Tidus
Registered User
- نوشتهها
- 1,419
- لایکها
- 11,628
سلامسلام دوست عزیزم
یه جمله از یکی از یکی از اساتید بزرگوار هست که میفرمایند
حقیقت در نزدیکی توست. نه آنچه که میبینی . نه آنچه که میشنوی. آنچه که پنهان و ناشناخته هست حقیقت ناب است.
خب اگر شما به ورزش علاقه دارید در حدی که یه سلاح سرد یاد بگیرید ورزش ووشو هست. اگر به دفاع شخصی علاقه دارید جودو هست. اگر به مبارزه علاقه دارید کیک بوکس یا فول کنتاکت هست. اگر به آکروبات علاقه دارید ژیمناستیک هست و و و و و و و.....
اما اگر وااااقعا به این مکتب کهن رزمی . نینجوتسو عشق می ورزید و شرایطش براتون فراهم هست این مطلب رو با نماینده نینجوتسو استانتون در میون بگذارید. و البته این رو هم بگم که نینجوتسو یه زمانی توی کشور یه دونه نینجوتسو بیشتر نشد که بعد ها عده ای اومدن و از خودشون سبک و رشته هایی از خودساخته روی کار آوردند. مثل نینجا رنجر و نمیدونم نینجافاشو و نینجا فلان و....
اگر هم مایل باشید میتونید به من بگید که توی کدوم استان هستید. و توی کدوم شهر من میتونم شماره مربی رسمی نینجوتسو استانتون رو بهتون بدم.
موفق باشید
دقیقا موافقم...جمله زیبایی هست...
نه من واقعا عاشق نینجوتسو هستم! اصلا نینجاها رو دوست دارم از آواتار و امضام مشخصه...(انیمه ناروتو) به علاوه شدیدا ژاپن و فرهنگش رو دوست دارم و خوراکم انیمه و بازی های ژاپنیه حتی یکم از فرهنگ، زبان و تاریخ ژاپنم به این وسیله یاد گرفتم و به این واسطه از انیمه ها و بازی های خاصی مثل گینتاما لذت می برم! (که فقط برای خود ژاپنیا ساخته می شن تقریبا)
من استان البرزم خود کانچو رو هم دیدم (توی دفتر مرکزی) این استادمم سبک فرعی کار نمی کرد و زیر نظر خود کانچو بود می دونم چی می گید. ولی خب باشگاهمون امکانات (بعضی سلاح ها، تشک درست و حسابی برای آکروبات) اصلا نداشت و صرفا چون نزدیک خونه مون بود می رفتم!
حالا من باشگاهم رو عوض کنم این چیزایی که بلدم (در حد کیو 8) تو اون باشگاه دیگه معتبر هست دیگه؟
انقدرها هم صفر نیستم هر چند آکروباتم مثل سایر افراد سن بالا تعریفی نداره و حتی بعضی حرکاتم نمی تونم تو آکروبات.