• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیروی درون

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
سلام استاد شائولین امروز که دیدم مطلب نوشتی خیلی خوشحال شدم
گفتم با تاپتیک قهر کردی
شوخی میکنم یک دنیا ممنون

استاد عزیزم شما و دیگر دوستان همواره به من حقیر لطف داشته اید من با عشق به وجود شما دوستان و اساتید عزیز است که جسارت می کنم و در حضور پر رنگ شما مطالبی را هر چند ناچیز می نگارم . وگرنه در پیشگاه شما بزرگواران کمترین و کوچکترین فردم .
با تشکر از شما شائولین .

utan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه دوستان
خیلی ممنون اقایtotti من هم از اطلاعات مفید شما استفاده میکنم.
من به این موضوع ها علاقه زیادی دارم و اگر مطلب بدرد بخوری گیرم اومد اینجا میزارم

utan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آموزش تنفس :
عمل تنفس همزمان با حرکات انجام می شود .
دم ، چی مثبت را به درون می آورد و بازدم ،چی منفی را به بيرون می فرستد .
تمرينات نفسی شامل :
• نفسی طبيعی است که در آن بطور طبيعی نفس می کشيد .
• تنفسی معمولی است که در هنگام دم شکم منبسط شده و در بازدم به انقباض شکم بيانجامد. ( اين تنفس ،Dantien واقع در شکم را تحريک می کند )
• تنفس معکوس ، که بر عکس نفس طبيعی است در اين حالت به هنگام دم انقباض شکم و در بازدم انبساط شکم رخ می دهد .

totti_mmp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از SHAOLIN :
استاد عزیزم شما و دیگر دوستان همواره به من حقیر لطف داشته اید من با عشق به وجود شما دوستان و اساتید عزیز است که جسارت می کنم و در حضور پر رنگ شما مطالبی را هر چند ناچیز می نگارم . وگرنه در پیشگاه شما بزرگواران کمترین و کوچکترین فردم .
با تشکر از شما شائولین .
اختیار دارید استاد این نشان از تواضع و شکست نفسی شما هست اگر در این تاپتیک استادی هم وجود داشته باشد یک نفر است ان هم شما هستید
موفق باشید:happy:

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
موطن آدمی را در هیچ نقشه ای نشانی نیست.....موطن آد
سلام دوستان بلاخره بعد از مدتها تلاش سايت رسمي و جامعه مجازي انجمن اساتيد هنرهاي ذهن وروح ايران براه افتاد .
www.ahzuran.com
آموزش و سازماندهي تمام روشها ومطالبي كه به نيروي درون و تقويت اون مربوطه از چي و ريكي و كنداليني گرفته تا هيپنوتيزم وتله پاتي وعرفان وعلوم غريبه
با عضويت در اين سايت علاوه بر آشنايي با استادان بزرگ ايران و سلسله مراتب ايشان برايگان از خدمات ويژه اين انجمن منجمله :
1-دريافت خبر نامه وماهنامه داخلي
2-شركت در دوره هاي آموزشي حضوري اين انجمن با همراهي اساتيد
3-امكان شركت در دوره هاي اعزام به خارج اين انجمن (چين وهند -براي آموزش نيروي چي و كنداليني )
4-ارتباط دائم و مستمر با صاحبان علوم و متخصصان فنون وديگر هنر جويان
5- و ده ها مزيت ذيگر ...
بهره مند شويد .
همين الان به انجمن اهذوران بپيونديد كه فردا دير است .....
www.ahzuran.com

