سلام
آقا یک سوال! همونطور که می دونید فیلم ها و انیمه های زیادی راجع به نینجا و نینجوتسو ساخته شده! می خواستم بدونم آیا بخشهایی از اون به واقعیت نزدیک هست یا نه کلش ساخته ذهن کارگردانها هست؟ (مثلا آیا چیزی به اسم چاکرا و اینها اصلا وجود داره؟ و آیا مثلا با نیروی درون می شه کارهای عجیب غریب کرد یا خیر)
با تشکر:دی
عرض سلام و با تشکر از سوال خوبتون
اولین نکته این هست که اکثر چیز ها از نینجا و نینجوتسو چهارصد سال پیش نابود شده هست.
اما در مورد این که چیزهایی که در فیلم ها یا انیمه ها و ... هستند وجود دارند یا خیر:
مثلا در فیلم نینجا جعبه ای به نام یوروبیتسو وجود داشت - این جعبه آیا از نظر واقعیتی همچین جعبه ای وجود دارد یا خیر نمیتوان گفت جعبه ای که در فیلم هست یک جعبه ی قدیمیه و... که از موزه آووردنش توی فیلم.
مثل اینه که شما بگی این فیلم هایی که در باره دفاع مقدس میسازند اسلحه ها و آدمای توش همون آدمایین که توی جنگ بودن!!!!!!یا مثلا گلوله همون گلوله اییه که توی زمان جنگ استفاده میشده!!!!!!!!
اما خب این هم باید بگم که مثلا نیروهایی که توی فیلم هست به سه دسته تقسیم میشن و این سه دسته رو همیشه توی ذهن داشته باشید:
اول- برخی نیروها و موارد فیلم کاملا واقعیت دارند
دوم- برخی نیرو ها و موارد فیلم تا حدودی واقعیت دارند
سوم- برخی نیرو ها و موارد فیلم اصلا واقعیت ندارند
مثلا کدوم نینجا میتونه یا میتونسته حریفش رو با قدرت دستش بکوبونه توی کوه که صخره های کوه ترک بردارن؟؟!!!! یا حریفشو با نیروی ذهن از روی زمین بلند کنه و بزنه تو دیوار که حریفش از تو دیوار رد بشه؟!!! فیلم هندی هم اینطوری نیست
اما خب برخی چیز ها هم در مورد نینجا ها حقیقت هست. و حقیقت هم در نزدیکی خودمون هست که ببینیم.
نظر من این هست که هرچیزی ممکنه حقیقت داشته باشه. اما همه ی این حقیقت ها پنهان هستند.
من علمم محدود هست به یک اندازه. استاد میلاد ازشون خواهش میکنم بیشتر توضیح بدن. شاید هم چیزهایی که من گفتم اشتباه باشه