• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هارد دیسکها و حافظه های فلش

MNDE

Registered User
لایک‌ها
325
ممنون
مارک های دیگه قیمت ندارید؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سريعتريين هارد ساتا در حال حاضر وسترن ديجيتال كاويار بلك ميباشد غير از بازدهي عالي امنيت اطلاعاتتون تضمين شده اسست .

Firebirds

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان

داشتم چند صفحه آخر و این تاپیک ممور میکردم دیدم همه بحث سر هارد دیسکه با خودم گفتم الان من چی بیام این وسط بگم یه فلش خوب ( پایدار Stable ) و ارزون بهم معرفی کنید ! :D:blush:

بعد که به عمق ماجرام فکر کردم دیدم صلاح نیست باهتون مشورت نکنم و برم همین جوری یه فلش بخرم
داستان از این قراره که من احتیاج به فلش بسیار بسیار استبل دارم که همیشه به کامپیوتر باشه و اصلا هم مهم نیست که سرعت رید و رایت و ظرفیت این فلش چقدر باشه کاربری این فلش فقط و فقط نگاه داری یک کلید که همواره باید به کامپیوتر وصل باشد و اگه خدای نکرده یه روزی این فلش بسوزد اون وقت یهو 2T ترا از هاردم یکجا میپرد و میرود روی هوا ! :wacko::( برای همین میگم شرایط ام برای انتخاب فلش یه جورایی خیلی خاصه از طرفی ام چون من از این فلش فقط برای این کار میخوام استفاده کنم و ظرفیتش هم اصلا برام مهم نیست ( 20 مگم برای کاره من بسه ) نمیخوام یه چیز گرون بخرم

لطفا راهنمایی کنید چه برند و مدلی رو از بازار تهیه کنم

با تشکر از همه دوستان

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
دوست عزیز reliability , Stability توی دستگاههای ذخیره سازی هنوز به مرحله مستند سازی نرسیده . یعنی الان شما نمیتونی مارکی پیدا کنی که بگی این مارک تو فلش بیشتر موندگاری داره یا تو فلان مارک کمتر . من نمیدونم کارتون چیه . اما بهتره به هیچ دستگاه ذخیره سازی اعتماد نکنی و دائما در کنارش یک یدک اطلاعاتی داشته باشی.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
وسترن caviar black سريعترين و استيبل ترين هارد رد حال حاضره

zs_talaie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وسترن caviar black سريعترين و استيبل ترين هارد رد حال حاضره

سلام
هارد اکسترنالم رو که تمام زندگیم توش بود بنا به دلایلی تغییر فرمت دادم (از fat32 به ntfs) تقریبا تمام اطلاعاتم پرید با چه نرم افزاری برش گردونم؟

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام
هارد اکسترنالم رو که تمام زندگیم توش بود بنا به دلایلی تغییر فرمت دادم (از fat32 به ntfs) تقریبا تمام اطلاعاتم پرید با چه نرم افزاری برش گردونم؟

بنظرم شما خودت اینکار رو نکن
ببریدش ایران هارد کلنیک مطمئن تره

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام zs_talaie عزيز
1.gif

. http://forum.persiantools.com/t44081.htmlبرنامه‌هايي كه در پست دوم اين تاپيك معرفي شده‌اند ممكنه بتوانند به شما كمك كنند.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/05/01
26.gif
103.gif

Noble

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه
من يه سوال پايه اي دارم!!
فرق هارد اكسترنال دسكتاپي (آداپتوري) با هارد اكسترنال پاسپورتي چيه؟
ممنون ميشم اگر جواب بدين:)

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
نظرتون درباره سامسونگ چیه؟ سامسونگ 2 ترابایت هست؟ سیگیت رو من دیگه دلم ترسیده، وسترن بلک هم 2 تا تاپیک خوندم که باهاش مشکل پیدا کرده بودن، من خودم یک سامسونگ 1.5 ترا دارم که برای آرشیو تا حالا باهاش مشکلی پیدا نکردم، حالا به یه 2 ترا بایت اینترنال هم نیاز پیدا کردم.

این دو تا تاپیک مربوط به هارد وسترن بلک که گفتم:

کد:
http://www.pcnetwork.ir/showthread.php/35272-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%A8%D8%A7-%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D9%86-%D8%A8%D9%84%DA%A9-1-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AA-64-%D9%85%DA%AF-%D8%A8%D8%A7%D9%81%D8%B1

اینم آدرس دوم مربوط به سایت لایون کامپیوتر:
کد:
http://------------.ir/forum/index.php?/topic/7289-%D9%85%D8%B4%D9%83%D9%84-%D8%A8%D8%A7-%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D9%86-%D8%A8%D9%84%D9%83/

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
برای آرشیو اگر فقط میخوای من WD Green پیشنهاد میدم.