omid650

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز سایتتون نمیاد

S.T.S

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یه سرچ بزن تو کائنات حتما پیدا میکنی ! اگه نکردی ا
به نقل از linkhoo :
سلام دوستان بلاخره بعد از مدتها تلاش سايت رسمي و جامعه مجازي انجمن اساتيد هنرهاي ذهن وروح ايران براه افتاد .
www.ahzuran.com
آموزش و سازماندهي تمام روشها ومطالبي كه به نيروي درون و تقويت اون مربوطه از چي و ريكي و كنداليني گرفته تا هيپنوتيزم وتله پاتي وعرفان وعلوم غريبه
با عضويت در اين سايت علاوه بر آشنايي با استادان بزرگ ايران و سلسله مراتب ايشان برايگان از خدمات ويژه اين انجمن منجمله :
1-دريافت خبر نامه وماهنامه داخلي
2-شركت در دوره هاي آموزشي حضوري اين انجمن با همراهي اساتيد
3-امكان شركت در دوره هاي اعزام به خارج اين انجمن (چين وهند -براي آموزش نيروي چي و كنداليني )
4-ارتباط دائم و مستمر با صاحبان علوم و متخصصان فنون وديگر هنر جويان
5- و ده ها مزيت ذيگر ...
بهره مند شويد .
همين الان به انجمن اهذوران بپيونديد كه فردا دير است .....
www.ahzuran.com
با سلام خدمت تمامی اساتید
سایت براه افتاده و همه می توانند در آن رایگان عضو شن
بزودی اولین مقاله هم در سایت قرار خواهد گرفت
ممنون
سبحان

totti_mmp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیزم s.t.s سایت بالا نمیاد نمیدونم ایراد از کارت من یا سایت موفق باشی
دوستان کم پیدا هستید

S.T.S

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
الان من امتحان کردم درست بود ! خبر هم گذاشتم تو سایت
حتما اخبار رو دنبال کنید
راستی کم کم بحث از اینجا به فروم اونجا منتقل میشه فقط الان داریم تاپیک هاشو درست می کنیم
با تشکر
سبحان

totti_mmp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام سبحان جان من هم عضو شدم فقط اشتباها دوبار با یک id خودت برام درستش کن بابت زحمات شما مچکرم امیدوارم بتوانیم در کنار هم به بالاترین درجات نیروی درون برسیم از تمامی دوستانی که در این تاپتیک به بنده کمک کردند از جمله استاد شائولین و استاد لینخو اقا سبحان amir hrv , the one,hadissj و تمامی دوستان دیگرم که از آنها نام نبردم
موفق باشید

S.T.S

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از totti_mmp :
سلام سبحان جان من هم عضو شدم فقط اشتباها دوبار با یک id خودت برام درستش کن بابت زحمات شما مچکرم امیدوارم بتوانیم در کنار هم به بالاترین درجات نیروی درون برسیم از تمامی دوستانی که در این تاپتیک به بنده کمک کردند از جمله استاد شائولین و استاد لینخو اقا سبحان amir hrv , the one,hadissj و تمامی دوستان دیگرم که از آنها نام نبردم
موفق باشید
سلام
من دوتا آیدی شما رو درست کردم و یکی کردم و اطلاعاتی که گذاشته بودی در دو آیدی رو در یک آیدی قرار دادم !
فقط یک سری مشکلات سایت داره که تا شنبه یکشنبه چیزی تغییر پیدا نمیکنه! آخه همه تو امتحانا هستن خودتون که می دونید.
در ضمن از این به بعد به محض اینکه مباحث فروم در سایت راه افتاد هم میریم اونجا
لول کوچ می کنیم :blink::D
با تشکر سبحان

pinokio2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از SHAOLIN :
به نام خدا
دوستان عزيزم اجازه شما براي من سعادت بزرگي است ، اميدوارم بتوانم اطلاعات 17 ساله ولي هر چند كوچك و ناچيز را در اختيار شما عزيزان بگزارم اميد است كم و كاستي موجود را به بزرگواري خود بر من ببخشاييد .
تمرين هاي عملي و علمي درست با يكديگر مطمئناً راه را براي ايجاد نيروي دروني را فراهم مي آورد و مطمئن باشيد دوستاني كه به تمرينات بي وقفه ( حداقل 2 ساعت در روز ) بطور مستمر ادامه دهند بدون شك به نتايج بي نظير اتحاد دروني و بيروني و قدرت ايجاد تمركز و در آينده توانايي به حركت درآوردن اشياء و اجسام را خواهند داشت . در ابتدا روايت جالبي را برايتان بگويم كه كاملآ حقيقت دارد و آن اينست كه يكي از اساتيد چيني كه در مدت پنجاه سال است به تمرين تاچي و چي كونگ مشغول مي باشد اما در مدت اين پنچاه سال با وجود رسيدن به بدني سالم و آماده و روحيه بالا و لي هنوز به قدرت دروني لازم دست پيدا نكرده است اما جالب اينكه شاگرد او در مدت سه سال به قدرت بالايي در حد ايجاد نيروي دروني دست پيدا كرده است اين را گفتم كه اول اينكه نا اميد نشويد و دوم اينكه صبر و استمرار را هرگز فراموش نكنيد .
.

