• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیروی درون

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
دروود

ضمن عرض خسته نباشید خدمت دوستان پس از مدت ها لازم دیدم که دوباره پست بدم!
خوب حرف برای زدن زیاد دارم و چند انتقاد از دوستان و اساتیدم که در اینجا فعالیت میکنند
در ابتدا بگم که نگین تازه اومده داره قد قد میکنه! قبلش یه نگاه به تاریخ عضویتم بندازید! بعدش دلیل کم بودن پست هام اینه که قبل از این یوزر، یوزرقبلی بنده دارای 300 پست بود که پاک شد! (در اثر مشکلاتی که برای سایت پیش اومد)و اون زمان هم مدیران سخت گیر بودند و مثل حالا نبود! یعنی تورم پست خیلی زیاد شده!!!!!
خارج از شوخی چند خواهش داشتم
1 - اول اینکه خواهشا مطالبتون رو به 100 قسمت تقسیم نکنید و هر قسمت رو تو یک پست ندید !
میتوانید مطلب رو به صورت مقاله بدید و لینکش را بدید و یا حده اقل در یکی دو پست بدهید نه 10-20 پست!!

2 - که خیلی مهمه اینکه خواهشا مطالب رو با ذکر منبع بیان کنید! من نصبت به این موضوع بسیار نگرانم. نمیدانم کسی که در مقام یک استاد است بعید است که چنین کار هایی بکند (منظورم هیچ شخص خاصی نیست مطلب کلی بیان میشود)

3- اگه ممکنه امضاهاتون رو کوچیکنر کنید تا تعداد پست هایی که تو یک صفحه میتوان خواند بیشتر باشد.
و نیز همان طور که آقای شاولین فرمودند از بیان حرف های مکالمه ای در پست ها خود داری بفرمایید.

بنده مدیر نیستم و فقط تقاضا هایم را بیان کردم .

ما هم بر شما دوست تازه واردمان سلام ودرود می فرستیم ، البته تازه وارد که چه عرض کنم شما که ماشاالله به گفته خودتان یکی از قدیمیها هستید و خود میزبانید و ما میهمان شما ، اما با این وجود باز هم به شما خیر مقدم عرض می کنیم و ای کاش دوست تازه وارد دیگرمان که مدتی جو تاپیک و ..... را بهم ریخته بود به مانندشما عزیز رفتار می کرد همانطور که شما نیکو خود را معرفی کردید و مستقیم مسائلی را عنوان کردید که از دیدگاه شما مورد نقد بود .
دوست عزیز اول اینکه فرموده اید مطالب را یک جا پست کنیم و از تکه تکه کردن آن خودداری کنیم البته این مطلب ممکن است برای موضوعات و جزوه های داستانی و یا مطالب حتی علمی فقط خواندنی که بصورت کلی استفاده مورد استفاده باشد اما توجه داشته باشید مطالب آموزشی این هم نکاتی مانند این آموزشها قبول کنید که بایستی مجزا ، به مرور و با تانی خاصی انجام شود که این اجازه را به فرد بدهد که از موضوعات خسته نشود و بعد از هر پست کوتاه به فکر فرو رود و به کنکاو آن بپردازد چرا که ما دوست داریم نکاتی را که عنوان می کنیم خوانا و تا جایی که ممکن است ساده و روان نوشته شود و از زیاده گویی و (به غیر از مواقع حساس ) از توضیحات اضافی اجتناب کنیم و این فرصت را به خود اشخاص بدهیم که بر روی موضوع خوب فکر کنند و اگر سئوالی بود مطرح کنند و این امر جز با تکه گویی و گزیده گویی انجام نمی شود .
دوم اینکه فرموده بودید مطالب را با ذکر منابع اعلام کنید جواب دوست و استاد خوبم آقای بابازاده کاملاً موضوع را روشن و بیان نمود و تنها در تایید سخنان این بزرگوار باید عرض کنم که در مواقعی که دوستان بخواهند اصل و وجود نکات و مطالب را در یابند ( ممکن است کسی شک کند یا کنجکاو شود از صحت مطالب ) ما می توانیم کاتابها و مقالات موجودی که در این چند سال مطالعه کرده ایم را برای شما معرفی کنیم که کتابهای موجود در بازار امروزی به مرور کتابهای قدیمی را تجدید چاپ می کنند اما آنهایی را که در بازار یافت می شود را به راحتی می توان معرفی کرد اما همانطور که استاد خوبم جناب آقای بابازاده فرمودند نکات و مطالب هرگز نمی بایست فقط و فقط برگرفته از مقالات و کتابهای موجود باشد بلکه نکات تجربی که از این مقالات و کتابها برای افراد بدست آمده که البته تلاش سالها تجربه می باشد بسیار بزرگتر و ارزشمند تر از این است که صرفاً کسی بخواهد با تنها یک عمل کپی پیست مطالب را بگیرد و عنوان کند ما باید همراه با ذکر مطالب بتوانیم روح این تمرینات را نیز انتقال دهیم .و حتی از تجربیات بدست آمده برای فلان تمرینی که خودمان تجربه کرده ایم و احساسی که در آنجام آن تمرین داشته ایم نیز سخن بگوییم .
و اینکه ما همیشه گفته ایم حداقل اگر بخواهم از جانب خود بگویم اینجانب جز یک هنرجو تازه کار چیز دیگری نبوده و نیستم در این میان هر آنچه که احساس می کنم ممکن است برای دوستان مفید باشد بیان می کنم من را به عناون یک شاگرد بشناسید نه یک استاد .امید است که بتوانیم از وجود شما دوست خوبمان استفاده لازم را ببریم .
با تشکر شائولین

