من اين تايپيك را اخيرا ديده ام.آقاي شائولين. از شما سوالي دارم كه ممكن است قبلا هم از شما پرسيده باشند وآن اينكه اين نيروي درون كه شما ميگوييد در خودتان تا چه حد فعال است و چه كارهاي از اين نيروي شما بر ميآيد كه در حالت عادي و يا افراد عادي قادر به آن نيستند.اگر نخواستيد به اين سوال جواب ندهيد.ولي سوال ديگري دارم و آن اينكه آيا شما آن استاد چيني و شاگردش را مي شناسيد.و چه كارهاي از ايشان بر ميآيد.ممكن است ايشان را معرفي كنيد.خواستيد پي ام بزنيد.
در مورد آن استاد و شاگرد که فرمودید شی چی ین می باشد و شاگرد او هوا سونگ ( یا خوا سونگ ) است که در مجله ای بسیار قدیمی که فکر می کنم آورد بود که مطالعه کرده ام اگر مجله را در بین انبوه مجلاتم پیدا کردم حتماً متن کاملش را برایتان می گذارم .
راستی شما کجا بودید که بعد از این همه وقت مطالب قدیمی ما را دوباره زنده کرده اید ؟ و البته ما را به یاد گذشته شیرین این تاپیک بهمراه اساتید عزیزمان انداختید . واقعآً که سبب خیر شدید . از همین جا به دوستان و اساتید خوبم طوطی ، رضا بابا زاده ، دراگون ، سبحان عزیز ، و دیگر اساتید که واقعاً یادشان بخیر . البته از همین جا شما را به سایت اهزوران دعوت می کنم هر چند خودم تا بحال هر کاری کرده ام نتوانستم به سایت راه پیدا کنم چون هنگام ورود مشکلی نیست اما وقتی پسورد و اسم را می دهم تا وارد موضوع جدید و نوشتار سایت بشوم تا حالا که نشده است . از دوستان تمنا می کنم وضعیت سایت را بهبود بخشند .
در ضمن دوست خوبم سئوال کرده اید که خود من چه تواناییهایی درارم که دیگران ندارند و چون این سئوال را فقط شما پرسیده اید مطالب زیر را تقدیم شما می کنم .
ابتدا بگویم که اینجانب تخصص اصلیم در ورزش رزمی می باشد یعنی در سه سبک شائولین ، خواشان و چانگ چوان فعالیت دارم چندیست که وارد 18 هجدهمین سال فعالیتم در هنر رزمی شده ام . و در کنار هنر رزمی چون اعتقاد دارم که ورزش رزمی بدون ایجاد و تمرینات و فعالیت نیروهای درون و ذن به جای نخواهد رسید به فعالیت در مورد جمع آوری سی دیهای تمرینی و کتابهای ایجاد نیروی ذهنی ( درونی ) به همراه جمع آوری مجلات کتابها و در آخر طبقه بندی آنها و رفتن به محضر اساتید خوبم مثل استاد مبین در مشهد و استاد احمدی البته بصورت محدود و تحقیق در موارد بسیاری موفق به ایجاد تعادل بین روح و ذهن خودم بصورت جزئی ولی به نظر خودم بسیار کار آمد شدم چرا می گویم کار آمد بعد از پایان این مبحث دلایل آن را برایتان می نویسم . اما این حقیر چون تنش های کاری و محیطی برایم بسیار ناراحت کننده بود به این احساس رسیدم که در کنار زدن مشت و لگد و تمرینات قدرتی و انفجاری چیزی کم است که آن همان ایجاد تمرکز و نیروی درون و تمرکز حواس و آرامش بخشی بود . زمانی بود که هیچ گاه نمی توانستم افکار خود را در اختیار داشته باشم مانند میلیونها نفر دیگر که در این زمانه و عصر ماشینی به این مشکل حاد کرفتار هستند و تنها کاری که از دستشان بر می آید رفتن به یک روانپزشک و خوردن یک سری داروهای آرامش بخش می باشد وبس . اما من چون این روش را می دانستم به ایجاد این نیرو در درون خودم همت گماشتم و به اهداف زیر دست پیدا کردم . در آخر مطالبم دوست دارم به مسائلی اشاره کنم که می دانم مطالعه آن برای شما و دیگران خالی از لطف نیست . اول به شما بگویم که ما همیشه بعد از شنیدن مطالبی مثل ایجاد نیروی درون و ذن و تمرکز حواس ناگهان افکارمان ناخود آگاه به بلند پروازی می پردازد و بعد از شنیدن آن انتظار داریم هر فردی که در این راستا فعالیت می کند یا بر روی آّ ب راه برود و یا اینکه بر روی آتش و انواع کارهای خارقلاده انجام دهد اما قافل از آن که هیچ کدام آنها را نمی توان به ابتدایی ترین چیزهای بدست آمده از این تمرینات که همانا آرامش فکری و روحی و روانی . ایجاد تمرکز حواس ( مثلاً اینکه در طول روز افکار منفی و مخرب بر ذهن و روان او راه نیابد ) و ایجاد تعادل روحی و روانی چون ایجاد تعادل خود مقوله بسیار مهمی در این راستا بشمار می آید .