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
برای آرشیو اگر فقط میخوای من WD Green پیشنهاد میدم.
دوست عزیز ممنون که سریع جولب دادین
من ویندوزم ایکس پی هستش و شنیدم برای ایکس پی باید آلاین بشه تا سرعت خوبی بهم بده، و یکپارچه می خوام برای آرشیو باشه. الان بهترین قیمت رو همین گرین داره ولی اگر قیمت سامسونگ رو داشته باشم بهتر می تونم تصمیم بگیرم، اصلا کسی از بچه ها اطلاعی درباره هارد سامسونگ 2 ترا داره؟

این مدل سامسونگ مد نظرمه:
بررسی هارددیسک دو ترابایتی EcoGreen سامسونگ

اینم مربوط به آلاین کردن گرین هستش، (به خصوص مطلب نکته 1 رو بخونید، چون مربوط به استفاده من میشه)
Align کردن هاردهای وسترن دیجیتال (حل مشکل سرعت)

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
مشکلی که برای الاین کردن نیست . اما خوب میخوای بی دردسر باشی تو ایکس پی همون Eco Green ه سامسونگ خوبه . تقریبا هم قیمت هم هستند معمولا.
یه توصیه دوستانه هم دارم . سعی کن سیستم عاملت رو عوض کنی ، چون سخت افزارها جدیدا دیگه ساپورتی روی ویندوزهایی مثل Xp دیگه ندارند.

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
مشکلی که برای الاین کردن نیست . اما خوب میخوای بی دردسر باشی تو ایکس پی همون Eco Green ه سامسونگ خوبه . تقریبا هم قیمت هم هستند معمولا.
یه توصیه دوستانه هم دارم . سعی کن سیستم عاملت رو عوض کنی ، چون سخت افزارها جدیدا دیگه ساپورتی روی ویندوزهایی مثل Xp دیگه ندارند.

سیستم عاملم رو نمی تونم عوض کنم چون قدیمیه، بعضی سخت افزارهاش اصلا درایور سون نداره ، پنتیوم سه هستش، قرار بود امسال یه سیستم بگیرم که خوردم به مشکل مالی.

خیلی عجیبه که هیچ جایی تو اینترنت قیمت دو ترابایت سامسونگ نیست، اصلا گیر میاد تو بازار؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
آره هست . اگر تهرانی برو پاساژ ایران یه گشتی بزنی معمولا پیدا میکنی.
نبود برو بازار رضا . اونجا هم هست . البته من موجودیهام مربوط به هفته پیشه . این هفته رو خبر ندارم .

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
آره هست . اگر تهرانی برو پاساژ ایران یه گشتی بزنی معمولا پیدا میکنی.
نبود برو بازار رضا . اونجا هم هست . البته من موجودیهام مربوط به هفته پیشه . این هفته رو خبر ندارم .[/QUOTE

من اهوازم، امروز بعد از ظهر می رم ببینم گیر میاد یا نه، قیمت سامسونگ رو ندارید؟ اصلا چند مدل هارد سامسونگ 2 ترابایتی هست؟ فقط EcoGreen F4 دو ترابایت هست؟ rpm این مدل چنده؟ جایی ندیدم نوشته باشه.

یه سوال دیگه، وسترن بلو 2 ترابایت هست؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
خوب اهواز سخت گیر میاد . کلا جایی غیر از تهران سامسونگ یکم بد و کم گیر میاد.
قیمت ندارم . اما باید بین 103 تا 110 باشه حدودا.
RPM های سری گرین معمولا رو 5XXX دوره که باعث کاهش مصرف و سر و صدا میشه . البته به موقع اش به دور 7XXX هم میرسند بعضی مدلها .
وسترن 2 بلو بعیده ساخته شده باشه . اگر باشه من ندیدم تا حالا.

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
خوب اهواز سخت گیر میاد . کلا جایی غیر از تهران سامسونگ یکم بد و کم گیر میاد.
قیمت ندارم . اما باید بین 103 تا 110 باشه حدودا.
RPM های سری گرین معمولا رو 5XXX دوره که باعث کاهش مصرف و سر و صدا میشه . البته به موقع اش به دور 7XXX هم میرسند بعضی مدلها .
وسترن 2 بلو بعیده ساخته شده باشه . اگر باشه من ندیدم تا حالا.

خیلی باعث تعجبه سامسونگ همه چی تولید میکنه ولی فقط هاردش سخت گیر میاد برای بقیه محصولاتش کلی نمایندگی داره ولی هاردش انگار گمنامه.

شما می دونید rpm سامسونگ چنده؟ و اینکه آیا فقط یه مدل سامسونگ 2 ترابایت هست یا چند مدل هست؟

راستی ممنون که خیلی خوب پاسخ میدید.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
فروشنده ها چون از کیفیت چیزی که میفروشن خبر ندارند برای همین کم سراغش میرند. سامسونگ تو ایران جزو کم فروش ترینهاست به دلیل اینکه پخش کننده اش ضعیف عمل میکنه.
فعلا سامسونگ یه مدل بیشتر هارد 2 TB تولید نکرده.

بالا