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
باور كنيد ما تمام تلاشمان را ميكنيم كه سايت زودتر بالا بياد . ولي طراح ما هم امتحانات پايان ترم و هم كنكور دارد .به همين دليل يه جورايي بايد مراعاتشو كرد .ايشالا تا يه هفته ده روز ديگه كاملآ سايت راه افتاده باشه ....

استاد خیر مقدم چه عجب چشممان به جمال شما عزیز منور شد ما را با سایت و تاپیک و جدیداً با یه زلزله 50 ریشتری که یه مدت بدجور داشت تاپیک رو ویران می کرد تنها گذاشتید و رفتید بابا دسخوش . البته انشاالله که سایت هر چه زودتر بالا بیاد ( البته قبل از اینکه جون ما بالا بیاد ) { شوخی کردم ناراحت نشید } و بتوانیم بیشتر از وجود با برکت شما استفاده کنیم . البته که تاپیک بدون شما لطفی نخواهد داشت .
با آرزوی موفقیت برای شما .

easter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
كسي اطلاعاتي درباره فالون گونگ دارد؟

آیا در ایران آموزشگاه دارد؟

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
آقا چهار تا حرکت تنفسی هم یاد ما بدید بدجوری طالبما! بی شوخی بی کلک راستشو بگید

به شما دوست عزیز هم خیر مقدم عرض می کنم انشالله بتوانیم از شما و وجود خوبتان استفاده کنیم
آواترت که بدجوری داره شکلک در میاره ها سر کاری نباشه!
در ضمن استاد عزیز بابازاده نازنین با این آواتار جدید بیشتر ما را خوشحال کردند چرا که همیشه هر وقت افسرده باشیم روی خندان و نازنینشان را به یاد می آوریم . و حتماً که همه چیز در این تاپیک جدیست البته ب وجود شما دوست عزیز تازه وارد انشاالله کمی هم با صحبتهای شیرین شما حال و هوایی تازه می کنیم .
از کمک شما هم در مورد سایت و پیشنهادتون متشکرم استاد بابازاده اگر صلاح دیدند از شما هم کمک خواهند گرفت
با تشکر شائولین .

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
موطن آدمی را در هیچ نقشه ای نشانی نیست.....موطن آد
به نقل از SHAOLIN :
استاد خیر مقدم چه عجب چشممان به جمال شما عزیز منور شد ما را با سایت و تاپیک و جدیداً با یه زلزله 50 ریشتری که یه مدت بدجور داشت تاپیک رو ویران می کرد تنها گذاشتید و رفتید بابا دسخوش . البته انشاالله که سایت هر چه زودتر بالا بیاد ( البته قبل از اینکه جون ما بالا بیاد ) { شوخی کردم ناراحت نشید } و بتوانیم بیشتر از وجود با برکت شما استفاده کنیم . البته که تاپیک بدون شما لطفی نخواهد داشت .
با آرزوی موفقیت برای شما .
سلام استاد
من همیشه هستم شاید گاهی کمرنگ بخاطر مشکلات ولی من خودم بسیاری با این زلزله 50 ریشتری حرف زدم وسعی میکردم به نوعی بی اثرش کنم ....

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از SHAOLIN :
به شما دوست عزیز هم خیر مقدم عرض می کنم انشالله بتوانیم از شما و وجود خوبتان استفاده کنیم در ضمن استاد عزیز بابازاده نازنین با این آواتار جدید بیشتر ما را خوشحال کردند چرا که همیشه هر وقت افسرده باشیم روی خندان و نازنینشان را به یاد می آوریم . و حتماً که همه چیز در این تاپیک جدیست البته ب وجود شما دوست عزیز تازه وارد انشاالله کمی هم با صحبتهای شیرین شما حال و هوایی تازه می کنیم .
از کمک شما هم در مورد سایت و پیشنهادتون متشکرم استاد بابازاده اگر صلاح دیدند از شما هم کمک خواهند گرفت
با تشکر شائولین .

استاد عزیز شرمنده میفرمایید .ولی ازقدیم گفتند خنده بر هر درد بی درمان دوااست .!!!:D
درباره سایت هم دوست عزیز بهتره با من تماس بگیرید .هرچند برایتان پیغام هم گذاشتم ....

