• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیروی درون

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوست عزیز جناب آقای روزبهانی
در پاسخ به پیشنهادات و انتقادات شما باید بگم که:
باید به شما متذکر بشم که امروزه برای طهارت و امثالهم واحد درسی در دانشگاهها میگذارند ولی از علم بین المللی شما نشانی به چشم نمیخورد !
من از این جمله ی شما نوعی تمسخر و بی احترامی رو برداشت می کنم .آیا اشتباه متوجه شدم؟:wacko:
باید بگم اگر تمسخر باشه فقط شامل استاد شائولین نمیشه .بلکه به هزاران انسانی که به مسائل متافیزیک اعتقاد دارند برمیگرده...:eek: :eek:
توجه داشته باشید که وقتی یک کارکتر موجه وارد یک وبلاگ با انواع شکلکهای مختلف ، اسامی عجیب و گاهی مضحک ، ادعا های بی پشتوانه دلیل منطقی و لقب بزرگ استاد برای اشخاص مجهول الهویه میشود ، نباید از او انتطار داشت که این مباحث عظیم را جدی بگیرد
1-کاراکتر موجه یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!:blink:
2-در مورد شکلکهای مختلف و اسامی عجیب باید بگم خود شما چند باری تکرار کردید که باید به عقیده ی دیگران احترام گذاشت .
3-لقب بزرگ استاد برای اشخاص مجهول الهویه :باید بگم استادی هر شخص از نحوه صحبت و اطلاعات آن شخص مشخص میشه .من به شخصه اساتید مطلعی رو در این تاپیک پیدا کردم.به هر حال کسی از شما نخواسته این افراد رو استاد خطاب کنید .هر کس با توجه به نگرش خودش به افراد لقبی میده .فکر نمیکنم موضوع پیچیده ای باشه:happy:
4-این مباحث عظیم را جدی بگیرد:خیلی ها که به این تاپیک اومدن به دلیل اعتقاد به این مسئله بوده و اکثراین افراد بی اطلاع نبودن مثلا خود من در مورد نیروی چی و کهکشانی مطالعاتی داشتم و وقتی این مسائل رو و رابطه ی آنها رو با سخنان اساتید دیدم ......مسلما این تاپیک رو جدی گرفتم
این یک وبلاگ فانتزی است نه سایت دانشگاه شریف !
دوست عزیز بر خلاف ادعای شما که گفتید انسان با اطلاعی هستید باید بگم اکثر دوستان واساتید دانشجو هستن و جالب بدونید از دانشگاههای معتبر هم هستن .حداقل چند تایی رو از شریف و علم وصنعت سراغ دارم.
عکس خود را جایگزین اشکال فانتزی کنید .
حداقل من یکی که از خودم عکس دیجیتالی ندارم احتمالا خیلی ها هم....
بعضی ها هم دوست ندارن هرکسی چهره ی اونا رو ببینه مخصوصا بیشتر خانمها.
در ضمن این اشکال به قول شما فانتزی می تونه معرف خیلی چیزا باشه مثلا عکس استاد شائولین و عکسهای مشابه آن(نظورم دایره معروف با دو رنگ هست)تفسیر ویژه ای دارن که فکر می کنم شما با هوش بالایی که دارید میتونید معنی اونو متوجه بشید.
به جای طرد کارکتر های سختگیر ، به آنها بها دهید . دست آخر خود ضرر می کنید . مثال آن است که مردم آمریکا ادیسون را طرد میکردند!
منظور شما رو درک نکردم ؟؟:wacko: اگه منظور خودتونید باید بگم از انتقادات شما متشکرم.به هر حال تا سوالی نباشه جوابی هم نیست.
از همراهی شما متشکرم:hadissj

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
استاد شائولین از توضیحات شما و پاسخ به سوالم در مورد تمرین پلک زدن متشکرم.

M.Rouzbehani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام .
آقای ( شائولین ) پاسخ شما را با دقت بررسی کردم .
با توجه به پاسخ توهین آمیز شما ، در جواب شما عفت کلام را حفظ کرده و از حق خود دفاع کنم .

انسانهای هوشمند را باید شناخت و مطرح کرد تا همه از وجود آنها بهره ببرند . اصرار یک انسان هوشمند برای مطرح کردن ضریب هوشی خود جهت خودنمایی ، ابراز وجود ، آزار دیگران و غیره از لحاظ منطق عقلی جایی ندارد . در این بین کسی که چنین میکند اشکال دارد ، یا کسی که این چنین برداشت میکند . قضاوت با دیگران است ، اگر شما شعور آنها را زیر سوال نبرید .

