دوستان من غیر از چیز هایی که من گفتم چیزهای بسیار دیگری هم هست که میشه با تنفس به ان رسید مراحل بالا تمرکز فکر که در پست اولم به شما گفتم
اگه عمری بود فردا طریق صحیح تنفس عمیق هم به شما میگم موفق باشید
سوالی باشه در خدمتم
totti_mmp
من در مورد این قضیه سئوال ندارم ولی یک چیز که سال قبل 84یک آقائی توی شهر ما (بابل) یک کلاسی گذاشت. توی آن در مورد راههای رسیدن به عرفان .تزکیه ینفس صحبت می کرد اسمش هم بو د آقای کیوان مصطفوی
ما بچه های سری دوم کلاس بودیم.
آخر هر جلسه هم چراغ ها رو خاموش می کردند یک موسیقی معمولا از داود آزاد می گذاشتند و مراقبه انجام می دادند . بعد از 9 ماه از طرف مرا جع دولتی به جرم اشاعه فرهنگ دین گریزی و مهدویت اون را در یکی از جلسات دستگیر کردند.وما خیلی سرگردان شدیم البته بعد از چند روز آزادش کردند ولی دیگه از اون خبری نداریم.
ولی مسئله من این که می خواهم بدونم که مر اقبه چه قدر در راه رسیدن به خود سازی چه قدر اهمیت داره؟
واینکه اگر من بخواهم این کار را انجام بدهم بدون استاد حضوری چه طور باید این مسیر را انجام بدهم؟در یکی از جلسات یکی از شاگردان مستقیم استاد چند روز قبل تو یکی از جلسات به من گفت :یکی از چاکراه هایم باز شده می خواه این جریان رو حفظ وقویترش بکنم چه کارهائی را با ید ونباید انجام بدهم .
متشکرم