• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هارد دیسکها و حافظه های فلش

haj mohsen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Samin :
میگن فقط 400 و 500 گیش رو داریم:(

من هفته ی پیش یه دونه samsung 250 sata II گرفتم در ضمن 200 گیگا بایتیش هم موجود بود . البته با بافر 8 مگی . western digital هم 200 گیگا بایتیش بود قیمتش یه کم از سامسونگ بالاتر بود فکر کنم (؟)

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Seagate پرفورمانسش خیلی خوب نیست ... سامسونگ بگیری بهتره ...
من خودم شخصا WD یا HITACHI رو توصیه می کنم ...

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سامسونگ ساتا 2 با يك جامپر تبديل به 1 ميشه. 200 گيگش تو بازار هست

BROKEN.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اوه یادم نبود .مین بورد من MSI MICRO-STAR MS-1021 هست روش دو تا جای هارد ساتا داره که به یکیش الان یه هارد ساتا 1 وصل. مین بورد من ساتا 2 می خوره؟ سوکت اتصال هاردای ساتا 2 به مین بورد چه شکلیه؟
دمتون گرم

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از hessam.dev :
Seagate پرفورمانسش خیلی خوب نیست ... سامسونگ بگیری بهتره ...
من خودم شخصا WD یا HITACHI رو توصیه می کنم ...
:blink:

70 مگابایت پر سکند یهنی بدو 50 مگا بایت یهنی خوب..:f34r:

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
به نقل از rax :

:blink: :blink: :blink: :blink:
ye kam bishtar tozih midi

M654

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از broken-home :
اوه یادم نبود .مین بورد من MSI MICRO-STAR MS-1021 هست روش دو تا جای هارد ساتا داره که به یکیش الان یه هارد ساتا 1 وصل. مین بورد من ساتا 2 می خوره؟ سوکت اتصال هاردای ساتا 2 به مین بورد چه شکلیه؟
دمتون گرم
اگه مادربردتون SATA II هم ساپورت نمیکنه مشکلی نیس و کار میکنه , لزومی نداره ; خیالت تخت!

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از rax :

ها ... اینی که الآن وگفتی این یعنی چه ؟؟؟؟ ......... :wacko:

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
آقا ببخشید من میتونم ساتا2 روی مادربورد ساتا 1 استفاده کنم ؟

BROKEN.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از M654 :
اگه مادربردتون SATA II هم ساپورت نمیکنه مشکلی نیس و کار میکنه , لزومی نداره ; خیالت تخت!
چطوری ؟ یعنی نوع اتصالش به مین فرق نمیکنه یا با همون جامپر که گفتن ؟ با جامپر سرعتش همون سرعت ساتا 2 هست ؟

M654

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از broken-home :
چطوری ؟ یعنی نوع اتصالش به مین فرق نمیکنه یا با همون جامپر که گفتن ؟ با جامپر سرعتش همون سرعت ساتا 2 هست ؟
بذار خلاصه کنم با هیتاچی و سامسونگ مشکلی پیدا نمیکنی
Samsung 250 SataII با 75 تومن گزینه ی خیلی خوبیه
به گفته آقا وحید سری 9 سیگیت هم مشکلی ندارن

BROKEN.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ok دمتون گرم . من دیروز زنگ زدم و گیرم نیومد .تو شهر ما غیر از ماکستور انگار چیز دیگه ای نیست.باید بگم از تهران یکی از دوستان بیاره.اگه ممکنه لطف کنید آدرس و تلفن نمایندگیه هیتاچی و سامسونگ و وسترن رو تو تهران اگر دارید بهم بدیدچون باید بهش بگم کجا داره بره و از همون جا بگیره.مرسی.
راستی بین هیتاچی و سامسونگ و وسترن کدومش از همه بهتره ؟

haj mohsen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از broken-home :
ok دمتون گرم . من دیروز زنگ زدم و گیرم نیومد .تو شهر ما غیر از ماکستور انگار چیز دیگه ای نیست.باید بگم از تهران یکی از دوستان بیاره.اگه ممکنه لطف کنید آدرس و تلفن نمایندگیه هیتاچی و سامسونگ رو تو تهران اگر دارید بهم بدیدچون باید بهش کجا داره بره از همون جا بگیره.مرسی.
راستی بین هیتاچی و سامسونگ و وسترن کدومش از همه بهتره ؟

نمایندگی سامسونگ توی تهران یکیش رو که من میدونم توی لاین اول بازار رضا مغازه ی آخری سمت چپ ( اسمشو یادم نیست :D اما نمایندگی کیس و پاور گرین هم هستش) یه آقایی به نام مهندس منصوریه فکر میکنم . البته نمیدونم قیمت هاش خوبه یا نه اما من samsung 250 sata II رو با کلی چک و چونه ازش 77 تومن گرفتم . تمیدونم این 75 تومنی که دوستان میگن رو از کجا گیر آوردن ؟

Merott

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ميخوام يه هارد اكسترنال بخرم، اما چون قيمت‌ها دستم نيست نميدونم با چه ظرفيتي بگيرم. اما حداقل ميخوام 100 GB رو داشته باشه...
ميخوام حملش راحت باشه و همچنين سرعتش هم راضي‌كننده باشه...
ممنون ميشم اگه قيمت داريد بگيد... خواهشاً ازم نپرسيد كه چقدر ميخوام پول بدم، آخه بسته به شرايط اون هارد، نظر آدم در مورد هزينه‌ش مرتب عوض ميشه:blush:

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Merott :
ميخوام يه هارد اكسترنال بخرم، اما چون قيمت‌ها دستم نيست نميدونم با چه ظرفيتي بگيرم. اما حداقل ميخوام 100 GB رو داشته باشه...
ممنون ميشم اگه قيمت داريد بگيد... خواهشاً ازم نپرسيد كه چقدر ميخوام پول بدم، آخه بسته به شرايط اون هارد، نظر آدم در مورد هزينه‌ش مرتب عوض ميشه:blush:

Maxtor External OneTouch III - FireWire 400 + USB 2.0 200 GB + 8MB Buffer
این خیلی خوبه ... قیمتشم 185000 تومنه ...