من ابتدا با متنی کوتاه ، ساده و مودبانه نظر خود را در چند سطر مطرح کردم . از کسانی که خود را مدافع ، طرفدار و مروج موضوع مورد بحث میدانستند خواهش کردم که توسط 3 شماره تلفن با من تماس بگیرند تا بنده بلافاصله تصمیمات لازمه را جهت اقدامات بعدی اتخاذ کنم . در جواب این تقاضا شما محبت کردید جوابی با چاشنی تحقیر و تحمیق را در جواب من فرمودید . زمانی که شما علنا جوابی این چنین میدهید من مجبورم سوالات خود و جواب شما را علنا مطرح کنم .
در جواب دوم شما که اصل تقابل را به تفاهم ترجیح میدهید ، گستاخانه من را عامل افراد پشت پرده و جاسوس خواندید و این تهمت کثیف را به من نسبت دادید . جالب اینجاست که از ضریب هوشی سخنی به میان آوردید در صورتی که من احساس میکنم با معنای آن آشنایی ندارید . آقای محترم ، کمی به عقب برگردید ، اولین نوشته من حاوی مشخصات کامل من ، تصویر من ، 3 شماره تلفن و خواهشی مودبانه است . یک مقدار فکر کنید ... من خواستم هر بحث و جدلی هست به طور کاملا خصوصی به سر انجام برسد . شما وقتی از پاسخ منطقی باز ماندید ، مرا عامل دشمن ، احمق ، جاسوس و بی اطلاع از همه جا خواندید . جالبتر آنکه خود را با همه جمع بسته و به نمایندگی از دیگران سخن راندید . اعتراف میکنم کسی که وقت خود را برای بر آشفتن ذهن اساتید بزرگوار : طوطی و کفتر و جکی جان و دکتر اختاپوس تلف کند احمق است .
روی صحبتم با افراد زود باور است : تکنیک بالا یکی از شگرد های اطلاعاتی و ضد اطلاعاتی است . زمانی که فرد یا گروهی در صدر جریان ، درگیر مخالفان میشود ، برای جبران خلاء اسناد ، مدارک و منطق مستدل به این موارد متوسل میشود .
- برای برخورد با مخالفان و منتقدان ، به جای گفتگو : آنها را عوامل بیگانه و دشمن عموم میخواند . احساسات عموم را بازیچه قرار میدهد . سریعا صحبت های مخالف را به تعصب عموم ربط داده و باور های جمع را مورد توهین وی قرار میدهد . در جمع چند شگرد دست چندم سیاستبازان آماتور .

به پاسخ شما ادامه میدهم : فرمودید که در حد اندازه من نیست که در مورد شما اظهار نظر کنم . بر فرض فرمایش شما صحیح . آقای عزیز حد و اندازه شما چقدر است ؟ بیش از اسامی عجیب و قریب و شکلکهای مسخره ؟ اگر اینطور نیست ، باید آن را به من نشان دهید یا خیر ؟ البته شما این کار را کردید ، با پاسخ متین خود به خواهش مودبانه من .
تا اینجا من از شما کارکتری مستبد ، دگم و بسته دیدم . به جای مفاهمه پیراهن عثمان علم میکنید که تو عامل فلانی هستی ، قصد تو تخریب ، ذهنت مشوش و در اندیشه هیچ نداری . چه معلم بزرگواری ، چه منشی ، چه متانتی . تازه در حد من نیست که حتا نظر بدم . جالب آنکه چقدر هم به حال من تاسف خوردید . در ضمن حال من کاملا خوب است ، نگران نباشید .
اجازه بدهید به جای گلایه کمی از منطق خود بگویم .
منطق من بر اصل ( همکاری ، همیاری ، مفاهمه ، مصالحه و دوستی ) استوار است . که هزار دوست کم و یک دشمن زیاد است . بر این باور سازندگی در هر بعدی را دوست دارم . در رابطه با وبلاگ شما پیشنهاداتی دادم که با خوشرویی از آن استقبال کردید ... دیدم که محیط بحث شما با مضمون آن ( چه راست و چه دروغ ) همخانی ندارد . تلاش کردم تا آنها را همسان سازم .
در صحبتهای تان نشانه هایی از عشق ، علم اندوزی ، تحقیق و غیره یافتم . دیدم با محیط همخوانی ندارد .
پیشنهاد کردم اسامی مستعار را به واقعی تغییر دهید . سوال : شما مشکلی دارید ؟ اینجا نه از بحث سیاسی خبریست نه از فحشا ! از مشکلاتان در این رابطه با من هم صحبت کنید ، شاید توجیه شدم . تا آنجا که میدانم اساتید دانشگاه را به اسم خودشان میخوانند نه استاد کرگدن و طوطی . البته در بعضی دانشگاهها استثنا وجود دارد .
گفتم تصویر خود را جایگزین اشکال فانتزی کنید . من استادی را نمیشناسم که گونی به تن کرده و با دمپایی ابری سر کلاس حاضر شود . قضاوت با خودتان .
محبت دیگران در القاب اقرار آمیز لطفی ندارد . صداقت را بیشتر میپسندم . معمولا دوستان واقعی در جهت تعالی هم گام میگذارند ، نه تحمیق دوست خود .
در رابطه با نکته بعد شما دوباره اذهان را به انحراف کشیدید. من به عقیده شما احترام گذاشته و میگذارم . تفاوت انتقاد و توهین را بیاموزید . چه جالب که آسان موضوع را وارونه میکنید ، گویی من به شما توهین کردم نه شما به من .