من اين تايپيك را اخيرا ديده ام.آقاي شائولين. از شما سوالي دارم كه ممكن است قبلا هم از شما پرسيده باشند وآن اينكه اين نيروي درون كه شما ميگوييد در خودتان تا چه حد فعال است و چه كارهاي از اين نيروي شما بر ميآيد كه در حالت عادي و يا افراد عادي قادر به آن نيستند.اگر نخواستيد به اين سوال جواب ندهيد.ولي سوال ديگري دارم و آن اينكه آيا شما آن استاد چيني و شاگردش را مي شناسيد.و چه كارهاي از ايشان بر ميآيد.ممكن است ايشان را معرفي كنيد.خواستيد پي ام بزنيد.

pinokio2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از totti_mmp :
سلام دوست من من نمیدانم شما که هستید و از کجا آمدید ولی ما پذیرای تمامی دوستان هستیم حتی شما پس بهتر است روی سخنانی که ایراد میکنید و روی سخنانی که استاد شائولین گفتند کمی فکر کنید و بعد جوابی بدهید اگر هم به این نیرو ها اعتقاد نداری به من یک مسیج بزن تا من تمرینی به شما بدم تا از وجود این نیرو در خودت اگاه شوی اگر هم نه وقت اساتید و شاگردان را نگیر موفق باشی.
totti_mmp
آقاي توتي باسلام.
من به اين نيروها اعتقاد دارم.ولي خوشحال ميشوم تا اين تمريني كه مد نظر داري به من پي ام بزني يا همين جا بگي.اگر تمرينهاي مشابه و جالبي هم داريد لطفا دريغ نكنيد.ممنون

pinokio2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در مورد فعال سازي نيروي درون آيا فالون دافا ميتواند موثر باشد.سريعترين و بهترين روشها چيست.آيا همين فالون دافا سريعتر و بهتر از مابقي روشها نيست.

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
من اين تايپيك را اخيرا ديده ام.آقاي شائولين. از شما سوالي دارم كه ممكن است قبلا هم از شما پرسيده باشند وآن اينكه اين نيروي درون كه شما ميگوييد در خودتان تا چه حد فعال است و چه كارهاي از اين نيروي شما بر ميآيد كه در حالت عادي و يا افراد عادي قادر به آن نيستند.اگر نخواستيد به اين سوال جواب ندهيد.ولي سوال ديگري دارم و آن اينكه آيا شما آن استاد چيني و شاگردش را مي شناسيد.و چه كارهاي از ايشان بر ميآيد.ممكن است ايشان را معرفي كنيد.خواستيد پي ام بزنيد.