اینک اهدافی که خود اینجانب به آن دست یافته ام به از پرواز روح و انجام بسیاری از کارها برایم در زندگی روزمره و ورزشم مفید بوده است .
1 - اینجانب یک موهبت خدایی در وجودم احساس مس کردم که شاگرادان و هنرجویان این حقیر شاهد و گواه آن بوده اند . وآن این بود که هر گاه شخص غریبه ای را می دیدم و با او به گفتگو می پرداختم تقریباً بسیاری از افکار و رفتار و کلاً شخصیت او را بدست می آوردم آن هم در یک دو جلسه هر چند که آن شخص بخواهد فریبکارانه رفتار کند باز هم می توانستم تشخیص درست خود را راجع به آن فرد داشته باشم و با استفاده از تمرین تمرکز و تمرینات نیروی درون و تنفسهای متفاوت این روند را بهبود بخشیدم بصورتی که اینک افراد را حتی با نوشتار و گفتار از راه دور تا حدود زیادی می توانم تشخیص دهم که چه نوع روحیات و افکاری دارد من در پی ام به افرادی که با آواتارهای مختلف در سایت فعالیت دارند برای شما بعضی از آنها را بصورت شخصی و خصوصی بیان می کنم اما بشرط آن که تمامی گفته ها بین خود ما بماند .
2 - در هنگام صحبت با افراد قبل از اینکه صحبت خود را بخواهند بیان کنند ( مثلاً در بحثها و صحبتها ) قبل از بیان متوجه این که ایشان تقریباً چه می خواهند بگویم می شوم که در این مورد در حال تقویت آن هستم .
3 - چهره افراد را با یک نگاه می توانم در این که ایشان تقریباً چه نوع فردی هستند تشخیص دهم ( البته چهره همیشه گویای باطن افراد نیست و استثا هم دارد ) اما من با این توانایی توانسته ام بسیاری موارد به داد خود و دیگران برسم ( یک مثال چند تا از خواستگارهای خواهر زاده هایم را با یک جلسه دیدار شناختم و همین امر باعث نجات یکی از خواهر زاده های بهتر از جانم شد . ( چون فرد واقعاً تو دار و نقاب زنی بود که خدا رو شکر ایشان را شناختیم ) اما یه بدی هم داره تقریباً هر جا خواستگار بین فامیل و آشنا و ... هست من بدبخت باید بروم )
4 - ایجاد تعادل روحی و روانی که باعث دیر فراموشی و آرامش درونی برای شده که این یکی باور کن از همه چیز برای مهم تر بوده و هست چون هیچ چیز مانند آرامش فکری و روحی و روانی نیست .
5 - بعضی مواقع ( همیشه نه ) مواردی را مانند تصادفات قبل از وقوع و درگیریها را می توانم حدس بزنم که این مورد جزئی بوده و هنوز به مرتبه بالا دست نیافته ام .
6 - رویدادها را تا حدود زیادی قبل از وقوع درک می کنم مثلاً ( پیش خود احساس می کنم که یکی از دوستانم همین حالا برای دیدن من دارد می آید و یا دوستم را یک لحظه در ذهنم مجسم می شود که در عین ناباوری همان اتفاق می افتد ) البته این موضوع هم برایم به ندرت اتفاق می افتد اما در ماه حداقل یکبار انجام می پزیرد.
7 - حرکات مشکوک و نامحسوس و زیر نظر داشتن های افراد را بسیار زود متوجه می شوم که مثلاً ایشان دارد مرا زیر نظر می گیرد و یا در حال تعنه زدن و یا تعریف و ..... البته دورادور و نامحسوس از جانب ایشان را درک می کنم که این امر هم بسیار تا حالا به من کمک کرده است .
دوست خوبم در آخر بگویم که رسیدن به اهداف بلند در این را ستا به وقت زیاد صبر زیاد و پشتکار بسیار زیاد بستگی دارد که امید همه ما و شما دوست عزیز هم به این امر مهم دست یابیم . اگر سئوالی در این رابطه بود خوشحال می شوم که کمکتان کنم در ضمن یک سری تمرینات ساده اما کار آمد را در اوایل همین تاپیک عرض کرده ام که بسیار مفید و کار آمد است که خودم تمامی آنها را تجربه کرده ام اگر مایل به ادامه این تمرینات هستید در سایت اهزوران منتظر شما هستیم .
در آخر اینکه آواتار شما واقعاً زیباست اگر عین این دوست خوبمان سراغ داشتید ما را هم بی نصیب نگزارید ( شوخی کردم )