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از easter :

فکر کنم شاخه ای از طب سنتی یا چیزی شبیه چی کونگ باید باشد ؟ درسته ؟؟؟؟

armanbm

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از linkhoo :
فکر کنم شاخه ای از طب سنتی یا چیزی شبیه چی کونگ باید باشد ؟ درسته ؟؟؟؟
فالون گونگ (فالون دافا)

فالون گونگ یا همون فالون دافا یک نوع فرقه(معنوی) میباشد و یک روش برای تزکیه ی نفس و سلامتی جسم و روح.
فالون دافا توسط استاد لی هنگچی معرفی شده
فالون دافا دارای پنج نوع تمرین اصلی میباشد که پایه ی فالون دافا هستند.
پیروان این فرقه همیشه در حال تغییر خود و تذهیب خویشتن میباشند و طبق سه اصل "جن"و"شان"و"رن" عمل میکنند

سخن کوتاه میکنم و سایتی را به شما معرفی میکنم که در این ضمینه بسیار به شما کمک خواهد کرد :
http://www.iranfalundafa.org/

و نیز این سایت کانادایی میتواند مفید باشد:
http://faluncanada.net/

---------
دردم نهفته به ز طبیبان مدعی -------- باشد که از خزانه ی غیبش دوا کنند

M.Rouzbehani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با توجه به اهمیت علوم متافیزیک ، مدتی است بر آن شدم تا هر چه سریعتر به روند رو به انحراف و اضمحلال در رابطه با علوم متافیزیک خاتمه داده ، مبانی اصلی آن را از منابع موصق تهیه و آن را به مشتاقان این علوم ارائه نمایم .
در این راستا بر پایه یک برنامه ریزی درست و اصولی ، با رعایت معیار های علمی و اخلاقی ، سلسله اقدامات زیر را دستور کار قرار داده و به طور تیتر وار به آنها اشاره میکنم :

- تحقیقات گسترده بر پایه اسناد معتبر و ادله منطقی .
- جمع آوری کلیه اطلاعات موجود و تبدیل آنها به نرم افزار های چند رسانه ای و جزوات کامل با کیفیت عالی .
- تاسیس دفتر مرکزی جهت مدیریت کلیه امور مرتبط .
- استخدام پرسنل کار آمد جهت راه اندای سیستم و رسیدن به هدف در حد اقل زمان ممکن .
- ساخت سایت اینترتی مرجع با ساختاری بسیار قوی توسط بهترین آی اس پی .
- تبلیغات گسترده از طرق مختلف و موئثر مانند :
( مجلات ، کاتالوگ ، بروشور ، تراکت ، سی دی کارت ، کتب تحت تالیف با اسپانسر های متعهد و مقید .)
- سازماندهی ( نام محرمانه ) طبق قوانین جاری کشوری و پرهیز از تنش با نهاد های دولتی .

اینها سلسله اقدامات در حال اجرا جهت ( نام محرمانه ) میباشد .

شرایط عضویت اعضا ء :
- رعایت معیار های اخلاقی ، اجتماعی و رعایت ادب و احترام ، متانت و بردباری و در نهایت روحیه انتقاد پذیری .
- تمامی افراد بلا استثنا پس از مراجعه حضوری به دفتر مرکزی ، پس از مصاحبه و تکمیل فرم مخصوص ، نسبت به عضویت در ( نام محرمانه ) اقدام مینمایند . ( تمامی خدمات ارائه شده از سوی دفتر مرکزی کاملا رایگان میباشد )

((( هرگونه بحث اقتصادی و مالی که در آمد زا باشد ، در این جامعه محکوم و مطرود است . )))

تلاش مدیریت بر آن است که در درجه اول مانع به انحراف کشیدن علوم متافیزیک توسط عناصر زیر گردد :

- افراد سودجو و کلاهبردار .
- خیالپردازان .
- کسانیکه حسن نیت دارند لیکن به دلیل منطق ضعیف و قدرت انتقال اطلاعات پایینشان ، موجب ضایل شدن مبحث فوق میگردند .

قوانین جاری ( نام محرمانه )

مشخصات : استفاده از اسامی واقعی .
آواتار : ضمیمه عکس 130 * 164 که در دفتر مرکزی از اعضا گرفته میشود .
نوشتار : رعایت اصول ادبی ، جمله بندی صحیح ، پرهیز از غلط املائی و استفاده از فنت های متعارف .

سایر قوانین :

- پرهیز از فعالیت های سوری و مجازی و تکرار بی مورد اطلاعات .
- هماهنگی با دیگران و فعالیت هدفمند جهت تسریع نیل به هدف .
- پذیرش اصل مفاهمه تا سر حد امکان .

از پیشنهاد های شما در رابطه با مطالب فوق استقبال میشود . نظرات خود را صرفا در این زمینه به آدرس : [email protected] ارسال فرمایید .
لازم به ذکر است بنده به علوم متافیزیک اعتقاد راسخ و استوار دارم . در مواقعی برای تعیین سطح رقیبان از تکنیک های ساده ای بهره جستم . با عرض پوزش از دوستانی که در این تست شرکت کردند . چه دراین وبلاگ چه در سایتهای دیگر . انگیزه ام را از شما دارم .

با تشکر .

مدیر عامل شرکت خدمات رایانه و چاپ ( تجارت نخبگان پایتخت ) .