فرمودید بهترین مدافع و مروج عقیده تان هستید . البته با تخریب . من هم کاملا درک کردم . ممنون استاد .

البته من برای خود متاسفم که شما مرا فردی ظاهر پرست پنداشتید . باید بگویم سخت در اشتباهید . من گونی بر تن بیرون میروم در صورتی که چاره ای نداشته باشم . منتها برداشت من عمیق تر از آن بود که شما درک کنید . آقای عزیز ، وقتی کارکتری هوشمند وارد جمعی اینچنینی میشود نکته ای را در میابد . آنکه کسانیکه ایدئال سازی میکنند و به خواطر ضعف شخصیت از دستاویز های دیگری استفاده میکند برای بحث و تبادل نظر مورد اطمینان نیستند . چون گفتارشان با خود واقعی آنها تفاوتی فاحش دارد . قابل توجه شما که علاقه خاصی به منابع اطلاعات دارید . لا اقل این موضوع اثبات شده که این اجتماعات مجازی فضای خوبی برای ایدئال سازیست . مثل کارت ویزیت : امروز مهندس فردا دکتر پس فردا هم استاد ! در مجموع جوانی که شخصیت های خیالی فیلم های بزن بکش را الگو قرار میدهد ، عکس آنها را مانند پوستر هر جا میچسباند ، اشعار دوبله شده آن ورد زبانش است و ... آیا غیر از فردی خیالپرداز است ؟ البته خیالپرداز ها را هم باید درک کرد . من هم همین کار را میکنم . و دیگر مزاحم آنها نمیشوم .

در رابطه با سایتی که از آن صحبت میکنید . پیشنهاد من هم برای جایگزینی این ویلاگ فانتزی با یک سایت آبرومند همراه بود . امیدوارم . به فضای سایت جدید بها دهید و اشکالات این وبلاگ را آنجا منتقل نکنید .
در ضمن افراد را رجیستر کنید و از ورود خیالپردازان به آن جلوگیری کنید .
مخالفان را بپذیرید که اگر چنین نکنید با مفهوم عدالت ستیز دارید . مخالف برای تعالی لازم است و لازم .

در ضمن در جملات پایانی خود بحث ، تنش ، و انحراف را در کنار هم قرار دادید ، در صورتی که بهیچ وجه اینطور نیست . در رابطه با آن کمی بیندیشید .

اگر روح مفاهمه و همکاری را در نوشتار من نیافتید ، تکرار میکنم علاقه دارم باب همکاری و دوستی متقابل را با شما و کسانی که میتوانم با آنها در رابطه با موضوع مورد بحث به نتیجه ای برسم باز کنم .

تنها شرطم رعایت ادب و احترام متقابل به شخصیت ، عقیده و افکار طرفین است .
در برخی از مثال ها مجبور بودم شباهت هایی را بکار بگیرم . امیدوارم کسی نرنجیده باشد . قلبا میگویم که حسن نیت دارم و بس .

این شماره تلفن من منافق و عوامل دستهای پشت پرده است .
66595650 - 09122484773 66593913
آقای ( شائولین ) اگر با من تماس بگیرید ممنونتون میشم . در صورت تماس دیگه اینجا نیامده و سلطنتتان را به مخاطره نخواهم انداخت .

مجددا از دوستانی که در رابطه با موضوع مورد بحث علاقه مند به آموزش دانستهای خود هستند عاجزانه درخواست میکنم با من از طریق تلفن تماس بگیرند . در این صورت الزامی به پاسخ توهین ها در این وبلاگ و هر مکان جمعی دیگری نخواهد بود .

تشکر .

M.Rouzbehani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام مجدد .

آقای (hadissj) ممنون از نظرتان .