دوست خوب من سلام .
در مورد آن استاد و شاگرد که فرمودید شی چی ین می باشد و شاگرد او هوا سونگ ( یا خوا سونگ ) است که در مجله ای بسیار قدیمی که فکر می کنم آورد بود که مطالعه کرده ام اگر مجله را در بین انبوه مجلاتم پیدا کردم حتماً متن کاملش را برایتان می گذارم .
راستی شما کجا بودید که بعد از این همه وقت مطالب قدیمی ما را دوباره زنده کرده اید ؟ و البته ما را به یاد گذشته شیرین این تاپیک بهمراه اساتید عزیزمان انداختید . واقعآً که سبب خیر شدید . از همین جا به دوستان و اساتید خوبم طوطی ، رضا بابا زاده ، دراگون ، سبحان عزیز ، و دیگر اساتید که واقعاً یادشان بخیر . البته از همین جا شما را به سایت اهزوران دعوت می کنم هر چند خودم تا بحال هر کاری کرده ام نتوانستم به سایت راه پیدا کنم چون هنگام ورود مشکلی نیست اما وقتی پسورد و اسم را می دهم تا وارد موضوع جدید و نوشتار سایت بشوم تا حالا که نشده است . از دوستان تمنا می کنم وضعیت سایت را بهبود بخشند .
در ضمن دوست خوبم سئوال کرده اید که خود من چه تواناییهایی درارم که دیگران ندارند و چون این سئوال را فقط شما پرسیده اید مطالب زیر را تقدیم شما می کنم .
ابتدا بگویم که اینجانب تخصص اصلیم در ورزش رزمی می باشد یعنی در سه سبک شائولین ، خواشان و چانگ چوان فعالیت دارم چندیست که وارد 18 هجدهمین سال فعالیتم در هنر رزمی شده ام . و در کنار هنر رزمی چون اعتقاد دارم که ورزش رزمی بدون ایجاد و تمرینات و فعالیت نیروهای درون و ذن به جای نخواهد رسید به فعالیت در مورد جمع آوری سی دیهای تمرینی و کتابهای ایجاد نیروی ذهنی ( درونی ) به همراه جمع آوری مجلات کتابها و در آخر طبقه بندی آنها و رفتن به محضر اساتید خوبم مثل استاد مبین در مشهد و استاد احمدی البته بصورت محدود و تحقیق در موارد بسیاری موفق به ایجاد تعادل بین روح و ذهن خودم بصورت جزئی ولی به نظر خودم بسیار کار آمد شدم چرا می گویم کار آمد بعد از پایان این مبحث دلایل آن را برایتان می نویسم . اما این حقیر چون تنش های کاری و محیطی برایم بسیار ناراحت کننده بود به این احساس رسیدم که در کنار زدن مشت و لگد و تمرینات قدرتی و انفجاری چیزی کم است که آن همان ایجاد تمرکز و نیروی درون و تمرکز حواس و آرامش بخشی بود . زمانی بود که هیچ گاه نمی توانستم افکار خود را در اختیار داشته باشم مانند میلیونها نفر دیگر که در این زمانه و عصر ماشینی به این مشکل حاد کرفتار هستند و تنها کاری که از دستشان بر می آید رفتن به یک روانپزشک و خوردن یک سری داروهای آرامش بخش می باشد وبس . اما من چون این روش را می دانستم به ایجاد این نیرو در درون خودم همت گماشتم و به اهداف زیر دست پیدا کردم . در آخر مطالبم دوست دارم به مسائلی اشاره کنم که می دانم مطالعه آن برای شما و دیگران خالی از لطف نیست . اول به شما بگویم که ما همیشه بعد از شنیدن مطالبی مثل ایجاد نیروی درون و ذن و تمرکز حواس ناگهان افکارمان ناخود آگاه به بلند پروازی می پردازد و بعد از شنیدن آن انتظار داریم هر فردی که در این راستا فعالیت می کند یا بر روی آّ ب راه برود و یا اینکه بر روی آتش و انواع کارهای خارقلاده انجام دهد اما قافل از آن که هیچ کدام آنها را نمی توان به ابتدایی ترین چیزهای بدست آمده از این تمرینات که همانا آرامش فکری و روحی و روانی . ایجاد تمرکز حواس ( مثلاً اینکه در طول روز افکار منفی و مخرب بر ذهن و روان او راه نیابد ) و ایجاد تعادل روحی و روانی چون ایجاد تعادل خود مقوله بسیار مهمی در این راستا بشمار می آید .