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
با توجه به اهمیت علوم متافیزیک ، مدتی است بر آن شدم تا هر چه سریعتر به روند رو به انحراف و اضمحلال در رابطه با علوم متافیزیک خاتمه داده ، مبانی اصلی آن را از منابع موصق تهیه و آن را به مشتاقان این علوم ارائه نمایم .
در این راستا بر پایه یک برنامه ریزی درست و اصولی ، با رعایت معیار های علمی و اخلاقی ، سلسله اقدامات زیر را دستور کار قرار داده و به طور تیتر وار به آنها اشاره میکنم :

- جمع آوری کلیه اطلاعات موجود و تبدیل آنها به نرم افزار های چند رسانه ای و جزوات کامل با کیفیت عالی .
- استخدام پرسنل کار آمد جهت راه اندای سیستم و رسیدن به هدف در حد اقل زمان ممکن .
( مجلات ، کاتالوگ ، بروشور ، تراکت ، سی دی کارت ، کتب تحت تالیف با اسپانسر های متعهد و مقید .)
- سازماندهی ( نام محرمانه ) طبق قوانین جاری کشوری و پرهیز از تنش با نهاد های دولتی .

شرایط عضویت اعضا ء :
- رعایت معیار های اخلاقی ، اجتماعی و رعایت ادب و احترام ، متانت و بردباری و در نهایت روحیه انتقاد پذیری .
- تمامی افراد بلا استثنا پس از مراجعه حضوری به دفتر مرکزی ، پس از مصاحبه و تکمیل فرم مخصوص ، نسبت به عضویت در ( نام محرمانه ) اقدام مینمایند . ( تمامی خدمات ارائه شده از سوی دفتر مرکزی کاملا رایگان میباشد )

((( هرگونه بحث اقتصادی و مالی که در آمد زا باشد ، در این جامعه محکوم و مطرود است . )))

تلاش مدیریت بر آن است که در درجه اول مانع به انحراف کشیدن علوم متافیزیک توسط عناصر زیر گردد :

- خیالپردازان .
- کسانیکه حسن نیت دارند لیکن به دلیل منطق ضعیف و قدرت انتقال اطلاعات پایینشان ، موجب ضایل شدن مبحث فوق میگردند .

نوشتار : رعایت اصول ادبی ، جمله بندی صحیح ، پرهیز از غلط املائی و استفاده از فنت های متعارف .

سایر قوانین :

از پیشنهاد های شما در رابطه با مطالب فوق استقبال میشود . نظرات خود را صرفا در این زمینه به آدرس : [email protected] ارسال فرمایید .
لازم به ذکر است بنده به علوم متافیزیک اعتقاد راسخ و استوار دارم . در مواقعی برای تعیین سطح رقیبان از تکنیک های ساده ای بهره جستم . با عرض پوزش از دوستانی که در این تست شرکت کردند . چه دراین وبلاگ چه در سایتهای دیگر . انگیزه ام را از شما دارم .

با تشکر .

قبل از اینکه به این سایت پر بها قدم رنجه کنید از این دوست خوبمان بخواهید متافیزیک را هجی کنند ، معنی کردن آن روی چشممان !!!!!.
از اخلاق گفتن ایشان نیز در عجبم ، من حتماً دورادور شاهد این سایت باحال این کاراکتر فوق العاده مان خواهم بود شاید ما هم معنی اخلاق را درک کردیم خدا را چه دیدی ؟؟!!!

بابا ما را هم فراموش نکنید راستی آقا پول خرج کن حقوق پرسنل می شه بفرمایید چقدر است . اداره کاری یا .... /
این نام محرمانه از اون نامهای درجه یکه دست شما درد نکنه .

شرایط عضویت اعضا ء :

- خیالپردازان .
چه کسی داره از معیارهای اخلاقی و اجتماعی و رعایت ادب و متانت و جالب اینکه روحیه انتقاد پذیری حرف می زنه بابا دسخوش!!!! یه کلاس اخلاق هم برای ما بزار ثواب داره .
آقای مدیر عزیز میشه در مورد انحراف بقول خودتان بیشتر توضیح دهید ؟ !! چه آقای خوبی هستی شما .
جناب آقای غیر سود جو و ای بزرگ استاد هنرهای متافیزیک ای غیر خیالپرداز نازنین ما را هم دریاب . و ای بزرگ منطق دار جهان و شمایی که اطلاعات همچنان مانند کوهی آتشفشان از مغزتان تراوش می کند دست ما را هم بگیر .

قابل توجه افراد
1 - مستر به اضافه کروات یادتون نره ثواب داره .
2 - یه عکس به اندازه یه قابلمه البته اگه نشد ببری ( نام محرمانه ) خودشون یه جرثقیل خبر می کنند .
3 - برگزاری یه کلاس فشرده چند روزه با استاد ادبیات و غلط یاب جناب علی حضرت M.Rouzbehani ./
سایر قوانین :