BROKEN.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سئوال جدید داشتم . بافر هارد رو چه طوری میشه تشخیص داد که 16 هست یا 8 مگ؟ من رو هارد ساتا 1 خودم نگاه کردم چیزی ندیدم.
راستی من تصمیم گرفتم ساتا 2 وسترن بخرم .وسترن تهران کجا گیر میاد ؟ . از دوستان اگر کسی اطلاع داره اگه میشه لطف کنن بهم اطلاع بده.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از hessam.dev :
ها ... اینی که الآن وگفتی این یعنی چه ؟؟؟؟ ......... :wacko:

شما که هنوز نمیدونی پرفورمنس هارد چیپ چرا راهنمایی میکنی..البته برداشت بد نشه واسه من مهم نیست ولی
وقتی یکی بره یه هارد بخره که ازهارد قبلیش هم کندتر باشه واسش مهم میشه..

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از M654 :
بذار خلاصه کنم با هیتاچی و سامسونگ مشکلی پیدا نمیکنی
Samsung 250 SataII با 75 تومن گزینه ی خیلی خوبیه
به گفته آقا وحید سری 9 سیگیت هم مشکلی ندارن

کلا تمام هاردهای ساتا 2 که هم مدل IDE دارند با جامپر یا بی جامپر روی ساتا1 باید کار کنن..

مثال همین سری 9 سیگیت.( اصلا ساتا2 نداره تو ایران البته..) یا سری 10 مکستور...

خوب اونایی که هم رده IDE ندارن چی..دیگه میمونه شرکت سازنده..دلش بخواد کامپتیبل میسازه..نخواد نمیسازه...

در ضمن ساتا1 و ساتا2 و ساتا1000 هم بخری فقط مدل هارد ت پرفورمنس تاثیر داره..نه بافر و نه هیچ عامل دیگه..

اخه اینترفیس IDE هم پهنای باندش هنوز تا 70 درصد پر نشده انوقت ساتا 2 فکر میکنید چه تاثیری داره..

لپ کلوم یه تاپیک همینجا علیرضا زده برید اونرو بخونید..دلم نمیخواد توضیح اضافی بدم ولی خوب مجبورم:

1. هارد های یک سری رو هم میخرید اینو فراموش نکنید که مثلا سیگیت سری 10 با حجم 160 سرعتش به مراتب بیشتره تا با حجم 500...این مثال بود بقیه هم همینطور..

2. اگه IDE خالی زیاد دارید و زیاد هارد به هارد نمیکنید خوب همون IDE هم با برندهایی مثه سیگیت و هیتاچی بخرید بعض مکستوره..

3. اگه پولشو داری از سری 10پ کا یا 15کا ساتا وسترن بخرید که خوب ندارید..

4. اگه ریسک میکنید حداقل 2 تا هارد بخرید رید کنید..تقریبا بردی نیست که رید ساپورت نکنه..

5. سیک تایم هارد های زیر 80 خیلی پایینتر از بالای 80 ها بود پس اگه احساس کندی تو لود ویندوز میکنید با هارد جدید خوف نکنید طبییعیه..

6.حدالامکان هاردی بخرید که بسته بندیش مناسب باشه چون تو بازار اینارو با گونی جا بجا میکنن و واسه هم پرت میکن..خوب مشخصا سامسونگ و هیتاچی و سیگیت ( البته اونم بسته بندیش معمولیه ولی تو کارتن توزیع میشه و قبلا باکس پلاستیکی داشت..) مناسبن..

7.حجم هاردی که میخرید از 250 بیشتر نشه ( گول بافر 16 رو نخورید) چون 2 تا دیلی واضح داره..1 سرعت خیلی پایین..2 قیمت واقعا احمقانه..

8. هارد سامسونگ ظرفیت 160 و 200 ارزش خرید نداره چون هم کمتراز حجم واقیه و هم گرونه نسبتا..

9. هیتاچی ساتا 2 یا صدا نمیکنه یا اگه صدا کنه اژیر میکشه اینم طبیعیه..

10..از نظر صرفه حجمی هیتاچی بهتر از بقیس چون مثلا 80 گیگ رو 83 میزنه تا با شمارش باینری نزدیک 80 بشه..

11. اگه سرعت هارد واستون مهمه سری 9 سیگیت رقیب ندارن ولی فقط IDE موجود هست.

خوب دیگه خودم همه چی رو گفتم فقط تست ها رو از تو تاپیک کالبد شکافی ببنید..:lol:

M654

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از Merott :
برو یه وسترن وردار 160تش حدود 120 تومنه!

BROKEN.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی میگید بافر 16 با 8 فرقی نداره؟
مگه سری 15 PK وسترن چنده ؟
حالا شما نظرتون روی هیتاچیه ساتا هست یا سیگیت IDE ؟

بالا