اینک اهدافی که خود اینجانب به آن دست یافته ام به از پرواز روح و انجام بسیاری از کارها برایم در زندگی روزمره و ورزشم مفید بوده است .
1 - اینجانب یک موهبت خدایی در وجودم احساس مس کردم که شاگرادان و هنرجویان این حقیر شاهد و گواه آن بوده اند . وآن این بود که هر گاه شخص غریبه ای را می دیدم و با او به گفتگو می پرداختم تقریباً بسیاری از افکار و رفتار و کلاً شخصیت او را بدست می آوردم آن هم در یک دو جلسه هر چند که آن شخص بخواهد فریبکارانه رفتار کند باز هم می توانستم تشخیص درست خود را راجع به آن فرد داشته باشم و با استفاده از تمرین تمرکز و تمرینات نیروی درون و تنفسهای متفاوت این روند را بهبود بخشیدم بصورتی که اینک افراد را حتی با نوشتار و گفتار از راه دور تا حدود زیادی می توانم تشخیص دهم که چه نوع روحیات و افکاری دارد من در پی ام به افرادی که با آواتارهای مختلف در سایت فعالیت دارند برای شما بعضی از آنها را بصورت شخصی و خصوصی بیان می کنم اما بشرط آن که تمامی گفته ها بین خود ما بماند .
2 - در هنگام صحبت با افراد قبل از اینکه صحبت خود را بخواهند بیان کنند ( مثلاً در بحثها و صحبتها ) قبل از بیان متوجه این که ایشان تقریباً چه می خواهند بگویم می شوم که در این مورد در حال تقویت آن هستم .
3 - چهره افراد را با یک نگاه می توانم در این که ایشان تقریباً چه نوع فردی هستند تشخیص دهم ( البته چهره همیشه گویای باطن افراد نیست و استثا هم دارد ) اما من با این توانایی توانسته ام بسیاری موارد به داد خود و دیگران برسم ( یک مثال چند تا از خواستگارهای خواهر زاده هایم را با یک جلسه دیدار شناختم و همین امر باعث نجات یکی از خواهر زاده های بهتر از جانم شد . ( چون فرد واقعاً تو دار و نقاب زنی بود که خدا رو شکر ایشان را شناختیم ) اما یه بدی هم داره تقریباً هر جا خواستگار بین فامیل و آشنا و ... هست من بدبخت باید بروم )
4 - ایجاد تعادل روحی و روانی که باعث دیر فراموشی و آرامش درونی برای شده که این یکی باور کن از همه چیز برای مهم تر بوده و هست چون هیچ چیز مانند آرامش فکری و روحی و روانی نیست .
5 - بعضی مواقع ( همیشه نه ) مواردی را مانند تصادفات قبل از وقوع و درگیریها را می توانم حدس بزنم که این مورد جزئی بوده و هنوز به مرتبه بالا دست نیافته ام .
6 - رویدادها را تا حدود زیادی قبل از وقوع درک می کنم مثلاً ( پیش خود احساس می کنم که یکی از دوستانم همین حالا برای دیدن من دارد می آید و یا دوستم را یک لحظه در ذهنم مجسم می شود که در عین ناباوری همان اتفاق می افتد ) البته این موضوع هم برایم به ندرت اتفاق می افتد اما در ماه حداقل یکبار انجام می پزیرد.
7 - حرکات مشکوک و نامحسوس و زیر نظر داشتن های افراد را بسیار زود متوجه می شوم که مثلاً ایشان دارد مرا زیر نظر می گیرد و یا در حال تعنه زدن و یا تعریف و ..... البته دورادور و نامحسوس از جانب ایشان را درک می کنم که این امر هم بسیار تا حالا به من کمک کرده است .
دوست خوبم در آخر بگویم که رسیدن به اهداف بلند در این را ستا به وقت زیاد صبر زیاد و پشتکار بسیار زیاد بستگی دارد که امید همه ما و شما دوست عزیز هم به این امر مهم دست یابیم . اگر سئوالی در این رابطه بود خوشحال می شوم که کمکتان کنم در ضمن یک سری تمرینات ساده اما کار آمد را در اوایل همین تاپیک عرض کرده ام که بسیار مفید و کار آمد است که خودم تمامی آنها را تجربه کرده ام اگر مایل به ادامه این تمرینات هستید در سایت اهزوران منتظر شما هستیم .
در آخر اینکه آواتار شما واقعاً زیباست اگر عین این دوست خوبمان سراغ داشتید ما را هم بی نصیب نگزارید ( شوخی کردم )

