• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هارد دیسکها و حافظه های فلش

Stray Dog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
یه سوال تا حدودی...
من الان هارد 40 دارم میتونم یه هارد 160 بگیرم و بچسبونمشون بهم و بشه یه هارد 200 یا باید 40 ای رو بریزم دور و 160 بذارم جاش؟
راستی از کجا میشه فهمید که مادربردم ساتا رو پشتیبانی میکنه یا نه (البته به غیر از رفتن به سایت شرکت سازندش!!)
مرسی.

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از Stray Dog :
سلام
یه سوال تا حدودی...
من الان هارد 40 دارم میتونم یه هارد 160 بگیرم و بچسبونمشون بهم و بشه یه هارد 200 یا باید 40 ای رو بریزم دور و 160 بذارم جاش؟
راستی از کجا میشه فهمید که مادربردم ساتا رو پشتیبانی میکنه یا نه (البته به غیر از رفتن به سایت شرکت سازندش!!)
مرسی.
بستن دو تا هارد مشکلی نداره ،
در مورد ساتا هم بهتره اسم مادربردت رو بگی ، اونوقت بهتر معلوم میشه که ساپورت میکنه یا نه .

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
این نمونه ای از کابل SATA .
باید روی مادربردت هم پورتی مشابه این کابل باشه .
مثلا روی این مادر برد ، من میتونم 8 تا پورت SATA رو ببینم ( اونم از نوع SATA 2.0 )
26.gif

adeliry

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
هارد external زیر 150 تومن چی میشه گیر آورد؟

که سرعت انتقال بالا و خیلی هم به ضربه حساس نباشه و سایزش هم تا حد امکان کوچیک باشه؟

با این قیمت خرید هارد اکسترنال خوبه یا کول دیسک؟

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از adeliry :
هارد external زیر 150 تومن چی میشه گیر آورد؟

که سرعت انتقال بالا و خیلی هم به ضربه حساس نباشه و سایزش هم تا حد امکان کوچیک باشه؟

با این قیمت خرید هارد اکسترنال خوبه یا کول دیسک؟
میتونی یدونه Maxtor One Touch III 100gig بخری که البته اندازش بزرگه و حملش سخته چون خودم One Touch II دارم .ولی خب سرعتش خوبه وخوراک بکاپ گیری هم هست قیمتشم 130 تومنه.
ولی اگه یچیز جمهجور و قابل حمل میخوای که سرعتش هم به نسبه خوب باشه باید یه هارد 2.5 اینچ بگیری (هارد نوتبوک) با یه کیس usb2 مخصوص این هارد و یا اینکه میتونی از هاردهای جدید western بگیری که منم همین رو بهتون توصیه میکنم میتونی یدونه 80 گیگش رو بگیری قیمتشم 145 تومنه و خیلی شیک و باحاله و کاملا بدون صدا هم هست . اندازشم خیلی خوبه 14.5x8.9x2.1 و 5400 rpm هم هست و USB2

http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=199

wdfPassport_Portable.jpg

adeliry

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
ممنون از راهنماییتون.

خیلی شیک و جمع و جور هست و تو سایتش نوشته تا 120 گیگ هم داره. فقط میخواستم بدونم امکانش هست راهنمایی بفرمایید کدوم فروشگاه این هارد رو میفروشه؟

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از adeliry :
ممنون از راهنماییتون.

خیلی شیک و جمع و جور هست و تو سایتش نوشته تا 120 گیگ هم داره. فقط میخواستم بدونم امکانش هست راهنمایی بفرمایید کدوم فروشگاه این هارد رو میفروشه؟
اره داره .نمیدونم دقیقا کجا میتونی پیدا کنی ولی معمولا اینجور چیزا تو پایتخت راحت پیدا میشه.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
ميتونيد يه هارد معمولي بخريد و از باكسهاي tt و يه ماركي كه الان يادم نيست استفاده كني قيمت باكس حدود 60 تومنه. هم usb2 وهم iee1394 هم ساپورت ميكنن. اينطوري خيلي به صرفه تره

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نظر من همون هارد westerne خیلی خوبه و به صرفه هم هست دلیلش اینه که هاردهای معمولی حالا چه خودش اکسترنال باشه چه یدونه معمولی بگیری بزاری توی کیس اصلا قابل حمل به حساب نمیان چون خیلی بزرگن نمونشو خودم یکی دارم البته هارد خوبیه ولی حملش خیلی سخته هم بزرگه و هم خیلی سنگین .
میشه یه هارد 2.5 اینچ نوتبوک بگیری بزاری توی یه کیس 2.5 اینچ استفاده کنی که اونم به صرفه نیست , چون من خودم حدود یک ماه یا شایدم کمتر پیش هارد 2.5 اینچ 80 قیمت کردم 120 تومن مگه اینکه الان ارزون شده باشه بعد شما 30 تومن هم حتی پول کیسشو بدی که البته با 30 تومن نمیشه یه کیس خیلی خوب گرفت , هارد با کیسش میشه 150 تومن که بدون شک اونچیزی که مشخصه هارد Portable western با قیمت 145 تومن خیلی بهتره البته قیمتش رو دقیق نمیدونم ولی همین حدودا باید باشه حالا ممکنه یکمی بالا پایین باشه