خوب گوش بدید یادتون نره که بعداً تنبیه می شید .
آقا راستی یه هفت هشت تا شماره تلفن هم بده ممکنه لازم بشه اورژانسی ممکنه پیش بیاد . ایشان فرموده اند به علوم متافیزیک ( که احتمالاً این کلمه متافیزیک و بنده خدا فکر کنم دو سه روزی هست یاد گرفته ) اعتقاد راسخ داره البته نمی دونم کسی پست های قبلی ایشون رو مطالعه کرده یا نه فکر کنم خود ایشان بودند که این عوامل را نشات گرفته از افکار کودکانه می دانستند . و باز فرموده اند که در این تاپیک تشریف آورده بوند ما را امتحان کنند و سطح دانششان را با ما فقیر فقرا محک بزنند در اینجا لازم است پیشنهادی به ایشان بدهم یه مسابقه در کشورهای خارج هر ساله برگزار می شه به عنوان بزرگترین دروغ گوی سال البته شما در این مسابقه اگر شرکت کنید نه تنها در دروغ گویی بلکه در لاف زنی و کنده گویی نیز نفر اول هستی برای اینکه دوستان بهتر به اراجیف این آقا پی ببرند سخن ایشان را با علامت قرمز برای توجه بیشتر پیست می کنم
در مواقعی برای تعیین سطح رقیبان از تکنیک های ساده ای بهره جستم . با عرض پوزش از دوستانی که در این تست شرکت کردند . چه دراین وبلاگ چه در سایتهای دیگر . انگیزه ام را از شما دارم .

خود در مورد صحبتهای ایشان قضاوت کنید . من چنین بشر رو داری در تمام عمرم ندیده بودم و نخواهم دید .
قابل توجه دوستان و اساتید باور کنید من نه مجنون شده ام و نه خدای ناکرده قصد مسخره کردن و مضحکه کسی را دارم من از ابتدای ورود این آقا به تاپیک و نوع گفتار که البته بیانگر رفتارشان نیز هست به این نتیجه رسیدم که حدیث معصوم ( ع ) را در مورد این آقا بکار گیرم معصوم ( ع ) می فرمایند با فرد مغرور به مانند خود او رفتار کنید تا شاید سر عقل بیاید . البته نوشتار من بخاطر توهینات در لفافه و پنهان ایشان در این مطالبشان است که نوشته اند و برای دفاع از تاپیک و اساتید و هنرجویان در جابشان این مطالب را عنوان کردم. من منکر وجود این سایت و یا راه اندازی این سایت بقول ایشان ( نام محرمانه ) نیستم فقط ناراحت اراجیف و گنده گوییهای این عزیز هستم و البته انقدر با خود کلنجار رفتم تا بتوانم این مطالب را به جهت معرفی این (مستر )همراه با چاشنی کمی ظنز برای شما عنوان کنم شما پست های قبلی این آقا را مطالعه کنید و سپس خود در مورد حرفهای ضدو نقیض این استاد عالی قدر قضاوت کنید . انسان این همه مغرور واقعاً که نوبره .
جناب آقای مدیر عامل موفق و پیروز باشید اما شما را به خدا کمی بیشتر در مورد صحبتهای گوهر بارتان فکر کنید .
با تشکر شائولین .

armanbm

Registered User
لایک‌ها
6
دروود
شما دوتا هم وطن چرا انقدر مسائل رو سخت میگیرید؟
آقای شائولین قبول دارم که حد زیادی سخنان شما درست است اما اجازه دهید شاید ایشان به این شکل بیان کرده اند که حرف های قبلی خود را رد مینمایند! (یعنی اصلاح شدن!)
آقای روز بهانی از شما هم خواهش میشود کمی کوتاه بیایید.

با تشکر از شما دو دوست گرامی
به امید وقت.

یک چند ز کودکی به استاد شدیم --- یک چند ز استادی خود شاد شدیم
پایان سخن ببین که ما را چه رسید؟ --- از خاک برآمدیم و بر خاک شدیم

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از M.Rouzbehani :

شرایط عضویت اعضا ء :

- خیالپردازان .

سایر قوانین :

با تشکر .

دوست گرامی لطفآ تبلیغات خود را در جای دیگر مطرح کنید ....

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
سلام خدمت تمام اساتيد

واقعا خسته نباشيد!
مطالب بسيار پزبار و سودمندي در اينجا ارائه ميشه كه جاي تشكر داره!
من مي خواستم در اين تايپيك كمي راجع به چي كونگ بنويسم كه تاثير زيادي بر روي نيروي درون داره كه.......
بي كامپيوتر شدم!:(

پس بهتر ديدم كه به استفاده از مطالب شما اساتيد مخصوصا استاد شائولين و لينخو و توتي و ....بسنده كنم.

موفق باشيد:f34r:

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
دروود
شما دوتا هم وطن چرا انقدر مسائل رو سخت میگیرید؟
آقای شائولین قبول دارم که حد زیادی سخنان شما درست است اما اجازه دهید شاید ایشان به این شکل بیان کرده اند که حرف های قبلی خود را رد مینمایند! (یعنی اصلاح شدن!)
آقای روز بهانی از شما هم خواهش میشود کمی کوتاه بیایید.

با تشکر از شما دو دوست گرامی
به امید وقت.