S.T.S

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
البته از همین جا شما را به سایت اهزوران دعوت می کنم هر چند خودم تا بحال هر کاری کرده ام نتوانستم به سایت راه پیدا کنم چون هنگام ورود مشکلی نیست اما وقتی پسورد و اسم را می دهم تا وارد موضوع جدید و نوشتار سایت بشوم تا حالا که نشده است . از دوستان تمنا می کنم وضعیت سایت را بهبود بخشند .
سلام استاد عزیز
متاسفانه تا روز کنکور دانشگاه آزاد اسلامی سایت تغیری نخواهد کرد ! اما به محض اینکه کنکور رد شد سایت سریعا کاملا درست و قابل دسترسی خواهد بود...
فعلا سایت اقدام به عضو گیری می کند و تا اطلاع ثانوی به همین شکل میباشد !
من همینجا از همه دوستان و طالبان این رشته نهایت عذرخواهی و پوزش را دارم ! من تمام تلاشم رو دارم می کنم.
به انتظار دعای خیر شما....
با تشکر سبحان ( مدیر فنی سایت اهذوران )

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
اساتید محترم خسته نباشید.

از استاد لینخو خبری نیست؟؟؟

S.T.S

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از hamedsullivan :
اساتید محترم خسته نباشید.

از استاد لینخو خبری نیست؟؟؟
ایشون فعلا در حال دادن امتحاناتشون هستن

S.T.S

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از SHAOLIN :
در آخر اینکه آواتار شما واقعاً زیباست اگر عین این دوست خوبمان سراغ داشتید ما را هم بی نصیب نگزارید ( شوخی کردم )
تایید میشه ! پینوکیو از نوع دخترش ! جذابه:p:blush:اسم صاحب عکس کیه پینوکیو ؟ لووول