لطفا نظر شخصی خودتون را در این رابطه بیان کنید :

از آنجایی که این بحث از سایر مباحث مطرح در وبلاگ های اینچنینی مهمتر می نماید ، و اکثر دوستان ، مقیم تهران هستند ، از طرق دیگر به تبادل اطلاعات بپردازیم :

1 . ملاقات های محدود 2 نفره .
2 . قرار های حضوری دسته جمعی .
3 . مکالمات مستقیم تلفنی که بعد از توافق هر دو طرف در تاپیک ، یکی از طرفین شماره تلفن خود را به نفر دوم email کند . سپس مکالمه کنند .
این فضای مجازی جهت تسهیل اموریست که ما زمانی که در تهران ساکنیم به آنها نیاز چندانی نداریم . چه بهتر که کیفیت مباحثات را از طرق فوق الذکر ، بالا بریم .

منتظر نظر شما هستم .

تشکر .

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوست عزیز جناب آقای روزبهانی
در پاسخ به پیشنهادات و انتقادات شما باید بگم که:

Quote:
باید به شما متذکر بشم که امروزه برای طهارت و امثالهم واحد درسی در دانشگاهها میگذارند ولی از علم بین المللی شما نشانی به چشم نمیخورد !

من از این جمله ی شما نوعی تمسخر و بی احترامی رو برداشت می کنم .آیا اشتباه متوجه شدم؟
باید بگم اگر تمسخر باشه فقط شامل استاد شائولین نمیشه .بلکه به هزاران انسانی که به مسائل متافیزیک اعتقاد دارند برمیگرده...

Quote:
توجه داشته باشید که وقتی یک کارکتر موجه وارد یک وبلاگ با انواع شکلکهای مختلف ، اسامی عجیب و گاهی مضحک ، ادعا های بی پشتوانه دلیل منطقی و لقب بزرگ استاد برای اشخاص مجهول الهویه میشود ، نباید از او انتطار داشت که این مباحث عظیم را جدی بگیرد

1-کاراکتر موجه یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!:blink:
2-در مورد شکلکهای مختلف و اسامی عجیب باید بگم خود شما چند باری تکرار کردید که باید به عقیده ی دیگران احترام گذاشت .
3-لقب بزرگ استاد برای اشخاص مجهول الهویه :باید بگم استادی هر شخص از نحوه صحبت و اطلاعات آن شخص مشخص میشه .من به شخصه اساتید مطلعی رو در این تاپیک پیدا کردم.به هر حال کسی از شما نخواسته این افراد رو استاد خطاب کنید .هر کس با توجه به نگرش خودش به افراد لقبی میده .فکر نمیکنم موضوع پیچیده ای باشه
4-این مباحث عظیم را جدی بگیرد:خیلی ها که به این تاپیک اومدن به دلیل اعتقاد به این مسئله بوده و اکثراین افراد بی اطلاع نبودن مثلا خود من در مورد نیروی چی و کهکشانی مطالعاتی داشتم و وقتی این مسائل رو و رابطه ی آنها رو با سخنان اساتید دیدم ......مسلما این تاپیک رو جدی گرفتم

Quote:
این یک وبلاگ فانتزی است نه سایت دانشگاه شریف !

دوست عزیز بر خلاف ادعای شما که گفتید انسان با اطلاعی هستید باید بگم اکثر دوستان واساتید دانشجو هستن و جالب بدونید از دانشگاههای معتبر هم هستن .حداقل چند تایی رو از شریف و علم وصنعت سراغ دارم.

Quote:
عکس خود را جایگزین اشکال فانتزی کنید .

حداقل من یکی که از خودم عکس دیجیتالی ندارم احتمالا خیلی ها هم....
بعضی ها هم دوست ندارن هرکسی چهره ی اونا رو ببینه مخصوصا بیشتر خانمها.
در ضمن این اشکال به قول شما فانتزی می تونه معرف خیلی چیزا باشه مثلا عکس استاد شائولین و عکسهای مشابه آن(نظورم دایره معروف با دو رنگ هست)تفسیر ویژه ای دارن که فکر می کنم شما با هوش بالایی که دارید میتونید معنی اونو متوجه بشید.

Quote:
به جای طرد کارکتر های سختگیر ، به آنها بها دهید . دست آخر خود ضرر می کنید . مثال آن است که مردم آمریکا ادیسون را طرد میکردند!

منظور شما رو درک نکردم ؟؟ اگه منظور خودتونید باید بگم از انتقادات شما متشکرم.به هر حال تا سوالی نباشه جوابی هم نیست.
از همراهی شما متشکرم:hadissj

از شما دوست عزیز و استاد محترم تشکر می کنم به خاطر توضیحات و جوابتان به این آقای محترم تازه و ارد . این گونه افراد هیچ فهم درستی از این تاپیک و جمع دوستان و اساتید ندارند که البته تا کنون فردی مثل ایشان به تاپیک وارد نشده بود اما این خود نوعی تمرین و هوشیاریست که باید در این رابطه تجربه کنیم .
با تشکر شائولین .