یک چند ز کودکی به استاد شدیم --- یک چند ز استادی خود شاد شدیم
پایان سخن ببین که ما را چه رسید؟ --- از خاک برآمدیم و بر خاک شدیم

به نام خدا
با عرض سلام به دوستان و اساتید عزیزم چندی بود که اینجانب در صدد رفع زحمت بودم و هر گاه تصمیم به این امر می گرفتم مسائلی مرا به ادامه راه ترغیب می کرد ابتدا بگویم که چرا تصمیم به جدا شدن از دوستان گرفته ام دلیل اول کمی وقت به علت تعدد کلاسها چون الطاف خداوندی امسال بیش از پیش مرا شرمنده خود نموده و کلاسهای عمومی و خصوصی من کمی بیش از حد گسترش پیدا کرده است که البته از خداوند منان می خواهم که این توفیقی را که به این حقیر عنایت کرده همچنان ما را لایق این امر بدانند و ما را همواره یاری بفرمایند . دلیل دوم که یکی از مهم ترین دلایل کم کردن زحمت اینجانب است صلاح دیدم بیش از این به علت حضور هنرجویانم که شاهد و ناظر مطالب و مباحث بعضاً بی نتیجه که نتیجه آن زیر سئوال رفتن کسوت و شان این حقیر با افراد دیگر منجر می شود بیش از این مزاحم دوستان و اساتید عزیز نگردم و در جایی که از لحاظ آشنایی و شناخت درست و منطقی بر این حقیر دارند یعنی در استان اصفهان و کلاسها و نشست های رودرو اگر بتوانم مثمر ثمر واقع شوم شرکت کنم که اگر قدر هم ندانند حداقل نیش و کنایه هم نزنند . اما چرا تاکنون همواره سعی کردم بمانم و مزاحم دوستان و اساتید شوم به چند علت مهم بوده 1 - وجود دوست و استاد عزیز و نازنینم که سرلوحه اخلاق و رفتار و متانت است جناب آقای رضا بابازاده بوده اند که خود این حقیر شخصاً نکات بسیاری از این استاد بزرگوار یاد گرفته ام .
2 - بخاطر وجود دیگر دوستان علاقه مند و اساتید خوبم مانند طوطی و دراگون و د وان و ..... که بر این حقیر منت گذاشته و بر اطلاعات این جانب بسیار افزوده اند .
3 - بخاطر عشق و علاقه خودم به طرح مسائل و نکات آموزشی و عنوان تجربیات چند ساله خودم که اگر بتوانم ذره ای از این تجربیات را با دیگران تقسیم کنم .
و اما جواب شما دوست عزیز من همیشه و در همه حال توانسته ام خیشتن داری خود را حفظ کنم و بر خود مسلط باشم که این را نیز از برکات ورزشم و تمرکز ذهن و تمرینات آن می دانم اما شما دوست عزیز و دیگر دوستان بدانید که در زندگی و در نقاطی از موقعیتهای پیش آمده زمانیست که باید در حد توان از خود و از افکار و ایمان و اعتقاد خودتان تا آخرین نفس مبارزه کنید و از هیچ گونه سدی نهراسید و در مقابل ناکسان و یاوه گویان و عقده پراکنان که خود نمودی از هرج و مرج و نابخردی در تمام مقاطع هستند حتی یک قدم نیز کوتاه نیایید و همانطور که از معصوم روایت کردم با مغروران همانطور باشید خود آنان هستند دوستان خوبم دافعه و جاذبه باید در کنار هم باشند زمانیست که شما باید از الطاف و گفتار نرم استفاده کنید و این گفتار و الطاف شامل همه کس نخواهد بود چرا که فرد مورد نظرتان را باید به دقت بشناسید که آیا با نرمی و گفتگو به نتیجه می رسید و شر او را دفع خواهید کرد یا نه و اگر با نرمی نشود با روی دیگر شمشیر و لبه تیز و برنده آن از لحاظ منطق و بحث کوبنده باید با او مقابله نمایید چرا که ترحم بر پلنگ تیز دندان ستم کاری بود بر کوسفندان اگر امروز جواب افراد ی از این دست را توانستید بدهید که هیچ و اگر نتوانستید و یا کوتاه آمدید هم خود و توان خود را زیر سئوال برده اید و هم اجازه داده اید ایشان با فراخ باز بر دیگران نیز چنین کنند این نوع رفتار حتی برای فرد خاطی نیز مناسب است چرا که فردی که با این نوع رفتار مواجه شود خود به خود پس از اندکی جدل و بحث تکلیف خود را روشن می سازد . بسیاری از شما و حتی می دانم دوست خوبمان جناب آقای بابازاده نیز بر نوع رفتار و نوشتار من متعجب شده اند اما اگر به فن بیان و سفسته و منطق و..... آشنا باشید این نوع رفتار را درک کرده و بر من خرده نخواهید گرفت این دوستمان را من از این نبردبان غرور که بالا می رود به زیر می کشم و بدانید که در حق ایشان نیز لطف می کنم .چرا که گفته اند
نردبان این جهان ما ومنی است عاقبت این نردبان افتادنی است
لاجرم هر کس که بالاتر نشست استخوانش سخت تر خواهد شکست