pinokio2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از SHAOLIN :
دوست خوب من سلام .
در مورد آن استاد و شاگرد که فرمودید شی چی ین می باشد و شاگرد او هوا سونگ ( یا خوا سونگ ) است که در مجله ای بسیار قدیمی که فکر می کنم آورد بود که مطالعه کرده ام اگر مجله را در بین انبوه مجلاتم پیدا کردم حتماً متن کاملش را برایتان می گذارم .
راستی شما کجا بودید که بعد از این همه وقت مطالب قدیمی ما را دوباره زنده کرده اید ؟ و البته ما را به یاد گذشته شیرین این تاپیک بهمراه اساتید عزیزمان انداختید . واقعآً که سبب خیر شدید . از همین جا به دوستان و اساتید خوبم طوطی ، رضا بابا زاده ، دراگون ، سبحان عزیز ، و دیگر اساتید که واقعاً یادشان بخیر . البته از همین جا شما را به سایت اهزوران دعوت می کنم هر چند خودم تا بحال هر کاری کرده ام نتوانستم به سایت راه پیدا کنم چون هنگام ورود مشکلی نیست اما وقتی پسورد و اسم را می دهم تا وارد موضوع جدید و نوشتار سایت بشوم تا حالا که نشده است . از دوستان تمنا می کنم وضعیت سایت را بهبود بخشند .
در ضمن دوست خوبم سئوال کرده اید که خود من چه تواناییهایی درارم که دیگران ندارند و چون این سئوال را فقط شما پرسیده اید مطالب زیر را تقدیم شما می کنم .
ابتدا بگویم که اینجانب تخصص اصلیم در ورزش رزمی می باشد یعنی در سه سبک شائولین ، خواشان و چانگ چوان فعالیت دارم چندیست که وارد 18 هجدهمین سال فعالیتم در هنر رزمی شده ام . و در کنار هنر رزمی چون اعتقاد دارم که ورزش رزمی بدون ایجاد و تمرینات و فعالیت نیروهای درون و ذن به جای نخواهد رسید به فعالیت در مورد جمع آوری سی دیهای تمرینی و کتابهای ایجاد نیروی ذهنی ( درونی ) به همراه جمع آوری مجلات کتابها و در آخر طبقه بندی آنها و رفتن به محضر اساتید خوبم مثل استاد مبین در مشهد و استاد احمدی البته بصورت محدود و تحقیق در موارد بسیاری موفق به ایجاد تعادل بین روح و ذهن خودم بصورت جزئی ولی به نظر خودم بسیار کار آمد شدم چرا می گویم کار آمد بعد از پایان این مبحث دلایل آن را برایتان می نویسم . اما این حقیر چون تنش های کاری و محیطی برایم بسیار ناراحت کننده بود به این احساس رسیدم که در کنار زدن مشت و لگد و تمرینات قدرتی و انفجاری چیزی کم است که آن همان ایجاد تمرکز و نیروی درون و تمرکز حواس و آرامش بخشی بود . زمانی بود که هیچ گاه نمی توانستم افکار خود را در اختیار داشته باشم مانند میلیونها نفر دیگر که در این زمانه و عصر ماشینی به این مشکل حاد کرفتار هستند و تنها کاری که از دستشان بر می آید رفتن به یک روانپزشک و خوردن یک سری داروهای آرامش بخش می باشد وبس . اما من چون این روش را می دانستم به ایجاد این نیرو در درون خودم همت گماشتم و به اهداف زیر دست پیدا کردم . در آخر مطالبم دوست دارم به مسائلی اشاره کنم که می دانم مطالعه آن برای شما و دیگران خالی از لطف نیست . اول به شما بگویم که ما همیشه بعد از شنیدن مطالبی مثل ایجاد نیروی درون و ذن و تمرکز حواس ناگهان افکارمان ناخود آگاه به بلند پروازی می پردازد و بعد از شنیدن آن انتظار داریم هر فردی که در این راستا فعالیت می کند یا بر روی آّ ب راه برود و یا اینکه بر روی آتش و انواع کارهای خارقلاده انجام دهد اما قافل از آن که هیچ کدام آنها را نمی توان به ابتدایی ترین چیزهای بدست آمده از این تمرینات که همانا آرامش فکری و روحی و روانی . ایجاد تمرکز حواس ( مثلاً اینکه در طول روز افکار منفی و مخرب بر ذهن و روان او راه نیابد ) و ایجاد تعادل روحی و روانی چون ایجاد تعادل خود مقوله بسیار مهمی در این راستا بشمار می آید .
اینک اهدافی که خود اینجانب به آن دست یافته ام به از پرواز روح و انجام بسیاری از کارها برایم در زندگی روزمره و ورزشم مفید بوده است .
1 - اینجانب یک موهبت خدایی در وجودم احساس مس کردم که شاگرادان و هنرجویان این حقیر شاهد و گواه آن بوده اند . وآن این بود که هر گاه شخص غریبه ای را می دیدم و با او به گفتگو می پرداختم تقریباً بسیاری از افکار و رفتار و کلاً شخصیت او را بدست می آوردم آن هم در یک دو جلسه هر چند که آن شخص بخواهد فریبکارانه رفتار کند باز هم می توانستم تشخیص درست خود را راجع به آن فرد داشته باشم و با استفاده از تمرین تمرکز و تمرینات نیروی درون و تنفسهای متفاوت این روند را بهبود بخشیدم بصورتی که اینک افراد را حتی با نوشتار و گفتار از راه دور تا حدود زیادی می توانم تشخیص دهم که چه نوع روحیات و افکاری دارد من در پی ام به افرادی که با آواتارهای مختلف در سایت فعالیت دارند برای شما بعضی از آنها را بصورت شخصی و خصوصی بیان می کنم اما بشرط آن که تمامی گفته ها بین خود ما بماند .
2 - در هنگام صحبت با افراد قبل از اینکه صحبت خود را بخواهند بیان کنند ( مثلاً در بحثها و صحبتها ) قبل از بیان متوجه این که ایشان تقریباً چه می خواهند بگویم می شوم که در این مورد در حال تقویت آن هستم .
3 - چهره افراد را با یک نگاه می توانم در این که ایشان تقریباً چه نوع فردی هستند تشخیص دهم ( البته چهره همیشه گویای باطن افراد نیست و استثا هم دارد ) اما من با این توانایی توانسته ام بسیاری موارد به داد خود و دیگران برسم ( یک مثال چند تا از خواستگارهای خواهر زاده هایم را با یک جلسه دیدار شناختم و همین امر باعث نجات یکی از خواهر زاده های بهتر از جانم شد . ( چون فرد واقعاً تو دار و نقاب زنی بود که خدا رو شکر ایشان را شناختیم ) اما یه بدی هم داره تقریباً هر جا خواستگار بین فامیل و آشنا و ... هست من بدبخت باید بروم )
4 - ایجاد تعادل روحی و روانی که باعث دیر فراموشی و آرامش درونی برای شده که این یکی باور کن از همه چیز برای مهم تر بوده و هست چون هیچ چیز مانند آرامش فکری و روحی و روانی نیست .
5 - بعضی مواقع ( همیشه نه ) مواردی را مانند تصادفات قبل از وقوع و درگیریها را می توانم حدس بزنم که این مورد جزئی بوده و هنوز به مرتبه بالا دست نیافته ام .
6 - رویدادها را تا حدود زیادی قبل از وقوع درک می کنم مثلاً ( پیش خود احساس می کنم که یکی از دوستانم همین حالا برای دیدن من دارد می آید و یا دوستم را یک لحظه در ذهنم مجسم می شود که در عین ناباوری همان اتفاق می افتد ) البته این موضوع هم برایم به ندرت اتفاق می افتد اما در ماه حداقل یکبار انجام می پزیرد.
7 - حرکات مشکوک و نامحسوس و زیر نظر داشتن های افراد را بسیار زود متوجه می شوم که مثلاً ایشان دارد مرا زیر نظر می گیرد و یا در حال تعنه زدن و یا تعریف و ..... البته دورادور و نامحسوس از جانب ایشان را درک می کنم که این امر هم بسیار تا حالا به من کمک کرده است .
دوست خوبم در آخر بگویم که رسیدن به اهداف بلند در این را ستا به وقت زیاد صبر زیاد و پشتکار بسیار زیاد بستگی دارد که امید همه ما و شما دوست عزیز هم به این امر مهم دست یابیم . اگر سئوالی در این رابطه بود خوشحال می شوم که کمکتان کنم در ضمن یک سری تمرینات ساده اما کار آمد را در اوایل همین تاپیک عرض کرده ام که بسیار مفید و کار آمد است که خودم تمامی آنها را تجربه کرده ام اگر مایل به ادامه این تمرینات هستید در سایت اهزوران منتظر شما هستیم .

