به نقل از M654 :
بذار خلاصه کنم با هیتاچی و سامسونگ مشکلی پیدا نمیکنی
Samsung 250 SataII با 75 تومن گزینه ی خیلی خوبیه
به گفته آقا وحید سری 9 سیگیت هم مشکلی ندارن
کلا تمام هاردهای ساتا 2 که هم مدل IDE دارند با جامپر یا بی جامپر روی ساتا1 باید کار کنن..
مثال همین سری 9 سیگیت.( اصلا ساتا2 نداره تو ایران البته..) یا سری 10 مکستور...
خوب اونایی که هم رده IDE ندارن چی..دیگه میمونه شرکت سازنده..دلش بخواد کامپتیبل میسازه..نخواد نمیسازه...
در ضمن ساتا1 و ساتا2 و ساتا1000 هم بخری فقط مدل هارد ت پرفورمنس تاثیر داره..نه بافر و نه هیچ عامل دیگه..
اخه اینترفیس IDE هم پهنای باندش هنوز تا 70 درصد پر نشده انوقت ساتا 2 فکر میکنید چه تاثیری داره..
لپ کلوم یه تاپیک همینجا علیرضا زده برید اونرو بخونید..دلم نمیخواد توضیح اضافی بدم ولی خوب مجبورم:
1. هارد های یک سری رو هم میخرید اینو فراموش نکنید که مثلا سیگیت سری 10 با حجم 160 سرعتش به مراتب بیشتره تا با حجم 500...این مثال بود بقیه هم همینطور..
2. اگه IDE خالی زیاد دارید و زیاد هارد به هارد نمیکنید خوب همون IDE هم با برندهایی مثه سیگیت و هیتاچی بخرید بعض مکستوره..
3. اگه پولشو داری از سری 10پ کا یا 15کا ساتا وسترن بخرید که خوب ندارید..
4. اگه ریسک میکنید حداقل 2 تا هارد بخرید رید کنید..تقریبا بردی نیست که رید ساپورت نکنه..
5. سیک تایم هارد های زیر 80 خیلی پایینتر از بالای 80 ها بود پس اگه احساس کندی تو لود ویندوز میکنید با هارد جدید خوف نکنید طبییعیه..
6.حدالامکان هاردی بخرید که بسته بندیش مناسب باشه چون تو بازار اینارو با گونی جا بجا میکنن و واسه هم پرت میکن..خوب مشخصا سامسونگ و هیتاچی و سیگیت ( البته اونم بسته بندیش معمولیه ولی تو کارتن توزیع میشه و قبلا باکس پلاستیکی داشت..) مناسبن..
7.حجم هاردی که میخرید از 250 بیشتر نشه ( گول بافر 16 رو نخورید) چون 2 تا دیلی واضح داره..1 سرعت خیلی پایین..2 قیمت واقعا احمقانه..
8. هارد سامسونگ ظرفیت 160 و 200 ارزش خرید نداره چون هم کمتراز حجم واقیه و هم گرونه نسبتا..
9. هیتاچی ساتا 2 یا صدا نمیکنه یا اگه صدا کنه اژیر میکشه اینم طبیعیه..
10..از نظر صرفه حجمی هیتاچی بهتر از بقیس چون مثلا 80 گیگ رو 83 میزنه تا با شمارش باینری نزدیک 80 بشه..
11. اگه سرعت هارد واستون مهمه سری 9 سیگیت رقیب ندارن ولی فقط IDE موجود هست.
خوب دیگه خودم همه چی رو گفتم فقط تست ها رو از تو تاپیک کالبد شکافی ببنید..:lol: