است!

آخرین اخبار تیبا:

تیبا ک مدت زیادیست با پارگی وسیع ناحیه دهانش دست و پنجه نرم می کند اگرچه همچنان ب طور کامل بهبود نیافته است اما ب نظر می رسد همزمان با طی کردن مراحل رشد بافت ناحیه دهان رو ب ترمیم نهاده است...یک دندان شیری پوسیده را از دست داد اما ب نظر میرسد دندان دائمی از گزند پوسیدگی ناشی از باز بودن دهان در امان خواهد ماند...

از صاحب مهربان تیبا ک همچنان جویای حال این بچه است و هزینه های دارو و درمان را ب طور کامل تقبل کرده است نهایت تشکر را داریم.

آخرین اخبار پانتی:

پانتی ک در ناحیه دهان احساس ناراحتی می کرد سرانجام با مصرف آنتی بیوتیک رو ب بهبود است و مدتیست ک از ناله های دردناکش ب هنگام غذا خوردن خبری نیست...

سایر گربه های ساکن پناهگاه ب لطف ایزد منان در سلامتی نسبی ب سر می برند.

بهمن ماه 1392

dotnetMaster

Registered User
لایک‌ها
10
کسی اگر شماره حساب استارتر محترم رو داره برای من پخ کنه لطفا .

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
خوشحالم هنوز کسانی مثل جناب http://forum.persiantools.com/members/lildude.37522/ ودوستانشون پیدا میشن.
منم یه گربه جلو مغازمون بود که بنده خدارو کورش کرده بودن.بهش غذا میدادم تا یه روز که دیدم افتاده یه گوشه مرده.(لامصب تغذیه اش هم بالا بود)
روزی نیم کیلو سوسیس کوفت میکرد.(گرچه درست نیست پشت مرده حرف بزنیم)
الانم همچنان بعد از رفتن اون یه گربه دیگه میاد وایمیسته جلو مغازه سرو صدا میکنه تا بهش غذا ندم نمیره.(دهنمو آسفالتیده)
شخص استارتر هم کاملا تایید میشه.
چند تا از همین گربه ها رو بچه های همین فروم از جاهای مختلف گرفتن و براشون فرستادن

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

بشدت ب کمک شما نیاز دارم. بشدت.

بالا