خوشحالم كه سبب خير شدم(اگر واقعا اينطور باشه;) :lol: ) اميدوارم كه اين تايپيك همواره فعال بمونه.تايپيك واقعا عالي و خوبيه.از شما هم خيلي ممنون كه اينهمه با صبر و حوصله ودقت نظر جواب ميدهيد.سايت اهزوران هم نتونستم وارد بشم.البته دوست خوبمون FBI راهنمايي كردن.راستي دوستان اگر ممكنه معني بعضي لغات و يا اسامي افراد رو در حاشيه توضيح بدن خيلي عالي ميشه واطلاعاتمون بيشتر خواهد شد.(به عنوان يك پيشنهاد).مثلا شائولين يا لينخو كي بودن يا هستن.يا مثلا اي اهزوران يعني چه.البته توتي (و نه طوطي) رو ميشناسم;) .
پس بطور كلي يكي از توانايي هاي شما رو كه از فعال سازي نيروي درون بدست اومده ميشه در يك كلام اينطور خلاصه كرد.البته بطور كيفي و كمي اون رو كار نداريم:
قدرت فكر خواني ودرون بيني انسانها+آرامش وتعادل دروني، تمركز و آگاهي يا كنترل ذهن و افكار.جالبه.
يك سوال : 18 سال ورزش بخصوص از نوع رزمي كم نيست.فقط ميدونم كه يكي از اصول اين ورزشها تقويت اراده افزايش صبر و حوصله عزت نفس و افزايش قدرت تمركز هست.حتما خيلي تمريناتي از اين تيپ كه براي فعال سازي نيروي درون بكار ميره اونجا استفاده ميشه و رابطه تنگاتنگي بين اين ورزشها واين مسائل برقراره.خودتون چقدر اين 18 سال ورزش رو موثر ميدونيد. براي كسي كه اصلا در اين زمينه(ورزشي) كار نكرده ميتونه تا چه حدي موفقيت در راه بيدار كردن استعدادهاي دروني كسب كنه ونسبت به فردي ورزشكار پيشرفتش تا چه حد كند تر خواهد بود.
ممنون ميشم مقاله اون استاد وشاگرد رو پيدا كني وبيشتر كارهاي شاگرد رو توصيف كني.البته فكر ميكردم اونها ايراني هستن.بد نيست در كنار مطالب آموزشي اين تايپيك به معرفي اساتيد ايراني در اين زمينه هم پرداخته بشه.مثلا اساتيد هيپنوتيزم.علوم روحي. يوگا و....اين آشنايي ها ميتونن منشا خير و جالب باشن.
ضمنا هر وقت خواستيد يه پي ام در مورد خودم بزنيد.;) خوشحال ميشم.
يك مطلب ديگه.آيا تمريناتي كه در اين تايپيك معرفي ميشوند.مثلا تمرينات آقاي توتي يا ساير دوستان بر طبق اصول كلاسيك وبه صورت مرتب وگام به گام براي يك شاگرد مبتدي هستند يا خير.آيا مي شود به صورت يك كلاس درس مرحله اي از اين تايپيك استفاده كرد.
اگر ممكنه در مورد فالون دافا هم سوال من رو جواب بديد .
آواتارم هم قابل شما رو نداره.راستش نه خودش رو سراغ دارم و نه عينش رو:p :lol: :lol:

بالا