دروود
ضمن عرض خسته نباشید خدمت دوستان پس از مدت ها لازم دیدم که دوباره پست بدم!
خوب حرف برای زدن زیاد دارم و چند انتقاد از دوستان و اساتیدم که در اینجا فعالیت میکنند
در ابتدا بگم که نگین تازه اومده داره قد قد میکنه! قبلش یه نگاه به تاریخ عضویتم بندازید! بعدش دلیل کم بودن پست هام اینه که قبل از این یوزر، یوزرقبلی بنده دارای 300 پست بود که پاک شد! (در اثر مشکلاتی که برای سایت پیش اومد)و اون زمان هم مدیران سخت گیر بودند و مثل حالا نبود! یعنی تورم پست خیلی زیاد شده!!!!!
خارج از شوخی چند خواهش داشتم
1 - اول اینکه خواهشا مطالبتون رو به 100 قسمت تقسیم نکنید و هر قسمت رو تو یک پست ندید !
میتوانید مطلب رو به صورت مقاله بدید و لینکش را بدید و یا حده اقل در یکی دو پست بدهید نه 10-20 پست!!
2 - که خیلی مهمه اینکه خواهشا مطالب رو با ذکر منبع بیان کنید! من نصبت به این موضوع بسیار نگرانم. نمیدانم کسی که در مقام یک استاد است بعید است که چنین کار هایی بکند (منظورم هیچ شخص خاصی نیست مطلب کلی بیان میشود)
3- اگه ممکنه امضاهاتون رو کوچیکنر کنید تا تعداد پست هایی که تو یک صفحه میتوان خواند بیشتر باشد.
و نیز همان طور که آقای شاولین فرمودند از بیان حرف های مکالمه ای در پست ها خود داری بفرمایید.
بنده مدیر نیستم و فقط تقاضا هایم را بیان کردم .
ما هم بر شما دوست تازه واردمان سلام ودرود می فرستیم ، البته تازه وارد که چه عرض کنم شما که ماشاالله به گفته خودتان یکی از قدیمیها هستید و خود میزبانید و ما میهمان شما ، اما با این وجود باز هم به شما خیر مقدم عرض می کنیم و ای کاش دوست تازه وارد دیگرمان که مدتی جو تاپیک و ..... را بهم ریخته بود به مانندشما عزیز رفتار می کرد همانطور که شما نیکو خود را معرفی کردید و مستقیم مسائلی را عنوان کردید که از دیدگاه شما مورد نقد بود .
دوست عزیز اول اینکه فرموده اید مطالب را یک جا پست کنیم و از تکه تکه کردن آن خودداری کنیم البته این مطلب ممکن است برای موضوعات و جزوه های داستانی و یا مطالب حتی علمی فقط خواندنی که بصورت کلی استفاده مورد استفاده باشد اما توجه داشته باشید مطالب آموزشی این هم نکاتی مانند این آموزشها قبول کنید که بایستی مجزا ، به مرور و با تانی خاصی انجام شود که این اجازه را به فرد بدهد که از موضوعات خسته نشود و بعد از هر پست کوتاه به فکر فرو رود و به کنکاو آن بپردازد چرا که ما دوست داریم نکاتی را که عنوان می کنیم خوانا و تا جایی که ممکن است ساده و روان نوشته شود و از زیاده گویی و (به غیر از مواقع حساس ) از توضیحات اضافی اجتناب کنیم و این فرصت را به خود اشخاص بدهیم که بر روی موضوع خوب فکر کنند و اگر سئوالی بود مطرح کنند و این امر جز با تکه گویی و گزیده گویی انجام نمی شود .
دوم اینکه فرموده بودید مطالب را با ذکر منابع اعلام کنید جواب دوست و استاد خوبم آقای بابازاده کاملاً موضوع را روشن و بیان نمود و تنها در تایید سخنان این بزرگوار باید عرض کنم که در مواقعی که دوستان بخواهند اصل و وجود نکات و مطالب را در یابند ( ممکن است کسی شک کند یا کنجکاو شود از صحت مطالب ) ما می توانیم کاتابها و مقالات موجودی که در این چند سال مطالعه کرده ایم را برای شما معرفی کنیم که کتابهای موجود در بازار امروزی به مرور کتابهای قدیمی را تجدید چاپ می کنند اما آنهایی را که در بازار یافت می شود را به راحتی می توان معرفی کرد اما همانطور که استاد خوبم جناب آقای بابازاده فرمودند نکات و مطالب هرگز نمی بایست فقط و فقط برگرفته از مقالات و کتابهای موجود باشد بلکه نکات تجربی که از این مقالات و کتابها برای افراد بدست آمده که البته تلاش سالها تجربه می باشد بسیار بزرگتر و ارزشمند تر از این است که صرفاً کسی بخواهد با تنها یک عمل کپی پیست مطالب را بگیرد و عنوان کند ما باید همراه با ذکر مطالب بتوانیم روح این تمرینات را نیز انتقال دهیم .و حتی از تجربیات بدست آمده برای فلان تمرینی که خودمان تجربه کرده ایم و احساسی که در آنجام آن تمرین داشته ایم نیز سخن بگوییم .
و اینکه ما همیشه گفته ایم حداقل اگر بخواهم از جانب خود بگویم اینجانب جز یک هنرجو تازه کار چیز دیگری نبوده و نیستم در این میان هر آنچه که احساس می کنم ممکن است برای دوستان مفید باشد بیان می کنم من را به عناون یک شاگرد بشناسید نه یک استاد .امید است که بتوانیم از وجود شما دوست خوبمان استفاده لازم را ببریم .
با تشکر شائولین