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از Persianit :
من تا 300 هزار تومان مایه دارم و یک هارد 300 gb خوب می خوام چی بخرم؟؟
خب external میخوای دیگه .بعد چه چیزهایی برات مهمه مثلا برات مهمه که راحت حمل بشه یا نه چون اگه بخوای حملش راحت باشه قائدتا باید یه 2.5 اینچی بگیری و یا اینکه اندازه و وزن هاردهای معمولی برات مهم نباشه

Persianit

Registered User
لایک‌ها
16
حملش زیاد برام مهم نیستو می خوام برای پشتیبانگیری اطلاعات استفاده کنم و ماندگاری اطلاعات حداقل 4 سالی باشه
مارکشم برام خیلی مهمه و اگر قیمتش بالاتر بره بازم می تونم بدم

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از Persianit :
حملش زیاد برام مهم نیستو می خوام برای پشتیبانگیری اطلاعات استفاده کنم و ماندگاری اطلاعات حداقل 4 سالی باشه
مارکشم برام خیلی مهمه و اگر قیمتش بالاتر بره بازم می تونم بدم
بهترین انتخاب برای شما همین Maxtor one touch III هست خوراکش Backup گیریه من خودم One Touch II دارم خیلی ازش راضیم یه دکمه روش داره که اونو که بزنی به صورت اتوماتیک شروع میکنه Backup گرفتن کلا این هارد طراحی شده برای backup گیری سرعت backup گیریش هم خیلی خوبه قیمت 300gig فکر کنم دوروبر 240 تومنه ولی مدل 500 gig هم داره که البته قیمتشو نمیدونم ولی حداقل فکر کنم یه 130-140 تومنی گرونتر باشه توی پایتخت هم میتونی گیربیاری من خودمم از پایتخت خریدم .300 و 500 گیگشم بافرشون 16 مگ هست. .مشخصاتشو اینجا میتونی ببینی http://www.maxtorsolutions.com/en/catalog/OTIII_FireWire_USB/
این one touch ها یه مدل خفن هم داره که اسمش Turbo هست و firewire 800 هم داره ولی نمیدونم تو بازار ما هست یا نه

Persianit

Registered User
لایک‌ها
16
seagate بهتر از maxtor نیست؟
میگن که seagate ماکستور را خریده و پشتیبانیش بزودی جم میشه

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از Persianit :
seagate بهتر از maxtor نیست؟
میگن که seagate ماکستور را خریده و پشتیبانیش بزودی جم میشه
منم یه چیزهایی شنیدم در این مورد ولی خوب بدون شک Maxtor هیچ وقت تعطیل نمیشه فقط زیر نظر seagate کار میکنه . مثل کمپانی Hp-CompaQ درسته HP کمپانی Compaq رو خریده ولی هنوزم این کمپانی داره کار میکنه و کامپیوتر و نوتبوک تولید میکنه .در مورد One touch III مخصوصا برای Backup گیری شک نکن.فکر کنم قرار یسری هاردم به اسم Seagate-Maxtor تولید کنن شایدم تولید کرده باشن نمیدونم.هارد External 3.5" Seagate هم نمیدونم اصلا تو بازار هست یا نه من که ندیدم

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کمپانی Maxtor در دسامبر 2005 با قیمت 1.9 میلیارد دلار آمریکا به Seagate فروخته شد . به گفته شرکت Seagate تا آخر سال 2006 شرکت Maxtor کاملا از بین خواهد رفت و تولید تمام محصولاتش به Seagate واگذار خواهد شد و دیگر Maxtor وجود نخواهد داشت . :(
یاد Maxtor بخیر ... خدا خیرش بده ... چه هارد های خوبی تولید می کرد ...:D

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته باز هم بستگی داره به قرارداد های بعدی Seagate و Maxtor ... :eek:

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از saeid_2001 :
بهترین انتخاب برای شما همین Maxtor one touch III هست خوراکش Backup گیریه من خودم One Touch II دارم خیلی ازش راضیم یه دکمه روش داره که اونو که بزنی به صورت اتوماتیک شروع میکنه Backup گرفتن کلا این هارد طراحی شده برای backup گیری سرعت backup گیریش هم خیلی خوبه قیمت 300gig فکر کنم دوروبر 240 تومنه ولی مدل 500 gig هم داره که البته قیمتشو نمیدونم ولی حداقل فکر کنم یه 130-140 تومنی گرونتر باشه توی پایتخت هم میتونی گیربیاری من خودمم از پایتخت خریدم .300 و 500 گیگشم بافرشون 16 مگ هست. .مشخصاتشو اینجا میتونی ببینی http://www.maxtorsolutions.com/en/catalog/OTIII_FireWire_USB/
این one touch ها یه مدل خفن هم داره که اسمش Turbo هست و firewire 800 هم داره ولی نمیدونم تو بازار ما هست یا نه

آقا سعید لطف می کنی یک خورده در مورد امکانات بکاپ گیری و نحوه انجامش با این هارد ها توضیح بدی؟ به نظر خیلی خوب میاد و من هیچی ازش نمی دونستم.
آیا مثل همین برنامه های بک اپ گیری از کل درایو C: ایمیج تهیه می کنهخ و میشه سریع کل دراو رو باهاش Restore کرد؟ یعنی من می توننم این محصول رو بخرم و یک دایوش رو به بک آپ گیری از درذایو C: کامپویتر و لپ تا پم اختصاص بدم؟
بعدش آیا میشه از روی بک آپ اون برنامه های مختلف رو به طور مجزا Restore کرد؟ اگر یک خورده توضیح بدی ممنون میشم. این بک آپ گیری با یک کلیلک بد جوری منو هوایی کرد.

بالا