اگر ایشان و افرادی مانند ایشان را اینگونه تنبیه نکنیم دود آن در آینده به چشم همه خواهد رفت .
در آخر باید عرض کنم بابت شعر و سروده زیبای شما که نطق کاملی را ایراد کردید من نه عقده استادی داشته ام و ندارم این عقل و شعور انسان است که از کدکی باید به حد اعلای خود برسد و این شعر به همچون افرادی به مانند خود شما صدق می کند چون که همین شما بودید که تاپیکی منحرف ایجاد کرده بودید که اگر با عکس العمل سریع دوست و استاد خوبم بابا زاده مواجه نمی شدید اینک ......... / من خدا را آنقدر شاکرم که در جایی که می بایستی احترام و شان خود را دارا باشم در بین عزیزان و هنرجویان و قدر دانان دارا هستم و انشاالله که بتوانم این داشته عظیم را همچنان حفظ کنم و خداوند این لیاقت را از این حقیر نستاند . چون آینده تاپیک و سایت را در چنان که می بایست شایسته نمی بینم با تمامی شما عزیزان خداحافظی می کنم انشاالله در حد توان فقط برای استفاده و خواندن مطالب با ارزش شما دور را دور در مقاطعی به تاپیک سر می زنم و نگاشتن و ایراد مطالب و نکات آموزشی را به اساتید بی نظیر و خوبم وامی گزارم . البته در حد توان در تاپیک چانگ چوان به فعالیت و ایجاد نوشتار در مورد اساتید خوبم و معرفی سبکهای ووشو و نکات و تجربیات رزمی 18 ساله خودم می پردازم و در کنار اساتید دیگر تاپیک چانگ چوان کسب تجربه می کنم .
با تشکر شائولین .

armanbm

Registered User
لایک‌ها
6
دروود
آقای شائولین نمیدونم منظورتون شعری که من نوشتم بوده یا نه اما اگه منظورتون اون شعر هست باید بگم که من در آخر اکثر پست هام یک بیت شعر مینویسم و هیچ قصدی هم نداشتم اگرم ناراحت شدید ازتون عذر میخوام ولی من هیچ قصد بدی نداشتم.
براتون یک پیغام خصوصی نوشته ام.

M.Rouzbehani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توجه : من بهیچ عنوان در این وبلاگ تبلیغات نمیکنم .
با توجه به اینکه برخی افراد آزادانه نام وب سایت خود را درج میکنند ، بنده هم صرفا نام سایت تحت تاسیس خود را درج خواهم کرد .
تا اینجا کسی با من مشکلی دارد ؟

--------------------------------------

از پاسخ جناب ( شائولین ! ) بسیار خوشنودم .
با توجه به اینکه من قاطعانه به ایشان گفتم که با او کاری ندارم و لطفا با من کاری نداشته باشد ، دیدم که وی علاقه خاصی به نزاع دارد و در چند نوبت با خبث طینت و به طور مکرر عهد خود را مبنی بر آخرین پاسخ به من شکست .
بارها اعلام کردند که بنده موجودی بی خاصیت ، تهی مغز ، مغرور ، رودار ! و غیره هستم .
خوشحالم در سطحی که میخواستم پذیرفته شدم . چه به عنوان دوست ، چه دشمن . آن هم فقط با چند پست .
کماکان بر این عقیده ام که فحاشی و تمسخر و تهمت کار افراد ناتوان است .
در جواب به اختصار و با آسودگی جمله ای را به شما هدیه میدهم : - کلوخ انداز را پاداش سنگ است -

امپراتور اعظم ( شائولین ) در حالی که شما به نگارش پاسخ تمسخر آمیز در این وبلاگ فانتزی مشغولید ، من به جمع آوری بهترین نرم افزار های چند رسانه ای موجود ، طراحی جزوات و تراکت و طراحی اولیه وب سایت محکم خود جامه عمل میپوشانم .
با تلاش فراوان اهداف یاد شده را ( در پست پیشین ) در کمتر از سه ماه محقق خواهم ساخت .
به لطف خدا ابزار کافی را جهت نیل به هدف در دست دارم . وصد البته انگیزه را از شما ، چرا که رقابت با جامعه ضعیف شما ( صرفا ضعف از نظر گسترش علوم متافیزیک ) کاری بس سهل و ساده است .
در نهایت یا مثل یک انسان متمدن و مودب با من همکاری کنید و یا مجددا از شما میخواهم مستقیم و غیر مستقیم نه به من پاسخ دهید و نه در رابطه با من اظهار نظر کنید .
حالت سوم حالت خوبی نیست . از آن حذر کنید .

با تشکر .

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض سلام و درود به اساتید .
سعی می کنم آخرین پستم باشد .
وآخرین جوابم به ( مستر ) بزرگ است.

با توجه به اینکه برخی افراد آزادانه نام وب سایت خود را درج میکنند ، بنده هم صرفا نام سایت تحت تاسیس خود را درج خواهم کرد .

این جواب را به جناب آقای بابازاده واگذار می کنم .

با توجه به اینکه من قاطعانه به ایشان گفتم که با او کاری ندارم و لطفا با من کاری نداشته باشد ، دیدم که وی علاقه خاصی به نزاع دارد و در چند نوبت با خبث طینت و به طور مکرر عهد خود را مبنی بر آخرین پاسخ به من شکست .
بارها اعلام کردند که بنده موجودی بی خاصیت ، تهی مغز ، مغرور ، رودار ! و غیره هستم .
خوشحالم در سطحی که میخواستم پذیرفته شدم . چه به عنوان دوست ، چه دشمن . آن هم فقط با چند پست .
در جواب به اختصار و با آسودگی جمله ای را به شما هدیه میدهم : - کلوخ انداز را پاداش سنگ است -
من در جواب دوستان مجبور شدم در مورد شما مسائلی را عنوان کنم که قبلاً هم بیان کرده بودم اما نظر شما درست است که تکرار مکررات هیچ سودی ندارد و آن هم در مورد شما .
شما در این جا پذیرفته شدید اما به چه عنوان از اظهار نظر دیگر دوستان مشخص است که به چه شکلی پذیرفته شده اید اما شما همواره خود را به ...... زده اید .