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض سلام مجدد .
در آخر می خواستم از دوستان و اساتید این تاپیک تشکر کنم و معذرت خواهی بخاطر بحثی که با این دوست تازه وارد داشته ام و اگر مطالب من کمی دور از ادب بوده بر من ببخشایند اما می دانید که انسان از سه قسم افراد باید حزر کند این سه قسم از افراد را خودتان بهتر می شناسید و دیگر اینکه پوزش می خواهم از اینکه من به جای شما در مورد بعضی از اراجیفی که این دوست خوبمان گفته بود و نسبتهای ناروا و.... بجای شما جواب دادم چون احساس کردم بی احترامی به شما بی احترامی به کل افراد محسوب می شود .
در مورد استاد لینخو آیا کسی خبری از ایشان دارد ؟ و در مورد سایت هم هنوز راه اندازی نشده است اگر خبری از استاد شد به ما هم اطلاع دهید .
در مورد مطالب و دیگر آموزشها انشاالله در سایت اهذوران آن را دنبال خواهیم کرد و همگی این مطالب تاپیک نیروی درون را به آنجا منتقل می کنیم در ضمن از استاد طوطی به جهت نکات مفیدشان تشکر می کنم .
با تشکر شائولین .

totti_mmp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست من من نمیدانم شما که هستید و از کجا آمدید ولی ما پذیرای تمامی دوستان هستیم حتی شما پس بهتر است روی سخنانی که ایراد میکنید و روی سخنانی که استاد شائولین گفتند کمی فکر کنید و بعد جوابی بدهید اگر هم به این نیرو ها اعتقاد نداری به من یک مسیج بزن تا من تمرینی به شما بدم تا از وجود این نیرو در خودت اگاه شوی اگر هم نه وقت اساتید و شاگردان را نگیر موفق باشی.
totti_mmp

M.Rouzbehani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اعلا حضرت شائولین .. گویا شما آنلاین هستید . چطور باید پی ام بدم ؟ لطفا شما پی ام بدید .

totti_mmp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواب دوستان این هم اخرین مطلب من در این تاپتیک وقتی سایت بالا اومد به امید خدا انجا شروع به نوشتن میکنم فردا هم میرم دانشگاه 5 شنبه میام امیدوارم تا آنوقت سایت بالا بیاید:(

totti_mmp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
و اما کمی هم در مورد یوگا

يوگا و افزايش تمرکز

تغذيه صحيح
هدف يوگا، جذب و ذخيره انرژي است نه کاهش آن. بسياري از غذاهايي که ما در شبانه روز استفاده مي کنيم، حجم عمده اي از انرژي ما را مي کاهند، ضمن آن که مواد مسموم فراواني را نيز توليد مي کنند. ما در روند صحيح يوگا، به شما دستور پرهيز غذايي نمي دهيم و شما را از چيزي برحذر نمي داريم.

واقعيت اين است که مواد پروتئيني و لبنيات، براي هضم و جذب خود انرژي فراواني را از بدن مي گيرند و مواد زايدي را بر جاي مي گذارند. فرآورده هاي شير مانند کره، پنير، خامه و فرآورده هاي گوشتي به ويژه گوشت قرمز، مواد غذايي دير هضمي هستند که انرژي زيادي از ما مي گيرند. در عوض، سبزيها و ميوه ها مواد غذايي سهل الهضمي هستند که از طرفي انرژي فراوان به ما مي دهند و از طرفي ترکيبات شيميايي خون را مسموم نکرده حتي تصفيه هم مي کنند. مغز ما براي انجام فعاليتهاي فکري به ويژه تمرکز فکر به گلوکز فراوان احتياج دارد. شما سعي کنيد اين گلوکز فراوان را بيشتر از فروکتوز (قند ميوه ها) تأمين نماييد. امروزه 80 درصد از مواد غذايي را که رژيمهاي غذايي مناسب توصيه مي کنند، ميوه ها و سبزيها تشکيل مي دهند.

شما خودتان بارها تجربه کرده ايد که با خوردن ميوه هاي شيرين، سالاد و سبزيها چقدر شاداب تر و سر زنده تر مي شويد و آمادگي بيشتري براي فعاليتهاي ذهني پيدا مي کنيد. در صورتي که با خوردن مواد پروتئيني، ذهن شما احساس خستگي مي کند و شما به چرت زدن و خوابيدن تمايل پيدا مي کنيد.

مجدداً تأکيد مي کنيم: سفارش ما اين نيست که از پروتئين و لبنيات استفاده نکنيد، بلکه مي گوييم کمتر استفاده کنيد و حتي الامکان ميوه و سبزي را جايگزين مواد غذايي دير هضم کنيد.

