hadissj
Registered User
با سلام خدمت دوست عزیز جناب آقای روزبهانی
در پاسخ به پیشنهادات و انتقادات شما باید بگم که:
باید بگم اگر تمسخر باشه فقط شامل استاد شائولین نمیشه .بلکه به هزاران انسانی که به مسائل متافیزیک اعتقاد دارند برمیگرده...
2-در مورد شکلکهای مختلف و اسامی عجیب باید بگم خود شما چند باری تکرار کردید که باید به عقیده ی دیگران احترام گذاشت .
3-لقب بزرگ استاد برای اشخاص مجهول الهویه :باید بگم استادی هر شخص از نحوه صحبت و اطلاعات آن شخص مشخص میشه .من به شخصه اساتید مطلعی رو در این تاپیک پیدا کردم.به هر حال کسی از شما نخواسته این افراد رو استاد خطاب کنید .هر کس با توجه به نگرش خودش به افراد لقبی میده .فکر نمیکنم موضوع پیچیده ای باشه:happy:
4-این مباحث عظیم را جدی بگیرد:خیلی ها که به این تاپیک اومدن به دلیل اعتقاد به این مسئله بوده و اکثراین افراد بی اطلاع نبودن مثلا خود من در مورد نیروی چی و کهکشانی مطالعاتی داشتم و وقتی این مسائل رو و رابطه ی آنها رو با سخنان اساتید دیدم ......مسلما این تاپیک رو جدی گرفتم
بعضی ها هم دوست ندارن هرکسی چهره ی اونا رو ببینه مخصوصا بیشتر خانمها.
در ضمن این اشکال به قول شما فانتزی می تونه معرف خیلی چیزا باشه مثلا عکس استاد شائولین و عکسهای مشابه آن(نظورم دایره معروف با دو رنگ هست)تفسیر ویژه ای دارن که فکر می کنم شما با هوش بالایی که دارید میتونید معنی اونو متوجه بشید.
از همراهی شما متشکرم:hadissj
در پاسخ به پیشنهادات و انتقادات شما باید بگم که:
من از این جمله ی شما نوعی تمسخر و بی احترامی رو برداشت می کنم .آیا اشتباه متوجه شدم؟:wacko:باید به شما متذکر بشم که امروزه برای طهارت و امثالهم واحد درسی در دانشگاهها میگذارند ولی از علم بین المللی شما نشانی به چشم نمیخورد !
باید بگم اگر تمسخر باشه فقط شامل استاد شائولین نمیشه .بلکه به هزاران انسانی که به مسائل متافیزیک اعتقاد دارند برمیگرده...
1-کاراکتر موجه یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!:blink:توجه داشته باشید که وقتی یک کارکتر موجه وارد یک وبلاگ با انواع شکلکهای مختلف ، اسامی عجیب و گاهی مضحک ، ادعا های بی پشتوانه دلیل منطقی و لقب بزرگ استاد برای اشخاص مجهول الهویه میشود ، نباید از او انتطار داشت که این مباحث عظیم را جدی بگیرد
2-در مورد شکلکهای مختلف و اسامی عجیب باید بگم خود شما چند باری تکرار کردید که باید به عقیده ی دیگران احترام گذاشت .
3-لقب بزرگ استاد برای اشخاص مجهول الهویه :باید بگم استادی هر شخص از نحوه صحبت و اطلاعات آن شخص مشخص میشه .من به شخصه اساتید مطلعی رو در این تاپیک پیدا کردم.به هر حال کسی از شما نخواسته این افراد رو استاد خطاب کنید .هر کس با توجه به نگرش خودش به افراد لقبی میده .فکر نمیکنم موضوع پیچیده ای باشه:happy:
4-این مباحث عظیم را جدی بگیرد:خیلی ها که به این تاپیک اومدن به دلیل اعتقاد به این مسئله بوده و اکثراین افراد بی اطلاع نبودن مثلا خود من در مورد نیروی چی و کهکشانی مطالعاتی داشتم و وقتی این مسائل رو و رابطه ی آنها رو با سخنان اساتید دیدم ......مسلما این تاپیک رو جدی گرفتم
دوست عزیز بر خلاف ادعای شما که گفتید انسان با اطلاعی هستید باید بگم اکثر دوستان واساتید دانشجو هستن و جالب بدونید از دانشگاههای معتبر هم هستن .حداقل چند تایی رو از شریف و علم وصنعت سراغ دارم.این یک وبلاگ فانتزی است نه سایت دانشگاه شریف !
حداقل من یکی که از خودم عکس دیجیتالی ندارم احتمالا خیلی ها هم....عکس خود را جایگزین اشکال فانتزی کنید .
بعضی ها هم دوست ندارن هرکسی چهره ی اونا رو ببینه مخصوصا بیشتر خانمها.
در ضمن این اشکال به قول شما فانتزی می تونه معرف خیلی چیزا باشه مثلا عکس استاد شائولین و عکسهای مشابه آن(نظورم دایره معروف با دو رنگ هست)تفسیر ویژه ای دارن که فکر می کنم شما با هوش بالایی که دارید میتونید معنی اونو متوجه بشید.
منظور شما رو درک نکردم ؟؟:wacko: اگه منظور خودتونید باید بگم از انتقادات شما متشکرم.به هر حال تا سوالی نباشه جوابی هم نیست.به جای طرد کارکتر های سختگیر ، به آنها بها دهید . دست آخر خود ضرر می کنید . مثال آن است که مردم آمریکا ادیسون را طرد میکردند!
از همراهی شما متشکرم:hadissj