امپراتور اعظم ( شائولین ) در حالی که شما به نگارش پاسخ تمسخر آمیز در این وبلاگ فانتزی مشغولید ، من به جمع آوری بهترین نرم افزار های چند رسانه ای موجود ، طراحی جزوات و تراکت و طراحی اولیه وب سایت محکم خود جامه عمل میپوشانم .
با تلاش فراوان اهداف یاد شده را ( در پست پیشین ) در کمتر از سه ماه محقق خواهم ساخت .
به لطف خدا ابزار کافی را جهت نیل به هدف در دست دارم . وصد البته انگیزه را از شما ، چرا که رقابت با جامعه ضعیف شما ( صرفا ضعف از نظر گسترش علوم متافیزیک ) کاری بس سهل و ساده است .
در نهایت یا مثل یک انسان متمدن و مودب با من همکاری کنید و یا مجددا از شما میخواهم مستقیم و غیر مستقیم نه به من پاسخ دهید و نه در رابطه با من اظهار نظر کنید .

هر کس این مطالب شما را بخواند و نداند و شما نشناسد فکر می کند چه جانور عجوبه ای هستی اما نمی داند که همه اینها تبلی تو خالیست .
در ضمن کسی که از لحاظ فکری به انسانهای اولیه تعلق دارد نباید حرف از تمدن بزند .

حالت سوم چه می تواند باشد ؟ فقط می توانم بگویم هیچ چیز نیستی . و البته رک بگویم فکر نکن که با بحث و کلنجار رفتن با تو راضیم نه بلکه در مواقعی مجبورم . هر چند که وقتی روی زیبای شما را در تاپیک می بینم زیاد هم برایم خوشایند نیست.
باز هم از اساتید عزیز از بابت جوابم به ایشان پوزش می خواهم انشاالله در سایت جدید موفق باشید خدا نگهدار .
با تشکر شائولین .

The_Last_Dragon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

مدتی در میان امتحاناتم میامدم و بحثی را که پیش آمده بود را مطالعه میکردم ولی وقت پیغام گذاشتن نداشتم.اما حالا بر خودم واجب کردم تا نظری در مورد دفاعیه استاد گرام شائولین و آقای M.Rouzbehani بگم.
آقای M.Rouzbehani شما در مطالب اولیتون اگه اشتباه نکنم اضحار کردید که اینجا یک سایت فانتزی است و یک سایت فانتزی هم باید همه چیزش فانتزی باشه.یک مثال میزنم:وقتی شما کتابی درباره متافیزیک میخری توی اون کتاب فقط درباره متافیزیک است نه زیست و شیمی.
ضمنا ما همه که در این انجمن هستیم با استاد شائولین و گفته های ایشان احترام میگزاریم و آنها را قبول داریم ولی شما ناگهان از کدام کنج عالم خدایی آمدی نمیدانم که یهو یکی از اساتید بزرگ را زیر سوال میبری که چندین سال در هنرهای رزمی سابقه دارند ولی شما چه طور؟
ضمنا بزرک ترین استباه شما اینه که اینجا را فوروم متافیزیک میبینید.باید به شما گفته باشم که متافیزیک شاخه های بسیار زیادی دارد که اگر بخواهید براتون مینویسیم و یکی از شاخه های آن که در هنرهای رزمی کاربرد بسیار زیادی دارد شاخه نیروی درون(Inner Power) است که شما کل متافیزیک را زیر سوال بردید.
ضمنا هر کسی که یک ذره روانشناسی صورت بلد باشه حتی بطور تجربی از عکس شما یک چیزایی دستش میاد....
اگر هم من چیزی یادم رفت بگم و یا غلط املائی داشتم ببخشید فقط بحث را تمام کنید و حتی اگه میشه جواب من را ندید چون ماجرا ادامه پیدا میکنه.

با تشکر فراوان

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از easter :

سلام و خیر مقدم به شما دوست عزیز :happy:
من e-Book های فالون گونگ رو دارم ولی هنوز وقت نکردم بخونم.اما خبر خوب اینجاست که در صفحه ی اول این کتابها یک شماره تلفن داده و گفته برای ثبت نام رایگان در این کلاسها تماس بگیرید.:happy:

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از M.Rouzbehani :

--------------------------------------

با تشکر .

آقای محترم .مرد حسابی چقدر شما رو داری و از رو نمی روی
اندکی هم خجالت خوبست .شما به چه حقی اینچنین بی ادبانه و گستاخانه با استاد شائولین حرف میزنید .شما آزادید هر کار که میخواهید بکنید ولی بروید جای که ما شما را زیارت نکنیم . مطمئن باشید دوستاران شما بدنبالتان خواهند امد .
ای لعنت بر...

بالا