سلام دوستان من تمامی صفحات این تاپتیک را خواندم واطلاعات زیادی بدست آوردم حالا اگه اجازه بدید میخواهم من هم مقداری از چیز هایی که میدونم را یه شما بگم
میدونستید که با تمرکز به چه چیز هایی میشه رسید با همین تمرکز ساده که خیلی ها میگن چیکار میشه کرد
من تمامی مراحلی را که با تمرکز بهش میشه رسید را میگم
تمرکز در اصل باعث فعال شدن نیروهای درونی می شود اما این نیروی درونی که من یا شما در این تاپتیک گفتیم چی نیروی درونی همون ضمیر نا خود آگاه است که با فعال کردن آن انسان به درجه اشرف مخلوقاتی خود میرسد
برای فعال کردن این ضمیر شما باید تمرکز کنید
هر انسان در انجام تمرینات تمرکز فکر از این صافیحا یا مراحل عبور میکند لطفا با دقت بخونید خیلی مهمه این حاصل کلاسهای تمرکز فکری که من گذراندم
1-توجه به شی مورد تمرکز
2-میفهمید چقدر فکرتان شلوغ است
3-به جایی مرسید که هر چه تمرکز میکنید فکر میکنید بی فایده است اما نا امید نشید این نشانه خوبی است یعنی دلرید وارد مرحله بعد میشید
4-به جایی میرسید که احساس میکنید تمرکزتان بیشتر شده
5-مرحله جذب: در این مرحله شما با جسمی که روش تمرکز کردید یکی میشید مثلا اگه بر روی درخت تمرکز کرده باشید حرکت آب در آن را میبینید به نظر من یکی از زیباترین چیزهایی که فرد میبیند همین یکی شدن با اجسام است
6-عدم آشفتگی:در این مرحله شما با اراده خودتون میتونید مدتها روی یک جسم تمرکز کنید مثلا من میخواهم 5 ساعت کتاب بخوانم بدون اینکه حواسم پرت شه این کار را میکنم
بعضی از دوستان از اینجا کار به بعد به تمرکز خود اهمیت بیشتری میدهند مثل خود من
7-تمرکز بی پوشش گذرا :در این مرحله بدون صرف انرژی میتونید تمرکز کنید(بدون خستگی بدون اراده)
8-میتوانید 7 تا 8 ساعت تمرکز کنید بدون صرف انرژی در این مرحله فرد دنباله یک جا میگرده تا تمر کز کنه (من الان دارم به این مرحله میرسم)
9-در این مرحله فرد ادراکات درونی خود را میفهمد
10-در این مرحله زیبا فرد رابطه اش با محرکات بیرون قطع میشود یعنی اگه شما را با چاقو هم بزنند شما هیچ چیز نمیفهمید(حضرت علی (ع) تیری به پاشون خورده بود و دکتر ها نمیدانستند چجوری تیر را در بیارند چون خیلی درد داشته تصمیم میگیرند زمانی که حضرت نماز می خوانند تیر را در بیارند چون حضرت در نماز هیچ چیز را جز نماز نمیفهمیدند)
11-به جایی میرسید که دیگه نه جسمی را میبینید نه فضایی دیگر هیچ چیز نیست
12-در این مرحله که شاید برای همگیتون غیر باور باشه شما تمامی علوم را بدون اینکه یکبار هم خوانده باشید میدانید درک آگاهی نا محدود در کلاس ما یکی از شاگردها قدیمی به آن مرحله رسیده بود و هر سوالی از ادبیات فلسفه و... میپرسیدی میدانست واقعا عجیب بود تو دو یا سه سال به این مرحله رسیده بود
13-این مرحله را هم باور نمیکنید در این مرحله تامل خود به خودی برروی عدم وجود یعنی یک آشنا خودتان از اروپا میاد میگه تو هم اونجا بودی شما میگید نه من نبودم ولی جسم شما در دو جا است یعنی شما نمیدانید کجا بودید ولی جسم شمادر دو جا است شبیه طی الارض ولی طی الارض نیست چون شما نمیدانید کجا هستید ولی به مرور با اراده خود هر جا بخواهید میروید
اما مرحله آخر
14 مرحلهای که همه دوست دارند به آنجا برسند و کاری بسیار آسان است فقط باید تلاش کرد
شاید باور نکنید ولی واقعیت داره در این مرحله فرد به حالت تعلیق در می یاد یعنی زمان برای شما مثبت میشه و شما می توانید آینده را ببینید اسنم دیگر این مرحله بازگشت به آینده است .
دیگه دستام جون نداره میخوام برم تمرکز کنم امیدوارم خوشتون اومده باشه شما هم اطلاعات خود را در اینجا بزارید تا ببینیم یک روزی میشه در بین ما کسی به مرحله آخر برسه اگه کسی رسید بقیه را در جریان بزاره
موفق باشید
با سلام
من به شدت تشنه ی این راهم
لطفا منو راهنمایی کنید