به عنوان آخرين نکته، انگور هميشه به عنوان يک ميوه شيرين براي انجام فعاليتهاي ذهني و تمرکز حواس در برنامه غذايي يوگيها نقش فوق العاده اي داشته است. از انگور فراوان استفاده کنيد.

totti_mmp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حرکات بدني
کساني که با حرکات يوگا آشنايي نسبي دارند اکنون بسيار مشتاقند که ببينند در اين مجموعه به ويژه براي تمرکز حواس، چه حرکتهايي را پيشنهاد مي کنم. من به جاي آن که به شرح حرکات فراوان بپردازم، قواعد علمي اين حرکات را در چند مرحله مي گو يم که شما با در نظر گرفتن اين اصول، مي توانيد خودتان حرکتهايي را پيشنهاد کرده و انجام دهید

totti_mmp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اصول حرکات هم باشه وقتی سایت بالا اومد چون ان موقع بیشتر میچسبه:happy: ;)

M.Rouzbehani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این مطلب آخر در رابطه با (آقای شائولین) میباشد .
بر این باورم که گفتگوی حضوری با این کارکتر جذاب هم فایده ای نداشته باشد . چه رسد به گفتگوی تلفنی .
از این پس با شما هیچ سخنی ندارم . هیچ اشاره ای به شما نمی کنم . هیچ تقاضایی از شما نمیکنم . البته گفتگوی من در رابطه با شما صرفا در این وبلاگ مسدود است . خواهشن برای این نامه جوابی ندهید .
متن گفتگوی ما مرتب میشود . در سایتهای دیگر مطرح خواهد شد و در مورد آن هر چه زود تر قضاوت میکنند . البته با مقدمه ای از اینجانب در مورد موضوع بامزه مورد بحث .
البته طرح این جزوه منوط به سایتهای هنر های ذهنی نمیباشد و طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران ، منع قانونی ندارد . حتی فعالیت در این وبلاگ . که البته بصورت داوطلبانه آن را استثنا میکنم .
در ضمن لطفا حرف ( ک ) را بجای ( گ ) ننویسید ، حالت خوشی ندارد ! ( به متن رجوع شود )

و سلام .

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
بر این باورم که گفتگوی حضوری با این کارکتر جذاب هم فایده ای نداشته باشد . چه رسد به گفتگوی تلفنی .
از این پس با شما هیچ سخنی ندارم . هیچ اشاره ای به شما نمی کنم . هیچ تقاضایی از شما نمیکنم . البته گفتگوی من در رابطه با شما صرفا در این وبلاگ مسدود است . خواهشن برای این نامه جوابی ندهید .
متن گفتگوی ما مرتب میشود . در سایتهای دیگر مطرح خواهد شد و در مورد آن هر چه زود تر قضاوت میکنند . البته با مقدمه ای از اینجانب در مورد موضوع بامزه مورد بحث .
البته طرح این جزوه منوط به سایتهای هنر های ذهنی نمیباشد و طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران ، منع قانونی ندارد . حتی فعالیت در این وبلاگ . که البته بصورت داوطلبانه آن را استثنا میکنم .
در ضمن لطفا حرف ( ک ) را بجای ( گ ) ننویسید ، حالت خوشی ندارد ! ( به متن رجوع شود )

و سلام .

خدا پدر آدم چیز فهم رو اگر فوت شده که بیامرزه و اگر در قید حیات هستند انشاالله نگهداردالبته چون فرموده اید کار شما با این جانب و تاپیک انشاالله به پایان رسیده و دیگر اینجانب جواب این پست آخر شما را ندهم اطاعت امر می کنم و تنها به شما سفارش می کنم از این پس در تاپیکهای دیگر سعی کنید بهتر از این رجوع کنید و عفت کلام خود را بیش از پیش نگهدارید .هر گاه مهمانی وارد خانه میزبان می شود ابتدا اوست که باید در بدو ورود ادب و متانت را پیشه خود کند، در ضمن سفارش آخر من به شما این است که چه در این سایت و چه در تمام تاپیکهای دیگر که سهل است اگر تمامی سایتهای دنیا را هم با اراجیف خود پر کنید برای من هیچ اهمیتی ندارد ،چون هر چه در این منجلاب بیشتر دست و پا بزنید بیشتر خودتان ورفتار و افکارتان را زیر سئوال می برید هر جا و در هر تاپیکی که باب صحبت را باز کنید جوابتان را کوبنده و رک تر از این چیزی که مشاهده کردید خواهم داد پس مرا تهدید به مقابله در دیگر تاپیکها نکنید در ضمن بهترین قضاوت را دیگران خواهند کرد. تا به حال اگر چشمها و گوشهای خود را باز نکرده اید بهتر است بیشتر توجه کنید و خوب ببینید که بجز این حقیر دو نفر از اساتید همین تاپیک به شما هشدار داده اند شما خود را به ندانستن می زنید پس متوجه باشید در این تاپیک ما همه یک صدا و هم نوا هستیم در ضمن اگر غرور شما اجازه می دهد قبل از رفتن باید البته از من که نه اما از دیگر دوستان و اساتیدی که آنها را کرگدن و کفتر و اختاپوس خوانده اید معذرت خواهی کنید این که نمی شود فردی تشریف بیاورد تهمت بزند ، توهین کند ، برچسب بچسباند ، انواع و اقسام اسامی ناجور به دیگران بچسباند و بعد بگوید خداحافظ .!!!! البته این موضوع را من تمام شده می دانم و در آخر ابتدا خودم و دوم شما را به تفکر بیشتر و عمیق تر و رفتاری متین تر و اعمالی سنجیده تر دعوت می کنم در تمام کارهایتان موفق ، پیروز و سربلند باشید . اگر هم توهین و اهانتی شده با بخشش یکدیگر در این بحث آخر به کدورت ها و ناراحتیها پایان بدهیم .
در ضمن به احترام دوستان و جو روحانی تاپیک تمامی پستهای قبلی خودم را که در ضمینه همین بحث بوده پاک می کنم شما هر طور که سلاح می دانند در مورد پستهایتان می توانند رفتار کنید .
خدا نگهدار .
با تشکر شائولین

