M654
Registered User
یه هارد WD SataII 250 بخر قیمتشم هم حدود 78; مناسبه در حد متعارفبه نقل از hojjat_4 :با سلام
لطفا کمک کنید بین این دو هارد کدوم بهتره : seagate یا western ( وسترن ) لطفا بنویسید کدوم مارک بهتره ممنونم
یه هارد WD SataII 250 بخر قیمتشم هم حدود 78; مناسبه در حد متعارفبه نقل از hojjat_4 :با سلام
لطفا کمک کنید بین این دو هارد کدوم بهتره : seagate یا western ( وسترن ) لطفا بنویسید کدوم مارک بهتره ممنونم
به نقل از hojjat_4 :از این دو تا چی کدوم بهتره ؟
نمایندگی اوندوتا سازگاره...به نقل از Stray Dog :سلام
من میخوام یه هارد 160 GB بخرم. منتهی چون مادربردم تقریبا قدیمیه یه ذره شک دارم هاردی پیدا شه بهش بخوره.
مدل مادربرد من I WILL P4E version 1.0 هست و هاردم هم Maxtor Diamond Max Plus 9 60GB ATA 133 هست. هاردی هست که به مادربردم بخوره و به هارد قبلیم هم اضافه بشه؟
با تشکر پیشاپیش.
راستی کسی میدونه نمایندگی I WILL و Maxtor تو ایران کیان؟
به نقل از M654 :نمایندگی اوندوتا سازگاره...
اگه مادربردتون ساتا ساپورت نمیکنه سیگیت بگیرین; مدل دقیقش خاطرم نیس...
بگمونم سری 9 سیگیت بودن که حدود 70 mbps ترنسفر میکنن که واقعا مناسبه چند صفحه قبل آقا وحید توضیح دادن...به نقل از Stray Dog :sata رو که فکر نکنم پشتیبانی کنه ولی حتما باید سیگیت باشه؟ آخه من اینجا:
http://www.etech4sale.com/hardware/partinfo-id-116927.html
یه هارد IDE شبیه ماله خودم ولی با حجم 160 GB پیدا کردم، فکر کنم این بخوره، نه؟ ولی نمیدونم تو ایران هست یا نیست.
به هر حال ممنون از جوابتون.
دوست عزیز ، WD و هیتاچی رو از کجا میشه کرفت ؟ گارانتی کجاست ؟معلوم سيگيت 7200.9 بهتره از مكستور هست . هاردهاي جديد مكستور غير قابل اطمينان هستند .
DAVOOD3D جان بهترين هاردي كه تو بازار ميشه پيدا كرد هيتاچي هست و بعد وسترن ديجيتال و بعد سامسونگ
معلوم سيگيت 7200.9 بهتره از مكستور هست . هاردهاي جديد مكستور غير قابل اطمينان هستند .
DAVOOD3D جان بهترين هاردي كه تو بازار ميشه پيدا كرد هيتاچي هست و بعد وسترن ديجيتال و بعد سامسونگ
معلوم سيگيت 7200.9 بهتره از مكستور هست . هاردهاي جديد مكستور غير قابل اطمينان هستند .