armanbm

Registered User
لایک‌ها
6
دروود

ضمن عرض خسته نباشید خدمت دوستان پس از مدت ها لازم دیدم که دوباره پست بدم!
خوب حرف برای زدن زیاد دارم و چند انتقاد از دوستان و اساتیدم که در اینجا فعالیت میکنند
در ابتدا بگم که نگین تازه اومده داره قد قد میکنه! قبلش یه نگاه به تاریخ عضویتم بندازید! بعدش دلیل کم بودن پست هام اینه که قبل از این یوزر، یوزرقبلی بنده دارای 300 پست بود که پاک شد! (در اثر مشکلاتی که برای سایت پیش اومد)و اون زمان هم مدیران سخت گیر بودند و مثل حالا نبود! یعنی تورم پست خیلی زیاد شده!!!!!
خارج از شوخی چند خواهش داشتم
1 - اول اینکه خواهشا مطالبتون رو به 100 قسمت تقسیم نکنید و هر قسمت رو تو یک پست ندید !
میتوانید مطلب رو به صورت مقاله بدید و لینکش را بدید و یا حده اقل در یکی دو پست بدهید نه 10-20 پست!!

2 - که خیلی مهمه اینکه خواهشا مطالب رو با ذکر منبع بیان کنید! من نصبت به این موضوع بسیار نگرانم. نمیدانم کسی که در مقام یک استاد است بعید است که چنین کار هایی بکند (منظورم هیچ شخص خاصی نیست مطلب کلی بیان میشود)

3- اگه ممکنه امضاهاتون رو کوچیکنر کنید تا تعداد پست هایی که تو یک صفحه میتوان خواند بیشتر باشد.
و نیز همان طور که آقای شاولین فرمودند از بیان حرف های مکالمه ای در پست ها خود داری بفرمایید.

بنده مدیر نیستم و فقط تقاضا هایم را بیان کردم .

-------------------------------------------------------

جنگ هفتاد و دو ملت همه را عذر بنه ------- چون ندیدند حقیقت ره افسانه زدند!

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
موطن آدمی را در هیچ نقشه ای نشانی نیست.....موطن آد
به نقل از M.Rouzbehani :

و سلام .

با سلام دوست گرامي
اميدوارم پيام خصوصي مرا ديده باشيد .چون مدتي پيش براتان فرستادم . دوست عزيز فكر نميكنيد لحن صحبت شما كمي عجولانه و نا محترمانه است . اگر استاد شائولين براي شما مقام استادي ندارند خوب .ولي لااقل به عقايد ديگران احترام قائل شويد . مطمئن باشيد ايشان براي ما و بسياري از دوستان اين تاپيك و اين سايت مقام استادي دارند و از احترام خاصي نزد كاربران برخوردارند . علم و دانش و صبر و متانت و بزرگواري ايشان نه بر ماكه بر بسياري از دوستان آشكار است . شايد شما به مقوله اي علاقه نداشته باشيد يا اصلآ به آن اعتقادي نداشته باشيد . شما نمي توانيد از من و امثال بنده انتظار داشته باشيد كه مثل شما بينديشم .همانطور كه من اين حق را ندارم .تفكر شما همانقدر صحيح است كه تفكر من .و اينرا بقيه مردمان تعيين ميكنند نه ما !!!!
دوست عزيز ارزش هر انساني به گفته هاي او و اعمالش است .و قبل از خواندن هر مطلب اول لز گوينده آن نشان ميجويند . ما كه از واژه استاد استفاده ميكنيم چرا شما ناراحت ميشويد . كسي انتظار استعمال اين كلمه را از شما ندارد . دوست عزيز ميدانيد ارزش معلم به حدي بالا است كه حضرت امير فرمود آنكه مرا حرفي بياموزد مرا بنده خويش كرده است. ما از اين دوستاني كه استادشان ميناميم بسيار مطالب آموخته ايم كه استاد بسي نا قابل است براي توصيف هنرشان .
بنده فقط عقايدم را گفتم و فكر ميكنم دوستان نيز موافق باشند. اصل گفتگو همين است....

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از armanbm :
دروود

ضمن عرض خسته نباشید خدمت دوستان پس از مدت ها لازم دیدم که دوباره پست بدم!
خوب حرف برای زدن زیاد دارم و چند انتقاد از دوستان و اساتیدم که در اینجا فعالیت میکنند
در ابتدا بگم که نگین تازه اومده داره قد قد میکنه! قبلش یه نگاه به تاریخ عضویتم بندازید! بعدش دلیل کم بودن پست هام اینه که قبل از این یوزر، یوزرقبلی بنده دارای 300 پست بود که پاک شد! (در اثر مشکلاتی که برای سایت پیش اومد)و اون زمان هم مدیران سخت گیر بودند و مثل حالا نبود! یعنی تورم پست خیلی زیاد شده!!!!!
خارج از شوخی چند خواهش داشتم
1 - اول اینکه خواهشا مطالبتون رو به 100 قسمت تقسیم نکنید و هر قسمت رو تو یک پست ندید !
میتوانید مطلب رو به صورت مقاله بدید و لینکش را بدید و یا حده اقل در یکی دو پست بدهید نه 10-20 پست!!

2 - که خیلی مهمه اینکه خواهشا مطالب رو با ذکر منبع بیان کنید! من نصبت به این موضوع بسیار نگرانم. نمیدانم کسی که در مقام یک استاد است بعید است که چنین کار هایی بکند (منظورم هیچ شخص خاصی نیست مطلب کلی بیان میشود)

3- اگه ممکنه امضاهاتون رو کوچیکنر کنید تا تعداد پست هایی که تو یک صفحه میتوان خواند بیشتر باشد.
و نیز همان طور که آقای شاولین فرمودند از بیان حرف های مکالمه ای در پست ها خود داری بفرمایید.

بنده مدیر نیستم و فقط تقاضا هایم را بیان کردم .

-------------------------------------------------------

جنگ هفتاد و دو ملت همه را عذر بنه ------- چون ندیدند حقیقت ره افسانه زدند!

دوست عزيز با سلام و تشكر از شما .اولآ از انتقادات بجاي شما تشكر دارم . ثانيآ در مورد موردي كه فرموده بوديد مطالب را با منابع ذكر كنيد . حرف شما درست ولي اينرا دقت كنيد كه كسي كه مطلبي را كپي -پيست نمايد استاد نيست . استاد واقعي كسي است كه بحدي تبحر و تخصص دارد كه مطالب را از ده ها كتاب و صد ها مقاله در ذهن خود جمع كرده .در هم تنيده و از روي آنها و تجربيات خويش به علمي شخصي رسيده است كه شايد حتي با ارزش تر از مطالب فلان كتاب و مقاله باشد .
فقط خواستم اين نكته را گفته باشم ....

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از totti_mmp :
اصول حرکات هم باشه وقتی سایت بالا اومد چون ان موقع بیشتر میچسبه:happy: ;)
باور كنيد ما تمام تلاشمان را ميكنيم كه سايت زودتر بالا بياد . ولي طراح ما هم امتحانات پايان ترم و هم كنكور دارد .به همين دليل يه جورايي بايد مراعاتشو كرد .ايشالا تا يه هفته ده روز ديگه كاملآ سايت راه افتاده باشه ....

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
به نقل از linkhoo :
باور كنيد ما تمام تلاشمان را ميكنيم كه سايت زودتر بالا بياد . ولي طراح ما هم امتحانات پايان ترم و هم كنكور دارد .به همين دليل يه جورايي بايد مراعاتشو كرد .ايشالا تا يه هفته ده روز ديگه كاملآ سايت راه افتاده باشه ....
سایت حرکت تنفسی داری میزنی؟ من طراح وبم بیا مجانی پایم اگه درد میخوره! آواترت که بدجوری داره شکلک در میاره ها سر کاری نباشه!
این سایتم: www.roostercode.com پایم مجانی سریع بزنمش

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
آقا چهار تا حرکت تنفسی هم یاد ما بدید بدجوری طالبما! بی شوخی بی کلک راستشو بگید

بالا